• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor!!!

hepsini ve daha fazlasını defalarca yaptım yapıyorumda. tamam mutlu oluyor hoşuna gidiyor ama o kadar. geri kalmıyor ki yine yapacağından :)
o kadar cok hayal kırıklığı da yaşadım ki sorma. mesela sevdiği yemekleri yapıyorum süsleniyorum ya geç geliyor öylece kalıyorum soğumuş yemeklerle masa başında. yada vaktinde geliyor ama nasıl yorgun nasıl yorgun. yemekten sonra uzanır 10 dk içinde uyur kalır. bende posasıyla oynarım :)

:D Ayy çok güldüm kusura bakma.
Sen ısrarla yap bunu kapıyı kilitle gönderme evden, at odaya.
Artık gurur murur sallamayacaksın eve alışana kadar :)
Uyuması sorun değil amacımız adamı evde tutmak.
Evde olsun uyusun problem yok :)

Zorla memleketine getirmesi, cinsel problemleri, horlaması ayrı yatmamız, sorunlarımıza aileleri karıştırıp benim ailemde ki bikaç kişiyi düşman bellemesi, ailesinin beklentileri yüzünden bana baskı yapıp yalnızlığına yalnızlık ve öfke katması, işleri yüzünden evliliğini aksatması, benim sürekli onun peşinde koştuğum hissinde olmam vs vs o kadar çok soğudum ki, aynı evde iki bekar gibiyiz, y.odası bomboş, o biyerde ben biyerde , çok soğudum ve öfke doluyum, olmuyor olmuyor, iki yıl bitti olmuyor;(((

Olmuyorsa zorlamicaksin arkadaşım. Patlak tekerle yola devam edersen cantlar lastigi keser sonra ne lastik kalir ne sambrel nede cant. Olmuyorsa olmuyor diceksin yol almayi biliceksin...

:D Ayy çok güldüm kusura bakma.
Sen ısrarla yap bunu kapıyı kilitle gönderme evden, at odaya.
Artık gurur murur sallamayacaksın eve alışana kadar :)
Uyuması sorun değil amacımız adamı evde tutmak.
Evde olsun uyusun problem yok :)

:)) bende çok güldüm zaten artık kızamıyor gülüyorum çoğu zaman :) iyi geldi kız dertleşmek. kimseyle konuşamıyorum bunları ben.
ama sadece yorgun oldugunda eve erken geliyor otel burası bende oda servisi sanki. hakkını da yemeyeyim yinede geliyor zamanında cogu zaman. ama cogu zamanda gelmiyor. :)) yani aslında birkaç gun üstüste geç gelince ben veryansın ediyorum hep geç geliyorsun diye. fazla geliyor üstüste olunca. gün aşırı yapsa ? :) kötünün iyisine razı olur oldum Allahım sen aklımı koru.
aslında şahsi sorunlar bastırıldıkça başka yerden patlak veriyor bence. karı-koca hayatı oturmadı mı herşey sorun olup çıkıveriyor.

:)) bende çok güldüm zaten artık kızamıyor gülüyorum çoğu zaman :) iyi geldi kız dertleşmek. kimseyle konuşamıyorum bunları ben.
ama sadece yorgun oldugunda eve erken geliyor otel burası bende oda servisi sanki. hakkını da yemeyeyim yinede geliyor zamanında cogu zaman. ama cogu zamanda gelmiyor. :)) yani aslında birkaç gun üstüste geç gelince ben veryansın ediyorum hep geç geliyorsun diye. fazla geliyor üstüste olunca. gün aşırı yapsa ? :) kötünün iyisine razı olur oldum Allahım sen aklımı koru.
aslında şahsi sorunlar bastırıldıkça başka yerden patlak veriyor bence. karı-koca hayatı oturmadı mı herşey sorun olup çıkıveriyor.

Kimseye anlatamıyor musun? :)
Ben otobüsteki amca sorsa neyin var diye anlatırım o kadar paylaşımcıyım :D
Yoksa deli olurum valla:ssz:

Anlaşma yapsan haftanın iki günü geç gel istediğin akşamlar ama diğer günler asla gidemezsin diye.
Uyar mı acaba? Sonra onu haftada 1'e düşürürsün sigara bırakır gibi artık denemek lazım :)

Kimseye anlatamıyor musun? :)
Ben otobüsteki amca sorsa neyin var diye anlatırım o kadar paylaşımcıyım :D
Yoksa deli olurum valla:ssz:

