• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsede kurtulsam artık..

Derdim babaanne..
Artık doldum tastim..
Diğer babaanne belasi konuma da bakin lütfen artik sabrim kalmadi.
Bana anneme kardeşlerine hayati zindan ediyor bu kadim artik baktim vallahi.
Olsun de kurtulayim yeter...
Herkesin gözü önünde annemi rezil eder, rezil olacak hicbir şeyi olmadigi halde uydurur bu pislik.
Ameliyat oldu ev gelen giden dolu o b.kunu yediği kizlari bir kere bile aramadilar..
Hadi gelmiyorlar telefon açmak çok mu zor ?
Tuvalete annem götürür banyosunun annem yaptirir.
Simdi hasta o şeyinibile annem yikar.
30 senedir her gun en az 4 cesit yemek yapar bwgenmez burun kivirir.
Allah belanizi versin bu ne der tabagi yere firlatir.
Biz sesimizi cikarinca naptin desek kafamiza firlatir tabagi.
Sessizce sileriz bizde.
Annem ayda bir kere gitse anneanneme Allahin belasi yine surtmeye mi gittin olur..
10 yasinda ki kardesimi biz evde yokken dondurmayi mermere dokmus diye evire cevire dovmus.
Geldik ki burnu kaniyor..
Biz ne yapalim bunu..
Kizlarinin yanina gitti kalmaya 2 haftada kovdular.
Ama hala b.klarini yer.
Dedeme anneanneme küfreder.
Sgzina s..ciyim onların der.
Annem susar.
Baban gebersin de mallari bize kalsin der anneme susariz.
Anneannem 3-4 ayda bir gelir evimize dedem 30 yilda 3 kere geldi evimize..
Maasini damadi ceker kizi yer biz bakariz..
Kahrini biz çekeriz
Vileda sapiyla kkardeşlerini dövenbir yaratik iistediği kanali degistiler diye..
Annem hayatta birşey demez bize de dedirtmez ama yine biz kotuyuz ..
Bugün misafir geldi oturuyoruz.
Hazir yufkadan tatil yaptik 3 tepsi annemle gelen giden çok oluyor diye .
Acmayi beceremez bizim salak gelin dedi anneme..
Millet bos bos bakiyor.
Kardeşinin gelinini söylüyor bize ne becerikli diye.
Cam sildugi yerleri sildigi bezle masayi catali bicagi silip önümüze koyan bir insan buda..
Tövbe yasa..
İnsanin elim ayahim titriyor sinirden artik catladim birşeyde dedemiyoruz.
Desek mahalleyi badimiza toplar..
Diğer konuma bakarsan iz daha rahat anlarsiniz bu nasil bir illet...
Biz suatukca etmediği beddua kalmiyor..
Birgün elimden kaza cikacak diye korkuyorum.
Bize seslenmiş duymamisiz bardagi al yere firlat sese gittik
A.ina koduklarim Allah belanizi versin olduk mu kqldik mi bir bakin serefsizlerrr... Nasil bagiriyor..
Derdi de kanal degistirinmis..
Söyleyin ben mi abartiyorum..
Hastaneye ben gotururum ben getiririm .
Hergun yemeği ayagina gider.
Babam gergin arar canim ne istiyor ne getiriyim diye.
Banyosunun biz yaptiririz.
Maasini damadi yediği halde cebinden harcligini asla eksik etmeyiz..
Ama duyduğumuz sözlerebakin.
Vallahi olsede kurtulsam diyorum.
Yemin ederim aannemin guleryuzu de eksik olmaz..
Ama bu iste..
Çözümne ne yapilir bilmiyorum
Evde yatar sadece ne bir is yapar ne birseye yardimi dokunur..
Ne eve bbirşey alir.
Kaç yadindayim babannemin eve getirdiği birşey bilmem..
5 kilo portakal almisti bir kere...
Simdi yaninda sizden hayir yok diyor..
Ne yaparsiniz ya siz buna..

