• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor!!!

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
Zorla memleketine getirmesi,horlaması ayrı yatmamız, sorunlarımıza aileleri karıştırıp benim ailemde ki bikaç kişiyi düşman bellemesi, ailesinin beklentileri yüzünden bana baskı yapıp yalnızlığına yalnızlık ve öfke katması, işleri yüzünden evliliğini aksatması, benim sürekli onun peşinde koştuğum hissinde olmam vs vs o kadar çok soğudum ki, aynı evde iki bekar gibiyiz, y.odası bomboş, o biyerde ben biyerde , çok soğudum ve öfke doluyum, olmuyor olmuyor, iki yıl bitti olmuyor;(((

Son düzenleme:
Benzer sorunlarımızdan dolayı hatırlıyorum seni..
Hala düzelen hiç bir şey yok da sorunların artmış gibi sanki?

Eşin bu düşüncelerinin, mutsuzluğunun farkında mı?
Konuştun mu açık açık?

Yani şehir konusunda bir şey diyemiyorum o çözülmesi kolay bir sorun değil biliyorum ama,
diğer sorunlar için bir şeyler yapabilir.
Aileler sorun olmasın bari mesela..

Offf nerden evlendik :ssz:

Nerden evlendik evet ... Ailesine gidiyordum haftada bir yetmedi, iki aydır gitmiyorum çok soğudum, eşim mutsuzluğunun farkında , o da beni suçluyor,sen kadınsın !!!! Diyor hep, hiç yapıma uygun şeyler değil, ve en normal ölçmesi şeyi birlikte yatmayı yapamadığımız için çok daha gerginim herşey batıyor herşey

Nerden evlendik evet ... Ailesine gidiyordum haftada bir yetmedi, iki aydır gitmiyorum çok soğudum, eşim mutsuzluğunun farkında , o da beni suçluyor,sen kadınsın !!!! Diyor hep, hiç yapıma uygun şeyler değil, ve en normal ölçmesi şeyi birlikte yatmayı yapamadığımız için çok daha gerginim herşey batıyor herşey

Horlaması yüzünden ayrı uyuyordunuz diye hatırlıyorum.
Sorunları büyütenin bu olduğunu düşünüyorum.
Bunun bir çözümü vardır dr a gittiniz mi?

Kavgalıyız sürekli ondan bir de ben horlaması ile uyanıyorum sürekli, çare bulalım diyorum hep , iki yıldır düzelmedi, bi elin parmaklarını geçmez birlikte uyandığımız şimdi kimse gitmiyor y. Odaya

Sorun sadece horlama ise çözüm bol.

Ama sanki sadece sorun horlama değil.

Olmuyorsa olmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zorla memleketine getirmesi, cinsel problemleri, horlaması ayrı yatmamız, sorunlarımıza aileleri karıştırıp benim ailemde ki bikaç kişiyi düşman bellemesi, ailesinin beklentileri yüzünden bana baskı yapıp yalnızlığına yalnızlık ve öfke katması, işleri yüzünden evliliğini aksatması, benim sürekli onun peşinde koştuğum hissinde olmam vs vs o kadar çok soğudum ki, aynı evde iki bekar gibiyiz, y.odası bomboş, o biyerde ben biyerde , çok soğudum ve öfke doluyum, olmuyor olmuyor, iki yıl bitti olmuyor;((([/QUOTE

aynı sebeplerden dolayı her ay (adet öncesi gerginlik sendromum, hatta depresyonum etkisiyle) boşanıyoruz desem.. :(
her ay aynı. ayrılık konuşmaları ve zaman aşımı ile normal hayata devam.

negatif baskı bencillik daha beter itiyor insanı sen kadınsın he biz malız yatakları ayırma nedeniniz nedir o dahada gerer insanı ve ne olacaksa olsun demeye başlarsınız neden böyle ilk başlardan beri evliliğinizin hep böylemiydi

Zorla memleketine getirmesi, cinsel problemleri, horlaması ayrı yatmamız, sorunlarımıza aileleri karıştırıp benim ailemde ki bikaç kişiyi düşman bellemesi, ailesinin beklentileri yüzünden bana baskı yapıp yalnızlığına yalnızlık ve öfke katması, işleri yüzünden evliliğini aksatması, benim sürekli onun peşinde koştuğum hissinde olmam vs vs o kadar çok soğudum ki, aynı evde iki bekar gibiyiz, y.odası bomboş, o biyerde ben biyerde , çok soğudum ve öfke doluyum, olmuyor olmuyor, iki yıl bitti olmuyor;((([/QUOTE

aynı sebeplerden dolayı her ay (adet öncesi gerginlik sendromum, hatta depresyonum etkisiyle) boşanıyoruz desem.. :(
her ay aynı. ayrılık konuşmaları ve zaman aşımı ile normal hayata devam.

Ayrı mı yatıyorsunuz siz de;( çok acı veriyor bu her sabah evi yıkıp dökmek geçiyor içimden istisnesız her sabah

negatif baskı bencillik daha beter itiyor insanı sen kadınsın he biz malız yatakları ayırma nedeniniz nedir o dahada gerer insanı ve ne olacaksa olsun demeye başlarsınız neden böyle ilk başlardan beri evliliğinizin hep böylemiydi

Evet ilk başlaran beri böyle artık o kadar çaresizim ki, yapısı soğuk bi insan bu yazdıklarımdan şikayet eden hep benim, düzelecek diyor ama değişen bişey yok, her geçen gün aklımda boşanma, öfkem kartopu oldu sanki

o kadar iyi anlıyorum ki seni. her gece olmasa da haftanın yarısı ayrı diyebilirim. kırıp dökmek geliyor içmden evet ve yapıyorumda. cok buyuk kavgalarımız terkedişlerimiz oluyor ve aynı hızla düzeliyor ama çok yıpratıyor tabi. görünürde düzelsede içimde düzelmiyor. demişsin ya sürekli onun peşindeymişim hissi. evet bu öyle yoğun k ebnde. birlikte bişeyler yapalım çabasıyla perişan oluyorum. sebebi de belki birazcık yakınlaşırız ve gercek bir evli gibi oluruz. ama yok ayrı hayatlar yaşıyorz o işleriyle ve arkadaşlarıyla mutlu. ben yalnızım. hala gelmedi..

