Kızlar bende kaynana temalı konu açtım ya ,ölsem de gam yemem gayrı..Hindiiii bana bir yardımcı oluverin.
Kayınvalidemler başka bir şehirde yaşıyorlar ve bize kalmaya geldiler. Bendeniz 4 aylık hamileyim. Oturduğumuz evden toplu taşımalarla tam 2,5 saatte ulaşabildiğimiz bir görümcem var.Ve bu yolun tamamının ayakta olduğuna emin olabilirsiniz...ki bu yolculuğun herhangi bir yarım saatinde oturabilseydim eminim ki bu yıl milli piyangonun bana çıkma ihtimali vardı.Neyse en az 4 vasıta değişimi söz konusu..E anladınız işte arabada yok bizde..Pazar günü görümcemin kızının doğum günü var.Oraya gidicek kayınvalidemler..Bizi de çağırdılar..Ancakkk..ben bugün hediye alıp işten eve geldim .Hava buzzz..yorgunum..cumartesi sabah da çalışıcam.Kayınvalideme dedim ki anne ben gelemicem..Çünkü dedim ben hamıleyım yoruluyorum sımdı 2.5 saat gıtcez gecenin bi körü eşimle ordan tekrar dönmeye çalışcaz malum ertesi gün iş var..tek tatil gunum pazar evimin bi dolu işi var..Dedim ben hasta olursam biterim.Arabamız yok mazur görsünler ..Dedim eşime karışmam o isterse gitsin ama onunda gitmesi taraftarı değilim kıyamıyorum o da hemen hasta olup yoruluyor dedim. sadece hersey karşılıklı dedi..Bende kardesi bunu düşünemicek mi diye dusundum bozuldum.Kararsız kaldım ?
Tabikide esin istiyorsa gitsin canim hatta sen git dersen eğer başka bir niyetinin olmadığını anlarlar. Kayinvalidenin gelme kızım soğukta hamilesin gibi bi öneriyle gelmesi gerekirdi sana. Bence aradan çekil esinle annesi konussunlar. Doğumgünü altı üstü ne olacak yani gitmesen.henuz konusamadık canım bu konuda benım kararıma saygı duyar bişey demz bana ama kendı nabar bılmem
bide bu konuyu konu diye actiniz oyle mi. ne beklediginizi merak ettim, 'aferin iyi etmissin' duymayimi? havadan sudan konulari buralara yazmaya usenmiyosunuzda, usenmediginiz gibi cidden birde gerekli buluyorsunuz yahu.
ister git ister gitme, napalim yani anlamadim olayin 'dert' kismini?
Bencde sem gtme ama esınede bısy demecocuk degılkı koskoca adam neden ususun hasta olsun.bu adam sogukta hıcmı dısarı cıkmyo yegenının dogum gınune gıderken mı usuycek .
senede bir defa gelen gün yani annenizin özel bi durumu olsa değil 2.5 saat 5 saat ayakta gidersiniz. Hamileliği bu şekilde hastalık gibi kullanmayın rica ediyorum.Kızlar bende kaynana temalı konu açtım ya ,ölsem de gam yemem gayrı..Hindiiii bana bir yardımcı oluverin.
Kayınvalidemler başka bir şehirde yaşıyorlar ve bize kalmaya geldiler. Bendeniz 4 aylık hamileyim. Oturduğumuz evden toplu taşımalarla tam 2,5 saatte ulaşabildiğimiz bir görümcem var.Ve bu yolun tamamının ayakta olduğuna emin olabilirsiniz...ki bu yolculuğun herhangi bir yarım saatinde oturabilseydim eminim ki bu yıl milli piyangonun bana çıkma ihtimali vardı.Neyse en az 4 vasıta değişimi söz konusu..E anladınız işte arabada yok bizde..Pazar günü görümcemin kızının doğum günü var.Oraya gidicek kayınvalidemler..Bizi de çağırdılar..Ancakkk..ben bugün hediye alıp işten eve geldim .Hava buzzz..yorgunum..cumartesi sabah da çalışıcam.Kayınvalideme dedim ki anne ben gelemicem..Çünkü dedim ben hamıleyım yoruluyorum sımdı 2.5 saat gıtcez gecenin bi körü eşimle ordan tekrar dönmeye çalışcaz malum ertesi gün iş var..tek tatil gunum pazar evimin bi dolu işi var..Dedim ben hasta olursam biterim.Arabamız yok mazur görsünler ..Dedim eşime karışmam o isterse gitsin ama onunda gitmesi taraftarı değilim kıyamıyorum o da hemen hasta olup yoruluyor dedim. sadece hersey karşılıklı dedi..Bende kardesi bunu düşünemicek mi diye dusundum bozuldum.Kararsız kaldım ?
