Olsa Bitse

Aman cehenneme kadar yolları var, dönmeyin zaten. İki şansı da boşa çıkaran adama bırakın dönmeyi, tırnağınızı bile göstermeyin.

Bu özgüveni de anlamıyorum zaten, aynı özgüven benimkinde de var.
Eline mahkeme celbi gittiğinde görecek özgüveni. Kendinize, hayatınıza, çocuğunuza odaklanın. Boşverin gerisini.

"Ben ilk evliliğimi ailem için bitirdim, ikinciyi de bitiririm" ve "benim hayatımın merkezinde ailem var"
.

Bu cümleleri ne zaman söyledi sen annenlere geldikten sonramı .Benden sana koca çocuğumada baba olmaz demiş zaten.

Ailem nedir ya eşin çocuğun ne oluyor bostan korkuluğumu.Madem öyle evlenipte kimsenin canını yakmayacaksın oturacaksın "ailenle"

Evet bu son zamanlarda söyledi, ben de öyle söyledim git otur o zaman ailenle. Dedim ya benden önemli tutmasını beklemiyordum zaten ama senin bir çocuğun var ya. Pislik adam. Nefret ediyorum resmen.

Evet bu son zamanlarda söyledi, ben de öyle söyledim git otur o zaman ailenle. Dedim ya benden önemli tutmasını beklemiyordum zaten ama senin bir çocuğun var ya. Pislik adam. Nefret ediyorum resmen.

Bundan sonra önüne bak eminim çok çok güzel olacak herşey.Sen sağlam bir kadınsın.İstedikten sonra herşeyi yaparsın.Her zaman dedim sen onlara fazlaydın.

Sizlere bugün eşimden gelen bir mesajdan bahsedeceğim. Kuzenim, whatsapp profil resmine ikimizin olduğu bir fotoğraf koymuş. Eşim de kardeşime mesaj atmış "ablana söyle Elif'in whatsappındaki fotoğrafı kaldırtsın, boşandıktan sonra nereye atarsa atsın."

Çıldırdım ben tabi ama kendim hiçbir şey yazmadım, fotoğrafı da kaldırtmadım. Hayır, Ada'm numaramı değiştirdiğimden beri çocuğun fotoğraflarını bir kez gördü, çocuğu sormuyor, biz üç aydır buradayız bizden haberi yok kıskanmıyor, gecenin on ikisinde başka bir şehirde, taksiye binip şehrin bilmem kaç kilometre dışındaki havaalanına hem de böyle bir zamanda, tek başıma gitmemi kıskanmıyor whatsapptaki resmimi sakınıyor.

Boşanma davası için duruşmaya gelmeyeceğini de söylemişti, eee kendisinden bağımsız hareket edebilmem için bir de beyefendinin lütfedip boşanmasını bekleyeceğim.

Ne perhiz ne lahana turşusu?

Ne hoş akıl ?

Adam da akıl mantık hak getire.. O kadar zaman uzakta ne yapıyorsunuz ediyorsunuz habersiz
whattsapp'a koyulan fotoğrafa mı takmış?

Adam da akıl mantık hak getire.. O kadar zaman uzakta ne yapıyorsunuz ediyorsunuz habersiz
whattsapp'a koyulan fotoğrafa mı takmış?

Ben de anlamadım, bir dedim ki al telefonu cevap yaz, ver ağzının payını; sonra bi'dedim sakin ol, hiç muhatap olma.

Söylesem laftan anlar mı acaba? Aaa evet ya, der mi? Laftan anlasa üç aydır neler anlatıyorum, onları anlardı. Ama bu kadar basit bir şeyi düşünemiyor mu, bilerek mi yapıyor anlamış değilim.

İyi yapmışsın aramamakla çünkü anlamaz. Daha önce o kadar şey anlattın derdinin ne olduğunu
adam inatla anlamak istemiyor. Tuhaf bakış açısı var gerçekten mantıklı düşünce yok bu adamda belli.

Ben artık bu adamla ilgili ne düşüneceğimi bilemiyorum. Sürekli afallatıyor beni, daha neler göreceğim çok merak ediyorum.

Boşanma evresinde bu adamlar iyice manyaklaşıyorlar.

Kendisiyle çelişmeden manyaklaşsa, anlayış gösterebilirim belki ama şu durumda anlayamıyorum bile.

Kendisine bulaşmam için bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Bu saçmalığının başka bir açıklaması olamaz yani.

Siz böyle güçlü durdukça o adam daha çoook saçmalayacak belli..

Belki hoşunuza gideceğini düşündü hani beni kıskanıyo diyerek içiniz hoş olacaktı güya..ama yemediniz.

Bir de adam çok gururlu ya yani kibire giden bir üstenciliği var... daha büyüyememiş

İş işten geçmeden o gururunu ve kibrini yenebilirse, bu kadar şeye rağmen gerçekten benim gözümde bir kıymeti olacak. Dediğiniz gibi o zaman bir parça da olsa olgunlaştığını düşüneceğim ama yok bu bencillikle devam ederse, daha çoooook sudan sebeplere takılır kalır. Hayatlarımız da dağılır gider, cabası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…