Babaanne değil canavar resmen...ya gerçekte akli dengesi bozuk- ama hep böyleymiş- ya da terbiyesizliğin dibine vurmuş çok mutsuz ve hazımsız bir insan içinde sevgi namına bir şey kalmamış...
en iyisi huzur evine bırakmak ama ordakiler de kabul etmez böyle birini
Allah sabır versin..
yediğine içtiğine sakinleştirici falan mı katsanız ne yapsanız

Offf babaannem geldi aklıma keşke yaşasaydı be:ssz:
Niye ki ?
Seninki iyi miydi ?
Allah kurtarsin ne diyelim bu kadarina da peygamber sabri lazim neyini hoş görcen? Hepsinife okuyamadim valla burdan sinirlendim kadina.

konuya tek cevabım olacak o da başlıkla aynı gerçekten bu kadın ölse de kurtulsanız hatta çevrenizde kurtulsa.ne beter bi şeymiş böyle,hele 10 yaşındaki çocuğu dövmesi sinirlerimi zıplattı.

Sagolun kizlar Allah razi olsun.
İnanin elim kolun bagli.
Sevgili değil ki ayril arkadas değil ki görüşme...
Offf offf.

Allah sabır versin canım sana düşman başına,annen tam bir melek inşşalah ilerde mükafatını alır yaptığı iyilik hiç bir yere gitmez inan bana. sabretmekten başka yapacak birşey yok gibi görünüyor..
insallah canim Allah razi olsun..
Nereye kadar sabredecegiz artik bilmiyorum ki...

canım yaşı kaç babaannenin?

nasıl üzüldüm annene okurken. yazık canım benim ne çekmiş, hep eyvallah demiş.

ters bir insan ama belliki bilerek yapıyor, havadan nem kapıyor çok belli.

ne yapılabilir ki? Allah yardımcınız olsun.

sinirlenmekte haklısın ama annene belli etme bari. ne bileyim, zaten desteksin, ama sakinleştir sen üzülme huyu bu falan de.

Son düzenleme:
Sakinlestirici evet super fikir. Bi ara dedem de cosmustu canim desen canin ciksin anliyodu sekeri cikiyomus. Bi sakinleştirici verebilirsiniz mesela günlük kullandigi ilaclarin arasinda karistirip verin belki farketmez :) hafif bi ilac mesela 10 mg citoles gibi yan etksiide yok yada pasiflora gibi

Niye ki ?
Seninki iyi miydi ?

Sagolun kizlar Allah razi olsun.
İnanin elim kolun bagli.
Sevgili değil ki ayril arkadas değil ki görüşme...
Offf offf.

insallah canim Allah razi olsun..
Nereye kadar sabredecegiz artik bilmiyorum ki...

Benimki çok iyiydi hatta benim için babamı azarlamisligi vardir:27:sabret be ceylin belki o boyle yaptıkça sen daha çok sevaba girersin:26:

Babaanne değil canavar resmen...ya gerçekte akli dengesi bozuk- ama hep böyleymiş- ya da terbiyesizliğin dibine vurmuş çok mutsuz ve hazımsız bir insan içinde sevgi namına bir şey kalmamış...
en iyisi huzur evine bırakmak ama ordakiler de kabul etmez böyle birini
Allah sabır versin..
yediğine içtiğine sakinleştirici falan mı katsanız ne yapsanız

Annene yazık günah ya, baban bir şey demiyor mu bu yaptıklarına sabır taşı olsa çatlar.

canım yaşı kaç babaannenin?

nasıl üzüldüm annene okurken. yazık canım benim ne çekmiş, hep eyvallah demiş.

ters bir insan ama belliki bilerek yapıyor, havadan nem kapıyor çok belli.

ne yapılabilir ki? Allah yardımcınız olsun.

sinirlenmekte haklısın ama annene belli etme bari. ne bileyim, zaten desteksin, ama sakinleştir sen üzülme huyu bu falan de.

Sagolun kizlar..
70 küsur yasinda babaannem.
Babamda birşey demiyor vallahi.
Sakinleştirici olarak passiflora alacaktim annemaldirmadi yine bbirşeyolur ddiye...
Öyle caresiziz ki varya ..
Ölene kadar cek bunu..

