olmuyor

o projede güzelmiş :) bence beledıye malzemesını karsılar zaten ona karısma ama ayrıca bırılerıne erzak paketı gonder mesela cunku beledıye butcesınde zaten bunlara ayrılmıs ı kısım var.

bende okurken ve az zamanlı calısırken yapıyordum hafta sonlarına getırıyordum memur ıtfaıyecı ogretmen sporcu bı suru arkadas katılıyordu ılgınc ekıpler cıkıyordu :)

evet tekın degıl hıc güvenemiyorum ben de.. haklısın ıyı bı fıkır degıl hele kı su ortamda.. ama ben tura da tek katılamıyorum

Öncelikle yaptıklarınız için tebrik ediyorum ama tecrübe sahibi olarak söyleyebilirim ki acı oyalanarak değil,kabullenip çekerek ve içinden atarak unutulur..Kesinlikle bir terapist sizi hem çok rahatlatacak hemde bundan sonra hayatınıza doğru kişiler çekmenizi sağlayacak,enerjinizi değiştirecektir..

Sokak hayvanlarına yardım etmenizi, düzenli olarak kedi köpek(özellikle köpek çünkü kediden halk korkmuyor) düzenli bakımını üstlenmenizi,yardıma ihtiyacı olanlara yardım edip,internetteki hayvansever gruplarla bağlantıya geçerek yuvalandırmanızı tavsiye ederim..Ne alaka diye düşünebilirsiniz ama başka canlılarında acısına ortak olmak ,acınızın gözünüzde küçülmesini sağlıyor.Hele de bu canlılar ağzı dili olmayan,yardım dahi istemeyen,türkiyede devamlı dövülüp,tekmelenen,öldürülen,tecavüze uğrayan,barınaklara kapatılıp ölüme terkedilen hayvanlar olunca..Ben korkarım diyosanız ,iletişim kurmakla başlayın :) zaten 2 kere yemek verdiğiniz köpek sizi canı pahasına sahiplenir..

beledıyeye proje fıkrı verebılırsınız bunu :)

Kitap kumbarası oyuncak kumbarası yada gorsllerdekı gıbı herıkısını kapsayan bır kumbara.. meydana ya da beledıye onune bırakılarak halktan kıtap ve oyuncak toplanıyor bellı aralıklarla bosaltıarak ıhtıyac sahıbı okullara yada hastahanelerın cocuk bolumlerıne gonderılıyor.. hatta bazılarına kargo şirketlerı sponsor olmus her ıle gonderıyorlar.. bir kaç ılde uygulanan güzel bir proje ..
okul belırlemede yada kolılemede belkı yardımcı olabılırsınız :)

annesini araya o kadar sokup gelecegini bir kalemde silmis bir adam icin mi bu kadar uzuluyorsunuz ??? Adam dedim ama ortada belkide hic adam olmamisti ve siz direkten dondunuz birde bu acidan bakin....

Ayrılığı avantaja çevirmek diye buna derim. Takdir ettim gerçekten. Bunlari Unutmak için yaptığınız için muhtemelen unutamıyor sunuz. Yani her eyleminiz yine onun için oluyor bu unutmak için bile olsa m zmanla geçer. 8 yîlda çok yerde çok hatıra birikmiş tir

Elbette unutursun ama bide işin şu tarafı var, onu unutmayı istememek, unutmayı istemeyecek kadar onu çok sevmek, insandaki değerinin bu kadar fazla olması, bu daha ağır umarım nasıl unuturum olan derdin 'onu unutmak istemiyorum' a dönmez çünkü o zaman hasret ömrünü yiyip bitiriyor daha yok mu diyor

Karşına seni seven yanında huzur bulduğun yeni biri çıkınca zamanla unutacaksin. Ben eşimden boşandığım ilk günler deliriyorum sanmıştım. Herşey de izi vardı. O dönem sokak kedileriyle ilgilendim ki hiç kedi kopek alakası olmayan biriydim. Hele biri gözü Kördü. İki gün ona mama verdim inan aylarca ayaklarımin dibinden ayrılmadı. Arabayı tanıyordu görünce kosuyordu☺o kedicik bile sevgiye böyle sevgiyle karşılık veriyorsa seni umursamamis ex nişanlı adayı da kim ya? Unutacaksin zamana birak

FrKafka bunu duymamistim hemen araştiracagim. çok teşekkür ederim.
Son bi kaç aydir minimalist yaşam, sade hayat diye bişey öğrendim baya da faydasini gördüm aslında.. Felsefesi herşeyi sadeleştirmek.. Eşya olarak duygu olarak.. İlk önce açtim dolabı fazla olan kiyafetlerimi yikadim ütüledim belediyeye goturdum Suriyeliler içintoplanan yardim kkampanyasına verdim. Hatta çeyizlik battaniyelerim vardi eee onlar da bana onu hatirlatacakti bununla bi çocuk isinir belki diyip onlari da verdim. İşyerinde yakin bi zamanda terfi aldim diğer arkadaşlardan kinlenenler oldu eskiden olsa neden boyle dediler diye kafamda kurardim. Düşünüyorum buna sinir olmam bana ne fayda sağlayacak? Hiç.. Öyleyse salla diyorum. İsteyen küsüyo pişman olan ertesi güngelip oözür diliyo benim için problem olmuyo çünkü takmiyorum. Evet duygusal olarak sadeliği basardim olmayacaklari takmamayi ogrendm ama tek bikkişiye yapamiyorum. Eskisi gibi bana neden bunu yapti? Nasil bu kadar kötü biri olabildi? Sorularini sormuyorum biliyorum ki cevabi yok.. Ama ansizin gözümde canlanan bi aniyi silemiyorum. Gecen sarisin bi bebek gordum kahkaha atarken birden ağlamaya basladim.. Hep hayalimiz oyle bi bebekti benim artik o sarisin bebeğim hic olmayacak diye.

