Olsa Bitse

Surekli_Karisik Surekli_Karisik bence son bir şansı hakediyor eşin.yani şöyle ki senin içinden gelmiyor evet çok kırıldın yaralandın üzüldün,ama herkesin ne olduğunu da gördün ve gösterdin..şans dediğim şeyse eşine kendini affettirme şansı...
şartlarını söyledin bu koşullarda dönerim ama eskisi gibi değilim beklentin olmasın benden dedin..
şimdi top eşinde..yapacağım diyor yuvamı da toparlayacağım,annemi de uzak tutacağım,hatta belki evin erkeği bile olmaya karar verip,kendi parası kadar yaşamayı öğrenir:KK66:
şimdi bence dönüp çabasına bakman gerek..sen sadece dur bekle ve gör..bırak eşin çabalasın,annesini uzak tutmak için de,seni geri kazanmak için de..
kimse sana geri dön adamın kucağına atla demiyor diyemez de bu kadar ağır şeyden sonra...seni tekrar kazanırsa ne ala,bu çaba içnde yorulmazsa ne ala,annesini uzak tutarsa ne ala,yoksa için almadı veya eşim yoruldu bırakırsın gider..hem bu sefer işini gücünü bulmuş,kafan rahat gidersin...
Aslinda bir kac buyuk adim atilmis. Sirf deneme amacli bir dene derim.
Çoğu erkek oturup eşiyle konuşmaktan fikrine saygı duymaktan aciz kadın kendini ifade edebilmek için ya evden ayrılacak ya dava açacak çok mu zordu eşinin neden beraber oturmak istemediğini konuşmak anlamaya çalışmak.
Eşinden mi soğudun?

Ne yaparsa yapsın gözünde mi yok?

Bekarlıkmı hoşuna gitti?

Yoksa eski hayatımız tekrarlanacak herşeye karışacaklar diyemi korkuyorsun?

Eşin tabiki o 2 yıldır aşık olduğun adam gibi gelmez artık.Çok yanlış söylemleri oldu yanlış hareketleri oldu.Kayınvalidenin bu hareketi sayesinde bir aydınlanma yaşadın bence.Gözün açıldı..Hayatının kontrolünü eline aldın.Oradan ayrılınca derin bir oh çektin.

Yinede eşine son bir şans verebilirsin.Hani demiştin ya bana net davranırsa kabul ederim demiştin.

Gittiğin gibi memnun olmadığında da ailenin yanına geri gelebilirsin.Kaybedeceğin bir şey yok.

Herşey senin kontrolünde olmalı bundan sonra
Ben ilk konuda bu ayrıntıları kaçırmışım. Aynı sitede oturduklarını bile yeni öğrendim. O zaman daha can sıkıcı. Konu sahibi biraz da ondan gitmek istemiyor demek ki.

Aynı sitede olup bağımsız çekirdek aile olabilenler vardır. Ama konu sahibinin eşi ve ailesi bunu yapabilir mi bilmiyorum.

Başka bir mesajında yazdığın gibi herşey Surekli_Karisik Surekli_Karisik 'ın kontrolünde olmalı, başka türlü olmaz.

Allah aşkına bana bir akıl verin! Ben ne zaman bu adama karşı müsamaha göstersem, yumuşak davransam bu adam aynısını yapıyor. Ve ne tesadüf ki hep annesinin yanındayken yapıyor. Günahını almayayım emin değilim ama ben olduğu gibi anlatayım, değerlendirmeyi siz yapın.

Biz anlaşmaya vardığımız gün, gelip seni alacağım, demişti. Benim ailem de, eşin gelip seni alacak, biz de oturup onunla yüz yüze konuşmak istiyoruz, demişti. Bu yüzden onun gelmesi konusunda anlaşmıştık. Dün gece beni aradı, annemin yanındayım, oturuyoruz, dedi ve konuya girdi, "benim işlerim çok yoğun, ben gelemem, ben senin biletini alayım, sen çık gel." Ben zaten zorla gidiyorum, bunu ona söyledim, "asla istemiyorum gelmeyi ama tüm şartları kabul ettiğin için, çocuğum için deneyeceğim." diye.

