Allah razı olsun.43 yasımdayım arkadasımBaşınız sag olsun .Çok uzuldum.Kaç yasındasınız
Arkadasım çok uzuldum.Allah yardımcınız olsunAllah razı olsun.43 yasımdayım arkadasım
saol arkadasım..rabbım sanada guzel gunler gostersın sevdıklerınle ınsallahArkadasım çok uzuldum.Allah yardımcınız olsun
Tesekkur ederım .Çocugunuza sıze saglık dılıorum .Dualarım sızınle .saol arkadasım..rabbım sanada guzel gunler gostersın sevdıklerınle ınsallah
ALLAH razı olsun.Kıyamam her zaman yaz olur mu özelden de yazabilirsin kendini toparla içinin ne kadar yandıgını hissediyorum rabbim bu cuma günü yar ve yardımcın olsun inşallah
Elbette her olanı rabbim taktir ediyor ama işte gönül istemediği şeye bir anda razı olamıyor.Durumunuzu bilmiyorum ama vardır bir hayır arkadaşa gelince çok elsem değil bence genelde ben sınır koymayı tercih ederim yanında olsalar ne olacak ki bir şeyini görmedim bu zamana kadar asıl önemli olan insanın içinde.
Çocuğunuz neden babasız kalsın yine görüşecek elbette babasıyla. Sizin dik durmanız lazım ki evladınıza derman olasınız. Siz güçsüz olursanız bu çocuğunuza da yansır. Allahım bundan sonra güzel insanlar çıkarsın karşınıza
Maddi olarak çok şükür yetecek kadar kazanıyorum.Maddi durumunun iyi olması yeterli.. Abartmaya gerek yok. Daha büyük acılar var bu hayatta.Benim kızımda babasız büyüdü ama onun önemsediği şey ben yani annesi. Allah bana sağlık versinde bensiz kalmasın asıl
Sadece siz değil çocuklar da terk edilmiş farkında msınzı?
Terkeden koca Yalnzıca karısını değil ailesini terketmiş oluyor.
Bunu lütfen iyi anlayın. İyi bir baba olsaydı zaten cocukların basında dururdu. Olayı Yeşilçam a dönüştürmeyin.
Büyük konuşmak istemem ama artık başka çocuğum olsun istemiyorum..İyi ki de tek cocuk ile kalmışsınız. Ve yasınız çok genç.
Çok teşekkür ederim..Terk mi etti? Hem bebegini hem sizi bi de... dengesiz, seviyesiz, sevgisiz olmaz canim benim bu adamdan bisey. Uzulsen de birak git bu adamdan sen de. Madem terkedicek mis niye koca olmus baba olmus.
Isiniz varsa korkunuz olmasin. Erkeksiz kadinlar oyle guclu oluyo ki... bebeginiz de buyur, nasil guzel olursunuz. Kaybettigine yansin bay terk.
Evet zaman gerek biliyorum..Utanma. O yasadigin duygularin hepsini yasadik bizler de. Utanilacak birdey yok. Gayet insani duygular. Hissizligin yerini sonra kizginlik ve ofke aliyor sonra da dinginlesiyorsun zamanla. Hepsini sirayla yasiyorsun. O cok sevdigin adam da sokaktan herhangi biri gibi oluyor. Bana da dediklerinde ben oyle olmaz diyordum ama oyle oluyor. Tum duygulari sirayla yasiyorsun. Sadece herkeste suresi farkli.
Ettiğini bulsun..çocuğunuz için üzülmeyin çünkü çocukları etkileyen şey anne babanın boşanması degildir ebeveynlerin bunu aşamamasıdır. aşk acınıza gelince, o da zamanla geçecektir kendinizi zavallı görerek haksızlık ediyorsunuz. pat diye ertesi gün mutlu uyanmayı beklemeyin ama bunun ilacının zaman ve mutluluğunuz için çaba olduğunu unutmayın. neler neler atlatılıyor peheeey. bu adam sizi terketmese sizin ayrılacağınız yoktu iyi oldu böylesi siz bunu haketmiyorsunuz iyi insanlarla karşılaşıcaksınız ve unutmayın ki at gibi giden it gibi dönmek istemiycek olsa bile b.k gibi hayatlara sahip olacaktır
Evet çocuğum şuan hiç bir şeyin farkında değil bir buçuk yaşında henüz.Sizin ayarlarınız gittikçe bozulmaya başladı, millete kafayı takıyorsunuz, yazdıkları her şeye mantıklı cümle olsa bile beğenmedim ifadesi bırakıyorsunuz, insanların canı sıkkın, morali bozuk bir de sizin bu sinir uçlarını hedef alan saçma sapan yorumlarınıza maruz kalıyorlar. Kendinize gelin bir. Travma yaşadıysanız yaşadınız, ailenizde vefat eden olduysa oldu, yeter artık.
