- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Sizin için bir ara umutlanmıştım ama tahmin ettiğim gibi oldu , ben o şansı 2 defa verdim , bana verdiği sözleri tutmadı , yine aynı noktaya döndük , hatta bu defa daha kötü bir şekilde. Kendini o kadar mükemmel görüyor ki, hem kovdu, defol gözüm görmesin seni dedi hem de bu kapıdan çıkarsan bir daha dönemezsin dedi , çıktım , kendime geldim , dinlendim, huzurumu kaçıran yok, dönmek istemiyorum. O kadar ağır hakaretler etti ki bana ve aileme dönemem.
"Ben ilk evliliğimi ailem için bitirdim, ikinciyi de bitiririm" ve "benim hayatımın merkezinde ailem var"
.
Bu cümleleri ne zaman söyledi sen annenlere geldikten sonramı .Benden sana koca çocuğumada baba olmaz demiş zaten.
Ailem nedir ya eşin çocuğun ne oluyor bostan korkuluğumu.Madem öyle evlenipte kimsenin canını yakmayacaksın oturacaksın "ailenle"
çocuğun karakteri geleceği sizin yanınızda daha güzel olur.
Evet bu son zamanlarda söyledi, ben de öyle söyledim git otur o zaman ailenle. Dedim ya benden önemli tutmasını beklemiyordum zaten ama senin bir çocuğun var ya. Pislik adam. Nefret ediyorum resmen.
Bundan sonra önüne bak eminim çok çok güzel olacak herşey.Sen sağlam bir kadınsın.İstedikten sonra herşeyi yaparsın.Her zaman dedim sen onlara fazlaydın.
Sizlere bugün eşimden gelen bir mesajdan bahsedeceğim. Kuzenim, whatsapp profil resmine ikimizin olduğu bir fotoğraf koymuş. Eşim de kardeşime mesaj atmış "ablana söyle Elif'in whatsappındaki fotoğrafı kaldırtsın, boşandıktan sonra nereye atarsa atsın."
Çıldırdım ben tabi ama kendim hiçbir şey yazmadım, fotoğrafı da kaldırtmadım. Hayır, Ada'm numaramı değiştirdiğimden beri çocuğun fotoğraflarını bir kez gördü, çocuğu sormuyor, biz üç aydır buradayız bizden haberi yok kıskanmıyor, gecenin on ikisinde başka bir şehirde, taksiye binip şehrin bilmem kaç kilometre dışındaki havaalanına hem de böyle bir zamanda, tek başıma gitmemi kıskanmıyor whatsapptaki resmimi sakınıyor.
Boşanma davası için duruşmaya gelmeyeceğini de söylemişti, eee kendisinden bağımsız hareket edebilmem için bir de beyefendinin lütfedip boşanmasını bekleyeceğim.
Ne perhiz ne lahana turşusu?
Ne hoş akıl ?
Ben de anlamadım, bir dedim ki al telefonu cevap yaz, ver ağzının payını; sonra bi'dedim sakin ol, hiç muhatap olma.
Söylesem laftan anlar mı acaba? Aaa evet ya, der mi? Laftan anlasa üç aydır neler anlatıyorum, onları anlardı. Ama bu kadar basit bir şeyi düşünemiyor mu, bilerek mi yapıyor anlamış değilim.
İyi yapmışsın aramamakla çünkü anlamaz. Daha önce o kadar şey anlattın derdinin ne olduğunu
adam inatla anlamak istemiyor. Tuhaf bakış açısı var gerçekten mantıklı düşünce yok bu adamda belli.
Boşanma evresinde bu adamlar iyice manyaklaşıyorlar.Ben artık bu adamla ilgili ne düşüneceğimi bilemiyorum. Sürekli afallatıyor beni, daha neler göreceğim çok merak ediyorum.
Boşanma evresinde bu adamlar iyice manyaklaşıyorlar.
Siz böyle güçlü durdukça o adam daha çoook saçmalayacak belli..
Belki hoşunuza gideceğini düşündü hani beni kıskanıyo diyerek içiniz hoş olacaktı güya..ama yemediniz.
Bir de adam çok gururlu ya yani kibire giden bir üstenciliği var... daha büyüyememiş
En son altınlarını eşyalarını eski eşine bırakıp anlaşmalı boşanıcaktıSurekli_Karisik seni çok merak ediyorum. İyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?