Bilmiyorum artık ben ve ailem mi çok hassas davranıyoruz, yoksa olması gereken bu mu? Her şeyi çözüyoruz, bir sorun çıkıyor. Bu kadar barışma meraklısı adamın, ben zar zor ikna olmuşken, koşa koşa gelmesi gerekmez mi?

Benim gelmesini istememin diğer nedeni de, uçak ve araç saatleri. 3 saat araçla, 2 saat uçakla 4-5 saatim yolda geçecek E bu arada 5-6 saatlik de uçak için saatini beklemem gerek. Bulunduğum ilde havaalanı yok, başka ile gideceğim ve gece bire kadar bekleyeceğim. Ailem beni bıraksa, eşim işini bahane ettiği için söylüyorum, onların da işleri var, neden bir geceyi başka bir şehirde geçirsinler?

Velhasıl adam eşini, çocuğunu evine, barışmaya beklerken bile, başkasından bekliyor, sorun çıkarıyor.

Bu adama güvenilir mi?

Getirme mevzusunu KV bilmemin nedeni ise konuşurken bana demişti ki "senin bir mağduriyetin olsaydı biz koşa koşa gelirdik senin ardından ama bir mağduriyetin olmadığı için ben kimsenin gelmesini istemedim"

Ne düşünmeli, ne yapmalıyım ?

Allah aşkına bana bir akıl verin! Ben ne zaman bu adama karşı müsamaha göstersem, yumuşak davransam bu adam aynısını yapıyor. Ve ne tesadüf ki hep annesinin yanındayken yapıyor. Günahını almayayım emin değilim ama ben olduğu gibi anlatayım, değerlendirmeyi siz yapın.

Biz anlaşmaya vardığımız gün, gelip seni alacağım, demişti. Benim ailem de, eşin gelip seni alacak, biz de oturup onunla yüz yüze konuşmak istiyoruz, demişti. Bu yüzden onun gelmesi konusunda anlaşmıştık. Dün gece beni aradı, annemin yanındayım, oturuyoruz, dedi ve konuya girdi, "benim işlerim çok yoğun, ben gelemem, ben senin biletini alayım, sen çık gel." Ben zaten zorla gidiyorum, bunu ona söyledim, "asla istemiyorum gelmeyi ama tüm şartları kabul ettiğin için, çocuğum için deneyeceğim." diye.

Bilmiyorum artık ben ve ailem mi çok hassas davranıyoruz, yoksa olması gereken bu mu? Her şeyi çözüyoruz, bir sorun çıkıyor. Bu kadar barışma meraklısı adamın, ben zar zor ikna olmuşken, koşa koşa gelmesi gerekmez mi?

Benim gelmesini istememin diğer nedeni de, uçak ve araç saatleri. 3 saat araçla, 2 saat uçakla 4-5 saatim yolda geçecek E bu arada 5-6 saatlik de uçak için saatini beklemem gerek. Bulunduğum ilde havaalanı yok, başka ile gideceğim ve gece bire kadar bekleyeceğim. Ailem beni bıraksa, eşim işini bahane ettiği için söylüyorum, onların da işleri var, neden bir geceyi başka bir şehirde geçirsinler?

Velhasıl adam eşini, çocuğunu evine, barışmaya beklerken bile, başkasından bekliyor, sorun çıkarıyor.

Bu adama güvenilir mi?

Getirme mevzusunu KV bilmemin nedeni ise konuşurken bana demişti ki "senin bir mağduriyetin olsaydı biz koşa koşa gelirdik senin ardından ama bir mağduriyetin olmadığı için ben kimsenin gelmesini istemedim"

yuh ve çüş diyorum müsadenle...yazdığım gibi bırak adam kendini affettrimek için çabalasın perişan olsun hatta diye..adam daha ilk günden yan çizmeye başladı..
naşlarım işine gücüne de ,demek karısından çocuğundan önemli...ben olsam ne mi yapardım,asla dönmezdim,verdiği sözleri daha ilk günden tutamayan bir adam işleri daha da zorlaştırır..tekrar o eve girersen bu sefer öyle kolay çıakrtmazlar bu adi insanlar..
annesi demiştir aman oğlum sen de çok yüz verme,bırak kendisi gelsin sen niye yorulacaksın.hem de onun ailesi ile de samimi olmaya gerek muhattaba gerek yok.
çok eminim benzer cümleler kurduğuna..artık ben bile tanır gibiyim kv yi...

