• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsede kurtulsam artık..

Babaannemde böyleydi annem hep bakardı dedemede onada, ama yaranamazdıi birde kardeşimle beni anneme kızıştırırdı, bikez sinirlendim yeter be cadı dedim, ve onu dedim diye annem ağız burun karışık patlatınca bana burun damarımdaki kılcal damarlar zedelendi halen soğukta sıcakta burnum kanar, annemde suçlluk duyar, olayın özeti babaannem çok sevdiği bayıldığı diğer yengemler istemedi, yine annem baktı 40 gün yoğun bakımda ona ve annemden hep hellalik istemiş uyandıkça..

Demek ki farkindaydi yaptiklarinin.
Bizim ki de biliyorum acaba bunlara kotu davraniyorum falan diye düşünüyor mudur ?:31:
Dedem ölmeden baya altından aldi annem de kizlari vardi onlar elini sürmedi annem aldi:31:
Ahhh ahhh..

Cok üzüldüm, ciddi ciddi Allah kurtarsin diyorum arkadaşım.
Yalnız babanızın bir şey demedigini soylemissiniz bence babanız da acimiyorsa size kimse acimaz.. konuşun babanizla bir an önce istediği rezilligi yapsın guzelce bir rest çeksin evde huzur birakmadigi için huzurun ne olduğunu öğrenmesi açısından huzurevine vereceğini söylesin. Çok ciddi bir atar istiyor başka yolu yok buda babanizdan geçiyor. Bu kadar pasif olmayın.
Üstelik istediği pisligi rezilligi yapsın, annenizin hakkını savunun gerekirse koyun kapının önüne. Kimseye rezil olmak annenizin gözünde ki yaştan daha değerli değil. Ifrit oldum kadına yaa aaa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canimm, Allah razi olsun.
Babamin yaninda bu kadar rahat değil kesinlikle.
Ama hani babam birşey söyleyecekolsa onu tutan yine annem ooluyor.
Annem de huzursuzluk cikmasin diye susuyor.
Çünkü babaannem bildiğin rezil bir kadin.
Gecen sene bir kavga ettik apartmanda agladi cikti sonra tüm sülaleye yaydi.
Bir düğünde de seni evden mi kovdular demişggörümcesi de ona kiziyor.
Sen uydurmadan nerden duyacaklar be kadin

Ceylin sahurda içimi sisirdin babaannen nasil ölecek çok merak ediyorum babanda ayni şekilde bu belayi size nasip musallat etti babama hava hoş gerçi ilgilenmiyor ki bir alt komsun bir babaannen Allah sizi kurtarsin annen sabri ile kazanacak evet ama saglikli yillari babaannenle gidiyor tam rahata erdim dediğinde is isten geçecek.

Sizi hatırlıyorum eski konunuzdan. O zamanda içimden demiştim hadi bir insan gelinini sevmez oğlunu sever ama hadi onuda sevmesin ne olursa olsun torununu sever kiyamaz ona. Benimde babaannem acimasizdir babama annneme kız torunları da pek sevmez ama erkek kardeşime hiç dayanamaz. Herzaman böyleydi sanırsam sizinki de yaşlandıkça olmadı. Ama büyük sabır örneği gerçekten annenizinki. Mükafatı büyüktür. .

Annenizin sabrına hayran kaldım o bilmesin Allah görüyor Allah bilsin. Ne cadıymış hep mi böyleydi yaşlandıkça mı böyle oldu ? Neden bakan, ilgilenen, ona sabreden, arkasından konuşmayan, saygılı davranan kişiler değersiz oluyor anlamam. Başka bir yere gönderin de değerinizi anlasın.

Ölmeye yakın paçaları tutuşur da nasıl helallik ister
yaşarsınız muhtemelen...
Allah yardımcın olsun ailenin de yardımcısı olsun..

Hastaneye yatırın tedavilik ayol bu.Babanla konuşun bir Dr ayarlayın psikiyatri servisinden ya ilaç versin uyutan ve sakinleştirici cinsten ya da tedavi ettirin hastanede böyle olmaz ki.Sizlere yazık bak ölsün diyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canimm, Allah razi olsun.
Babamin yaninda bu kadar rahat değil kesinlikle.
Ama hani babam birşey söyleyecekolsa onu tutan yine annem ooluyor.
Annem de huzursuzluk cikmasin diye susuyor.
Çünkü babaannem bildiğin rezil bir kadin.
Gecen sene bir kavga ettik apartmanda agladi cikti sonra tüm sülaleye yaydi.
Bir düğünde de seni evden mi kovdular demişggörümcesi de ona kiziyor.
Sen uydurmadan nerden duyacaklar be kadin

