• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsede kurtulsam artık..

konuyu ben açtım sandım bu beladan bizdede var evde yapılan iyiliği hiç görmez. öz evladına kadar ölsün diye beddua ediyor işi gücü beddua eve girenin çıkanın yediğini sayar onlar gidince şu şu kadar yedi haram olsun diye laflar eder... sanki onun parası eve 1 kuruş katkısı hiç hiç hiç olmadığı gibi hala da yok!!! sabır sabır diye diye günler geçiyo da en çokta anneme olan oluyoo :( birde bizimki çok pasaklı pis :(

Allah hepinize sabır versin. Belki saçma diyeceksiniz ama bir doktorla görüşseniz durumu anlatsanız ve (babaannenize zarar vermeyecekse eğer) babaannenizin kullandığı ilaçlar varsa, çaktırmadan sakinleştici falan da verseniz?
Ya da fare zehri :47:

annenizin ve babanızın bu kadını niye böyle koruduğunu anlayamadım? yapılcak tek şey tutucaksınız kolundan kapının önüne oturtcaksınız,isterse tüm dünyayı toplasın başınıza,ailenizin sağlığından huzurundan daha mı önemli?

annenizin ve babanızın bu kadını niye böyle koruduğunu anlayamadım? yapılcak tek şey tutucaksınız kolundan kapının önüne oturtcaksınız,isterse tüm dünyayı toplasın başınıza,ailenizin sağlığından huzurundan daha mı önemli?

Stv dizilerinş hiç mi izlemedin sen:1::1::1:

Huzurevine yatirin maasini oraya baglasin rahat edin yok olmaz diyen olursa buyrun siz bakin dersiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah ıslah etsin gercekten,resmen cektirio yani,inş kiymet blcek hale gelir

maxi pro 5

Benim anneme kardeşlerime böyle yapacak?:53:
bir kaşık suda boğarım o karıyı :52:
yahu anneniz bu kadar saf mı niye çekiyor Allah aşkına?

Psikolgla knus bi,anlat ,belki yardmci olur ya,o kadn hayatta gtmz doktora,sen bi danış bence

maxi pro 5

Iyi herkes bakar kötüye bakan saf nasıl olabilirki Allah peygamber sabri versin annesine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konuyu ben açtım sandım bu beladan bizdede var evde yapılan iyiliği hiç görmez. öz evladına kadar ölsün diye beddua ediyor işi gücü beddua eve girenin çıkanın yediğini sayar onlar gidince şu şu kadar yedi haram olsun diye laflar eder... sanki onun parası eve 1 kuruş katkısı hiç hiç hiç olmadığı gibi hala da yok!!! sabır sabır diye diye günler geçiyo da en çokta anneme olan oluyoo :( birde bizimki çok pasaklı pis :(

Allah hepinize sabır versin. Belki saçma diyeceksiniz ama bir doktorla görüşseniz durumu anlatsanız ve (babaannenize zarar vermeyecekse eğer) babaannenizin kullandığı ilaçlar varsa, çaktırmadan sakinleştici falan da verseniz?
Ya da fare zehri :47:

Kizlar Allah razi olsun.
Tesekkur ederim..
Doktora gitmeye gitmez de bir eczaciya danisacagim artik mecbur, çekilecek yani kalmadi çünkü.
Annem herkese karesi boyle aslinda.
Allah rizasi için yapiyorum ben diyor, ileri de bende yaslanacagim diyor.
Ama kiymet bilinmiyor işte..
Babaminda pek evle alakasi yok aslında.
Varsa yoksa isi ve arkadaşları.
Babamin yaninda o kadar abartmiyor zaten babaannem ya neyse..

Huzurevine yatirin maasini oraya baglasin rahat edin yok olmaz diyen olursa buyrun siz bakin dersiniz

En temizi demi aslında :)
Ama o imkansiz bizim için.
Hani küçükbir sşehirde yasiyorum ve burada yok öyle birşeymaalesef.