Derdim babaanne..
Artık doldum tastim..
Diğer babaanne belasi konuma da bakin lütfen artik sabrim kalmadi.
Bana anneme kardeşlerine hayati zindan ediyor bu kadim artik baktim vallahi.
Olsun de kurtulayim yeter...
Herkesin gözü önünde annemi rezil eder, rezil olacak hicbir şeyi olmadigi halde uydurur bu pislik.
Ameliyat oldu ev gelen giden dolu o b.kunu yediği kizlari bir kere bile aramadilar..
Hadi gelmiyorlar telefon açmak çok mu zor ?
Tuvalete annem götürür banyosunun annem yaptirir.
Simdi hasta o şeyinibile annem yikar.
30 senedir her gun en az 4 cesit yemek yapar bwgenmez burun kivirir.
Allah belanizi versin bu ne der tabagi yere firlatir.
Biz sesimizi cikarinca naptin desek kafamiza firlatir tabagi.
Sessizce sileriz bizde.
Annem ayda bir kere gitse anneanneme Allahin belasi yine surtmeye mi gittin olur..
10 yasinda ki kardesimi biz evde yokken dondurmayi mermere dokmus diye evire cevire dovmus.
Geldik ki burnu kaniyor..
Biz ne yapalim bunu..
Kizlarinin yanina gitti kalmaya 2 haftada kovdular.
Ama hala b.klarini yer.
Dedeme anneanneme küfreder.
Sgzina s..ciyim onların der.
Annem susar.
Baban gebersin de mallari bize kalsin der anneme susariz.
Anneannem 3-4 ayda bir gelir evimize dedem 30 yilda 3 kere geldi evimize..
Maasini damadi ceker kizi yer biz bakariz..
Kahrini biz çekeriz
Vileda sapiyla kkardeşlerini dövenbir yaratik iistediği kanali degistiler diye..
Annem hayatta birşey demez bize de dedirtmez ama yine biz kotuyuz ..
Bugün misafir geldi oturuyoruz.
Hazir yufkadan tatil yaptik 3 tepsi annemle gelen giden çok oluyor diye .
Acmayi beceremez bizim salak gelin dedi anneme..
Millet bos bos bakiyor.
Kardeşinin gelinini söylüyor bize ne becerikli diye.
Cam sildugi yerleri sildigi bezle masayi catali bicagi silip önümüze koyan bir insan buda..
Tövbe yasa..
İnsanin elim ayahim titriyor sinirden artik catladim birşeyde dedemiyoruz.
Desek mahalleyi badimiza toplar..
Diğer konuma bakarsan iz daha rahat anlarsiniz bu nasil bir illet...
Biz suatukca etmediği beddua kalmiyor..
Birgün elimden kaza cikacak diye korkuyorum.
Bize seslenmiş duymamisiz bardagi al yere firlat sese gittik
A.ina koduklarim Allah belanizi versin olduk mu kqldik mi bir bakin serefsizlerrr... Nasil bagiriyor..
Derdi de kanal degistirinmis..
Söyleyin ben mi abartiyorum..
Hastaneye ben gotururum ben getiririm .
Hergun yemeği ayagina gider.
Babam gergin arar canim ne istiyor ne getiriyim diye.
Banyosunun biz yaptiririz.
Maasini damadi yediği halde cebinden harcligini asla eksik etmeyiz..
Ama duyduğumuz sözlerebakin.
Vallahi olsede kurtulsam diyorum.
Yemin ederim aannemin guleryuzu de eksik olmaz..
Ama bu iste..
Çözümne ne yapilir bilmiyorum
Evde yatar sadece ne bir is yapar ne birseye yardimi dokunur..
Ne eve bbirşey alir.
Kaç yadindayim babannemin eve getirdiği birşey bilmem..
5 kilo portakal almisti bir kere...
Simdi yaninda sizden hayir yok diyor..
Ne yaparsiniz ya siz buna..

