Ölsem Ölemiyorum..

Evet biliyorum ama ne yazık ki şuan bunu kendime milyon kere söylesem de yapmaya gücüm yok..
Zaten hemen olmayacak bu güç normal olan bu zaten insan üzülür yıkılır toparlayamam sanar her şey bitmiş gibi düşünür bunlar zaten normal olan ama biz sana diyoruz ki zaten bu süreci biraz zor atlatacaksınız kendiniz extra zorlaştırmayın kendinizi sürekli bu tarz düşüncelere yönlendirmeyin eninde sonunda geçecek kafanızda senaryo kurmayın

ALLAH sizlere güzel kapılar çıksın..
Keşke daha mert biriyle evlenseymişim..
Ya da hiç evlenmeseymişim..
Öyledir mutlaka Rabbim vereceğine gönlümü razı etsin..

Şöyle bir eski mesajlarınıza göz attım çok naif kibar ve inançlı birine benziyorsunuz zaten insan ne olduğunu her ortamda belli eder 2006 dan beri burdasınız hiç kötü konuşmalarınız olmamış
Eşinizin babası vs sıkıntılı bir aileymiş sanırım yaptıklarınız elbet size döner üzülmeyin demeyeceğim üzüleceksiniz ki mutluluk huzur size gelsin hayatta çok daha önemli ve güzel şeyler var gittiyse onun tercihi kaçtığı yer evinden evladından eşinden güzel olamaz sadece olmuş gibi gözükür size allahtan huzur gönül ferahlığı diliyorum ve durumu fazla gözünüzde büyütmemenizi öneriyorum dramatize ederseniz çıkamazsınız bu psikolojiden ve evladınızın sağlıklı bir anneye ihtiyacı var

Aslında cidden çocuklar daha iyi adapte oluyor
Psikolog arkadaşım demsiti ki onların uyun sureci daha kolay çocuk her sarta kolay adapte olur biz yetişkinler gibi dusunmezler demişti.
Ve cidden önce kendi sağlığınızı düşünün.

ALLAH sizlere güzel kapılar çıksın..
Keşke daha mert biriyle evlenseymişim..
Ya da hiç evlenmeseymişim..
Öyledir mutlaka Rabbim vereceğine gönlümü razı etsin..
Allah yardımcın olsun bu süreç zordur i çok uzulicen evet ama geçecek.
Sadece kendini birakma, şu durumda cocuguna sarıl onun sevgisinden güç al.
Ve unutma kimsenin ahi kimse de kalmaz.
İlahi adalet diye bişey gerçekten var. Temizlik yap yemek yap çocuğunla aktiviteler yaparsan, daha iyi gelir sana.surekli meskul olmaya bak. Beni haketmeyen biri için üzüldüm diyecen ilerde.o yüzden değmeyen biri için hayati kaçırma.
evladınala mutlu ol hep inşallah

Yok ağır değil.
Tabi ki terkedildiğime de üzülüyorum..
Ne yazık ki eşimi hala seviyorum, bunların hepsi canımı yakıyor şuanda ..

şuan çok yeni zaman illaki biraz alacaktır acısını ama ben biraz sorunlu bir insanım unutmak alışmak gibi şeyler bana çok zor.. Ben çok zor vaz geçen biriyim..
Her şeyde böyle..
eşim gideli 3 gün oldu.
Ben aileme bir şey belli etmemeye çalışıyorum, üzülmüyor gibi davranmaya çalışıyorum ama gerçekten içim çok kötü..
yemek yiyemiyorum sürekli dua ediyorum ALLAH'ım yardım et diye..
Buraya da kimseye anlatamıyorum diye yazdım..
Psikoloğa gidiyorum, bilinç altı terapileri falan deniyorum ama içimdeki bu şey bu ateş hiç hafiflemiyor şuan da..

Üç gün bence çok ama çok taze ve aldığınız terapiler bir anda sihirli değnek gibi değmez hayatınıza yavaş yavaş sindire sindire olacak her şey hayatın daha güzel olduğunu anlayacaksınız

Ben bu tarz ölüyorum bitiyorum hallerini hıc anlamıyorum. Dünyaya geldik onun bile sonu var kardeşim. Sonsuz aşk,Sonsuz mutluluk vs vs yok. Çocuğum babasız kalacak dayanamıyorum nedir ya? Kalk bi kendine gel. Hayatımda neler yapabilirim de. Şükret ya ne dertleri olanlar var.