Allah annenin yardımcısi olsun canim.ne diyim insallah obur dünya da görür mükafatını. Ama maalesef ki böyle insanlar asla iyi yureklilikten saygidan anlamazlar ne kadar kötü olursan o kadar değerli oluyorsun onlar için. Halan ve kocası gibi..
Eğer babanız felan bir şey demezse hoş dese de dinlemeyeceksin ama bir daha kardeşinizi doverse acimayin sizde ona ağzına geleni say belki rahatlarsin. Hatta bence psikopat rolü yap git böyle sinsi sinsi tehdit et kimse duymadan bıktım senden uyurken bigün boğazını kesecem de. Birine soylerse aaa bunamis bu diye inkar edersin. Milletin yanında iyi davran sonra bogazini kesecem isareti yao gozlerini fln cikart cnm aklıma boyle sacma salak şeyler geldi kadin yüzünden :))))

Babaneniz de diğer tüm cadı kaynanalar gibi bir gün ölmeyeceğini düşünüyor sanırım..
Ama şu var kesinlikle kolay kolay can veremez,çünkü bunları yapanın içinde 1 gr iyilik merhamet şefkat olamaz.daha hiç yaşarken millete dünyayı dar eden bir cadının rahatça can verdiğini görmedim. Kadın Özkızlarım beni başından attı,elalemin kızı bana bakıyor suratına tükürüyorum sesini çıkartmıyor diye düşünmesi gerekir.Yazık yazık.. Bunu hesabı var.
Biliyorsunuzdur dinimizde de var, gelin kaynanaya bakmaktan sorumlu değil.böyle bir zorunluluğu yok kendi isterse bakar.kaynanaya kendi çocukları bakmak zorunda.Yatsın kalksın dua etsin anneniz merhametliymiş.Ama yazık o kadına da sorumlu oldugu çocukları var psikolojisini sağlam tutmak zorunda.
Babanenize sesinizi çıkartmanız gerek,en azından sizin ve kardeşleriniz.
Ben bir kere de olsasakince; seni kendi kızların bile istemiyor yatıp kalkıp anneme dua et.o olmasa ortada kalmıştın kendine gel ölürken de yanında biz olacagız. falan derdim bu laf yeter ona bir müddet.Yani ipleri iyice ele almış bu azıcık sesini çıkartıp çekindirmek gerek.

Son düzenleme:
Ayy Allah yardimciniz olsun okudukca sinirlerim kabardi..

Allah korkusu olmasa patlat iki tane yeter artik kapa ceneni de diycem ama oda seni ondan farkli yapmaz bol bol dua ediceksiniz Allah ne yapacagini bilir.

En garanti bunu doktoruna gidin boyle agresif siddetli tavirlarini yazin doktor sakinlestirici yazsin diger ilaclariyla verin gitsin o bi guzel mayisir kalir.

Demek ki farkindaydi yaptiklarinin.
Bizim ki de biliyorum acaba bunlara kotu davraniyorum falan diye düşünüyor mudur ?:31:
Dedem ölmeden baya altından aldi annem de kizlari vardi onlar elini sürmedi annem aldi:31:
Ahhh ahhh..

Belki o hareketleri yaparken farkında değildi, ama önemli olan farketmesi idi.. Üzülme canım sabrın sonu selamettir.. Anne baban ve sizler bu dünyada görmezseniz elbet öbür dünyada alırsınız mükafaatını.. İnan hiç birşey karşılıksız kalmaz bu hayatta..

mazur görün bence yaşlı kadın sonuçta bi gün biz de yaşlanacağız belki biz de babaanneniz gibi huysuz olacağız kim bilir. ayrıca anlattıklarınıza göre anneniz eli öpülesi kadınmış onun kıymetini iyi bilin, şu ramazan ayında da babaanneniz ölsün diye değil iyleşsin iyi olsun diye dua edin.

onun akıl cktan ucmus bence..duymamazliktan gormemezlikten gelin dicem ama o da zor..ne deyim bilemedim Allah yardimciniz olsun.ama obur dunyada eminim mukafatini alacaksiniz..helede anneciǧin..

Icim sisti valla benim babaannem anneme az bisey dese dayanamayip patliyorum ne babami ne annemi goruyo gozum sen yine iyi dayaniyosun gercekten..
Komsular babaannenin boyle huysuz bi kadin oldugunu biliyolar mi ?

Okurken darlandim yahu. Babanizdan yüz buluyor baska birsey degil. Ayrica neden sessiz kaliyorsunuzki? Susunca da sovuyor dovuyor. Neden srssiz kaliyosunuz. Ayy benim babannem geldi aklima beni kendisi buyuttu. Gelinleri is yaparken wc girdim dıye terligi kafama yemistim :) bence sessiz kalmayin. Annenize yazik.

