• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsede kurtulsam artık..

Ben pasiflora kullandim sinav doneminde uyuyamiyorum diye rahatlatiyo yani o gerginligi aliyo. Ama citoles biraz daha etkili dedeme de veriyo annem yoksa bas edilmez yani ona sabir gostercek diye annem migren agrisiyla ugrasiyodu ki kendi babasi :) dedem kalp seker tansiyon vs bi suru sorunu var ama dr kullanabilir demis caktirmadan veriyo ama soylese ben delimiyim der belki de :)
Canim benim çok sağol yarin bir bakayim
Tek çözüm bu gibi diyor vallahi.
Allah razi olsun canimmm..

Aslinda waryaaaaa deweye diken insana ... Annende bir cemkiricek bi bagricak bsk nasi dize gelir ama annen iyi niyetli biri yapamaz dimi

Öyle cidden.
Annem kim bagirmak kim.
Şakayla babaanneme nere gidiyorsun sen otur bakiyim dedi de sen kimsin de bana karisiyon o.uspu diye cemkirdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

okurken böyle :53: kaldım.aklıma hiç tavsiye falan da gelmiyor bu ne biçim bir insan ne yaparsanız yapın düzelmez.bırakın ne hali varsa görsün diyeceğim ama anneniz böyle bir şeyi yapmaz heralde sabırlı kadınmış.aslında hepiniz sabırlıymışsınız maşallah.

Dra git anlat. Sakinlestirici bi ilac soyler sana. Ya da eczaci. Zararsiz yan etkisiz. Atin yemeklerine kurtulun. Kendi de rahat eder. Pasiflora en basiti ama eczaci daha iyi seyler onerebilir belki sizinki cigrindan cikmis cunku.

Of canım çok üzüldüm ya ama Allah görüyor işte.. Burda en iyi çare arkadaşların dediği gibi sakinleştirici ilaç vermek yapacak bir şey yok zarar vermeyecek düşük dozda alırsınız atarax var 25 mg mesela bana pek fayda etmiyor ama yaşlı ya kalbine falan dokunmasın.. Daha düşük dozda bi ilaç alırsınız veya ..
Sağol canim sanirim tek yol bu..
Bir eczaci doktor hanim yardim etsede keşke içimrahat rahat alsam..
canım allah kolaylık versin burada bir tanıdık vardı kadın temizliğe gidiyor ,kocası inşaatlarda çalışıyor..kayınvalide huysuzmuş..maaşını diğer bekar oğlu alıp içkiye veriyormuş kayınvalidede o bekar oğlula..temizlliğe giden hanım demişki o parasıyla içki içecek ben bakmam o zaman maaşı vermezlerse..bir yerde böyle diyenlerde haklı bence..
O da hakli tabi..
Bizde salaklik vallahi.
Sağol canim..

:53::53: ben bazen kendi babannemin bize ve anneme soylediklerine tahammulo edemiyorum ama seninkinin yaninda baya bi melek kalmis benimki...
Allah yardimcin olsun ne denir ki. hep mi boyle oldu? esi sag degil sanirim acaba onu kaybettikten sonra mi boyle oldu:26:

ben annene ve babana kızdım canım kusura bakma..

tabiki annedir bazen çok laf edilemez ama sizleri torunlarını dövmesine nasıl müsade ederler..

hadi ağzı bozuktur huysuzdur terbiyesizdir değiştiremezsin ama "şiddet" engellenebilirdi..

insan çocuğunu çevreden nasıl koruyorsa bazen kendinden ve ailesinden de korumak durumunda..

bu kadar "eyvallah" bana çok fazla geldi..

Sürahi nineden betermiş...

Bence de doktora danışıp sakinleştirici verin...

okurken böyle :53: kaldım.aklıma hiç tavsiye falan da gelmiyor bu ne biçim bir insan ne yaparsanız yapın düzelmez.bırakın ne hali varsa görsün diyeceğim ama anneniz böyle bir şeyi yapmaz heralde sabırlı kadınmış.aslında hepiniz sabırlıymışsınız maşallah.

Dra git anlat. Sakinlestirici bi ilac soyler sana. Ya da eczaci. Zararsiz yan etkisiz. Atin yemeklerine kurtulun. Kendi de rahat eder. Pasiflora en basiti ama eczaci daha iyi seyler onerebilir belki sizinki cigrindan cikmis cunku.
Sagolun kizlar..
Korkuyorum ama zararsiz birşey verir belki eczaci..
Tesekkur ederim..

Babannenin psikolojisinin bozuk olduğu aşikar. Acaba psikolojisini düzeltmek için ilaç falan mı kullansa bir uzmana danışıp uygun bir ilaç bulabilirsiniz. Böylelikle sakinler belki.

