Ölsede kurtulsam artık..

maalesef böyle insanlar var, baksanıza hep böyleymiş, sadece yaşlanınca cadılaşmamış.
Allah annenize sabır versin.
yüzüne kötülük yansımış huysuz ihtiyarları hiç sevemiyorum, mutlaka diyorum ki, gençliğinde de böyle huysuz nemruttu.
ömürlerini iyilikle güzellikle geçirmiş insanların yaşlanınca yüzlerine nur yansıyor. dede nine pamuk gibi olmalı, hep böyle okuduk.

ah be ceylin
babaanne kelimesini gorunce aklima direk sen geliyorsun...
ama tavsana katiliyorum valla bende asla bu kadar sabirli olmazdim coktan bakimevine gitmisti.yada kizlarina naparsa yapsin evden gonderin huzurmu kalir evde yahu?

Yani bu kadar değil tabi ama biraz benim babaannem de böyleydi ne kızları ne diğer oğlu kimse bakmıodu biz bakıoduk yine en kötü bizdik şimdi alzheimer oldu kimseyi hatırlamıo tabiri caizse delirdi :/ afedersiniz en son banyomuzun her yerine büyüğünü yapınca bakıcıya verdik

Verin huzurevine de görsün hanyayı konyayı, melun şey. Ben olsam ya döverim ya söverim hele ki benim dünyalar güzeli anneme laf edecek gebertirim adamı.

Neden huzurevinde yasamiyor?
Biz annaannem olurse subyanci, sapik dedemi huzurevine birakicaz.
Bu tip yaslilar emin olun gencken de huysuz igrenc, bencil yaratiklar oluyor.
Valla dedem bakimevinde bakımsızlıktan geberse de son duragi orasi olacak.
Anneannem birakmiyor. İki buklum haliyle hizmet eder ona.

Yaşlı dediğin alır eline örgüsünü torununa bişeyler örer,yarın ölürüm korkusuyla ibadet borcu varsa ödemeye çalışır ne bileyim,cadalozluk etmez en azından
Huzurevinde hem o bulur huzuru, hem siz....

Bir an okurken yaprak dökümündeki Fikret'in kaynanası geldi aklıma nerden geldiyse..O da huysuzdu da bu kadar değil be arkadaşım..Allah size özellikle de annene peygamber sabrı vermiş..Haddini aşıyor ama napacaksınız?Ya sabır diyerek katlancaksınız ya da verin biraz da kıymetli kızları baksın..

Yazdıklarınızı okuyunca 2 sene önce anneme yapılanlar aklıma geldi.Gerçi sizin yaşadıklarınızdan hafif kalır.halamın babaannemle ilgilenmeyip hep annemin üzerine atmasi babaannemin anneme iftira atıp beni eve almadılar demesi halbuki öyle olmamıştı babam kanserdi o zamanlar sadece ona belli etmemek için o odaya almamistik balkonda oturmuştuk 80 küsür yaşında kadin kalp hastası kaldıramaz diye onu düşündük ama sagolsun demediğini birakmadu annem sinir krizi geçirdi hastanelik oldu sayesinde.Bende sizin yasadıklarinizda hepinizin sabrina özellikle anneciginize cok üzüldüm.Allah yardimciniz olsun.Arkadaşlarin dedigi gibi sakinlestirici isine kesinlikle katiliyorum.

Bence hersey babanizda bitiyor...biraz korkutsa sen nasil konusursun o benim esim bunlarda benim çocuklarim dese...otur iste mis gibi evde huysuz kadin ne guzelde bakiyorlar iste. Tuhaf buldugum sey neden halanizin kocasi aliyormus parasini?onlar mi bakiyormus eskiden?ve babaniz bisey demiyor mu?ya anneniz hep mi susuyor yahuuuuu???sabir sabir diyorsunuz ama buda biryere kadar canim hic mi cevap vermiyor kadina yada babaniza hic mi sikayet etmiyor ?