En temizi demi aslında :)
Ama o imkansiz bizim için.
Hani küçükbir sşehirde yasiyorum ve burada yok öyle birşeymaalesef.

illaki vardir arastir hatta bakanliga bagli bakim evleri var olmazsa baska sehirdekine yollayin ne kadar uzak o kadar iyi oh be nefes alirsiniz

illaki vardir arastir hatta bakanliga bagli bakim evleri var olmazsa baska sehirdekine yollayin ne kadar uzak o kadar iyi oh be nefes alirsiniz

Huzur evi var tabii.
Yanlus anladin hani bizim buralarda pek veren olmaz.
İnan versek yıllarca konuşulurgele bizim sulalede:50:

Derdim babaanne..
Artık doldum tastim..
Diğer babaanne belasi konuma da bakin lütfen artik sabrim kalmadi.
Bana anneme kardeşlerine hayati zindan ediyor bu kadim artik baktim vallahi.
Olsun de kurtulayim yeter...
Herkesin gözü önünde annemi rezil eder, rezil olacak hicbir şeyi olmadigi halde uydurur bu pislik.
Ameliyat oldu ev gelen giden dolu o b.kunu yediği kizlari bir kere bile aramadilar..
Hadi gelmiyorlar telefon açmak çok mu zor ?
Tuvalete annem götürür banyosunun annem yaptirir.
Simdi hasta o şeyinibile annem yikar.
30 senedir her gun en az 4 cesit yemek yapar bwgenmez burun kivirir.
Allah belanizi versin bu ne der tabagi yere firlatir.
Biz sesimizi cikarinca naptin desek kafamiza firlatir tabagi.
Sessizce sileriz bizde.
Annem ayda bir kere gitse anneanneme Allahin belasi yine surtmeye mi gittin olur..
10 yasinda ki kardesimi biz evde yokken dondurmayi mermere dokmus diye evire cevire dovmus.
Geldik ki burnu kaniyor..
Biz ne yapalim bunu..
Kizlarinin yanina gitti kalmaya 2 haftada kovdular.
Ama hala b.klarini yer.
Dedeme anneanneme küfreder.
Sgzina s..ciyim onların der.
Annem susar.
Baban gebersin de mallari bize kalsin der anneme susariz.
Anneannem 3-4 ayda bir gelir evimize dedem 30 yilda 3 kere geldi evimize..
Maasini damadi ceker kizi yer biz bakariz..
Kahrini biz çekeriz
Vileda sapiyla kkardeşlerini dövenbir yaratik iistediği kanali degistiler diye..
Annem hayatta birşey demez bize de dedirtmez ama yine biz kotuyuz ..
Bugün misafir geldi oturuyoruz.
Hazir yufkadan tatil yaptik 3 tepsi annemle gelen giden çok oluyor diye .
Acmayi beceremez bizim salak gelin dedi anneme..
Millet bos bos bakiyor.
Kardeşinin gelinini söylüyor bize ne becerikli diye.
Cam sildugi yerleri sildigi bezle masayi catali bicagi silip önümüze koyan bir insan buda..
Tövbe yasa..
İnsanin elim ayahim titriyor sinirden artik catladim birşeyde dedemiyoruz.
Desek mahalleyi badimiza toplar..
Diğer konuma bakarsan iz daha rahat anlarsiniz bu nasil bir illet...
Biz suatukca etmediği beddua kalmiyor..
Birgün elimden kaza cikacak diye korkuyorum.
Bize seslenmiş duymamisiz bardagi al yere firlat sese gittik
A.ina koduklarim Allah belanizi versin olduk mu kqldik mi bir bakin serefsizlerrr... Nasil bagiriyor..
Derdi de kanal degistirinmis..
Söyleyin ben mi abartiyorum..
Hastaneye ben gotururum ben getiririm .
Hergun yemeği ayagina gider.
Babam gergin arar canim ne istiyor ne getiriyim diye.
Banyosunun biz yaptiririz.
Maasini damadi yediği halde cebinden harcligini asla eksik etmeyiz..
Ama duyduğumuz sözlerebakin.
Vallahi olsede kurtulsam diyorum.
Yemin ederim aannemin guleryuzu de eksik olmaz..
Ama bu iste..
Çözümne ne yapilir bilmiyorum
Evde yatar sadece ne bir is yapar ne birseye yardimi dokunur..
Ne eve bbirşey alir.
Kaç yadindayim babannemin eve getirdiği birşey bilmem..
5 kilo portakal almisti bir kere...
Simdi yaninda sizden hayir yok diyor..
Ne yaparsiniz ya siz buna..