ciddiyim arkadaşım bak ,ben bu affetme konularını; hep hatalı olanın çabalamasına bağlıyorum.yani adam hatasını anlar görür,ve düeltmek için çabalar herşeyini ortaya koyarsa barışılmalı diyorum.
benim de başıdan geçti,eşim hata yaptı hatta üstüste ..tek ve son şansını da bu şekilde verdim.bırkatım uğraşmadım ,sadece izledim..çok şükür ki verdiği sözleri tuttu ,ve tekrar aile olabildik..
ama daha baştan böyle yapan adama güvenmezdim ben olsaydım..

yuh ve çüş diyorum müsadenle...yazdığım gibi bırak adam kendini affettrimek için çabalasın perişan olsun hatta diye..adam daha ilk günden yan çizmeye başladı..
naşlarım işine gücüne de ,demek karısından çocuğundan önemli...ben olsam ne mi yapardım,asla dönmezdim,verdiği sözleri daha ilk günden tutamayan bir adam işleri daha da zorlaştırır..tekrar o eve girersen bu sefer öyle kolay çıakrtmazlar bu adi insanlar..
annesi demiştir aman oğlum sen de çok yüz verme,bırak kendisi gelsin sen niye yorulacaksın.hem de onun ailesi ile de samimi olmaya gerek muhattaba gerek yok.
çok eminim benzer cümleler kurduğuna..artık ben bile tanır gibiyim kv yi...
ciddiyim arkadaşım bak ,ben bu affetme konularını; hep hatalı olanın çabalamasına bağlıyorum.yani adam hatasını anlar görür,ve düeltmek için çabalar herşeyini ortaya koyarsa barışılmalı diyorum.
benim de başıdan geçti,eşim hata yaptı hatta üstüste ..tek ve son şansını da bu şekilde verdim.bırkatım uğraşmadım ,sadece izledim..çok şükür ki verdiği sözleri tuttu ,ve tekrar aile olabildik..
ama daha baştan böyle yapan adama güvenmezdim ben olsaydım..

İnanın bekliyorum ki ailemden birisi, boşver kızım gitme desin. Zaten asla güvenmiyorum ama her şart kabul, her şeye tamam deyince, deneyeyim dedim, ona da şimdiden pişman oldum. Eğer bir kez daha arayıp, ben gelemem sen gel derse, o an numaramı değiştirip, davamı açıp oturacağım.

Bu adama güvenilir mi?

Bırak ya ne hali varsa görsün.Barışayım falan deme.Beyefendi birde ayağına çağırıyor.Bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar kendilerini.İşmiş pehh.Zaten zor bela karına evet dedirtmişsin birde işi bahane ediyor.

Seninle gerçekten barışmak isteseydi milyon kez kapına gelmişti.Belki iş ciddiye binince kafasına saksı düşmüş misali kafasına dank etmiştir eşini çocuğunu özlemiştir dedim ama bundan bir cacık olmaz.

İnanın bekliyorum ki ailemden birisi, boşver kızım gitme desin. Zaten asla güvenmiyorum ama her şart kabul, her şeye tamam deyince, deneyeyim dedim, ona da şimdiden pişman oldum. Eğer bir kez daha arayıp, ben gelemem sen gel derse, o an numaramı değiştirip, davamı açıp oturacağım.

Kesinlikle bunu yapın. Zaten ne oldu da barışmaya karar verdiniz orayı kaçırmışım. Açıp yeniden okuyacağım.

üç ay içinde taşınılacak duruma geliyor, üç ay sonra ya biz o eve geçeceğiz ya da onlar diğer eve geçecekler.