ra_punzel evet onun mali kismini devlet karşılayacak öyle bi proje.. Belki proje hayata geçtiğinde bende gönüllü olarak calisirim :)
Şuan bi kitap kampanyamiz var zaten bi çok okulumuzun kütüphanesi yyapılmaya baslandi.. Okuduğum kitapları da ya kütüphaneden aldim ya satin alip kütüphaneye bagisladim.
Küçük bi ilceyiz ve belediyemiz / sosyal yardımlaşmakkurumlarimiz gerçekten iyi calisiyor..
nur35nur kopeklerden korkardim 2 yildir korkumu yendim.. Hatta her sabah işyerinde beni bekleyen bi kaç tane kopekcik var :) süt verdiğim kedicikler var.. Ancak işyerinde sıkıntı oluyor. Resmi daire sonucta ..

Turlara tek basima katilmiyorum ki :)
Hep baska baska arkadaslarimla katildim.. Kiz olunca bazi aileler göndermek istemiyor yada maddi acidan uymayabiliyor herkese. Gecen biyere gitmek istedim arkadaş bulamadim 10 yasinda yigenim var onunla gittik :) nasil mutlu oldu gormen lazim.. Boyum kadar maşallah çok da akilli.. Belki bundan sonra onunla giderim.. Tek basina gezmekten zevk almam gibi geliyor bi yanimda artik ehliyetin var kirala bi araba kafana gore gezersin kendin diyor ne yapacagim bilmiyorum :) ra_punzel

Gülerken birden aklina birsey gelmesi ve aglaman iyi degil ki canim benim. Bastirilmis duygularla yapmissin herseyini. Niye hislerinden kaciyorsun ki? Ayriligin acisini sonuna kadar cek kendine süre koyma hem bunun icin.. böyle kacarak birsey degismiyor cunku kücücük bir kivilcim sonrasi icindekiler disa vuruyor o aglamalarin gibi. Hayat inisli cikisli.. mutluluk varsa üzüntü de vardir .. hissetmek gerekiyor kacmak degil. Belki iyice yerin dibine cökeceksin ama ondan sonrasi yukari cikacak öyle degil mi? Belki o üzüntünün icinde aklina seni ferahlatacak veya sorularina cevap olacak birsey gelecek bilemezsin.. o yüzden kacma icinden aglamak geliyorsa agla elbet hersey degisecek zamanla ama yeterki hislerini bastirma akisina birak.

Evet an ı yaşayamiyorum..
Bunun icin bi önerimiz var mi?
Bnm en mutlu olduğum zaman bile aklimin bi köşesinde duruyor olanlar Mutluluki

W WanttobeGeek1 kopek korkum vardi 2 yol öncekkorkumu astim.. Ayaklarima dolanmalarina izin vermeye basladim.. Son bi kaç aydir köpeklere yemek vermeye basladim bunun içinde üstüne üstüne geliyorlar biraz korkuyorum ama aşmaya calisiyorum :) her sabah işyerinde yolumu gözleyen bi kopekcik var :) henüz elimle dokunamiyorum korkuyorum zamanla onu da asarim iinşallah..
Acimi yaşamaktan bahsetmissiniz de ben zaten acimi yasadim. 1 ay yataktan cikmadim 24 saat kesintisiz agladigimi hatirliyorum. O kadar kötüydüm ki annem evde yalniz birakamiyordu intihar etmemden korkuyordu.. Birazcik uykuya dalsam bana yaptiklarini görüyordum rrüyamda.. İnsan bi ruyayi kaç kere görür? BN ayni ruyayi defalarca gördüm hem de en ince ayrintisina kadar.. O dönem zaten çok zayiflamistim da bi gün en son 3 gün önce yemek yedigimi farketmistim. EE ise gidiyorum.. En son nisan icin izin kullanıp sonrasında ölü gibi gezince muhabbetim olmayan insanlar bile sorular sormaya başladı.. Toparlanmam gerekiyor diye düşünüp kendimi gezmelere kurslara verdim. Mesela yüzme çok iyi gelmişti.. O kadar yoruluyodum ki eve gelince sızıyodum resmen.. Havalar isinsin tekrar gidicem şuan üşüyorum :) bu arada abimle ikimizin çok yakin tarihlerde nisani düğünü olacaktı.. Onunki oldu benmki olmadi :) bu kiskanmak falan değil ama inanin o düğün gününden daha dip bi gün olamaz..

[QUOTEralsmoker, post: 44916875, member: 723468"]Valla unutuluyor diyemeyecegim ne kadar çok seviyorsan o kadar çok unutamiyorsun sahsimca boyle oldu[/QUOTE]
Sizin biteli ne kadar oldu ?

A AtomicGirl adam kelimesini kullanmadim çünkü gözümde adamligini yitirdi..
Boyle birini nasil kaybettim diye uzulmuyorum ki ben.. Anılarimi unutamiyorum.. Yasadigim hayal kirikligini unutamiyorum.. Yani konu aslında o değil...

Naz571 evet geçmişe takilip kaldigimin farkindayim.. Boyle olmasin diye de bildiğim her yolu denedim.. Peki sizin on edebileceğiniz başka bisey var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…