Ölsem Ölemiyorum..

Allah yardimciniz olsun. Kotu gunler elbet biter,kendinizi uzmeyin. Ne sekilde mutlu olacaksaniz oyle yasayin. Sizi istemeyeni siz de istemeyin. Hayat oyle kisa ki,ne kadar vaktimiz oldugunu bilmeden yasiyoruz,kendinize sayginiz olsun. İnsallah cok mutlu olursunuz bundan sonra

Orda sıkıntısımı var
Var sanırım
Ben zorlamadım kendisi iş yapmaya başlamadan öncede babamla çalışıyordu bıraktı başka yere ortak oldu battı.
Sonra babam çalışmak ister misin diye sordu o da döndü.
Sıkıntısı olduğunu sanmıyorum babam asla karışmaz ona.
Canı istediği gibi çalışıyor ama bu durumun altında psikolojik olarak eziliyor.
Kendi babası hiç adam yerine kormamış onu benim babam koyduğu için sanırım kaldıramıyor.

Üzüldüm sizin adınıza Rabbim yardımcınız olsun ☹ zayıf karakterliyim demişsiniz lütfen böyle düşünmeyin. Zor evet ama inanın geçecek. Ablamdan biliyorum..

Insiyatifleri sen eline al o zaman. Ac hemen o telefonu ve yaz "Asıl ben seni istemiorum. Şu dönemde cektin gittin ya bundan sonra dönmeye kalkma sakın. Bitti" minvalinde biseyler. Dönmezse neyim uyuz herif.

Hem ellerinden bi is gelmez, hem icguveyso gibi yasamaya ses etmezler hem de erkek oldugunu hissetmek isterler. Ulan diilsin iste erkek. Ilık herif evi terk etmis bi de. Bak tanidigim tum eziklerin uzerine yemin ederim ki bu adama resti çekersen döner.

Teşekkür ederim.

Gönül isterdiki mutlu bir evi olsun annesi babası başında olsun..
ALLAH büyük elbet ne gösterir bilinmez..

Evet biliyorum zamanla hepsi hafifler belki..

Gelecek kaygım yok maddi olarak, evimde kalmaya devam edeceğim.
Düzenimde bir bozulma olmayacak..

Ama işte özlem, güzel günlerin hatırası, çocuğum, terk edilmişlik hepsi dönüp duruyor içimde..

ALLAH büyüktür elbet..

Amin inşaALLAH..
Rabbim yeni yolunuzda hep güzelliklerle karşılaştırsın...

Evet insan yangın çok sıcakken zamanın ilaç olacağını anlayamıyor..
Ne mutlu size rabbim yolunuzu açık etsin..

Aminn inşaALLAH rabbim hepimize huzurlu mutlu hayatlar nasip etsin..

Ben ona böyle şeyler söylesem daha da kötüleşir..
Sessiz kalıyorum şmdilik..
Zaten her yerden silmiş engellemiş..

Mutsuzluk, yalnızlık, sevilmemenin burukluğu, tercih edilmemenin yarattığı hayal kırıklığı özlenecek duygular değil, o halde size bu duyguları yaşatan adam da özlenecek bi adam değil. Özleminizi gelecek günlere , taze başlangıçlara, yeni mutluluklara, güzel duygulara yöneltin. Ne dünyanın, ne dünyadaki erkek nüfusunun sonuna geldik. Sevmenin sevilmenin bi sonu yok, siz istediğiniz sürece sevgi de olur hayatınızda.

Bu arada boşanma adamın sadece sizden geçtiğini gösterir. Ha sizle beraber çocuktan da geçtiyse, beyanı tavrü bu yöndeyse evet bu çocuğunuz için kolay bi durum olmayacak.

O yüzden de geçmişe, gidenlere değil geleceğe, gelenlere bakacak; eksildiklerine yas tutmak yerine cogaldıklarına sevinecek güclü ve hayat dolu bi anneye ihtiyacı var.

O nedenle siz hafifleyin, olayları oldugu gibi kabullenin kafanızda evirip cevirip yük haline getirmeyin, dediginiz gibi zamanla bu duygular hafifleyecek ve hatta silinip gidecekler.

Teşekkürler cevabınız için.
Aklıma dur diyemiyorum beynimde dmnüp duran düşüncelerle başa çıkamıyorum..
Rabbim yardımcım olsun..

Farkındayım ölmüyor ama bu farklı her akşam oynadığı babasını arada bir görecek..
Anne babası yanyana olan insanları görünce boynu bükülecek.
Boşanmayı ben tercih etmedim terkedildim..
Ahh canım yaaa
Seni terk edilmek üzüyor
Üzülme biz varız seninle dertleşiriz üzülme
Maddi sıkıntın olacak mı işin var mı? Nerede kalacaksın anne baba yanında mı ayrı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…