Anlaşma yapsan haftanın iki günü geç gel istediğin akşamlar ama diğer günler asla gidemezsin diye.
Uyar mı acaba? Sonra onu haftada 1'e düşürürsün sigara bırakır gibi artık denemek lazım :)

onu da yaptım :)) dedm haftanın belli günleri yap ama planlı olsun beni de arkadasıma bırak mesela. sonra gel al beraberce evimize dönelim evde tek başıma sıkılıp sana kavga çıkarmayayım. tamam kabul dedi. ama sonuç??? tahmin edersin yazmama bile gerek yok :))
haftada 1 güne söz verdi o hafta full gelmedi :) baskı altına girdi zaar depo doldurdu sanki

onu da yaptım :)) dedm haftanın belli günleri yap ama planlı olsun beni de arkadasıma bırak mesela. sonra gel al beraberce evimize dönelim evde tek başıma sıkılıp sana kavga çıkarmayayım. tamam kabul dedi. ama sonuç??? tahmin edersin yazmama bile gerek yok :))
haftada 1 güne söz verdi o hafta full gelmedi :) baskı altına girdi zaar depo doldurdu sanki

faat sende uyumadın saat geç oldu bana mı takılıp kaldın öyleyse üzülürüm inan

Yok canım benim eşim gece çalışıyor.
O yokken uyku tutmuyor böyle geç saatlere kadar takılıyorum.
Dizi, film izliyorum ;)

Yaa her yolu denemişsin cidden inadına hallere bak:)
Son çare sen de evden çık gece ondan sonra gir eve o seni beklesin nasılmışşş görsün :D

Dizi, film izliyorum ;)

Son çare sen de evden çık gece ondan sonra gir eve o seni beklesin nasılmışşş görsün :D

yorumlarınızı okudumda baya güldüm iyi geldiniz en son söylediğinizi ben yapıyorum çok faydalı bende kaşınıyorum ya gerçi biz ne zaman tartışsak eşim kırılmayalım vs diye hemen çeker gider öyle deliririmki fobim var benim illa kalacak :22:kavga edecem kolayda geçmez sinirim hani gönlümü almaya çalışsa iyice gaza gelirim bi gün tartıştık gitti bende bisikletle çıktım dolandım dolandım akşam oldu geldim baktım araba gelmemiş hala yok oturdum köşedeki parka pusuya yattım akşam 9 oldu çekirdek aldım oturdum 10 oldu baktım araba hala yok acıktım gidiyim eve dedim gittimki bu arkadaşına vermiş arabayı hemen eve dönmüş meğer :27:o sakin adam gitmiş yerine erol Büyükburç gibi agresif biri gelmiş :21:çok mutlu olmuşdum dene bence

yorumlarınızı okudumda baya güldüm iyi geldiniz en son söylediğinizi ben yapıyorum çok faydalı bende kaşınıyorum ya gerçi biz ne zaman tartışsak eşim kırılmayalım vs diye hemen çeker gider öyle deliririmki fobim var benim illa kalacak :22:kavga edecem kolayda geçmez sinirim hani gönlümü almaya çalışsa iyice gaza gelirim bi gün tartıştık gitti bende bisikletle çıktım dolandım dolandım akşam oldu geldim baktım araba gelmemiş hala yok oturdum köşedeki parka pusuya yattım akşam 9 oldu çekirdek aldım oturdum 10 oldu baktım araba hala yok acıktım gidiyim eve dedim gittimki bu arkadaşına vermiş arabayı hemen eve dönmüş meğer :27:o sakin adam gitmiş yerine erol Büyükburç gibi agresif biri gelmiş :21:çok mutlu olmuşdum dene bence

Hehehhh güzel olmuş ohhhh valla ben de olsam aynısını yapardım:13:

Dizi, film izliyorum ;)

hahaa onu da yaptım :) onun erken geldiği akşamlar gündüzden plan yaptım arkadaşlarımla buluştum ondan 1 2 saat sonra geldim eve. mutfak masasında oturmuş bişeyler atıştırmış sigara içiyor derbeder.-hep o beni o pozisyonda bulurdu ben bulunca cok hoşuma gitti- :) hiç bozuntuya vermeden merhabaa diye girdim eve. üstümü değiştirdim ayhh çok yorgunum deyip bitki çayımı aldım elime :) birde arayıp diyordum ki tatlım ben çıktım kaçta geleceğim belli olmaz görüşürüz öptüüüm.. :)
yanii arkadaşım deliliğe de vurdum olmadı, ciddiyette takıntım olmadı. olmadı mı olmuyoor ama yine de seviyorum şeytan tüyü var adamda :32:
sevgi bitmedi mi evlilik bitmez. ama o sevgiyi canlı tutacak olan da erkek elbette.

hahaa onu da yaptım :) onun erken geldiği akşamlar gündüzden plan yaptım arkadaşlarımla buluştum ondan 1 2 saat sonra geldim eve. mutfak masasında oturmuş bişeyler atıştırmış sigara içiyor derbeder.-hep o beni o pozisyonda bulurdu ben bulunca cok hoşuma gitti- :) hiç bozuntuya vermeden merhabaa diye girdim eve. üstümü değiştirdim ayhh çok yorgunum deyip bitki çayımı aldım elime :) birde arayıp diyordum ki tatlım ben çıktım kaçta geleceğim belli olmaz görüşürüz öptüüüm.. :)
yanii arkadaşım deliliğe de vurdum olmadı, ciddiyette takıntım olmadı. olmadı mı olmuyoor ama yine de seviyorum şeytan tüyü var adamda :32:
sevgi bitmedi mi evlilik bitmez. ama o sevgiyi canlı tutacak olan da erkek elbette.

kaç yaşında emekliliğine çok varmı :27:

