Ölsem Ölemiyorum..

Ben duygularinizi tam anlyamadim. Kocanizi hala seviyorsaniz ve cocugunuzun babasiz kalmasini istemiyorsaniz neden bosaniyorsunuz. Barisin Lutfen bitsin izdirabiniz.
Yok kocanizi sevmiyorsaniz cocugun babasiz kalmasina filan takilmayin. Yapicak bisey yok, adam size huzur vermiyosa ayrilip duzeninizi kurun. Kimse babasizliktan olmez hem babasini kaybeden nice insanlar var.
isiniz varsa kendi ayaklarjnizin uzerinde duruyorsaniz esten dostan yardim a gerek yok. Herseyin hakkindan gelirsiniz. Sikmayin caninizi.

Yaşadıklarınız hissettikleriniz o kadar normal ki .Terkedildiniz canınız yanıyor herkes üzülür ağlar ve mahvolur ,ama bu sevgi değil sadece Terkedildiniz değersizlik duygusu yaşıyorsunuz .Kendinizi ve duygularınızı iyi tanıyın .Siz bu acidan fazlasısınız bunu unutmayın . İnsan oğlu zorluklarla mücadele edecek şekilde yaratılmıştır .Çocuğunuz için şunu soyleyebilirim ,Herkes kendinden sorumlu yani siz anne olmakla o baba olmakla .Siz ona babalık yaptırmakla sorumlu değilsiniz bunu aklınızın bı kenarina koyun.Çocugunuza acimaktan vazgeçin .Çünkü acınacak bir durumda değiller ki çoook kötü durumlar yaşayanlar var bu başa cikamayacagi birşey değil sizi anlayacaktır ama önce sizin ayağa kalkıp beni istemeyeni ben hiç istemem diyebilmelisiniz.Kendinizi gücünüzü Farkedin .Bakın boşanma travma yaratmaz ama boşanma sonrası sizin malum insanın tavrı çok önemli .Eşiniz için şunu söyleyeyim sakın aramaya mesaj atmaya kalkmayın .Güçlü durun Güçlü olun siz Allah yarattı kimseye kul olamayin verdiyse bazen olmaması gerekir.Ben 11 yılımı belki düzelir düşüncesiyle mahvettim sonuç değdi mi kocaman bir hayir .Değmeyecek hiç bir zaman unutmayın .

Boşanıyorsunuz diye çocuğunuz babasız kalmayacak önce onu bir kabul edin bu herkesin basına geliyor ve gayet görüşüyor babalar çocuklarıyla

Üzülme desek kâr etmez ama gerçekten kendini yıprattığına değmez. Nasıl evlilik nasipse ayrılık da nasip. Kabullenip, çocuğuna sarılıp yoluna bak. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.

Güzel kardeşim seni anlıyorum ben..çünkü uzun bir süredir bende aynı durumdayim benim de eşim bir sorun yaşadık ve evi terketti gitti...neler yaşadığımı anlatamam hani yazmışsın ya yemek yiyemiyorum diye ben günlerce yiyemedim geceleri uyuyamadım icim heryerim sızladı ve ne oldu biliyo musun ? Kendimi hasta etmişim ! Dusunebiliyo musun ? Ve 7 aylık tedavi gördüm de kurtuldum sonra aklım başıma geldi sağlıktan değerli hiç bişey yok şu hayatta !
O YUZDEN
sen de üzüntünü yasa daha yeni çünkü ve sonra kendini ve evlatlarını dusun bir yol çiz kendine ve evlatlarına seninle yoluna devam etmek istemeyen defolsun gitsin

Ne büyük bencillik eşinizin yaptığı ,yaralarınızı sariyorsunuz ve o tekrar gelip kanatıyor ve gidiyor...güçlü bir kişilikmissiniz maşallah

Sorun sizde olmadigini hic akliniza gelmiyor mu?

Ne büyük bencillik eşinizin yaptığı ,yaralarınızı sariyorsunuz ve o tekrar gelip kanatıyor ve gidiyor...güçlü bir kişilikmissiniz maşallah
Bencil olmasa zaten gitmezdi ki. Onun vicdani olsa zaten gidemezdi. Bu onun icin normal. Oyle karakterde biri olmasa yapamazdi zaten.
Aslinda guclu muyum bilmiyorum. Guclu olmak zorundayim belki de.

Sorun sende degil. Ic muhasebe yapma. Hickimse doet dortluk degil. Karsindaki narsist olacak derecede bencil belki de.
Konu sahibi acılarin zananla gececek. Unutmayacaksin ama zamanla eskisi kadar da acitmayacak. Yenuden seversen su gunlerin hic acitmayacak. Oncelikle su bagimliligindan kurtulman lazim. Kendi basina da mutlu olmayi ogrendigin gun oh be dunya varmis yukumden kurtuldum diyeceksin. Ozgurlugunun keyfine varacaksin.

Bencil olmasa zaten gitmezdi ki. Onun vicdani olsa zaten gidemezdi. Bu onun icin normal. Oyle karakterde biri olmasa yapamazdi zaten.
Aslinda guclu muyum bilmiyorum. Guclu olmak zorundayim belki de.
Doğru..ama yıkıp sonra tekrar gelmek ayrı bir bencillik..bence her kadın gucludur
ama bazıları farkında değildir...ben sizden o güçlü olduğunuz enerjiyi aldım nedense, başka konularda da yorumlarınızı görüyorum bazen...

Bu evliliği sizde bitirmek isteyebilirsiniz
Siz de eşinizle anlasamayabilirsiniz
Hayatın olağan akisinda okadar normal ki bunlar.
Yaşadınız gördünüz
Niye yerlere göklere sigamiyorsunuz
Hastalık olsa daha mı iyi

Teşekkür ederim.

Evet problemli başlayan bir evlilikti..
zor şeyler yaşadık kimini atlattık kimini sindiremedik..
Dedim ya sadece çok yalnız hissettiğim için içimi döktüm..
Hissettiklerim bunlardı..
Zaman gerek elbet ama birinin desteğine ihtiyacım vardı..
ALLAH büyük, elbet taktir edileni bilemem..
İçindeyken kıymetini bilmediklerim şimdi gözümde büyüyor.
Sıkışmış gibi hissediyorum..

Mutlaka bu yollardan bir çok kişi geçti, herkesin yükü kendine ağır.
Dimdik duranlara ne mutlu..

Evet herkesin bir derdi var ve herkesin derdi kendine ağır..

Amin Amin ALLAH razı olsun..

Ne güçlü kadınsınız size imrendim ve taktir ettim..
Ne yazık ki adamlık denen meziyet (adamlıktan kastım mertlik) kadınlarda var asıl..

Evet eşim terk etti..

Evlenmeden önce nasıldı hatırlamıyorum bile 13 yıl geçti üstünden 21 yaşında evlendim şimdi 34 yaşındayım..
Belki ilerde güçlü olabilirim ama şuan gerçekten yapamadığım için yazdım, içimi dökmekti bir nevi..

Ayrı evlerde yaşasanızda babasıyla yine görüşebilecek. Çocuğun psikolojisinden çok siz eşinizden ayrıldığınız için acı çekiyorsunuz gibi duruyor. Severek mi ayrılıyorsunuz? Eşimiz mi ayrılığı istiyor? Tek taraflıysa istek bir aile terapisi iyi gelebilir.

Kocam terk etti..
İşim var şükür çalışıyorum.
İnşaALLAH aşabilirim yakın zamanda...

Çok teşekkür ederim..

Hepsi var değersizlik, yalnızlık, çaresizlik..
Umarım bende aşarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…