- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
olmuyorsa zorlamayacaksın
Dayanamadim baristim .önceki konunu da hatırlıyorum hatta o zaman da konuşmuştuk seninle, kesin kararlıydın ama belli ki dayanamayıp barışmışsınız yine. olmayacagından eminseniz tak diye kesip atmak en iyisi. seven insan için yavaş yavaş bırakmak vazgeçmek gibi bir durum olmuyor malesef. bir cesaret onu geride bırakabilirsen yavaş yavaş aklından da kalbinden de çıkar. yada bekleyeceksin de ya evlenirseniz o zaman ne olacak, yürüyecek mi sence :44:
Onsuz nazil olacagim peki ?
Onsuz nazil olacagim peki ?
ayyy kavgalar tabikii olur ben de nişanlımla neler yaşadım amaa uyumlu olmak çok önemli kaç kere ayrıldık barıştık çnkü sewioruz birbirimizi... biraz kafa dinleyin olmazsa başlayın tekrar üzülmee 6 yıllık ilişki öle zart diye bitemez....
hem neyin kawgasını yapıyorsunuzkii nedir anlaşamadığınız konu yardımcı olalım arkdaşım
6 yıl çok uzun canım ya :26:
Hatta derler ya nişanlılığı falan uzatmamak lazım.
Bu kadar uzun sürede her türlü kavga çıkar.
Evlilikte küçük şeyleri tolöre edebiliyosun ama sevgiliyken en ufak şey dert olur
Özel değilse kavgalar genelde neden çıkıyor?
aklıma sezen aksu'nun şarkısı geldi. ne senle, ne de sensiz...
biraz alışkanlığa dönüşüyor uzun soluklu ilişkiler. ve yaşlar da kıvamındaysa evlilikle sonuçlanmıyorsa son dönemler çok sancılı oluyor.
biraz kafalarınızı dinleseniz.
birbirinizi seviyorsanız bu süreçte yanlışlarınız üstüne gitseniz. sonra devam eder ya da etmez..
Olur .
Sen şuan sadece olmayacağını sanıyorsun .
Onsuz olamam diye diye kendini kavgalı gürültülü bir ilişkinin içine atmaktan daha az risklidir olup olmadığını görmek için denemek
öyle bir olunuyor ki sen bile şaşarsın. bir de ben geç de olsa şunu anladım. severek ayrılmak denen şey sadece bir tarafın sevmesi. iki taraf da seviyorsa ayrılık olmuyor zaten. iki taraf da seviyor ama anlaşamıyorsa sormak gerekir? sebep ne?
Oylemi dersiniz ?
Ayrildim kafam rahatti .
Huzurluydum .
Ama yapamadim baristim yine ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?