:)) bir gun bende o uyurken cıktım arkadaşıma gittim aradı açmadım. (cunku gece ben onu 13 defa aramıştım açmamıştı 13 olmasını bekliyordum aramasının) sonra bir mesajlar bir mesajlar anaam ..
-aşkım nerdesin neden açmıyorsun kafayı yicem nolur cevap ver.. (iç sesim: 13 olsun, 13 olsun, 13 olsun... )
-bebeğim sensiz bu evde duramıyorum nolur gel, nerdeysen söyle gelip alayım..
yastığına sarıldım kokun var, hırkanı giydim sana sarılır gibi.. (çıkarr genişleteceksin hırkayı large bedeninle! )

derken akşamı ettirdim böyle. sonra üşendim otobüsle dönmeye açtım artık dedim iyi hadi gel al. :))

Sadece sigara mı içiyordu?
Hiç bir şey demedi mi kızmadı mı?
Ne sabırlı adam yahu!

Geç geleceksin telefon da etmeyeceksin ama tatlım geç gelcem falan.
Ses yok, ulaşamayacak sana.
Daha etkili olur. Bir de üst üste yapacaksın aynı onun gibi..

Hatta ben evde yemek de bırakmazdım bir de aç kalsın ohh tam olur:27:

:)) bir gun bende o uyurken cıktım arkadaşıma gittim aradı açmadım. (cunku gece ben onu 13 defa aramıştım açmamıştı 13 olmasını bekliyordum aramasının) sonra bir mesajlar bir mesajlar anaam ..
-aşkım nerdesin neden açmıyorsun kafayı yicem nolur cevap ver.. (iç sesim: 13 olsun, 13 olsun, 13 olsun... )
yastığına sarıldım kokun var, hırkanı giydim sana sarılır gibi.. (çıkarr genişleteceksin hırkayı large bedeninle! )

derken akşamı ettirdim böyle. sonra üşendim otobüsle dönmeye açtım artık dedim iyi hadi gel al. :))

ahahahaha yağlarım eridi :))):27:bu seni seviyor ya sadece iş kolik iş hastalarının terapifine yolla ahahaha ay hırkanı giymiş onu okurken oha koklayaydın bari dedim geliyim alıyım yaaa mesaj atsaydın 4 kere daha ara açıyım diye :)

varya beyniyle oynayacan yemek bırakmayacan evide dağıtacan yerlere duvarlara ketçağ sulandır dök çık evden :27:tohumu dökülür bu kez hırkanı eteğini ne varsa giyer kız valla bende gece gece piskopata bağladım ya dahada evden çıkmaz perdenin arkasından dışarı bakmaz haa

Ya bak ne güzel bu adam seni seviyor aslında, düşkün sana.
Yerinde olsam mektup yazarım geç geldiği bir akşam.
Ben anneme gidiyorum böyle evlilik istemiyorum diye yazarım..
En az 1 hafta dönmem rahat rahat takıl seni bekleyen karın yok işte ne güzel derim.
Dayanamaz sensizliğe mecbur yola gelir.
Ama sen kıyamıyorsun o da bunu kullanıyor..

Sadece sigara mı içiyordu?
Hiç bir şey demedi mi kızmadı mı?
Ne sabırlı adam yahu!

Geç geleceksin telefon da etmeyeceksin ama tatlım geç gelcem falan.
Ses yok, ulaşamayacak sana.
Daha etkili olur. Bir de üst üste yapacaksın aynı onun gibi..

Hatta ben evde yemek de bırakmazdım bir de aç kalsın ohh tam olur:27:

kııız geç dediğim 9 buçuk :) ama ondan 2 3 saat sonra sonucta :)) önemli olan bensiz o evde kalması empati yapması ;)

ahahahaha yağlarım eridi :))):27:bu seni seviyor ya sadece iş kolik iş hastalarının terapifine yolla ahahaha ay hırkanı giymiş onu okurken oha koklayaydın bari dedim geliyim alıyım yaaa mesaj atsaydın 4 kere daha ara açıyım diye :)

varya beyniyle oynayacan yemek bırakmayacan evide dağıtacan yerlere duvarlara ketçağ sulandır dök çık evden :27:tohumu dökülür bu kez hırkanı eteğini ne varsa giyer kız valla bende gece gece piskopata bağladım ya dahada evden çıkmaz perdenin arkasından dışarı bakmaz haa

Kız sende az psikopat değilsin heee :27:

kııız geç dediğim 9 buçuk :) ama ondan 2 3 saat sonra sonucta :)) önemli olan bensiz o evde kalması empati yapması ;)

Sen çok yumuşaksın kız 9 buçuk nedir :)
Ben sağlam 12 diyorum haber vermek yok.
Evde yemek de olmayacak
Geleceksin 12 de selammmm iyi geceler yapacaksın seyret kudurmayı.
Sonra da ne oldu cicim? Beğenemedin mi? Artık böyle.
Seni evde bekleyen mükemmel karın olmayacak.
Evinde durduğun kadar bulursun karını.
Sen bir gece git ben 2 gece yokum artık hırkalarımla mutluluklar diyeceksin :32:

Back
X