Olmuyor...

İnançlı bir insan olarak yorumunuzu çok saçma buldum. Herkes inançlı olmak zorunda değil, Müslüman olmak hiç zorunda değil. Ayrıca psikolojik rahatsızlıklar bilimle çözülür öncelikle , diğer sağlık sorunları da hatta. Düşünün yatalak bir on seneniz geçmiş iyileşme umudu sıfır. Bakanlar da bıkmış hasta da. Kişilerin öbür dünyasına da bir zahmet karışmayalım. Bu dünya da kimseye zarar vermediyse gerisi hiçbirimizi ilgilendirmez.

Lütfen dini yorumlar yazmayalım, dini içerik yasaktır.

Depresyon bundan başka daha ne olabilir?

Teşekkürler tebliğ için ama bu sitede kimsenin herhangi bir konuya dini yorum getirmesi gerekmiyor.

Sizi Gözüm ablaya bağlıyorum, hattan ayrılmayın. @Mune

Ülkece tertemiz delirdik yemin ederim.
Yorumunuzun kime ne faydası var? Ölmekten bahsediyor. Sakız patlayan emojiler falan gevşek gevşek. Hiçbir şeye saygınız yok.

Birini mi cezalandırmak istiyorsunuz? İnsanlarda vicdan gibi bir duyarlılık yok, sizi üzen kim varsa neşeyle hevesle yaşımına devam ediyor bunu bilin.Durumunuza sadece ve sadece sevenleriniz üzülüyor.Düşünün bakalım yokluğunuzu hak etti mi bu insanlar?Bir an evvel profesyonel destek alın.Allah en güzel zamanda inanamayacağınız kadar güzel bir hayat verir size.Buna inanın.Öğrenmeniz gereken tek şey sabır

Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi günü bitirmek artık. Ecelimi beklemek. O şeyi yapardım ama beni vazgeçiren çok güçlü bir şey var. İnanç değil başka bişey.

Aslında evet. Güzel bir nokta. Bir sebebi de ailemi cezalandırmaktı. Beni seviyorlar ama sevmek yetmiyor. Göstermek lazım. Sabirdan çok katlanmak yaşadığım.
Teoman' ın bir şarkısı var ya: hadi böyle yaşa derken kalbimize sormuş mu? Öyle bişey
Teşekkür ederim

Ok

Teşekkür ederim desteğiniz için. Evet bir arkadaşıma anlatınca ama benim de böyle dertlerim var diye dert yarıştırmıştı. Dediğiniz gibi herkese kendi derdi zor. Geçmiş olsun size de bu arada.
Bazen kuşluk vakti uyanıp kuş sesleri dinlerim. Rüzgarı hissederim. Etrafı izlerim sessizlikte. Dünya güzel. Ama sadece dünya güzel.

Çok iyi yapmışsın, sevindim. Yine de bir doktordan randevu al bacım iyi gelir mutlaka.
Alimcam dert anlatırım tamam da onaramaz ki. İlaç da istemiyorum. Duygularımı yaşayacam dibine kadar.
Sağol bu arada

Teşekkür ederimm umarım öyle olur

Psikolojideki karşılığını biliyorum, benim sorum kişinin hissi ile alakalıydı? Bu hissi yok etmek için ne düşündüğünü yazmasını istedim.

`