Ölsede kurtulsam artık..

cnm buda sizin imtihanınız özellikle anneni çok üzüldğm annene inşallah o cadaloz kadın yüzünden annen cennete gider

Su an ev kiyamet alani resmen kizlar.
Dun yuzumuzu asmisiZ diye denediği kalmiyor bagris cagris.
Ayyyy

Canım yaa anneni ezdirme sakin ya

Neden bu kadar hiçbirşey yapmadan duruyorsunuz sizde bi cinnet geçirin biraz korksun ya annenin günahı ne çekiyor kadın vallahi iyi dayanıyorsunuz sizde bi ortalığı karıştırın.
Içim daraldı nasıl sabrediyorsunuz sen bi bağır çağır ama öyle böyle değil cinnet geçirir gibi o ne yapıyorsa aynısını yapın ya ancak öyle pusar ya.
Kızları bakmıyormus annen nasıl dayanıyor ya annene çok üzüldüm sakin ezdirme yaa :|

Bizde de var bu modelin benzeri ama babam çocuklarına o kadar düşkündur ki, kardesimi birak dovmek ses tonunu yukseltecek? Yemin ederim babam onları kursuna dizer, annem füzeyle patlatir bende gözüne şırıngayla kezzap enjekte ederim. Bu kadar yüz vermeyin. Siz yüz vermissiniz diye böyle yapiyor. Bence yeterince iyilik yapmissiniz; birazcık kötülükten bisi olmaz . Kardeşini mi.dovmus hemde burnunu kanatana kadar? Kafasını o mermere vur bak bidaha yapıyor mu. Rabbim sen zavallı Filistinlilere gelen zulmu al bunlara ver. Can ı gönülden diyorum valla. Sizdeki peygamber sabri tam anlamiyla . Rabbim isinizi gücunuzu yolunda eylesin ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ana konudan daha cok dikkatimi cekti bu konu.
cok agir gercekten
Allah tum sapiklari kahretsin
cumlemizi korusun
anneannedekide mide degil harran ovasi mubarek
tovbe tovbe
huzurevine vermek iyilik olur bence sokaga atin...

Ailenizi tebrik ederim gercekten helal olsun...
heleki anneanenizi...
cogu aile ic ederdi bu olayi
dayiniz geberir umarim kimseye zarar vermeden

Su an ev kiyamet alani resmen kizlar.
Dun yuzumuzu asmisiZ diye denediği kalmiyor bagris cagris.
Ayyyy

Git al bıçağı " canima yetti ya sus ya da sus yoksa cinnet geçirip doğrarim seni" de. Zaten yalancilik da varmis zati muhteremde. Korksun gözü. Sizin gençliğinize huzurunuza yasantiniza annenize sağlıginiza da yazik yahu yaşlı da napalim.yani o da tontis nene olsaydı Sultanlar gibi bakılıyor zaten kıymet bilyene haktir dediklerim valla:banghead::banghead:

Çok zor bir durum ne desek boş seni anlayamayız.iyi desek olmaz kötü desek olmaz...herkes birşeyle sınanıyor hayatta işte....huzur evine yatırsanız baban bişey dermi..ama sadece sizin bakmanızda haksızlık..herkesin sırayla bakması gerekiyor

Ay benim babannemi çağrıştırdı... Bu kadar değil gerçi günahını almayayım ama benim ki cin gibi bir de 87 yaşında... Tv'den görmüş 2-3 Lt su için bu 4-5 Lt içiyor ekmeği sadece sabahları yiyor 2 dilim falan.. Hayatında ilk defa dizleri ağrımış... Ben bu dertten ölürüm diyor.. Doktor antidepresan yazmış aman kendi kullansın dedi almıyo...
Konuşurken kızlarının çocukları eve erkek arkadaşlarını getirir yemek yerler ki o da varken getirmişler ben dışardan geç geldim diye arkamdan demediğini bırakmamış o da saat 9 falan😆😆
Annem bugün ölürse seni çağırayım mı dedi (başka şehirdeyiz annemlerle) dedim zaten ölmezse ölürse de çağırma yada söyle içim rahatlasın dedim... Bazen utanıyorum böyle düşünüyorum diye ama eline bakmak zorunda kalsan onun gözünü çıkaran bir tiptir anneme gençliğinde zeytini 4-5 defa ısırarak yiyeceksin diyen bir tip en basit örnek bu da...

Böyle tipler uzun ve sağlıklı yaşar, çünkü içine hiç bir şey atmıyor ki, kahrı garezi millete çektiriyor uzun yaşar tabii kötüye birşey olmaz hesabı

Evlenmeden once bi donem bende yasadim bunlari..aynenn kufur eder yemege burun.kivirir catal kasik atar..beddua eder..gec gelirim arkamdan bir dunya kufur..Allah yardimciniz olsun..kulaklarinizi tikayin ve yokmus gibi davranin..cevrenizde farkindadir akil sagliginin olmadiginin

cekilir dert değil bu sabır taşı olsa paramparca olur bulmuşta bunuyor ben bile sinir oldum bildiğin piskopat bu kadına kovun gitsin ya cekilir dert değil allah annene sabır versin sizede

Ailenizi tebrik ederim gercekten helal olsun...
heleki anneanenizi...
cogu aile ic ederdi bu olayi
dayiniz geberir umarim kimseye zarar vermeden

En çok üzüntüyü annem çekti, o dayım annemin elinde büyümüştür onu çok severdi. Annemin verdiği tepki ağlaması hala kulaklarımda. Annem beni konuşturabilmek için uğraşmış birşey oldu mu diye. vücudumu kontrol etmişti.
Anne annem diğer dayılarım teyzelerim soğuktur ona karşı az görüşürler.
pedofililer normal kadınla evlenemez derler ama evli ve bir kızı bir oğlu var
Acaba kızına baktıkça bana yaptıkları geliyor mu aklına
Ondan nefret ediyorum, geberse keşke ama mutlu şu anda

Kizlar merhaba.
Uzun zamandir pcden gideyim dedim giremedim.
Babannem yine parladi o gün suratimixi astik diye etmediği küfür kalmadi.
Bende annemde çok kpnudmadik
En sonunda bu sabah iyice patladi ne utanmazsiniz siz Allah cezanizi versin falan diye.
Vallahi öyle bi bunaldim ki.
Mal gibiyim su an da beynim uyuşmuş gibi ...

Çok fenaymış durumunuz. Allah yardımcınız olsun. Herkes mutlaka bir şeylerden çekiyor inanın. İnsan dayanamıyor kimi zaman kötü sözler söylüyor. Allah günah yazmasın. Gerçekten kimi insanlar çekilmez oluyor. Sizi çok iyi anlayabiliyorum.

Tesekkur ederim canim. Bugünlerde sessiz yine bi firtina koparir..
Bugunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…