• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor

kavun kokussu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
2.219
3.960
108
34
5 yil boyunca karakterine haline tavrına herşeyine hayran olduğum kişiyle nişana bir gün kala ayrıldık. Annesi tarafından küçücük şeyler büyütülüp bahane haline getirildi ve o yanımda dimdik duramadı.. Neyse derdim tekrar bir araya gelmek falan değil.. Verdiğim kararın doğruluğundan hiç kuşku duymadım. Ama bunlar acı çekmeme engel olmuyor. Üstünden 8 ay geçti.. unutmak ne demek bi an bile aklımdan çıkmıyor.. Kendine uğraşlar bul diyeceksiniz dimi? Bu 8 ayda 16 şehri gezdim.. Yüzme bilmiyordum yüzme kursuna gittim öğrendim.. Ehliyetim yoktu aldım.. Sayamadığım kadar çok kitap okudum.. Eskisinden daha yoğun çalışmaya başladım.. Ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor.. Olmayacak yerde olmayacak bi anı hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum.
Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur onca anı?Nasıl oyalanır zihin? Var mi bunun yolu yöntemi yoksa ilelebet bi tecrübe olarak kalacak mi sızısı?
Tecrübelerinizi önerilerinizi dinlemek isterim...

5 yil boyunca karakterine haline tavrına herşeyine hayran olduğum kişiyle nişana bir gün kala ayrıldık. Annesi tarafından küçücük şeyler büyütülüp bahane haline getirildi ve o yanımda dimdik duramadı.. Neyse derdim tekrar bir araya gelmek falan değil.. Verdiğim kararın doğruluğundan hiç kuşku duymadım. Ama bunlar acı çekmeme engel olmuyor. Üstünden 8 ay geçti.. unutmak ne demek bi an bile aklımdan çıkmıyor.. Kendine uğraşlar bul diyeceksiniz dimi? Bu 8 ayda 16 şehri gezdim.. Yüzme bilmiyordum yüzme kursuna gittim öğrendim.. Ehliyetim yoktu aldım.. Sayamadığım kadar çok kitap okudum.. Eskisinden daha yoğun çalışmaya başladım.. Ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor.. Olmayacak yerde olmayacak bi anı hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum.
Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur onca anı?Nasıl oyalanır zihin? Var mi bunun yolu yöntemi yoksa ilelebet bi tecrübe olarak kalacak mi sızısı?

Bu kaynanalar yok mu :KK34: Bu tür konular açılınca deli oluyorum bu kaynanalara..
Gerçekten unutmayı istersen eğer unutursun .
Her şerde bir hayır vardır , hakkınızda hayırlısı olsun..

Ben es sevgili vs.... Pek takılmam canımı acıtmalarına izin vermem
Beni kaybeden odur derim
Gecen yıl 21 yıllık evliliği bitirmeye kalktım gık demedım

burcubahar0635 burcubahar0635 cok haklisiniz.. Peki unutmak istersen Unutursun yazmissiniz unutmak isteyen kişi neler yapar? Biraz daha açarsanız bende kendi hatalarımi bulabilirim

Bu kaynanalar yok mu :KK34: Bu tür konular açılınca deli oluyorum bu kaynanalara..
Gerçekten unutmayı istersen eğer unutursun .
Her şerde bir hayır vardır , hakkınızda hayırlısı olsun..
Peki gerçekten unutmak isteyen kişi neler yapar? biraz daha açar misiniz?

Umarim caniniz hiç acimaz..
Yillardir kurduğum hayaller biranda yıkılınca toparlanmak güç oluyor.. Belki de yıkıla yıkıla öğrenicem bende umursamamayı berilceee berilceee
Can'ım yanacaksa onu yine ben yakarım yine ben acısını sararım
Bir ite o zevki veremem
Belki yasam tecrübe bu hale getirdi
Ama unutma tek gerçek sensin o hiç olmadı hiç acıtmıyor seni

asude_bahar asude_bahar gerçekten çok zor bi süreç geçirdim ve bunları birine en baştan anlatmanın canımı daha çok yakacağını düşünüyorum.. Belki yanlış bi düşünce ama hep bu yüzden destek almayi reddettim

5 yillik bir iliski ne anilar biriktirmistir. Dinlediginiz sarkidan tutun, gittiginiz kafeye kadar daha nelere/nerelere sinmemistir ki bu iliski? Dile kolay...

Unutmak istiyorum demekle unutulmuyor maalesef. Oyle kolay degil gonul isleri. Hayat, olsa olsa zaman kavramiyla ve de guzel degisiklikler sunarak size yardimci olacaktir.

Duygusal bakmayın Duygusal bakmış olsaydınız çok büyük bir yanlışın içinde olacaktınız.Bir arkadaşım da size çok benzer bir durumu yüzünden herşeyi sildi attı.Nişan arefesinde 180 derece dönüş yaparak enteresan enteresan beyanlarda bulunmaya,annesinin yanında gövde gösterileri yapmaya başlamıştı.Herşey insanlar için unutma.O arkadaşım da en fazla bir sene takarım üzülürüm ama en azından bir ömrüme mal olmaz herhalde di mi demişti.Şans bu ya şimdiki eşi de ağzının içine bakıyor kızcağızın.Herkes verilmiş sadakan varmış diyor meğer namları varmış eski nişanlısının ailesinin.Çocuk da kukla gibiydi işte annesinin ve babasının elinde.Böyle bak olaya.Herkes yapabiliyor.Sen neden yapamayasın.Silkelen.Yoluna devam et

Back
X