3 ay daha bekleyin gene de aynı evde yaşamayın. Bu yeni gelinlerin sadece kısa bir süre birlikte yaşayacakmışız diye kanıp 10 yıl kv ile birlikte yaşaması ile aynı şey.

kesinlikle böyle yap.
dediğin gibi kaç zamandır ayrısınız.
yuvasını toplamaya niyeti olan adam uça uça gelir.
ne işi ne yoğunluğu.
kv demiştir gerek yok gitme diye.
ev tuttular mı peki?
hangi şartlarını kabul ettiler?
açıkcası eşine güvenmek cidden zor.
en kritik zamanda en kritik hatayı yapıyor farkında değil.
aslen umrunda değil bence ne acı ki.
yuvası için çırpınan adam böyle olamaz.

İşin içinde kayınvalide var hala iktidar savaşı veriyor nalet kadın. İpler benim elimde tıpış tıpış o gelsin misali

oğluda uzaktan kumandalı git derse gidiyor gitme derse gitmiyor

Sana değer verdikleri yok bence.Zaten oğlunun ilk karısını kaçırtmış.Sende gidersen üçüncüyü alacaklar.3. ye Gelmek isteyen olursa tabi.

Arada torunu var herşey ortaya çıkınca mahkemede rezil olmak var

Bu adama güvenilir mi?

Yazdığımı geri alıyorum. Çıkıp gelse bile barışma!

Yazdığımı geri alıyorum. Çıkıp gelse bile barışma!
Bırak ya ne hali varsa görsün.Barışayım falan deme.Beyefendi birde ayağına çağırıyor.Bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar kendilerini.İşmiş pehh.Zaten zor bela karına evet dedirtmişsin birde işi bahane ediyor.

Seninle gerçekten barışmak isteseydi milyon kez kapına gelmişti.Belki iş ciddiye binince kafasına saksı düşmüş misali kafasına dank etmiştir eşini çocuğunu özlemiştir dedim ama bundan bir cacık olmaz.
Kesinlikle bunu yapın. Zaten ne oldu da barışmaya karar verdiniz orayı kaçırmışım. Açıp yeniden okuyacağım.
3 ay daha bekleyin gene de aynı evde yaşamayın. Bu yeni gelinlerin sadece kısa bir süre birlikte yaşayacakmışız diye kanıp 10 yıl kv ile birlikte yaşaması ile aynı şey.
kesinlikle böyle yap.
dediğin gibi kaç zamandır ayrısınız.
yuvasını toplamaya niyeti olan adam uça uça gelir.
ne işi ne yoğunluğu.
kv demiştir gerek yok gitme diye.
ev tuttular mı peki?
hangi şartlarını kabul ettiler?
açıkcası eşine güvenmek cidden zor.
en kritik zamanda en kritik hatayı yapıyor farkında değil.
aslen umrunda değil bence ne acı ki.
yuvası için çırpınan adam böyle olamaz.

Aslında ailemle karşı karşıya gelip duyacağı şeylerden çekiniyor bunu adım gibi biliyorum annem de "yok öyle 3 ay baba evine gönderip sonra gelip almak gelse bile bir gece kalacak, oturup konuşacağız, biz seni kolay yetiştirmedik, kolay bırakmayız, o seni nasıl ailesiyle karşı karşıya getirdiyse o da bizimle karşı karşıya gelecek" diyor. Şimdi gelmeyi kabul etse bir de kalma mevzusu var. Ben zaten hiçbirini istemiyorum. Ne gelmesini, ne kalmasını, ne de dönmesini. Ailemin isteklerine de bir şey diyemiyorum çünkü kaç aydır onlar da benimle birlikte çektiler ve tıpkı benim gibi onlar da eşime güvenmiyorlar. Orta yolu bulmak, bitirmekten daha zor.

Aslında ailemle karşı karşıya gelip duyacağı şeylerden çekiniyor bunu adım gibi biliyorum annem de "yok öyle 3 ay baba evine gönderip sonra gelip almak gelse bile bir gece kalacak, oturup konuşacağız, biz seni kolay yetiştirmedik, kolay bırakmayız, o seni nasıl ailesiyle karşı karşıya getirdiyse o da bizimle karşı karşıya gelecek" diyor. Şimdi gelmeyi kabul etse bir de kalma mevzusu var. Ben zaten hiçbirini istemiyorum. Ne gelmesini, ne kalmasını, ne de dönmesini. Ailemin isteklerine de bir şey diyemiyorum çünkü kaç aydır onlar da benimle birlikte çektiler ve tıpkı benim gibi onlar da eşime güvenmiyorlar. Orta yolu bulmak, bitirmekten daha zor.
ailen yerden göğe kadar haklı.
tabiki gelecek te yüzleşecek te.
bundan bile kaçınan bir adama nasıl güvenip geri göndersinler seni.
barışmanızı isterdim gerçekten ama tek taraflı çaba ile olmaz ki bu.
eşin umut vaat etmiyor ne yazık ki

