ölsem de gam yemem

sakın gitme.2,5 saat az değil.KV çok kaba ve düşüncesiz.

Bencde sem gtme ama esınede bısy demecocuk degılkı koskoca adam neden ususun hasta olsun.bu adam sogukta hıcmı dısarı cıkmyo yegenının dogum gınune gıderken mı usuycek .

henuz konusamadık canım bu konuda benım kararıma saygı duyar bişey demz bana ama kendı nabar bılmem
Tabikide esin istiyorsa gitsin canim hatta sen git dersen eğer başka bir niyetinin olmadığını anlarlar. Kayinvalidenin gelme kızım soğukta hamilesin gibi bi öneriyle gelmesi gerekirdi sana. Bence aradan çekil esinle annesi konussunlar. Doğumgünü altı üstü ne olacak yani gitmesen.

dert kısmını anlayan cevap verıyor dertlenmeyın

Al
senede bir defa gelen gün yani annenizin özel bi durumu olsa değil 2.5 saat 5 saat ayakta gidersiniz. Hamileliği bu şekilde hastalık gibi kullanmayın rica ediyorum.

haklısın canım ya co saolu n hıc esıme fıkrımı söylemıyım sen gıt dıyım evet en ıyısı bu

Al

senede bir defa gelen gün yani annenizin özel bi durumu olsa değil 2.5 saat 5 saat ayakta gidersiniz. Hamileliği bu şekilde hastalık gibi kullanmayın rica ediyorum.

hamılelıgımde duduk tehlıkesı gecırdım kanamam oldu 15 gun yattım yolarda cukurlara gıre çıka mı gıdeyım pekı hoplaya hoplaya sız yaparmıydınız

Aynen her karsilikli. Taksi tutsunlar git, don.. ama hamile halinle 2.5 saat, 4 vasita ustelik ayakta gideceksin.. olacak sey degil.

Yani yılda bir defa olan birşey bu. Annenizin bi ihtiyacı isteği olsa değil 2.5 saat 5 saat gidersiniz Ayakta. Kadın sizi de görmek istemiş özel gunünde. Ayrıca 4 aylık hamileriniz diye yatalak felçli hasta değilsiniz. Hamileliği hastalık gibi Gösteren Kadınları anlamıyorum. Iki sene sonra da çocuğuma doğum günü yaptım görümcem kalkıp da gelmedi diye konu açarsınız

Haklısınız içim durmadı.o soğuktan gelınce diyverdim..içim durmaz .evet canım ya ınan yarında çalışıcam Sen bilirsin dedi ama herşey karsılıklı dedi üzüldüm yani
üzülme hiç.çok iyi anlıyorum.aylardır uzun mesafe bi yere gitmiyorum gidemiyorum.hemen yoruluyorum yolda acıkıyorum wc problem hava soğuk hatta yağışlı bazı yerlerde vs vs.yakın bi yer değil.hamilelikten dolayı gelemicem dersiniz.karşılıklıysa karşılıklı..böyle bişeyde kısasa kısas olmaz..boşverin

hamılelıgımde duduk tehlıkesı gecırdım kanamam oldu 15 gun yattım yolarda cukurlara gıre çıka mı gıdeyım pekı hoplaya hoplaya sız yaparmıydınız
Düşük tehlikesi 3 ay sürer 3 aydan sonra bebek yerleşmesini tamamlar. O zaman çalışmayın evde doğumı bekleyin. Bana kalırsa gitmeye üşendiğiniz için giymiyorsunuz ve hamileliği bahane gösteriyorsunuz

"herşey karşılıklı" derken..???!!
Ne olacakmış yani.? Sen görümcenin doğumgününe gitmedin diye, o da seninkine mi gelmeyecekmiş.? Boşversene..!
Hem o ne öyle ergenler gibi "doğumgününe gelmezsen küserim" olayı.. evlenecek kadar büyümüş ama hala triplerdeler..
Ayrıca kayınvaliden kendi torununun sağlığını düşünemiyorsa, bu onun problemi..
Hiçbir şey bebişinden önemli değil.. Sen önce kendini düşün.. eşin de isterse gitsin..

Eşinin yeğeninin ilk doğumgünü mü bu? Sen gitmeyebilirsin ama eşimin de gitmesini istemiyorum demeseydin bence.

Kayınvaliden sana bir saygısızlık etmemiş doğru söylemiş. Böyle şeyler aileyle dostlarla güzeldir.

Ben de bunu anlamiyorum.. herkesin hamileligi farkli, bunyesi farkli.. kadin kaldiramayacak belli, kendini ve bebegini riske atmak istemiyor.. toplu tasima aracinda yer bulamiyorsa, tiklim tikis olma ihtimali de var.. ustelik 2.5 saat.. tutanacak yer bulamaz, birisinin dirsegi karnina carpar..

Her şey karşılıklı derken ?
Çocuğunuza bir şey olsa yolda sorumluluğunu kim alacak ? Ola ki rahatsızlandınız.
Aman ne tehdit ne tehdit...

3 kişiyseniz 4 vasıtayla gidilen bir yere taksi tutup rahat rahat gidebilirsiniz. Otobüsten daha uyguna bile gelebilir. Git gel 4x3x2=24 biniş yapar. 1,5 tl'den olsa 36 lira. Taksi daha fazla bile tutsa zaten kırk yılın başı gidicem demişsiniz. Bence gidilebilir. Tabi anlattıklarınız bahane değilse..

Kimseye bir kötülük yapmadınız, durduk yere naz yapıyor da değilsiniz. Önce tabi ki kendinizi düşüneceksiniz. Aileler özel günlerde birlikte olmak isteyebilir de bu hamile bir kadını 2,5 saat yollara dökmenin sebebi olmamalı bence. O kadar yol olmasaydı bile, sırf yorgun hissettiğiniz için gitmeme hakkınız var. Can sizin canınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…