- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Surekli_Karisik bence son bir şansı hakediyor eşin.yani şöyle ki senin içinden gelmiyor evet çok kırıldın yaralandın üzüldün,ama herkesin ne olduğunu da gördün ve gösterdin..şans dediğim şeyse eşine kendini affettirme şansı...
şartlarını söyledin bu koşullarda dönerim ama eskisi gibi değilim beklentin olmasın benden dedin..
şimdi top eşinde..yapacağım diyor yuvamı da toparlayacağım,annemi de uzak tutacağım,hatta belki evin erkeği bile olmaya karar verip,kendi parası kadar yaşamayı öğrenir
şimdi bence dönüp çabasına bakman gerek..sen sadece dur bekle ve gör..bırak eşin çabalasın,annesini uzak tutmak için de,seni geri kazanmak için de..
kimse sana geri dön adamın kucağına atla demiyor diyemez de bu kadar ağır şeyden sonra...seni tekrar kazanırsa ne ala,bu çaba içnde yorulmazsa ne ala,annesini uzak tutarsa ne ala,yoksa için almadı veya eşim yoruldu bırakırsın gider..hem bu sefer işini gücünü bulmuş,kafan rahat gidersin...
Aslinda bir kac buyuk adim atilmis. Sirf deneme amacli bir dene derim.
Çoğu erkek oturup eşiyle konuşmaktan fikrine saygı duymaktan aciz kadın kendini ifade edebilmek için ya evden ayrılacak ya dava açacak çok mu zordu eşinin neden beraber oturmak istemediğini konuşmak anlamaya çalışmak.
Eşinden mi soğudun?
Ne yaparsa yapsın gözünde mi yok?
Bekarlıkmı hoşuna gitti?
Yoksa eski hayatımız tekrarlanacak herşeye karışacaklar diyemi korkuyorsun?
Eşin tabiki o 2 yıldır aşık olduğun adam gibi gelmez artık.Çok yanlış söylemleri oldu yanlış hareketleri oldu.Kayınvalidenin bu hareketi sayesinde bir aydınlanma yaşadın bence.Gözün açıldı..Hayatının kontrolünü eline aldın.Oradan ayrılınca derin bir oh çektin.
Yinede eşine son bir şans verebilirsin.Hani demiştin ya bana net davranırsa kabul ederim demiştin.
Gittiğin gibi memnun olmadığında da ailenin yanına geri gelebilirsin.Kaybedeceğin bir şey yok.
Herşey senin kontrolünde olmalı bundan sonra
Ben ilk konuda bu ayrıntıları kaçırmışım. Aynı sitede oturduklarını bile yeni öğrendim. O zaman daha can sıkıcı. Konu sahibi biraz da ondan gitmek istemiyor demek ki.
Aynı sitede olup bağımsız çekirdek aile olabilenler vardır. Ama konu sahibinin eşi ve ailesi bunu yapabilir mi bilmiyorum.
Başka bir mesajında yazdığın gibi herşeySurekli_Karisik 'ın kontrolünde olmalı, başka türlü olmaz.
Allah aşkına bana bir akıl verin! Ben ne zaman bu adama karşı müsamaha göstersem, yumuşak davransam bu adam aynısını yapıyor. Ve ne tesadüf ki hep annesinin yanındayken yapıyor. Günahını almayayım emin değilim ama ben olduğu gibi anlatayım, değerlendirmeyi siz yapın.
Biz anlaşmaya vardığımız gün, gelip seni alacağım, demişti. Benim ailem de, eşin gelip seni alacak, biz de oturup onunla yüz yüze konuşmak istiyoruz, demişti. Bu yüzden onun gelmesi konusunda anlaşmıştık. Dün gece beni aradı, annemin yanındayım, oturuyoruz, dedi ve konuya girdi, "benim işlerim çok yoğun, ben gelemem, ben senin biletini alayım, sen çık gel." Ben zaten zorla gidiyorum, bunu ona söyledim, "asla istemiyorum gelmeyi ama tüm şartları kabul ettiğin için, çocuğum için deneyeceğim." diye.
Bilmiyorum artık ben ve ailem mi çok hassas davranıyoruz, yoksa olması gereken bu mu? Her şeyi çözüyoruz, bir sorun çıkıyor. Bu kadar barışma meraklısı adamın, ben zar zor ikna olmuşken, koşa koşa gelmesi gerekmez mi?
Benim gelmesini istememin diğer nedeni de, uçak ve araç saatleri. 3 saat araçla, 2 saat uçakla 4-5 saatim yolda geçecek E bu arada 5-6 saatlik de uçak için saatini beklemem gerek. Bulunduğum ilde havaalanı yok, başka ile gideceğim ve gece bire kadar bekleyeceğim. Ailem beni bıraksa, eşim işini bahane ettiği için söylüyorum, onların da işleri var, neden bir geceyi başka bir şehirde geçirsinler?
Velhasıl adam eşini, çocuğunu evine, barışmaya beklerken bile, başkasından bekliyor, sorun çıkarıyor.
Bu adama güvenilir mi?
Getirme mevzusunu KV bilmemin nedeni ise konuşurken bana demişti ki "senin bir mağduriyetin olsaydı biz koşa koşa gelirdik senin ardından ama bir mağduriyetin olmadığı için ben kimsenin gelmesini istemedim"
Ne düşünmeli, ne yapmalıyım ?