Olmuyor .

Cevap tabii ki belli .
Ama ben onunla büyüdüm desem yeridir .
Nasil ayrilirim nazil dayanirim .
Sevgi , ask şöyle dursun bu bagimliligi ne yaparim ?

Dayanamadim baristim .
Bilmiyorum .
Sorunumuz zaten uzaklik .
Bilmiyorum .
Kafam öyle karisikki tarif edemem ..
Ne desem ne yapsam bos .
Ne onunla ne onsuz oluyor .
Offf..

daha önce söylemişimdir belki. 3 senelik sevgilim vardı, 2 senesi nişanlı olarak geçmişti hatta. kavga ettigimiz zamn dünya bitti zannediyordum. sabahlara kadar kavga ederdik küs uyumayalım diye, defalarca okula hiç uyumadan gitmişimdir bütün gece mevzuyu halletmek için uğraştıgımızdan dolayı neler neler..

aynı senin dedigin gibi tahammulumuzu yitirdik birbirimize karşı bi süre sonra. herşeyden bir kavga çıkıyordu. ama herşeyden.. onunla olmayacagını anlamıştım ama ayrılmaya cesaretim yoktu ya onsuz yaşayamazsam diye, ne büyük hata..

sonra bigun bi anda soğuk davranmaya başladı bana anlamadım, üstünden 1 hafta geçti niye böylesin dedim bilmiyorum dedi biraqz sıkıştırınca baktım ki o da beni gözden çıkarmış. bana ben artık seni sevmiyorum dedi, peki dedim ben de hoşçakal..

ve biliyor musun onsuz da yaşadım. çok da güzel yaşadım. çok da yoluna girdi bütün hayatım. ondan ayrılalı 3 sene oldu, şuan onunlayken hayal bile edemeyecegim bir hayatım var. onun yüzünden vazgeçtigim herşeyi geri kazandım. ilk ayrıldıgımız zaman onsuz yaşayabiliyorum demek ki ama asla hayatıma birini alamam sevemem bir başkasını diyordum, o konuda da yanılmışım.

senelerini onunla geçirmişsin kopmak çok zor biliyorum ama bir kere ondan tamamen kopmaya cesaret edersen emin ol ceylinim gerisi kendiliginden gelecek, ve seneler sonra iyiki ayrılmışım diyeceksin emin ol sadece iyice düşün, o adamla ömür geçer mi geçmez mi. geçer diyorsan sabret arkadaşım, ama geçmez diyorsan uzatıp da kendini daha fazla mutsuz etme. yazık değil mi ömrünün o güzel günleri üzülerek ağlayarak geçiyor, ve bu ağlamanın üzülmenin sonu ne zamn gelir bilmiyorsun. yapma bunu kendine

Herşeyin .
Artik cekilmiyor en ufak kavgalar bile .
Bulusalim diyoruz bir aksilik cikiyor o bana ben ona .
Ufak tefek şeyler .
Ama alttan almiyiruz ilimizde artik .
Olmuyor ...

sizin bence canınız sıkılmış 6 yıl gbi bi zaman flört ediyorsunuz.. iş ciddiyete dökülse hazırlıklar falan derken en azından onlarla ilgilenir bu tür ufak tefek şeyler yüzünden kawga çıkarmazsınız..

mesela biz kawga ediyorduk ve ona da biz ewlilik hazrlığı yapsak kawga etmeyiz bence çünküü yapcak bişeyimiz yok diodum akşama kadar kedi köpek gibi dalaşırdık 4 yıldır da beraberiz yanii insan da çıuk çık nereye kadar diyor.. şimdi Allah nazarlardan saklasın o kadar anlıyoruzki birbirimizi gayet iyi anlaşıyoruz ne desem yapıyor hiç bişey de gözüm kalmıyor hazırlık yaparken..

sizin karşılıklı oturup konuşmanız lazım ya da bi kağıt kalem alın birbirinizin artılarını eksilerini yazın okuyun belki daha kolay anlarsınız birbirinizi ..

Sebep çok küçük görünüyor :26:
Ben sevgiliyken eşimi bir saat yağmurda beklemiştim, gelene kadar bekledim, sonra çektim gittim
Ama şimdi diyorum ki aksilikler yaşamış o gün, işten çıkmış falan filan ...
İşte alttan alamıyoruz sevgiliyken, nişanlıyken.
Sebepler hep böyle küçükse büyütmeyin derim. Bi de evlilik var mı ufukta? Konuşuluyor mu?

Öyle birşey ki yuzyuze gelince o kavgalari hic etmemişgibi oluyoruz .
HHersey güllük gulistanlik .
Bir anda haloluyor herşey .

acıklı olcak ama şimdi bu şarkıyı dinliyodum..
seni anlıyorum..
hiçbirşey senden değerli değil bunu unutma..
ayrıl diyemem..
ama eğer yoluna bakarsan hayatın daha çabuk yoluna girer...
elbette 1 sene belkide daha az daha fazla toparlanma süren olacak..
yaş geçiyor malesef..

bu sadece bagımlılık başka bişey degil canım

olur neden olmasın kendine bi bak deger onca gözyası üzüntü ne için düşün bi geçmişe bakma önüne bak

Aluskanlijta değil .
Bagimlilik resmen .
Kafami nazil dinleyeyim bilmiyorum ki .
Gözlerim dolup duruyor ...

ceylin yaşadıkların elbette zor ama hayat tek bir insana bağımlı "O" merkezli olmaz ki.sen bunu düşünebilecek olgunluktasın. biraz sakinleş. her yeni gün biraz daha az acıtırken seni daha mantıklı düşünmene yardım edecek.

Ne güzel .
Nazar değmesin inşallah size .
İnşallah bizde asariz bu sorunlarimizi...

Ailesine kalsa simdi gelirler istemeye .
Ökuzde istiyor .
Hem de cçok .
Ama benim ailem sorun .
Asla diyorlar.
Asla olmaz ne evliliği .

Off .
Yapmayin bunu ya .
Yok mu çözüm buna .
Ben ayrilirsam olurum .
O benim herşeyim.
Offf .
İnsanin çok kötüyüm...

Ailesine kalsa simdi gelirler istemeye .
Ökuzde istiyor .
Hem de cçok .
Ama benim ailem sorun .
Asla diyorlar.
Asla olmaz ne evliliği .

ben illa ki ayrıl demiyorum yanlış anlama, sadece eğer olmayacagından bu kadar eminsen emin ol onsuz da yaşayabilirsin diyorum.

en sevdigim dizinin bir repliğidir ve sosyal medyada da çok dolaşmıştır bu replik. " ONSUZ YAŞAYAMAM DİYENLERE OKSİJENİN DAHA ÖNEMLİ OLDUGĞUNU HATIRLATIN " gibi birşeydi sanırım anlayabiliyorum seni inan bana çok iyi anlıyorum. ailenle de sorunların varmış o belki kaçış noktandı, kurtarıcındı senin ama sen mutlu değilsin, peki bunun sebebi ne

bu arada kuzum özel değilse eğer ailen neden evlenmeni istemiyor. benim ailem de çok istememişti, daha doğrusu hep ertelettiler de sonradan anladım sebebini, seninkiler neden istemiyor

İnşallah ..
İnşallah .
Yoksa olmaz bu boyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…