Güzel insanlar biliyorum inanın..
Samimi ve açık olayım eşim bu kadar sevgiyi hak etmeyen biri ama ben sorunlu bir insanım bağlandım kopamıyorum..
Geri dönsün diye dualar ediyorum gurursuzluk belki evet ne yazık ki güçlü biri değilim..
Hatta buradaki güçlü kadınları görünce öyle imreniyorum ki..
Dramatize ediyorsam da bunu isteyerek yapmıyorum içinde bulunduğum psikolojiden kurtulmak için daha gittiğinin ilk günü psikoloğa gittim.
Oradan buradan bilinç altı terapileri için insanlarla görüşüyorum anlık rahatlamalar..
Sonra sabah oluyor ben yine aynı ateş ile uyanıyorum..
Gerçekten çok isterdim biraz daha metanetli olayım..
Rabbim ne gösterir bilmiyorum belki dönecek daha 3 gün oldu..
Bir evliliği bitirmek bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum..
ALLAH büyük..
Gerçekten çok yalnızım, böyle saatlerce ağlayasım var ve kimsenin görmediği yerde sürekli ağlıyorum..
Sadece gelsin istiyor içim, her yer her şey beynimdeki hatıraları tetikliyor.
Evladıma bile baktıkça güzel günlerimiz geliyor.
Evladımla oynadığı oyunlar geliyor gözüme daha da kahroluyorum..
Bizim yüzümüden evladımın o oyunları o sıcak ailede oynayamayacağı geliyor aklıma..
Aşmak istiyorum..
Zamanı geri almak istiyorum..
Kendi hatalarımda var terkedilecek kadar ağır değil ama hepsi için pişmanlık duyuyorum..
Zihnimi keşkeler kemiriyor ve durduramıyorum..
Kendimi meşgul etmeye çalışıyorum, burada boşananların hikayelerini okuyup kendime umut kırıntıları arıyorum..
Kendimi durduramadığım ve birileriyle paylaşabilmek için yazdım buraya..

Bir ricam olacak belki konumu okuyup zaman harcıyorsunuz ama yargılamayın olur mu gerçekten şuan anlayabilecek bilinçte değilim...
benim için gönlünüzden bir parça dua koparsa çok mutlu olurum..
Sanırım şuan en çok duaya ihtiyacım var...

Çocuğunuzun yanında her gün babası olamayacak diye üzülüyormuşsunuz daha doğrusu hep birlikte bir arada olamayacağınıza üzülüyormuşsunuz
Çocuk meselesini anlıyorum ama sizi daha çok üzen bence sizi terk etmesi eşinizin....

20 yıllık olup da gerçekten mutlu evliliği olan az kişi vardır. Düzen bozmak istememk,ekonomik kaygılar vs vs işin içine girer özellikle de yaşlanıyorsan yalnız da kalmak istemezsin be ayrılmazsın aman aman problem de yoksa...

ama bazı evliliklerdeki bence önemli sevgi biter saygı biter beklentiler daha yüksektir...
Sevgi ya da saygının evliliği yaşayan taraflardan biri için bitmesi yeterlidir.
Tahammülü de azalmış olabilir o kişinin...
Karşı tarafa söyler ayrılmak ister ki bence asıl mertlik budur.

daha gençsiniz hayatınızda yeni heyecanlar olacak yıllarınızı size sevmeyen adamla mı heba edeceksiniz?
Çocuk için evlilik sürdürülmez hayatta her yeni bir adım attığımızda risk alırız bu çocuk yaparken de böyledir...

çocuk için düzen için sizle boşanmasa daha mı mutlu olacaksınız?
E sonra da eşim böyle böyle diye konu açacaksınız...

genelde türk kadınlarınds gördüğüm büyük yanılgılardan birine düşmüşsünüz çocuğum yanılgısına sorumluluğunu bilen anne baba zaten durumu ayarlar...

çocuğunuza bu kadar çok üzülüyorsanız daha az üzülün ve ona belli etmeyin.
Sizinki bir tık fazla gibi ayrılmak istemeyen tarafsınız...

3 gün sonra geri dönse güvenilirlik bir evlilik mi olacak?
Zamanla geçer...
İnsan zamanla her şeye alışıyor kötüye alışması daha zor sadece

Dur bir sakin ol oncelikle. Su yasadigin terk edilme psikolojisi. Yasadim biliyorum.
Sunu bil ki sorun sende degildi..Sen agzinla kus tutsan o yine gidecekti. Bazilari ozgur sorumsuzca yasamak ister, bir kisiye baglanmadan. Bazilari baskasi oldugu icin gider. Aslinda sebep ne olursa olsun gidecek olani durduramazsin. Urganla baglasan yine gider. Giden doner mi? Hayir. Erkekler bizim gibi degil, karari verince tum sartlari da ayarlayinca gidiyor, donmuyor.
Unutkanligin icin B12 almalisin. Kan degerlerini olctur. Muhtemelen demir miktari dusuk kaninda.

