- 11 Temmuz 2012
- 1.234
- 1.361
- 208
- Konu Sahibi kavun kokussu
-
ra_punzel ben calisiyorum bu kadarina vakit ayiramayabilirim ama fikir olarak yardimci oluyorum. Mesela şuan ilçedeki yaslilarin evine gidip temizlik ve yemek yapma projesi var.. Calistigim için gidip yapamam ama malzemelerine destek olabilirim.. Ben batida sayilirim.
Kafama gore cikip gezmiyorum.. İnsan bi arkadas istiyo yaninda.. Eee herkesin isi gucu var ayarlamak baya zor oluyor. Ya tur ayarliyorum ya başka bi şehirdeki arkadasimin yanina gidiyorum. Su ara kafamda tek basima gidip gezmek vardi ama ülkeolarak pek tekin ddeğiliz malum.. Cesaretimi toplayamadim yalniz gitmeye..
@berilceee kitap okuyorum.. geziyorum.. kurslara katiliyorum.. cilt bakimina gidiyorum.. İşyerinde yükseldim..Aklima gelebilen imkanim olan herşeyi yapiyorum.. Disarda isler yolunda da içimde hep bi eksiklik var.. Daha fazla oyalanacak yada kendimi geliştirecek ne onerirsin?
5 yil boyunca karakterine haline tavrına herşeyine hayran olduğum kişiyle nişana bir gün kala ayrıldık. Annesi tarafından küçücük şeyler büyütülüp bahane haline getirildi ve o yanımda dimdik duramadı.. Neyse derdim tekrar bir araya gelmek falan değil.. Verdiğim kararın doğruluğundan hiç kuşku duymadım. Ama bunlar acı çekmeme engel olmuyor. Üstünden 8 ay geçti.. unutmak ne demek bi an bile aklımdan çıkmıyor.. Kendine uğraşlar bul diyeceksiniz dimi? Bu 8 ayda 16 şehri gezdim.. Yüzme bilmiyordum yüzme kursuna gittim öğrendim.. Ehliyetim yoktu aldım.. Sayamadığım kadar çok kitap okudum.. Eskisinden daha yoğun çalışmaya başladım.. Ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor.. Olmayacak yerde olmayacak bi anı hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum.
Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur onca anı?Nasıl oyalanır zihin? Var mi bunun yolu yöntemi yoksa ilelebet bi tecrübe olarak kalacak mi sızısı?
Tecrübelerinizi önerilerinizi dinlemek isterim...
Ayrılığı avantaja çevirmek diye buna derim. Takdir ettim gerçekten. Bunlari Unutmak için yaptığınız için muhtemelen unutamıyor sunuz. Yani her eyleminiz yine onun için oluyor bu unutmak için bile olsa m zmanla geçer. 8 yîlda çok yerde çok hatıra birikmiş tir5 yil boyunca karakterine haline tavrına herşeyine hayran olduğum kişiyle nişana bir gün kala ayrıldık. Annesi tarafından küçücük şeyler büyütülüp bahane haline getirildi ve o yanımda dimdik duramadı.. Neyse derdim tekrar bir araya gelmek falan değil.. Verdiğim kararın doğruluğundan hiç kuşku duymadım. Ama bunlar acı çekmeme engel olmuyor. Üstünden 8 ay geçti.. unutmak ne demek bi an bile aklımdan çıkmıyor.. Kendine uğraşlar bul diyeceksiniz dimi? Bu 8 ayda 16 şehri gezdim.. Yüzme bilmiyordum yüzme kursuna gittim öğrendim.. Ehliyetim yoktu aldım.. Sayamadığım kadar çok kitap okudum.. Eskisinden daha yoğun çalışmaya başladım.. Ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor.. Olmayacak yerde olmayacak bi anı hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum.
Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur onca anı?Nasıl oyalanır zihin? Var mi bunun yolu yöntemi yoksa ilelebet bi tecrübe olarak kalacak mi sızısı?
Tecrübelerinizi önerilerinizi dinlemek isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?