- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
- Konu Sahibi kavun kokussu
-
İste bu yuzden keşkem yok.. Sadece acım varÇok klasik bir yorum olacak Allah bir kapıyı kapatır başka bir kapıyı açar üzülme senin arkanda duramayan bir erkeğe mi ömrünü adayacaktın?
Aynı yollardan hepimiz geçtik kimse aşk acısından ölmemiş de miİste bu yuzden keşkem yok.. Sadece acım var
Hmm belki yabqnci dilden sonra amerikan arkadaslar edinirim :) gulumsettin.. TesekkurlerrEee cok yakisikli ve adam gibi adam oluyorlar bence.
tesekkur ederımMukemmelsiniz!
Cazu ayni gitgelleri bende yasiyorum
İyiyim eskisi kadar aci cekmiyorum derken aklima ufacik bi ani geliyor ağlamaya basliyorum.
Ben ayriligi kabullendim ama insanlara güven konusunda problem yasamaya basladim. Düşünsene en guvendigin insan tarafindan hayal kirikligina ugratiliyosun simdi ben kime nasil guveneyim. Sevgili olma acisindan demiyorum bunu.. Normal bi arkadasim sen su ise gir bak bende arkandayim sana destek olurum dediklerinde komik geliyor. Kimseye zerre kadar güvenim kalmadi.. Ama bunu söylediğimde insanlar kiriliyor..
Umarim ikimiz içinde birlisi olur.. Aileler duymadan bitirdiyseniz sevinmelisin. Araya aile girince soran eden bitmiyor ne yazikki
ra_punzel sizinle iletişime geçmek isterim.
Ben küçük bi ilçede calisiyorum ve yapabildiğim tek şey bbelediyenin baslattigi yardimlara katılmak oldu..
bende bu konuda cok ozendım sana ben sırf gezmek ıcın ıstedıgım yerlere gitmiyorum.. bazen gıdesım gelıyor tek ggıtmek ıstemıyorum.. yoldas bakınıyorum sonra vazgecıyorum..kedilove buraya yazmadigima bakma 1 ay yataktan çikmadim sürekli agladim gözlerimin şşişliği hiç inmemişti.. Az bi uykuya dalsam bana yaptiklarini ruyamda görüyordum. İnsan her uykuda ayni ruyayi görür mu ben gördüm.. Bi ara kafqyi yiyeceğini sandim.. Daha sonra bu zamana kadar yapmak isteyip de erteledigim şeylerin listesini yaptim. Gitmek istediğim şehirler öğrenmek istediğim şeyler.. Listemde şuan bi şehir disinda hicbisey kalmadi.. Belki de o yüzden tekrar boşluğaddüştüm.. Yeni bi listenin zamani gelmiş:)
Svartbabe
Peki bi kalp kirikligindan sonra eşine nasil sans verebildin?
Eşini sevdiğin halde nasil aklina geliyor durup dururken anilarin mi aklina geliyor yoksa konusu acilinca eski bi arkadaştan bahseder gibi mi hatirliyosun?
Çok soru sordum kusura bakma istersen cevapvermeyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?