Annenler haklı.Bunca olaydan sonra iki çift laf etmeye hakları var.Eşin ve ailesi seni kimsesiz sanmasın.Kızımızı üzme diyecekler kısaca

Korkup kaçarak nereye varacak böyle.Anneden kork kayınvalideden kork.Adam gibi çıksın herkesin karşısına ben eşimi seviyorum çocuğumuda .Bundan sonra kimse bizi üzemeyecek karışamayacak desin.

Aileniz haklı. Geldiğinde konuşmalılar ki millet sizi sahipsiz sanmasın. Onlar bundan anlar, aile desteğinden çekinirler diye diyorum.

Eğer laf yiyecek diye çekiniyorsa, bir zahmet yiyecek, siz bir suçunuz yokken o kadar laf yediniz.

Eğer gerçekten yoğunduysa "Canım ben seni rahat rahat almak istiyorum. Şu değil de şu gün gelsem olur mu" deseydi de siz bozulunca "tamam ilk dediğim gün gelirim, problem değil" diye düzeltseydi.

Artık "Şans verin, belki düzelir" demeye korkuyorum. Bir daha da demem. Eşiniz yine beklenmedik bir şey yapar, size öyle tavsiye verdiğime pişman olabilirim gibi geliyor.

Açıkçası size ilk "bence barışın, her dediğinizi yapacağını söylemiş" dediğimde %50 düzelebilir, bu iyi bir oran, denemesine değer diye düşündüm. Sonra penceremden penceremden onun ailesiyle aynı sitede oturacağınızı, eskiden çok aşırı samimiyet istediklerini söyledi, o %50 diye düşündüğüm oran, kafamda biraz düştü. Bu yazdıklarınızı okuyunca kafamdaki bu oran daha da düştü. O yüzden size barışın diyemiyorum. Eşinizin davranışlarını öngöremiyorum. Karar sizin. Siz nasıl uygun görüyorsanız öyle yapın.

Yalnız, bence yine çok açık ve net iletişim kurun. Barışmak için değil de ileride mahkeme vs olursa, orada sizi kusurlu duruma düşürmesin diye. Ben olsam "Senin gelip beni alman ve ailemle de konuşman, onları rahatlatman, onların söyleyecekleri şeyleri dinlemen gerekiyordu. Sana kaç aydır mutsuz olan kızlarını emanet edecekler. Bu hem bana hem aileme yapılmış çok büyük saygısızlık oldu. Zaten isteklerimin hepsini de kabul etmedin. Bu kadar olaydan sonra aynı sitede oturmak istemediğimi, bunu kaldıramayacağını söylemiştim. Bunu senden rica minnet istememe de gerek yoktu çünkü evlilikte nerede oturulacağıyla ilgili kadın ve erkek eşit söz hakkına sahiptir. 3 yıl senin istediğin yerde oturdum ve orada mutsuz olduğumu gördüm. Artık benim de istediğim bir yerde oturmak hakkım. Bunu senden rica etmem gerekmiyordu. Ama sen bunu rica olarak bile kabul etmedin. Benim isteklerime bunca olaydan sonra saygı göstermediğin için çok üzgünüm"

Ben olsam bu tarzda konuşurdum. Yani kavga vs etmezdim, beni kavganın içine çekmeye çalışırsa sakinliğimi korurdum. Ama açık ve net olarak yaptığı yanlışları sakince sayıp dökerdim. Onun "işlerim yoğun diye ufacık şey yüzünden kavga çıkardı. Ben onun her dediğini yaptığım halde ufacık bir şeye bahane bulup işi bozdu. Zaten niyeti yoktu ki. Yok yere evlilik birliğini temelden sarstı" modunda açıklama yapmamasını, yaparsa cevaplarım olduğunu, ona göre konuşması gerektiğini bilmesini sağlardım.

