Tabi her şey nasip..Üzülme desek kâr etmez ama gerçekten kendini yıprattığına değmez. Nasıl evlilik nasipse ayrılık da nasip. Kabullenip, çocuğuna sarılıp yoluna bak. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.
Çok geçmiş olsun.Güzel kardeşim seni anlıyorum ben..çünkü uzun bir süredir bende aynı durumdayim benim de eşim bir sorun yaşadık ve evi terketti gitti...neler yaşadığımı anlatamam hani yazmışsın ya yemek yiyemiyorum diye ben günlerce yiyemedim geceleri uyuyamadım icim heryerim sızladı ve ne oldu biliyo musun ? Kendimi hasta etmişim ! Dusunebiliyo musun ? Ve 7 aylık tedavi gördüm de kurtuldum sonra aklım başıma geldi sağlıktan değerli hiç bişey yok şu hayatta !
O YUZDEN
sen de üzüntünü yasa daha yeni çünkü ve sonra kendini ve evlatlarını dusun bir yol çiz kendine ve evlatlarına seninle yoluna devam etmek istemeyen defolsun gitsin
ben boşanmıyorum zaten eşim terk etti..E boşanma o zaman
Geliyor tabi insan hepsini biliyor da sindiremiyor işte..Sorun sizde olmadigini hic akliniza gelmiyor mu?
Umarım öğrenebilirim..Sorun sende degil. Ic muhasebe yapma. Hickimse doet dortluk degil. Karsindaki narsist olacak derecede bencil belki de.
Konu sahibi acılarin zananla gececek. Unutmayacaksin ama zamanla eskisi kadar da acitmayacak. Yenuden seversen su gunlerin hic acitmayacak. Oncelikle su bagimliligindan kurtulman lazim. Kendi basina da mutlu olmayi ogrendigin gun oh be dunya varmis yukumden kurtuldum diyeceksin. Ozgurlugunun keyfine varacaksin.
Eşim gitti..Ayrı evlerde yaşasanızda babasıyla yine görüşebilecek. Çocuğun psikolojisinden çok siz eşinizden ayrıldığınız için acı çekiyorsunuz gibi duruyor. Severek mi ayrılıyorsunuz? Eşimiz mi ayrılığı istiyor? Tek taraflıysa istek bir aile terapisi iyi gelebilir.
Çok teşekkür ederim..
Hepsi var değersizlik, yalnızlık, çaresizlik..
Umarım bende aşarı
Bazen yalnızlık iyidir .Sizi alta çeken insanlar çevrenizde sacmalayan insanlar olmasından.Bakin bazı şeylerin üstesinden kendimiz gelmemiz gerekir.Bu iki dakka tut ben geleyim gibi bı şey değil tabiki ama bunu kendiniz kendi icinizde halletmelisiniz .Çünkü acıyı yaşayan sizsiniz .Kimse sizin hissettiklerinizi hissedemez .ama bu süreçte insan duymak istediği sözler bunlar .Ama bir süre sonra o özgürlüğün tadını almaya başlayınca güçleneceksiniz .Hatta kimseyi siz istemeyeceksiniz .Kimse kimseye muhtaç değil eğer sağlığı yerindeyse .Bakın kimse kaldıramayacağı yükle sinanmaz geçecek bitecek inanın bana .İstediğiniz zaman yazabilirsiniz .Bir de bu hayatta insanın başına herşey gelebiliyor bu bir yolculuk tek ricam artık bundan sonra ne yaalpabilirime odaklanın ,geçmiş gitmiş şeylere değil .Geçmişi değiştiremezsiniz ama geleceğe bakın .Çok teşekkür ederim..
Hepsi var değersizlik, yalnızlık, çaresizlik..
Umarım bende aşarım..
Seni terkeden adam için yıpratma kendini bu kadar, onun umurunda mı? Çocuğun için de üzülmen normal ama böyle perişan olursan bu süreç çocuk için de zor olurEşim gitti..
Evet hepsi için acı çekiyorum..
Terapiyi denediniz mi peki? Bu yoldan dönenler oluyorEşim gitti..
Evet hepsi için acı çekiyorum..