Cnm ilk basligi okuyunca kizdim ama okudukcaaa okudukca agzim acik kaldi sana hak werdim bu kadarida pes yani allah askina baban ne diyo cok merak ettim annecigine cok uzuldum ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah düşmanın başına vermesin bu nasıl insan ya. Dizilerde bile bu kadarı yok. Sırf şu size çektirdiklerinden dolayı bakalım o nelere çekecek acaba.. Karşılık verip yeter be seninle mi uğraşıp durcaz öz kızların bakmıyor gelinin niye baksın sana deseniz mahalleyi ayağa kaldırır diyorsunuz.. Peki en çok merak ettiğim şey babanızın tepkisi nasıl ? Misafirlerin içinde annenisi aşağılarken baban var mıydı varsa ne tepki verdi ? Çok üzüldüm o an'a ya.. Nasıl bi kin var içinde acaba. Babanızla konuşsanız karşı gelmezse verin huzur evine. Böylelerine şu kötü gelinlerden lazım öyle melek olurdu. Annenizin peygamber sabrı var mübarek Allah gerçekten sabır versin ya. Kafasına göre bardak fırlatıp çocuk dövmekte neymiş! Sinir oldum akşam akşam..

Sakinlestirici evet super fikir. Bi ara dedem de cosmustu canim desen canin ciksin anliyodu sekeri cikiyomus. Bi sakinleştirici verebilirsiniz mesela günlük kullandigi ilaclarin arasinda karistirip verin belki farketmez :) hafif bi ilac mesela 10 mg citoles gibi yan etksiide yok yada pasiflora gibi
Korkuyorum valla canim.
Basina birşey gelir sorumlusu ben olurum diye..
Sen kullandin mi nasil cidden sakinlwstiriyoru ?
Benimki çok iyiydi hatta benim için babamı azarlamisligi vardir:27:sabret be ceylin belki o boyle yaptıkça sen daha çok sevaba girersin:26:
Öyle olsa basim gözüm üstüne vallahi ama bu...
İnşallah öyledir Tolin...
Peki huzur evine vermeyi düşündüz mü hiç

Canim bizim burada hic yok öyle şeylerkimse vermez..
İmkansiz bizim acimizdan..

Valla Allah yardımcınız olsun bu ne böyle ya.
Babanız birşey yapmıyor mu bu konuda kimden güç alıyor ?
10 yaşındaki çocuğu dövecek kadar rezil bi kadınmış.
Kaldı ki küfürler,hakaretler..
Bence karşınıza alıp konuşmalısınız. Bak yaşlanıyorsun kızların bile yanında değil ki senin.Onlar bile istemiyorlar seni. Yakında bize kaldıracak elin tutmadığında,Bize küfredecek halin kalmadığında sana kim bakacak ? Asla ama asla size el kaldırmasına müsade etmeyin ve anneniz daha katı olsun bu konuda.
Böyle insanla ömür mü geçer.

bi an kendi babannemi gördüm okurken :27: bizim ki bundan biraz daha normaldi diyim ama biz evcilleştirdik canım insan oldu şimdi zor oldu ama başardık, sanırım iş annen de bitiyor benim annem en sonunda resti çekmişti babama ya ben ya o demişti ben bu kadınla bir daha aynı ortamda bulunmam boşuycam seni dedi tabi babam bizi seçti :ssz: şimdi barıştılar ama babannem mum kesildi tabi :27:

Cnm ilk basligi okuyunca kizdim ama okudukcaaa okudukca agzim acik kaldi sana hak werdim bu kadarida pes yani allah askina baban ne diyo cok merak ettim annecigine cok uzuldum ya

Allah düşmanın başına vermesin bu nasıl insan ya. Dizilerde bile bu kadarı yok. Sırf şu size çektirdiklerinden dolayı bakalım o nelere çekecek acaba.. Karşılık verip yeter be seninle mi uğraşıp durcaz öz kızların bakmıyor gelinin niye baksın sana deseniz mahalleyi ayağa kaldırır diyorsunuz.. Peki en çok merak ettiğim şey babanızın tepkisi nasıl ? Misafirlerin içinde annenisi aşağılarken baban var mıydı varsa ne tepki verdi ? Çok üzüldüm o an'a ya.. Nasıl bi kin var içinde acaba. Babanızla konuşsanız karşı gelmezse verin huzur evine. Böylelerine şu kötü gelinlerden lazım öyle melek olurdu. Annenizin peygamber sabrı var mübarek Allah gerçekten sabır versin ya. Kafasına göre bardak fırlatıp çocuk dövmekte neymiş! Sinir oldum akşam akşam..