Otursam ağlasam ağlasam ağlasam, Sabaha dek içli şarkılar dinleyip ağlasam.

Ben bu adamı mı sevdim, buna mı üç yılımı verdim, iyi bir eş, iyi bir anne iken neden bunları yaşadım?

Neden bunları yaşadım? Bu adamı Nasıl oldu da tanıyamadım ?

Olaylar çooook, olaylar uzun... Teyzesiydi, annesiydi, kendisiydi derken, söyledikleri laflar sürekli geldi kulağıma. Teyzesi aradı açtım, yarın çıkıp geleceğim seni götürmeye dediği için açtım, kibarca konuşup kapattım ama kadın öyle şeyler söyledi ki şok oldum. Meğer ben ne illet, ne berbat bir eş ve gelinmişim. Onların söyledikleri asla umurumda değil ama göz göre göre eşim de onlar gibi konuşuyor ya, şok oldum ! Sonunda dayanamadım tabi, açtım ağzımı yumdum gözümü, ne karakteri kişiliği, ne haysiyeti şerefi kaldı. Döktüm içimi. Babası da artık bir şeyler yap diye bugün çağırıp konuşmuş daha doğrusu bağırıp çağırmış (KP çok severim, o da beni çok severdi, oğlu ve karısı ne derse ona inanır) o da yazdığım hakaret dolu mesajı babasına göstermiş, beni kötülemiş. Babası da aradı, tabi bu da sorun, iki ay oldu geleli, iki aydır sesi çıkmadı, gelinin bir açığı çıkınca hemen aradı, terbiyesizlik yapmış diye. Her neyse, velhasıl eşim beni bir kez daha şoka uğrattı, bir mesaj daha attım, akladın mı kendini, dün ne yazdıysam arkasındayım, yüz kere bin kere şer.....sizsin diye.

Düştüğüm duruma ağlayasım var, düştüğüm seviyeye ağlayasım var, her şeye, geçen zamanıma, giden emeklerime, yıkılan yanlış evliliğime. Eşim olacak !!!

Bir teselli verin bana.
OLaylar bu raddeye gelince,kimse gelin iyiydi demez.İlla ki olacak böyle şeyler.Günah keçisi aranacak.Kulaklarını tıkayacak,kimseyle muhatap olmayacak yoluna bakacaksın.

Aileniz haklı. Geldiğinde konuşmalılar ki millet sizi sahipsiz sanmasın. Onlar bundan anlar, aile desteğinden çekinirler diye diyorum.

Eğer laf yiyecek diye çekiniyorsa, bir zahmet yiyecek, siz bir suçunuz yokken o kadar laf yediniz.

Eğer gerçekten yoğunduysa "Canım ben seni rahat rahat almak istiyorum. Şu değil de şu gün gelsem olur mu" deseydi de siz bozulunca "tamam ilk dediğim gün gelirim, problem değil" diye düzeltseydi.

Artık "Şans verin, belki düzelir" demeye korkuyorum. Bir daha da demem. Eşiniz yine beklenmedik bir şey yapar, size öyle tavsiye verdiğime pişman olabilirim gibi geliyor.

Açıkçası size ilk "bence barışın, her dediğinizi yapacağını söylemiş" dediğimde %50 düzelebilir, bu iyi bir oran, denemesine değer diye düşündüm. Sonra penceremden penceremden onun ailesiyle aynı sitede oturacağınızı, eskiden çok aşırı samimiyet istediklerini söyledi, o %50 diye düşündüğüm oran, kafamda biraz düştü. Bu yazdıklarınızı okuyunca kafamdaki bu oran daha da düştü. O yüzden size barışın diyemiyorum. Eşinizin davranışlarını öngöremiyorum. Karar sizin. Siz nasıl uygun görüyorsanız öyle yapın.