Geliyor tabi insan hepsini biliyor da sindiremiyor işte..
En güzel yorum bu. Kadına insanlar ölüyor diyoruz hala herkesin derdi kendine ağır diyor. Sabah 78 yaşındaki komşumuz 56 yaşındaki yüzde 96 engelli kızını kaldırmaya çalışırken düşüp kalçasını kırdı yoğun bakımda. O kadar değerliyse kocan boşanma!!!E boşanma o zaman
Terkeden adam için mi bu dram pesben boşanmıyorum zaten eşim terk etti..
Şuan bir psikologla görüşüyorum. Tabi bu süreç için daha bir defa görüştüm.Terapiyi denediniz mi peki? Bu yoldan dönenler oluyor
Herkesin yükü kendine ağırdır..Terkeden adam için mi bu dram pes
Hanımefendi burası bir derdim var platformu bende içimi döküyorum niye kinlendiniz bu kadar anlayamadım. Hoşunuza gitmiyorsa lütfen değerli vaktinizi ve yazılarınızı benim için harcamayın. Zira gerçekten kimsenin küçümsemesini kaldırabilecekmdurumda değilim. Bilmiyorum evlimisiniz ve ya boşandınız mı ama herkes her durumu aynı şartlarda ve psikolojiyle yaşamaz. Herkesin ortamı ve parametreleri kendine özeldir.En güzel yorum bu. Kadına insanlar ölüyor diyoruz hala herkesin derdi kendine ağır diyor. Sabah 78 yaşındaki komşumuz 56 yaşındaki yüzde 96 engelli kızını kaldırmaya çalışırken düşüp kalçasını kırdı yoğun bakımda. O kadar değerliyse kocan boşanma!!!
Tesekkur ederim. Cok sagolun.Doğru..ama yıkıp sonra tekrar gelmek ayrı bir bencillik..bence her kadın gucludur
ama bazıları farkında değildir...ben sizden o güçlü olduğunuz enerjiyi aldım nedense, başka konularda da yorumlarınızı görüyorum bazen...
Merak etme ogreneceksin mutlu olmayi, kendini sevmeyi.. kendi degerinin fsrkina vardigin an iyi ki gitmis beni buyuk bir yukten kurtarmis diyeceksin.Umarım öğrenebilirim..
Şuan ki ruh halime göre çok uzak ama ALLAH büyüktür..
Giden gelse de tekrar gidiyor. Gitme cesaretini gosteren bunu hep yapar. O yuzden tavsiyem yavas yavas kendinize bir gelecek kurun. Hayatinizi onun uzerine kurmayin. Bundan sonra evladinizla nasil yasayacaksiniz bunun planlarini yapin. Gelecege bakin. Ic muhasebeyi birakin cunku sizin yuzunuzden gitmedi. O bekar yasamayi tercih etti. Belki de hayatinda baska biri oldugu icin gitti. Bunlari dusunmeyin. Kendi geleceginize odaklanin.Ne güçlü kadınsınız size imrendim ve taktir ettim..
Ne yazık ki adamlık denen meziyet (adamlıktan kastım mertlik) kadınlarda var asıl..
Biz hep buradayız . Her zaman yazın . Biz hep sizi dinleriz.Şuan çok yalnız ve çaresiz hissediyorum..
Evliliğim bitiyor, çocuğum babasız kalacak..
Biliyorum benim gibi bu yoldan geçen çok insan var..
Ama ben çok metanetsizim, kaldıramıyorum, nasıl aşarım bilmiyorum..
Etrafımda dostum arkadaşım yok, derdimle dertlenecek sıkı dur yanındayım diyecek kimsem yok..
Var gibi görünenler arada bir nasılsın diye soruyor sadece..
İdare eder diyorum..
Ne idaresi içimde fırtınalar kopuyor..
Canlı canlı ölüyorum diyemiyorum..
Bir lokmayı bile geçiremiyorum boğazımdan,
Evladıma baktıkça, onun gülen yüzünü gördükçe içim parçalanıyor..
Tek sığınmaya çalıştığım ALLAH..
ALLAH yeter diyorum ama içimdeki bu şeyi durduramıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?