Canım belliki aklı başında değil, yada aklı başında olsa bile bu dünyada herkesin bir sınavı vardır, anne babanınki ve sizlerinkide buymuş demekki, sen kötü düşünmemeye çalış, ailen anne olduğu için saygı gösteriyorlardır beddua almamak için.. bak benim kv de hırçındır, uyuz olurum bazen burada dert yanarım ama yinede uç kelimeler kullanmamaya dikkat ederim, çünkü yarın hiç birimizin ne olacağı belli değil canım.

Canım belliki aklı başında değil, yada aklı başında olsa bile bu dünyada herkesin bir sınavı vardır, anne babanınki ve sizlerinkide buymuş demekki, sen kötü düşünmemeye çalış, ailen anne olduğu için saygı gösteriyorlardır beddua almamak için.. bak benim kv de hırçındır, uyuz olurum bazen burada dert yanarım ama yinede uç kelimeler kullanmamaya dikkat ederim, çünkü yarın hiç birimizin ne olacağı belli değil canım.

Canim genckende boyleymis.
Yeni birşey olsa yaslilik deriz hastalik deriz.
Oldu olasi boyle.
Anneannemlere gittik geldik bize diyor Allah belanixi versin b.k mu vardi gittiniz:53:
Girer girmez boyle.
Ufak ufak boyle bi suru şey var anlatabiliyor muyum ?
Zor ya.
Allah seninde yardimcin olsun canimm.

Canim genckende boyleymis.
Yeni birşey olsa yaslilik deriz hastalik deriz.
Oldu olasi boyle.
Anneannemlere gittik geldik bize diyor Allah belanixi versin b.k mu vardi gittiniz:53:
Girer girmez boyle.
Ufak ufak boyle bi suru şey var anlatabiliyor muyum ?
Zor ya.
Allah seninde yardimcin olsun canimm.

Babaannemde böyleydi annem hep bakardı dedemede onada, ama yaranamazdıi birde kardeşimle beni anneme kızıştırırdı, bikez sinirlendim yeter be cadı dedim, ve onu dedim diye annem ağız burun karışık patlatınca bana burun damarımdaki kılcal damarlar zedelendi halen soğukta sıcakta burnum kanar, annemde suçlluk duyar, olayın özeti babaannem çok sevdiği bayıldığı diğer yengemler istemedi, yine annem baktı 40 gün yoğun bakımda ona ve annemden hep hellalik istemiş uyandıkça.. bu arada babaannemde gençken neyse, yaşlıykende oymuş..

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok üzüldüm, ciddi ciddi Allah kurtarsin diyorum arkadaşım.
Yalnız babanızın bir şey demedigini soylemissiniz bence babanız da acimiyorsa size kimse acimaz.. konuşun babanizla bir an önce istediği rezilligi yapsın guzelce bir rest çeksin evde huzur birakmadigi için huzurun ne olduğunu öğrenmesi açısından huzurevine vereceğini söylesin. Çok ciddi bir atar istiyor başka yolu yok buda babanizdan geçiyor. Bu kadar pasif olmayın.
Üstelik istediği pisligi rezilligi yapsın, annenizin hakkını savunun gerekirse koyun kapının önüne. Kimseye rezil olmak annenizin gözünde ki yaştan daha değerli değil. Ifrit oldum kadına yaa aaa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X