Tabikide esin istiyorsa gitsin canim hatta sen git dersen eğer başka bir niyetinin olmadığını anlarlar. Kayinvalidenin gelme kızım soğukta hamilesin gibi bi öneriyle gelmesi gerekirdi sana. Bence aradan çekil esinle annesi konussunlar. Doğumgünü altı üstü ne olacak yani gitmesen.
Al
senede bir defa gelen gün yani annenizin özel bi durumu olsa değil 2.5 saat 5 saat ayakta gidersiniz. Hamileliği bu şekilde hastalık gibi kullanmayın rica ediyorum.
Bence soyleme hem dusuncenı soyleyıp hem sen blrsın deynce sankı bı baskı yapıyomusun gıbı oluyo o zaten kendını dusunur merak etmeyın:)hımmm ona aslında sen bılırsın dıcem tabıde bunu derken yanında düşüncemi söylemıyım yanı peki
Yani yılda bir defa olan birşey bu. Annenizin bi ihtiyacı isteği olsa değil 2.5 saat 5 saat gidersiniz Ayakta. Kadın sizi de görmek istemiş özel gunünde. Ayrıca 4 aylık hamileriniz diye yatalak felçli hasta değilsiniz. Hamileliği hastalık gibi Gösteren Kadınları anlamıyorum. Iki sene sonra da çocuğuma doğum günü yaptım görümcem kalkıp da gelmedi diye konu açarsınızKızlar bende kaynana temalı konu açtım ya ,ölsem de gam yemem gayrı..Hindiiii bana bir yardımcı oluverin.
üzülme hiç.çok iyi anlıyorum.aylardır uzun mesafe bi yere gitmiyorum gidemiyorum.hemen yoruluyorum yolda acıkıyorum wc problem hava soğuk hatta yağışlı bazı yerlerde vs vs.yakın bi yer değil.hamilelikten dolayı gelemicem dersiniz.karşılıklıysa karşılıklı..böyle bişeyde kısasa kısas olmaz..boşverinHaklısınız içim durmadı.o soğuktan gelınce diyverdim..içim durmaz .evet canım ya ınan yarında çalışıcam Sen bilirsin dedi ama herşey karsılıklı dedi üzüldüm yani
Düşük tehlikesi 3 ay sürer 3 aydan sonra bebek yerleşmesini tamamlar. O zaman çalışmayın evde doğumı bekleyin. Bana kalırsa gitmeye üşendiğiniz için giymiyorsunuz ve hamileliği bahane gösteriyorsunuzhamılelıgımde duduk tehlıkesı gecırdım kanamam oldu 15 gun yattım yolarda cukurlara gıre çıka mı gıdeyım pekı hoplaya hoplaya sız yaparmıydınız
Yani yılda bir defa olan birşey bu. Annenizin bi ihtiyacı isteği olsa değil 2.5 saat 5 saat gidersiniz Ayakta. Kadın sizi de görmek istemiş özel gunünde. Ayrıca 4 aylık hamileriniz diye yatalak felçli hasta değilsiniz. Hamileliği hastalık gibi Gösteren Kadınları anlamıyorum. Iki sene sonra da çocuğuma doğum günü yaptım görümcem kalkıp da gelmedi diye konu açarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?