Benim anneannem bu derece olmasa da gelinine karşı kötüydü. Gelin onun evinde kaldığı için bir şey demiyordu pek bakıyordu ama çok üzülüyordu. Sürekli bir laf sokuşturma hlindeydi annem kızardı müdahale ederdi bir tek. Bize gel derdik banane kendi evim var diye kalmak istemezdi. Gel zaman git zaman anneannem yatağa düşünce gelininin kıymetini anladı. O bakıyordu çünkü, o istemediği gelini öpmeler, sarılmalar canım demeler... sonra anneannrm vefat edince kardeşler miras kalan anneannemin evini geline verdiler.
Anneniz büyük bir çile çekiyor bir şekilde mükafatın alacaktır diyelim ne diyelim çok zor bi durum...

Derdim babaanne..
Artık doldum tastim..
Diğer babaanne belasi konuma da bakin lütfen artik sabrim kalmadi.
Bana anneme kardeşlerine hayati zindan ediyor bu kadim artik baktim vallahi.
Olsun de kurtulayim yeter...
Herkesin gözü önünde annemi rezil eder, rezil olacak hicbir şeyi olmadigi halde uydurur bu pislik.
Ameliyat oldu ev gelen giden dolu o b.kunu yediği kizlari bir kere bile aramadilar..
Hadi gelmiyorlar telefon açmak çok mu zor ?
Tuvalete annem götürür banyosunun annem yaptirir.
Simdi hasta o şeyinibile annem yikar.
30 senedir her gun en az 4 cesit yemek yapar bwgenmez burun kivirir.
Allah belanizi versin bu ne der tabagi yere firlatir.
Biz sesimizi cikarinca naptin desek kafamiza firlatir tabagi.
Sessizce sileriz bizde.
Annem ayda bir kere gitse anneanneme Allahin belasi yine surtmeye mi gittin olur..
10 yasinda ki kardesimi biz evde yokken dondurmayi mermere dokmus diye evire cevire dovmus.
Geldik ki burnu kaniyor..
Biz ne yapalim bunu..
Kizlarinin yanina gitti kalmaya 2 haftada kovdular.
Ama hala b.klarini yer.
Dedeme anneanneme küfreder.
Sgzina s..ciyim onların der.
Annem susar.
Baban gebersin de mallari bize kalsin der anneme susariz.
Anneannem 3-4 ayda bir gelir evimize dedem 30 yilda 3 kere geldi evimize..
Maasini damadi ceker kizi yer biz bakariz..
Kahrini biz çekeriz
Vileda sapiyla kkardeşlerini dövenbir yaratik iistediği kanali degistiler diye..
Annem hayatta birşey demez bize de dedirtmez ama yine biz kotuyuz ..
Bugün misafir geldi oturuyoruz.
Hazir yufkadan tatil yaptik 3 tepsi annemle gelen giden çok oluyor diye .
Acmayi beceremez bizim salak gelin dedi anneme..
Millet bos bos bakiyor.
Kardeşinin gelinini söylüyor bize ne becerikli diye.
Cam sildugi yerleri sildigi bezle masayi catali bicagi silip önümüze koyan bir insan buda..
Tövbe yasa..
İnsanin elim ayahim titriyor sinirden artik catladim birşeyde dedemiyoruz.
Desek mahalleyi badimiza toplar..
Diğer konuma bakarsan iz daha rahat anlarsiniz bu nasil bir illet...
Biz suatukca etmediği beddua kalmiyor..
Birgün elimden kaza cikacak diye korkuyorum.
Bize seslenmiş duymamisiz bardagi al yere firlat sese gittik
A.ina koduklarim Allah belanizi versin olduk mu kqldik mi bir bakin serefsizlerrr... Nasil bagiriyor..
Derdi de kanal degistirinmis..
Söyleyin ben mi abartiyorum..
Hastaneye ben gotururum ben getiririm .
Hergun yemeği ayagina gider.
Babam gergin arar canim ne istiyor ne getiriyim diye.
Banyosunun biz yaptiririz.
Maasini damadi yediği halde cebinden harcligini asla eksik etmeyiz..
Ama duyduğumuz sözlerebakin.
Vallahi olsede kurtulsam diyorum.
Yemin ederim aannemin guleryuzu de eksik olmaz..
Ama bu iste..
Çözümne ne yapilir bilmiyorum
Evde yatar sadece ne bir is yapar ne birseye yardimi dokunur..
Ne eve bbirşey alir.
Kaç yadindayim babannemin eve getirdiği birşey bilmem..
5 kilo portakal almisti bir kere...
Simdi yaninda sizden hayir yok diyor..
Ne yaparsiniz ya siz buna..

boyle insan olur mu demeyecegim cunku abartmadan anlattgini biliyorm bnde yasadim sonra oldu suc bizde oldu iyi si mi sabret o bagirtilr yuzunden size suc bulacaklar ama Allah bilsin dedim bnde

sizin yerinizde olsam vicdan aynası olurdum onun bu ettiğin küfürlerin bize çektirdiklerinin hesabını Allah'ın karşısına çıktığında nasıl vereceksin diye:19: bence söyleyin kafasına dank etsin zira dünyaya kazık çakacağını sanıyor gibi geldi bana:31:

Back
X