Ölsem Ölemiyorum..

Tabi her şey nasip..
Ama işte bazen insan kaldıramadığını hissediyor..

Amin cümlemizi inşaALLAH

Çok geçmiş olsun.
Şimdi midem almıyor belki biraz zaman sonra düzelir.

Umarım öğrenebilirim..
Şuan ki ruh halime göre çok uzak ama ALLAH büyüktür..

Eşim gitti..
Evet hepsi için acı çekiyorum..

Çok teşekkür ederim..

Hepsi var değersizlik, yalnızlık, çaresizlik..
Umarım bende aşarı

Çok teşekkür ederim..

Hepsi var değersizlik, yalnızlık, çaresizlik..
Umarım bende aşarım..
Bazen yalnızlık iyidir .Sizi alta çeken insanlar çevrenizde sacmalayan insanlar olmasından.Bakin bazı şeylerin üstesinden kendimiz gelmemiz gerekir.Bu iki dakka tut ben geleyim gibi bı şey değil tabiki ama bunu kendiniz kendi icinizde halletmelisiniz .Çünkü acıyı yaşayan sizsiniz .Kimse sizin hissettiklerinizi hissedemez .ama bu süreçte insan duymak istediği sözler bunlar .Ama bir süre sonra o özgürlüğün tadını almaya başlayınca güçleneceksiniz .Hatta kimseyi siz istemeyeceksiniz .Kimse kimseye muhtaç değil eğer sağlığı yerindeyse .Bakın kimse kaldıramayacağı yükle sinanmaz geçecek bitecek inanın bana .İstediğiniz zaman yazabilirsiniz .Bir de bu hayatta insanın başına herşey gelebiliyor bu bir yolculuk tek ricam artık bundan sonra ne yaalpabilirime odaklanın ,geçmiş gitmiş şeylere değil .Geçmişi değiştiremezsiniz ama geleceğe bakın .

Geliyor tabi insan hepsini biliyor da sindiremiyor işte..

Bence simdiden sindirmeye baslasaniz iyi olur. Aci cektiginizi cok iyi anliyorum, ama kendinizi degmeyecek biri icin de fazla yipratmayin. Bir baktiniz ki saglik elden gitmis. Sahsen 48 saat kuralim var. Zamaninda kronik bir hastaligimin oldugunu ögrendigimde (böyle 23 yaslardaydim, iki senedir agri cekiyordum zaten), 48 saat istedigim kadar agladim zirladim, bütün korku senaryolarimla yüzlestim, ama ondan sonra birakip gereken neyise yaptim. Sizde kendinize bir süre verin, istediginiz sekilde acinizi yasayin ama toparlanin ondan sonra. Yemek yemenize dikkat edin. Vücut unutmuyor böyle seyleri. Yasadiklariniz kolay degil evet, ama artik güclü.durmak vakti. Kendiniz icin kalkmiyorsaniz cocugunuz icin kalkin

E boşanma o zaman
En güzel yorum bu. Kadına insanlar ölüyor diyoruz hala herkesin derdi kendine ağır diyor. Sabah 78 yaşındaki komşumuz 56 yaşındaki yüzde 96 engelli kızını kaldırmaya çalışırken düşüp kalçasını kırdı yoğun bakımda. O kadar değerliyse kocan boşanma!!!

Hanımefendi burası bir derdim var platformu bende içimi döküyorum niye kinlendiniz bu kadar anlayamadım. Hoşunuza gitmiyorsa lütfen değerli vaktinizi ve yazılarınızı benim için harcamayın. Zira gerçekten kimsenin küçümsemesini kaldırabilecekmdurumda değilim. Bilmiyorum evlimisiniz ve ya boşandınız mı ama herkes her durumu aynı şartlarda ve psikolojiyle yaşamaz. Herkesin ortamı ve parametreleri kendine özeldir.
Sürekli aynı şeyi tekrar ediyor oluşum burada benim için vaktini harcayan insanlara tek tek cevap vermeye çalışmamdan ileri geliyor. Lütfen kendinize başka güzel konular bulun. Hasta komşunuza Allah'tan acil şifa dilerim.

biraz daha güçlü olmaya çalışın biliyorum söylerken kolay ama çocuğunun en çok size ihtiyacı var her şey insan için bu hayatta kötü günlerin arkasından güzel günler gelir hep umudu kaybetmemek lazım

Ne güçlü kadınsınız size imrendim ve taktir ettim..
Ne yazık ki adamlık denen meziyet (adamlıktan kastım mertlik) kadınlarda var asıl..
Giden gelse de tekrar gidiyor. Gitme cesaretini gosteren bunu hep yapar. O yuzden tavsiyem yavas yavas kendinize bir gelecek kurun. Hayatinizi onun uzerine kurmayin. Bundan sonra evladinizla nasil yasayacaksiniz bunun planlarini yapin. Gelecege bakin. Ic muhasebeyi birakin cunku sizin yuzunuzden gitmedi. O bekar yasamayi tercih etti. Belki de hayatinda baska biri oldugu icin gitti. Bunlari dusunmeyin. Kendi geleceginize odaklanin.

Biz hep buradayız . Her zaman yazın . Biz hep sizi dinleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…