Olmuyor

Vallaha ben de aşık oldum, sokak ortasında aşkımdan ağladığımı da bilirim ama kimseyi de aldatmadım be güzelim. Üstelik fırsatım varken.
Tamam sana gelen kimi yorumlar sert. Onları savunmuyorum zaten, yanlış anlama. Savunsam ben de o şekilde yazardım sana.
Ama sen de aşık olmanın her şeyin mazereti olduğunu sanıyorsun.
Değil.
Başkasına aşık olman senin meselen. Nişanlının değil. Nişanlın aşık olup seni aldatsa, daha önce çok büyük bir aşk yaşamış biri gibi mi davranırsın, aldatılmış biri gibi mi?
Biliyorum nişanlanacağım kişide haklı diğeride haklı ikiside haklı bende haklıyım öyle bi durum işte aldatmak dediği o yurtdışına gitmişti bende nişanlanacağım kişiyle tanıştım sonra ona anlattım ve ayrıldım oysa beni aldattın dedi konu bu. benim yapım gereği evlendiğim zaman benim için biter asla evlendiğim kişiye haksızlık etmem çünkü bana yakışmaz bende geç olmadan kendimi düşünerek onunla son kez konuşmak istedim öyle bi durum işte Allah yardımcım olsun

Valla şekerim sen burda sana 'aldatıyorsun' diyenlere beyinsiz demişsin ama, 'beni aldatiyorsun' diyen eski sevgiline yalvarıp seni seviyorum diyosun. :KK51:

Evet ama bu sağlıklı bir davranış değil o insan sizin malinizda değil .Normal bi insan olmıycak diye düşünüyorsa ki mağzeret olarak adamın görüşünü söylemişsiniz o zaman kapatırsınız konuyu 3 senedır yanınızdaki adamla beraberım demişsiniz o adama yazık değil mi ?insan sevmediği adamın yanında 3 sene nasıl durur? her sarıldıgınızda,optugunuzde,bişey konuştugunuzda başka bir adamı düşünüp zaten aldatıyorsunuz onu.

Çok acımasız konuşmak istemiyorum,hayat bu ne yaşıycağımız belli olmaz ama bence nişanlınıza yazık etmeyin,adamın hayatını yalan üstüne kurdurmayın. Hayattan gerçekten ne istediğinizi anlayın bence once .
Diğeriyle olan konunun kapanmasını çok istiyorum ama kapanmıyor aklımdan çıkmıyor düşünüyorum sürekli konuşmayı kestim engelledim bu sefer ortak arkadaşımıza soruyorum en son ne zaman girmiş diye oda beni soruyormuş zaten engellemiş beni demiş ortak kız arkadaşa nasıl kapanacak keşke kapansa allah yardımcım olsun

sonra da diyorsunuz ki "bizi yargılamayın bik bik bik"
burada hepimiz az biraz feministiz kadınları yeri geldi sevgililerine/kocalarına yeri geldi karşı tarafın ailesine karşı savunduk. şimdi de nişanlanacağınız kişiyi savunuyoruz
aklınız başkasındayken bir başkasıyla nişanlanmak ne demek?
nasıl eş nasıl anne olur sizden?
biraz ilke biraz etik ya Allah rızası için!
kişisel zaaflarınızın karakterinizin önüne geçmesine nasıl meydan verirsiniz bilmem ki...

Ne diyosun sen yahu bu ülkede CHP akp hdp herkes özgür düşünür bu partilerden istediğini destekler düşünceye kilit vurulmaz insanlara zarar vermediği sürece yeterince nutuk dinledim gelip burda bilip bilmeden aldatmışın diyen beyinsizlere anlattım bunları sizin gibiler yorum yapsın diye değil

Uf yettin be.
Hanfendi siz dogru duzgun adam gibi anlattinizda bizmi anlamadik??

A dedin B dedin, aldattim dedin, o diyor dedin. Sonra gelmis burda " bini inlimiyirsinzz" diyosun.
iz senin neyini anlayalim.
Sayfalar sonra baslik baslik 1... 2 ... diye yazmissin, ozetlemissiniz.
Anlamamamiz yine normal. Sen yazmaya usenip ozetle bizde sana sayfalarca dgru yaptigini yapalim? Konunun sonunda giriyosun ortasindan cikiyosun.

Tam olarak anlamdgim su konuna yorum yapamiyoruz normal olrak.
Bari biseyi kesin biliyoruz ; pkk yi destekliyosunz su sozlerinizle.
" herkesin siyasi gorusune saygi duyulmali" diyosun. He he.
Simdi burdan agzimi actirma caniminz yandi be canimizzz!!!
Yetmedimi sehitlermiz sizin sevgiliniz gibi alcak namussuz destekcilere? Dahami kan lazim? Haysiyetsiz, karaktersiz, it oglu it pkkyi bana savunma burda lan.
Aklini alirim.

Git otel parasi benden, git kendini öldur.
Hic icin acimiyormu sehitlerimizin haberlerini gordukce haberlerde?
Insafsizlar!
Senin sevgilin o insanlari destekliyor ve belkide yardim ve yataklik ediyor, ama yoook sana gore daha pkk uyesi degilya,demekki desteklemesi normal gorulmeli.

Offf aksam aksam sinirlerim bozuldu.

Hem evlilik için atılan bir adım olan nişan olayınız var hemde eski sevgiliyle iletişime geçmeler. Anlıyorum...

sonra da diyorsunuz ki "bizi yargılamayın bik bik bik"
burada hepimiz az biraz feministiz kadınları yeri geldi sevgililerine/kocalarına yeri geldi karşı tarafın ailesine karşı savunduk. şimdi de nişanlanacağınız kişiyi savunuyoruz
aklınız başkasındayken bir başkasıyla nişanlanmak ne demek?
nasıl eş nasıl anne olur sizden?
biraz ilke biraz etik ya Allah rızası için!
kişisel zaaflarınızın karakterinizin önüne geçmesine nasıl meydan verirsiniz bilmem ki...

Aynen.Bunlarda evlenip anne olucak.Eş olucak. Şaka gibi.

Ne diyosun sen yahu bu ülkede CHP akp hdp herkes özgür düşünür bu partilerden istediğini destekler düşünceye kilit vurulmaz insanlara zarar vermediği sürece yeterince nutuk dinledim gelip burda bilip bilmeden aldatmışın diyen beyinsizlere anlattım bunları sizin gibiler yorum yapsın diye değil
He özgürüz öyle bir özgürüz ki...
20lik delikanlıları, kundaktaki bebeleri öldürmek serbest sizin özgür beyninizde!!!

Yesinler sizin özgürlüğünüzu kalkmış burda bi de eski sevgilinizi savunuyor sunuz. :KK20:En Büyük KKGel sen bu özgürlüğü eşimin şehit olan arkadaşının 4 aylık oğluna anlat ANLATABILIR MISIN? ????:KK42::cry:
Allah kahretsin senin eski sevgilin gibi düşünen herkesi....
Güzel ülkemizden defolup gidin.( eski sevgiline ilet bu mesajı )

İcimde tutamadim.Göğsümu gere gere BAN 'imida alabilirim artık

Back
X