şu an bende aynı durumdayım yazınızı aglıyarak okudum nefes alamıyroum gücüm takatim kalmadı insanlara iyiymiş gibi rol yapmak ölüm geliyor iki haftadır agızıma lokma koymadım hersey bogazımda düğümleniyor yardım edecek kımsem yok benım düzeltemdiğim evliliği kimse düzeltemez nasıl atlatacam bilmiyorum eşim le hala aynı evdeyiz onla yan yana olu konusmadan yaklasmadan durmak ölüm gibi geliyor allah yardımcın olsun gececkmi bilmiyorum inş gecer

Daha esiniz gideli 3 gun olmus, dediginize gore 1 seans da terapiye gitmissiniz. Sihirli degnek degil ki terapi bir anda etki etsin, ilk 3 seans tanima seansi oluyor daha cok. Siz de robot degilsiniz 3 gunde yas asamalarini tamamlamaniza imkan yok. Bu bir surec. Surece guvenin. Beyin her zaman tamamlanmayani tamamlamaya yonelik calisir, su an terk edilmis olmak size esinizle yasayabileceginiz ama artik yasama imkaniniz olmayan duygulari tamamlamaya calisiyor bu hissiniz bu yuzden. Sureci tamamlayip duruma adapte olacaksiniz.

Unutkan değilimde unutamıyorum daha çok..
Evet biliyorum terkedilme psikolojisi, yalnızlık korkusu, unutamama ve hep acı çekecekmiş hissi bendeki..

Hala aynı evdeyseniz ve eşin dinlerse bir aile danışmanına gidin sizin için hala umut var...
Biz başlamıştık ama sonra devamını getirmedik ama başlamak bile baya iyi gelmişti..
Keşke devam etseydik..

Rabbim yardimciniz olsun yanliz degilsiniz bende kadinlar kulubune cok giriyor bosanma surecinde hep burdaki kadinlardan destek gordum.Basaranlar guclu olanlar hala guclu hissetmiyorum ama direniyorum.Sizinde oyle olucak yanliz degilsiniz burda bizimle paylasin bakin ne guzel bir evladiniz var onun icin ayakta durun bol bol dua edin.Ben cok Rabbime sigindim Rabbim beni koru diye cok dua ettim.Yasamayan bilemiyor hissedemiyor.Zaten bilmesinler hissetmesinler bazilari sadece yaninizda durmak icin degil dedikodu ve nasil direniyosunuz onu gormek icin bile bakiyor insana.Anlatiyosunjz ama bilgi topluyor.Burda rahat olabilirsiniz burda ayni durumu yasamis benzeri durumu yasamis bir cok insan var.

Unutkan değilimde unutamıyorum daha çok..
Evet biliyorum terkedilme psikolojisi, yalnızlık korkusu, unutamama ve hep acı çekecekmiş hissi bendeki..
Hissettiklerini anliyorum cunku 2013 yilinda ben de terk edildim. Oglum 7 yasindaydi o zaman. Gelir diye bekledik gelmedi. 6 ay sonra bosanalim dedi ve bosandik. Ben baska bir sehirde yeni bir duzen kurdum oglumla. Ise basladim. Uc yil sonra da ailemi ozledim mutsuzum diye gittim mutlu olamadim diye geldi. Tam da ben kendimi toparlamaya basladigimda. Oglumda su sofraya yeniden üç kisi oturalim deyince gorusmeye basladik. Hafta sonlari geliyordu. Beraber kahvaltilara, sinemaya gittik. Mutluydu. Tam dort ay surdu. 4 ay sonra yine gitti. Bosluktaydi muhtemelen geldiginde. Diyecegim o ki gitmesinin seninle ilgisi yok. Yuva tek tarafli surdurulmuyor. Iki tarafin da cabasi gerekiyor. Evliligi surdurmek isteyen insan tartismalar da olsa sorunlar da olsa cozum yoluna giderdi, bir sekilde elinden geleni yapardi. Gulu sevince insan dikenlerini gormez ki.
Uzulme desem de uzuleceksin biliyorum cunku yasadim. Su yasadigin ayrilik travmasi. Evden kedin bile gitse uzulursun degil mi? Ancak hayat devam ediyor. Evladin icin kendine bakmak zorundasin. Sen mutlu olursan cocuk da mutlu oluyor. Salma kendini. Cocuklarin da boynu bukuk kalmiyor merak etme. Oglum benden daha cabuk iyilesti. Benim toparlanmam daha uzun surdu.

Son düzenleme:
Bosanmak isteyenin esiniz olduğu daha ilk mesajınizdan belli. yani siz ne olursa olsun boşanmak istemiyorsunuz ama elinizden bir sey gelmiyor.

Evet zordur elbette kolay degil ama bu kadar kendinizi mahfetmeyin ne olur?

Evlenmeden once nasıl yaşıyorsanız yine yasarsınız ölünecek bir durum yok ortada.

Ben guclu degilim zayifim demek en basindan pes etmektir. Güçlu olmak zorundasınız siz güçlu durdukça karsı taraf pisman olur ama siz boyle mahfoldukca egosu tatmin olur.

Sız onunla tanışmadan önce de vardınız bir bireydiniz onunla var olmadınız yokluğunda da ölesiniz.

Acınız cok taze yaşamayin demiyorum yaşayın tabiki acınızı ama yıkılmadan yaşayın. hatta bu acı sizi daha güçlendirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…