Evet ilk başlaran beri böyle artık o kadar çaresizim ki, yapısı soğuk bi insan bu yazdıklarımdan şikayet eden hep benim, düzelecek diyor ama değişen bişey yok, her geçen gün aklımda boşanma, öfkem kartopu oldu sanki

2 yıl geçti böyle 2 yıl daha mı geçecek.
Ne rahatlık bu böyle. Sevgin sıfırlansın diye mi bekliyor?
Ayrı yatmanızdan onun daha çok rahatsız olması gerekir.
Böyle evlilik mi olur?
Boşanmayı düşündüğünü söyledin mi?
Korkup toparlamaya çalışır belki.

o kadar iyi anlıyorum ki seni. her gece olmasa da haftanın yarısı ayrı diyebilirim. kırıp dökmek geliyor içmden evet ve yapıyorumda. cok buyuk kavgalarımız terkedişlerimiz oluyor ve aynı hızla düzeliyor ama çok yıpratıyor tabi. görünürde düzelsede içimde düzelmiyor. demişsin ya sürekli onun peşindeymişim hissi. evet bu öyle yoğun k ebnde. birlikte bişeyler yapalım çabasıyla perişan oluyorum. sebebi de belki birazcık yakınlaşırız ve gercek bir evli gibi oluruz. ama yok ayrı hayatlar yaşıyorz o işleriyle ve arkadaşlarıyla mutlu. ben yalnızım. hala gelmedi..

Nerde şimdi??benim için Evde olsa ne olur ??? O yatma vakti olunca artık hafakanlar geliyor bana çünkü sabaha hangi psikoloji ile kalkacağımı biliyorum :(

Siz kaç yıllık evlisiniz?
Bu saate dışarda gezme diye, keyfi yerde duran adamı eve almazdım yatsın sokakta diye düşünürdüm sanırım.

2 yıl geçti böyle 2 yıl daha mı geçecek.
Ne rahatlık bu böyle. Sevgin sıfırlansın diye mi bekliyor?
Ayrı yatmanızdan onun daha çok rahatsız olması gerekir.
Böyle evlilik mi olur?
Boşanmayı düşündüğünü söyledin mi?
Korkup toparlamaya çalışır belki.

Konuşmadık hiç kavga esnasında söylüyorum o da çok bunaldığında işine nasıl geliyorsa onu yap diyor , yapamıyorum, düzelir umudu ile bekliyorum, zayıflamaya çalışıyor ama olmuyor

valla arkadaşım burdan ayrıl gitsin hemen gibi yazışmalar çok itici gelebiliyor ama akıl mantık da başka bir çare olmadığını gösteriyor düşünsene sürekli hor görülüp takdir edilmeyip hep eleştirildiğin psikolojik isytemedğin şeyler konusunda baskı baskı bi Güleryüz yok insanın ruh sağlığı bozuluyor önce suçıu kendinde arıyor düzeltmeye çalışıyorsun ama olmuyo bağırmalar çağırmalar başlıyo ilgisizlik hatsafhada doğruların şaşıyor kendie kalıp düşündüğünde hayır ya normal olan doğru olan benim diyorsun bu kez yıpranmanın etkisiyle agresif saldırgan dırdır eden bir insan oluyorsun ağzından köpükler çıkıyor her an sonra huzur kaçıran huysuz biri oluyorsun bu kez pişman oluyorsun siniyor pısıyorsun uyuşuyorsun eğer çocuğun yoksa ki olsada böyle bi evlilik içerisinde büyümesin bence fazla bekletme kendine yazık etme çevrendeki yuvanı yıkma laflarına sakın bakma öyle bi konuşurlarki yuvanı yıkma sanki mutlulukdan zevkden yıkmak istiyorsun gibi karşına adam gibi sana sayı duyan takdir edebilen sana sıcacık gülümseyebilen şefkatli ben demeyecek biz diyebilecek kapasitede bir insan kesinlikle çıkacaktır

işleriyle. iş büyütme peşinde. sitem edincede ben bizim için uğraşıyorum der. daha rahat bi hayatımız olması için.. ben seni isityorum yanımda desemde ı ıh anlamıyor. üstelik biz 1 yıllık evliyiz. ailesiyle hiçbir sorunumuz yok ama kendisiyle bir türlü orta yol bulamıyoruz. gelir birazdan nereye uzanırsa orada uyur kalır. cinsel hayat ayrı bi sorun. kaç gunde bir oluyor artık hesaplayamıyorum. birde çocuk istiyor ha. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu mı derlerdi buna..

Konuşmadık hiç kavga esnasında söylüyorum o da çok bunaldığında işine nasıl geliyorsa onu yap diyor , yapamıyorum, düzelir umudu ile bekliyorum, zayıflamaya çalışıyor ama olmuyor

Ama bak çalışıyor diyorsun demek ki çaba var..
Sen de kulaklıkla falan dalsan uykuya ama ayrı yatma olayına bir süreliğine son versen.
Bu da bir destek olma biçimidir..
Sorun yokmuş gibi davrandığına bakma içten içe üzülüyordur buna.

Back
X