Amin kizlar sagolun...
Babam yoktu bugün ama babam varken pek ses etmiyor genelde..
Babamda birşey demiyor ya hic neyse...
Onun nazi anneme tek..
Kendi kizlari bile istemiyor..
Huzur evi bizim içinimkansiz maalesef..

Korkuyorum valla canim.
Basina birşey gelir sorumlusu ben olurum diye..
Sen kullandin mi nasil cidden sakinlwstiriyoru ?

Öyle olsa basim gözüm üstüne vallahi ama bu...
İnşallah öyledir Tolin...

Canim bizim burada hic yok öyle şeylerkimse vermez..
İmkansiz bizim acimizdan..
Ben pasiflora kullandim sinav doneminde uyuyamiyorum diye rahatlatiyo yani o gerginligi aliyo. Ama citoles biraz daha etkili dedeme de veriyo annem yoksa bas edilmez yani ona sabir gostercek diye annem migren agrisiyla ugrasiyodu ki kendi babasi :) dedem kalp seker tansiyon vs bi suru sorunu var ama dr kullanabilir demis caktirmadan veriyo ama soylese ben delimiyim der belki de :)

Amin kizlar sagolun...
Onun nazi anneme tek..

Aslinda waryaaaaa deweye diken insana ... Annende bir cemkiricek bi bagricak bsk nasi dize gelir ama annen iyi niyetli biri yapamaz dimi

Valla Allah yardımcınız olsun bu ne böyle ya.
Babanız birşey yapmıyor mu bu konuda kimden güç alıyor ?
10 yaşındaki çocuğu dövecek kadar rezil bi kadınmış.
Kaldı ki küfürler,hakaretler..
Bence karşınıza alıp konuşmalısınız. Bak yaşlanıyorsun kızların bile yanında değil ki senin.Onlar bile istemiyorlar seni. Yakında bize kaldıracak elin tutmadığında,Bize küfredecek halin kalmadığında sana kim bakacak ? Asla ama asla size el kaldırmasına müsade etmeyin ve anneniz daha katı olsun bu konuda.
Böyle insanla ömür mü geçer.

bi an kendi babannemi gördüm okurken :27: bizim ki bundan biraz daha normaldi diyim ama biz evcilleştirdik canım insan oldu şimdi zor oldu ama başardık, sanırım iş annen de bitiyor benim annem en sonunda resti çekmişti babama ya ben ya o demişti ben bu kadınla bir daha aynı ortamda bulunmam boşuycam seni dedi tabi babam bizi seçti :ssz: şimdi barıştılar ama babannem mum kesildi tabi :27:

sakimlestirici ilac katacaksiniz yemegine bu kadar badit sizin sorununuz..hic birsey olmaz biraz huzur bukursunuz.

Kizlar sagolun inşallah..
Annem öyle birşey hayatta demez ..
Dese şimdiye kadar derdi zaten .
Ki babannemin mum olacagini da sanmam.
Çok zor bir kadim ya.
Annem o kadar sessiz ki suçun büyüğü de onda aslında.

SSakinleştirir konusunda cekiniyorum birşey olur diye ama var mi önerimiz marka olarak falan

Amin kizlar sagolun...
Onun nazi anneme tek..

Of canım çok üzüldüm ya ama Allah görüyor işte.. Burda en iyi çare arkadaşların dediği gibi sakinleştirici ilaç vermek yapacak bir şey yok zarar vermeyecek düşük dozda alırsınız atarax var 25 mg mesela bana pek fayda etmiyor ama yaşlı ya kalbine falan dokunmasın.. Daha düşük dozda bi ilaç alırsınız veya ..

canım allah kolaylık versin burada bir tanıdık vardı kadın temizliğe gidiyor ,kocası inşaatlarda çalışıyor..kayınvalide huysuzmuş..maaşını diğer bekar oğlu alıp içkiye veriyormuş kayınvalidede o bekar oğlula..temizlliğe giden hanım demişki o parasıyla içki içecek ben bakmam o zaman maaşı vermezlerse..bir yerde böyle diyenlerde haklı bence..

Back
X