:53::53: ben bazen kendi babannemin bize ve anneme soylediklerine tahammulo edemiyorum ama seninkinin yaninda baya bi melek kalmis benimki...
Allah yardimcin olsun ne denir ki. hep mi boyle oldu? esi sag degil sanirim acaba onu kaybettikten sonra mi boyle oldu:26:
Hep böyleydi canim.
Annem ilk evlendiğinde 1 sene anneannemgile gondermemis bu kadim..

tabiki annedir bazen çok laf edilemez ama sizleri torunlarını dövmesine nasıl müsade ederler..

hadi ağzı bozuktur huysuzdur terbiyesizdir değiştiremezsin ama "şiddet" engellenebilirdi..

insan çocuğunu çevreden nasıl koruyorsa bazen kendinden ve ailesinden de korumak durumunda..

Tabii ki haklisin.
Bir keresinde daha dovuyordu kardeşimi annem anne dur dedi de sen sus a..ik sana mi ssoracakddedi...
Birde oturdu agladi..

Tabii ki haklisin.
Bir keresinde daha dovuyordu kardeşimi annem anne dur dedi de sen sus a..ik sana mi ssoracakddedi...
Birde oturdu agladi..[/QUOTE]

tabi haklısın kolay değildir annen için ama belki de tam o anda "EVET BANA SORACAKSIN" demek lazımdı..
yine çok sıkıntı olurdu ama bir yerden kurtarırdı sizi.. çok üzüldüm çünkü babaannenizin bir de size şiddet uygulamasına..

Evde hiçbir şeye yardım etmez, 10 yaşındaki kardeşimi evire çevire dövdü dediğine göre kadının gücü kuvveti yerinde.
Öyleyse banyosunu, genel bakımını niye annen yapıyor ki?
Teyzem 81 :nazar:, Annem 77 :nazar: yaşında oldukları halde kişisel bakımlarını kendileri yaptığı gibi ev işine de yardım ederler.
Annen gereğinden fazla sorumluluk alarak şımarttı mı acaba?
Gençliğinde de hırçın bir yapıya sahipse yaşlandıkça artmıştır.
Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.

benim annemde babannem yuzunden teyzemin dugunune gidememis:50:
onlar yuzunden ben erken dogmusum ve daha neler neler..
Annelerimiz cok sabirli.. biz onlar kadar sabredemiyoruz
Olmayim da canim..
Annem azucik rest cekseydi bak simdi konuşabiliyormuydu ?
KKardeşininddüğününe Gidememek ne ya ?

Tabii ki haklisin.
Birde oturdu agladi..

tabi haklısın kolay değildir annen için ama belki de tam o anda "EVET BANA SORACAKSIN" demek lazımdı..
yine çok sıkıntı olurdu ama bur yerden kurtarırdı sizi.. çok üzüldüm çünkü babaannenizin bir de size şiddet uygulamasına..[/QUOTE]
Keşke diyebilse.
İnan desek kiyamet alani oluyor ev..
Ben birşeydiyecek olsam vallahi bir dovmedigi kaliyor.

Evde hiçbir şeye yardım etmez, 10 yaşındaki kardeşimi evire çevire dövdü dediğine göre kadının gücü kuvveti yerinde.
Öyleyse banyosunu, genel bakımını niye annen yapıyor ki?
Teyzem 81 :nazar:, Annem 77 :nazar: yaşında oldukları halde kişisel bakımlarını kendileri yaptığı gibi ev işine de yardım ederler.
Annen gereğinden fazla sorumluluk alarak şımarttı mı acaba?
Gençliğinde de hırçın bir yapıya sahipse yaşlandıkça artmıştır.
Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.

Tabii ki yerinde.
Ama mutlaka cagiriyor annemi.
Yeri gelince de kizin beni bir kere bile banyo yaptirmadi demeyi biliyor..
Bir kere misafir gelecek evde tek benimle babannem var.
Poğaça hamurunu mayaladim pasta yapiyorum zeytin cikarir misin babaanne dedim .
İsim gücüm yok onunla mi ugrascam ben dedi..
Asla birşey yapmaz..

bencede sedacım..evlatlarımızında bu kadar yıpranmasına müsaade etmemeliyiz ..gelenekçi düşünce yapısı işte..:31:

aynen.. iste kucuk yasta evlenmeninde etkisi buyuk.. dha kendine guvenin gelmemisken kendini tam taniyamamisken boyle insanlarla ugrasmak zor gercekten.. ben yapamazdim

Allah korusun böyle insanlardan bizi..
Kendi kizi kvsi 2 hafta kalmaya geldi diye kocasiyla kavga etmiştir oh iyi etmiş diyor:31:

Back
X