Allah yardımcınız olsun dedenizin vukuatları mı var ki sübyancı sapık falan dediniz? Ne biçim bir toplum olduk çıktık yazık annanenize ve size Allah sabır versin zor çok zor

ceylinim önceki konunu da biliyorum böyle biriyle hergün yaşamak çok zor olmalı iş babanda bitiyor aslında canım annesinin huzurevine gitmesine içi el vermiyor belki ama bi yandan sizlerin hayatının mahfolmasına göz yummuş oluyor

babanı ikna etmelisiniz bence tek çözüm bu gibi görünüyor

Baskasi öldurse asla sikayetci olmayiz. Biz de cekip vuramiyoruz ki. Vukuatlari saymakla bitmez.
Oz kizina, torununa...
Annaannem kocamdir bakarim diyor. Annem onlari yanina alamiyor, sapik oldugu icin. Pis, kufurbaz, pasakli oldugu icin. Ayri evdeler. Kiralarini oduyoruz. Yardimci kadin aliyoruz temizlik icin.
Gelinlerin ve damatlarin haberi yok tabi. Nasil soylenir ki?

Bütün bunlar olurken baban ne yapıyor?

Bu arada ben mi yanlış okudum bilmiyorum ama açtığın ilk konularda babaannenin çok iyi bir insan olduğundan ama unutkanlaştığından bahsetmişsin. O zamanlar iyiydi sonradan mı kötü oldu? Eğer öyleyse hastalığı nedeniyle olabilir. Ya da senin babaannenle aran bozuldu da şimdi mi böyle düşünüyorsun?

Annenizde peygamber sabrı var sanırım. Herkesin dediği gibi iş babanızda bitiyor. Naz çekilir ama bu kadar eziyet çektirilmez eşe ve çocuklara. Taş olsa çatlar. Allah sabır versin gerçekten zor bir durum.

Bu sadece anlattiklarim vallahi elim ayagim titriyor.
Annenin gözü doluyor milletin içinde en çok ona deliriyorum.
Diğer konuya bakin birde...
Mobil deyim tam yazamadim birde..
Offff offff

Başlığı okuyunca yok artık yavaş dedim konuya bir girdim ki böyle kaldım
Bu nasıl bir insan tövbe içine şeytan kaçmış.
Annen eli öpülesi kadınmış da bu kadarı da fazla, biraz tepki verse düzelicek belki. Çok yüz bulmuş
Allah ıslah etsin..
Sakinleştirici işini kesin düşünün.

Siz ne kadar iyi olursaniz o kadin tepenize cikacak. 40 yil sirtinizida tasiyip 1 gun indirseni sizden daha kotusu olmaz. Birakin ilgilenmeyin. Bagirsin cagorsin siz de cevap verin.. Sabir sabir bi yere kadar yemegi mi begenmiyor yemessn ye baska bi si yok deyin. Ama is babanizda bitiyot

Ayy aman Allah'ım bütün bunları bunadıktan sonra mı yaptı peki? Yoksa hep böyle miydi? Ya ne olursa olsun iki türlü de iğrenç Allah dedenizi ıslah etsin annanenizde bi hoşmuş kocamdır bakarım nedir ya:26: adam öz kızına öz torununa uçkur çözmeye kalkmış koca daha mı kıymetli?

Tövbe yarabbim tövbe..
Allah'ım sizleri de bizleri de böylelerinden korusun. amin..

Allahım bu nasıl bir mantık yaa.. kocamdır bakarım ne demek, insan katil olur
Dayım ben çok küçükken beni taciz eder dururmuş, ortaya çıktığında kıyametler koptu evden gönderdiler herkes hala soğuk mesafelidir, anne annem bile hep içlenir bu konuya ve ona kız istemeye bile gitmedi.
annenize size falan mı yaptı, kaç yaşlarınızdaydınız
Otobüste dolmuşta acıyıp yer veryoruz böylelerine belki de pis sapık

Son düzenleme:

Hayir o hep boyleydi.
Ben bu yuzden bunama kavramina inanmıyorum. Kisiliginde varsa yasliliginda da devam eder.

Annem tekçocuk, torunlari da bizler oluyoruz..
Bu konu cok trajik, gercekten ne mideniz ne de yureginiz kaldırır.
Konu sahibi de kusura bakmasın, sabote ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…