Olmuyor .

Eziyet edecek biri gitmesin evden diye herslde .
Evlilik için onlara gore yas 30 olacakmis en az .
Öyle diyorlar .
Asla kabul etmiyorlar .

Sanırım uzun süreli ilişkiler böyle aynı biz vallahi bir arkadaş yazmış yüzüğü vermeye gidiyordum iyi dönüyordum falan heh oda işte ben yüzüğüm yok ama ayrılmaya gidiyordum güllük gülistanlık dönüyordum sonumuz ne olur bilmiyorum ki sanırım kaşınıyoruz saracak başka şey bulamıyoruz Allah bize yardım etsin :)

Son düzenleme:

Amin canim.
Amiin .

Eziyet edecek biri gitmesin evden diye herslde .
Evlilik için onlara gore yas 30 olacakmis en az .
Öyle diyorlar .
Asla kabul etmiyorlar .

yaşın kaç peki :44:

seni anlayabilecek konuşabilecegin ailenle aranda köprü olabilecek bir aile büyüğün yok mu :44:

benim babam da eski nişanlımın döneminde eğer şimdi evlenirsen kaynananla beraber yaşayacaksan izin veririm ancak diyordu o yuzden erteliyorduk bizde, ama sonradan anladım ki ailem anlamış o adamdan eş ve baba olamayacagını engellemek için böyle şartlar koymuşlar. belki seninkiler de bunu düşünüyordur ceylinim

21 yadindayim.
Bilmiyorum ne düşünüyorlar .
Doğru düzgün tanimiyorlar bile onu .
Tanimak istemiyorlar .
Dediğim gibi benim aile hayatim yok .
Kimse kimseyi umursamiyor .
Özellikle babam ...

yine kavga sebebi öküzlügü umursamazlıgı ise "onsuz olamam dedigin icin olmuyor zaten" diyecektim ki olay farklı.

siz barışmışsınız ama bu dost ulkelerin birlikteligi gibi degil, dış ilişkilerdeki mecburiyet gibi veya savas cıkmasın diye yapılmış bir anlasma gibi... once kendi içinizde birbirinizi affetmeniz gerek.

o kadar tahammulsuzlesmissiniz ki geciktin diye olay oluyor ya da gorusme reddedilince.
bir taraf bunu surekli yapıyor olsa kızılır belki, huy edinmiştir degismesi icin ugrasılır ama sizinki karsılıklı...
sevginizden gelen coskuyu ofkeye donusturmeye cok musaitsiniz, once bunun önüne gecmeniz gerek. ama tek taraflı olacak iş degil.

bu arada aileniz 30u abartmış. yani ben de kendim icin oyle dusunuyorum ama 25i gecmiş oklunu bitirmiş kızıma da evlenemezsin kucuksun demem. dugun icin vs maddi birikimleri yoksa hazırlıksız yakalanmamak icin diyor olabilirler.
bu konuda bir beklentiniz olmayacagını belirtirseniz belki rızalarını almanız kolaylasır... ?

21 yasindayim .
Onlara gire evlilik için 30 yas idealmis.

ne 30 mu

21 o kadr erken deilkii geç de deil evlenme yaşı 25i geçmemeli bak ben de 25 yaşındayım =)

tam tersi annem de 21 yaşımdan beri ewlen artık diye tutturmuştu =)

eğer olur da düzelirse aranız kiii inş düzelir kırgınlıklar biter canım o zaman annene söyle ben hazırım de ewlencem de yanii...

Anlaşamadığınız noktalar ne bunları belirleyin hatta bunları yazın.
Sonrada bunları tarafsız bir şekilde değerlendirin nerede hatalar yaptığınızı nerelerde taviz verebileceğinizi belirleyin belki işe yarar ozaman bilemedim birbirini seven insanların anlaşamaması garip geliyor bana

Çok zor .
Benim babami taniyan herkes söylüyor bunu emin olun ki .
Diğer konularimi biliyorsunuz .
Artik herşey öyle üst üste oldu ki nefes alacak halim yok .
Kalmadi .
Kipirdayamiyorum artik .
Öyle bir yük var ki üstümde .
Ama onsuz olunca bu yük kat be kat artiyor...

21 yadindayim.
Tanimak istemiyorlar .
Özellikle babam ...

21 yaş gerçekten küçük bir yaş ama. şuan bir evin sorumlulugunu alabilecegini düşünüyor musun sen ? ben 28 yaşındayım hatta 29 sayılır, ama hala sıkıntılıyım ne yalan söyleyim, bazen korkuyorum becerebilir miyim die

ayrıca seni bir konuda tebrik ediyorum musadenle senin yerinde olan pek çok genç kız ailemle problemlerimiz var zaten bu adam da benim herşeyim ben en iyisi evden kaçayım derlerdi ama onu dememişsin ailesnin rızası olmadan evlenmek istemiyorsun tebrik ederim

daha yaşın genç nasıl olsa, biraz daha bekle, hem bu arada düşüncelerin daha da netleşir, hem de ailen bazı konularda fikir değiştirir

Demekle olsa keşke .
Çok tesekkur ederim ..

Hatti kirdim attim yine .
Bu kacibci kirdigim hat .
Nazil olacak bilmiyorum.

Önce kafanda bitirmen lazım
Sadece hat kırmakla olmaz yoksa
Ne olursa olsun iletişime geçme
Şimdiden böyle iseniz daha fazla uzatmaya gerek var mı ?

Senin ki sevgiden çok alışkanlık bence 6 yılın vermiş olduğu
Yeni bi sayfa açmanın vakti gelmişte geçiyor bence

Değil mi ?
Bana da öylegeliyor .
Onun bana olan sevgisinden suphem yok .
Ama neden bilmiyorum .
Kader kismet bu isler ama .
Ya başka biri varsa kaderde?
Belki de onun içindir diyorum .
Daha fena oluyorum...

21 yadindayim.
Tanimak istemiyorlar .
Özellikle babam ...

ceylin 6yıllık iliski diyince daha buyuk sanıyordum seni...
yani 15inde baslamıssınız, dedigin gibi onunla büyümüşsün. belki bu kadar vazgecilmez olması da bu yuzden...

okuyor musun bilmiyorum ama reşit olduktan sonra evlenmek icin yasal bir problem olmasa da ben de erken goruyorum...
calısıyor musun?
evlenseniz o bu konuda ne dusunuyor?
eş adayın askerligini yaptı mı?
bak sorular bile artıyor yaşa göre...

tepki verme bu dedigime ama baban senin olgunlasmanı bekliyor gibi hissettim.
yıllardır gorustugu biriyle daha yetiskinlik donemine yeni girmişken hemen evlen istemiyor.
onu iyice tartıp gelecekte olabilecek sıkıntılarınızı gorebilmeni ve buna gore karar vermeni istiyordur... ama sanırım guvenemiyorlar.

eger daha simdiden yagmur icin kavga cıkıyorsa ilerde yasayacagınız tartısmaları dusun bir de.
bu cocugu arkadan arkaya begemiyorlar diye dusunuyorum.
cunku seni gorucu usulu doktorlar tanıstırmak istemezlerdi...
onların farkedip senin gormek istemedigin birseyker olmasın? o her ne ise ailen onu sorun ediyor sanırım. ve aslında olay yas da degil.

nasıl olmaz cnm ya sevdiğinizi sanıyorsunuz ya da en ufak hataya söz vs tahammülünüz yok aranızda ki sorun ne ne gibi konulardan tartışıyorsunuz ayrılık kararı alıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…