Biliyorum nişanlanacağım kişide haklı diğeride haklı ikiside haklı bende haklıyım öyle bi durum işte aldatmak dediği o yurtdışına gitmişti bende nişanlanacağım kişiyle tanıştım sonra ona anlattım ve ayrıldım oysa beni aldattın dedi konu bu. benim yapım gereği evlendiğim zaman benim için biter asla evlendiğim kişiye haksızlık etmem çünkü bana yakışmaz bende geç olmadan kendimi düşünerek onunla son kez konuşmak istedim öyle bi durum işte Allah yardımcım olsunVallaha ben de aşık oldum, sokak ortasında aşkımdan ağladığımı da bilirim ama kimseyi de aldatmadım be güzelim. Üstelik fırsatım varken.
Tamam sana gelen kimi yorumlar sert. Onları savunmuyorum zaten, yanlış anlama. Savunsam ben de o şekilde yazardım sana.
Ama sen de aşık olmanın her şeyin mazereti olduğunu sanıyorsun.
Değil.
Başkasına aşık olman senin meselen. Nişanlının değil. Nişanlın aşık olup seni aldatsa, daha önce çok büyük bir aşk yaşamış biri gibi mi davranırsın, aldatılmış biri gibi mi?
Diğeriyle olan konunun kapanmasını çok istiyorum ama kapanmıyor aklımdan çıkmıyor düşünüyorum sürekli konuşmayı kestim engelledim bu sefer ortak arkadaşımıza soruyorum en son ne zaman girmiş diye oda beni soruyormuş zaten engellemiş beni demiş ortak kız arkadaşa nasıl kapanacak keşke kapansa allah yardımcım olsunEvet ama bu sağlıklı bir davranış değil o insan sizin malinizda değil .Normal bi insan olmıycak diye düşünüyorsa ki mağzeret olarak adamın görüşünü söylemişsiniz o zaman kapatırsınız konuyu 3 senedır yanınızdaki adamla beraberım demişsiniz o adama yazık değil mi ?insan sevmediği adamın yanında 3 sene nasıl durur? her sarıldıgınızda,optugunuzde,bişey konuştugunuzda başka bir adamı düşünüp zaten aldatıyorsunuz onu.
Çok acımasız konuşmak istemiyorum,hayat bu ne yaşıycağımız belli olmaz ama bence nişanlınıza yazık etmeyin,adamın hayatını yalan üstüne kurdurmayın. Hayattan gerçekten ne istediğinizi anlayın bence once .
haklısınValla şekerim sen burda sana 'aldatıyorsun' diyenlere beyinsiz demişsin ama, 'beni aldatiyorsun' diyen eski sevgiline yalvarıp seni seviyorum diyosun.
Ne diyosun sen yahu bu ülkede CHP akp hdp herkes özgür düşünür bu partilerden istediğini destekler düşünceye kilit vurulmaz insanlara zarar vermediği sürece yeterince nutuk dinledim gelip burda bilip bilmeden aldatmışın diyen beyinsizlere anlattım bunları sizin gibiler yorum yapsın diye değil
sonra da diyorsunuz ki "bizi yargılamayın bik bik bik"
burada hepimiz az biraz feministiz kadınları yeri geldi sevgililerine/kocalarına yeri geldi karşı tarafın ailesine karşı savunduk. şimdi de nişanlanacağınız kişiyi savunuyoruz
aklınız başkasındayken bir başkasıyla nişanlanmak ne demek?
nasıl eş nasıl anne olur sizden?
biraz ilke biraz etik ya Allah rızası için!
kişisel zaaflarınızın karakterinizin önüne geçmesine nasıl meydan verirsiniz bilmem ki...
Aynen.Bunlarda evlenip anne olucak.Eş olucak. Şaka gibi.
He özgürüz öyle bir özgürüz ki...Ne diyosun sen yahu bu ülkede CHP akp hdp herkes özgür düşünür bu partilerden istediğini destekler düşünceye kilit vurulmaz insanlara zarar vermediği sürece yeterince nutuk dinledim gelip burda bilip bilmeden aldatmışın diyen beyinsizlere anlattım bunları sizin gibiler yorum yapsın diye değil