- 11 Temmuz 2012
- 1.234
- 1.361
- 208
- Konu Sahibi kavun kokussu
ra_punzel ben calisiyorum bu kadarina vakit ayiramayabilirim ama fikir olarak yardimci oluyorum. Mesela şuan ilçedeki yaslilarin evine gidip temizlik ve yemek yapma projesi var.. Calistigim için gidip yapamam ama malzemelerine destek olabilirim.. Ben batida sayilirim.
Kafama gore cikip gezmiyorum.. İnsan bi arkadas istiyo yaninda.. Eee herkesin isi gucu var ayarlamak baya zor oluyor. Ya tur ayarliyorum ya başka bi şehirdeki arkadasimin yanina gidiyorum. Su ara kafamda tek basima gidip gezmek vardi ama ülkeolarak pek tekin ddeğiliz malum.. Cesaretimi toplayamadim yalniz gitmeye..
o projede güzelmiş :) bence beledıye malzemesını karsılar zaten ona karısma ama ayrıca bırılerıne erzak paketı gonder mesela cunku beledıye butcesınde zaten bunlara ayrılmıs ı kısım var.
bende okurken ve az zamanlı calısırken yapıyordum hafta sonlarına getırıyordum memur ıtfaıyecı ogretmen sporcu bı suru arkadas katılıyordu ılgınc ekıpler cıkıyordu :)
evet tekın degıl hıc güvenemiyorum ben de.. haklısın ıyı bı fıkır degıl hele kı su ortamda.. ama ben tura da tek katılamıyorum