Yalnız, bence yine çok açık ve net iletişim kurun. Barışmak için değil de ileride mahkeme vs olursa, orada sizi kusurlu duruma düşürmesin diye. Ben olsam "Senin gelip beni alman ve ailemle de konuşman, onları rahatlatman, onların söyleyecekleri şeyleri dinlemen gerekiyordu. Sana kaç aydır mutsuz olan kızlarını emanet edecekler. Bu hem bana hem aileme yapılmış çok büyük saygısızlık oldu. Zaten isteklerimin hepsini de kabul etmedin. Bu kadar olaydan sonra aynı sitede oturmak istemediğimi, bunu kaldıramayacağını söylemiştim. Bunu senden rica minnet istememe de gerek yoktu çünkü evlilikte nerede oturulacağıyla ilgili kadın ve erkek eşit söz hakkına sahiptir. 3 yıl senin istediğin yerde oturdum ve orada mutsuz olduğumu gördüm. Artık benim de istediğim bir yerde oturmak hakkım. Bunu senden rica etmem gerekmiyordu. Ama sen bunu rica olarak bile kabul etmedin. Benim isteklerime bunca olaydan sonra saygı göstermediğin için çok üzgünüm"

Ben olsam bu tarzda konuşurdum. Yani kavga vs etmezdim, beni kavganın içine çekmeye çalışırsa sakinliğimi korurdum. Ama açık ve net olarak yaptığı yanlışları sakince sayıp dökerdim. Onun "işlerim yoğun diye ufacık şey yüzünden kavga çıkardı. Ben onun her dediğini yaptığım halde ufacık bir şeye bahane bulup işi bozdu. Zaten niyeti yoktu ki. Yok yere evlilik birliğini temelden sarstı" modunda açıklama yapmamasını, yaparsa cevaplarım olduğunu, ona göre konuşması gerektiğini bilmesini sağlardım.

Tüm arkadaşların, yazan herkesin yorumları benim için çok çok kıymetli ama sizin her yorumunuzun yeri ayrı. Yazdığınız pekçok şeyi uyguladım, olumlu ya da olumsuz sonucu önemli değil ama hep net bir karşılık buldum. Bu yüzden size çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapmaya devam edeceğim.

Tüm arkadaşların, yazan herkesin yorumları benim için çok çok kıymetli ama sizin her yorumunuzun yeri ayrı. Yazdığınız pekçok şeyi uyguladım, olumlu ya da olumsuz sonucu önemli değil ama hep net bir karşılık buldum. Bu yüzden size çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapmaya devam edeceğim.
siz yine aynı sitede mi yaşayacaktınız?
eşin ne gibi vaatlerde bulundu ki atlamışım ben.

siz yine aynı sitede mi yaşayacaktınız?
eşin ne gibi vaatlerde bulundu ki atlamışım ben.
Aynı sitedeyiz evet ama istemediğim sürece gitmeyecektim, KV aynı şekilde sürekli gel git yapmayacak, hiçbir şeye karışmayacak müdahil olmayacak vs.vs.. Eşim gitmek istedikçe çocuğu alıp gidecek. Ev konusunda da üç ay sonra evler tamamlanmış olacak ya onlar gidecek ya da biz. Eşimin durumu uygun olursa o zamanki şartlara göre ayrı ev de tutabilir. Buna kendisi karar verecek.

Bir yıl boyunca KPSS'ye ya da diğer sınavlara hazırlanmam konusunda yardımcı olacak.

Ben de bunlara karşılık eve ve eşime karşı sorumlu olacağım.

Anlaşmamız böyleydi. Bu şartların oluşacağına, annesinin müdahil olmadan ya da benim mesafemden memnun kalacağına inanmıyorum.

Göreceğiz artık.

Surekli_Karisik Surekli_Karisik bu süreçte eşin geldi ve yüzyüze konuştunuz mu hiç? geldi de ben mi atladım acaba dedim..hep telefonda konuşuluyor çünkü..
senin tamam dediğin gün adamın uçarak almaya gelmiş olması gerekirdi..bir de nispet yapar gibi annemle oturuyoduk biz de,eeeee ben seni almaya gelmiyorum yoğunum sen çocukla atla gel....bak bak bak :sinirli::sinirli:tam da böyle odunla dövülesi var valla....
adam olan bu süreçte kapında yatması gerekirdi affedilmek için...

Back
X