Konu sahibi siz de bu kadar dramatize etmeyin, yeşilçam tadında bir durummuş gibi yansıtmayın, değil çünkü. Zorunuza gitmesi, üzülmeniz, kızmanız hepsi çok normal ama yok babası olanları görecek şöyle olacak yok eksik kalacak bunlar sizin kendi kuruntularınız. Okurken yok artık dedim bazı yazdıklarınıza. Çocuğunuzdan çok etkilenen sizmişsiniz gibi görünüyor buradan.
Sanırım aynı yollardan geçenler en iyi anlayanlar oluyor.Hayatindan aniden biri cikinca yadmsadigin sok, acilan o buyuk bosluk, gelecek kaygisi, yasaminin bir anda degismesi.. tum bunlar kolay degil. Depresyonda oldugu kesin. Cunku yemiyor icmiyor, uyumuyormus. Umarim hersey biran once duzelir, bir an once kendini toparlar.
Zamanla geçecek muhtemelen belki yapım sebebi ile uzun sürecek ama ALLAH büyük..Kendine gel ve güçlü ol.Dramayı bir yana bırakıp yeni hayatını kucakla.Enerjini emen adam hayatında olsa ne olmasa ne.Çocuğun ve kendin için yaşa , ay şiştim.Üzülme ya.
İnşaALLAH, canı gönülden diliyorum bize bunları yaşatan adama son sözü benim söyleyebilmemi..Sizin yasadiginizi tipkisiyla yasamis bir kadin taniyorum.
Kizini cicek gibi buyuttu,is kurdu calisti ki meslegi de yoktu,evlendirdi kizini,sonra yeniden kendi hayatini kurdu.
Kim derdi ki o naif kadin bu kadar guclu olacak.
Aglaya aglaya bir gun aglamaz olacaksiniz,o gun asil taniyacaksiniz esinizi.
Aslinda nasil biri oldugunu.
Siz asil,sizin etrafinizda dolanmaya basladigi gun icin hazir ve guclu olun,o gun gelecek,ve siz sozunuzu soyleyeceksiniz...
Evet seviyorum hala yada hastalıklı bir şey bu işte..yahu arkadaşım kadının derdiyle sizin dediğinizin ne ilgisi var? tamam insanlar ölüyor hepimiz de üzülüyoruz, yazdığınız da çok üzücü bir durum ama bu yüzden de her üzülen kişi "bugün şu kadar insan öldü" diye düşünemez ki? adı üstünde "bir derdim var" insanlar burada yaşadıklarını, üzüldüklerini anlatıyor bir nebze birileriyle konuşmak için. sizin hafif gördüğünüz her dert, her insana aynı duyguyu yaşatmaz. bu kadar kin, nefret kusmanıza gerek yok. terk edilecek kadar bir problem görmeyip, birden terk edilen, yuvası dağılan her kadın doğal olarak ilk günler üzülür. evet. siz bile.
konu sahibi, eşiniz gideli 3 gün olmuş. daha üzüntünüz çok taze. evet dik durmanız gerekiyor çünkü bir evladınız var. ama kendinize de zaman verin, hatta bir müddet üzülüp ağlayın ki içinizde kalmasın. içinize attıkça kendinize geleceğiniz süre uzar. bence siz çocuğunuzdan çok kendi terkedilmenizi yediremiyorsunuz bu da çok olağan. ilk zamanlar kimse yediremez, özellikle de ortada çok büyük problemler yoksa. ama aradan biraz zaman geçtiğinde, üzüntünüz hafiflediğinde, hayatınızı düzene soktuğunuzda çocuğunuzla mutlu olacaksınız emin olun
Çok teşekkür ederim..şu an çok canınız yanıyor, sanki hayat bitmiş gibi geliyor anlıyorum. Geçecek...
Zaman gibi geçip gidecek. Duygular gerçektir, güçlüdür ve geçicidir. Bunu kendinize söyleyin lütfen.
acı tazeyken "güçlü olmalıyım" gibi meli malı lar sadece durumu zorlaştırır.
şu an bunu yaşıyorum ama geçecek deyin sadece. bir süre sonra hafifleyecek. ve gücünüz yeşerdikçe siz ayağa kalkacaksınız, gücünüz daha da artacak. Bu süreçte psikologunuza devam edin. çocuğunuz da varmış, ona da yaşına göre bilgi verin, eğer gücünüz yoksa onun bakımı için de destek alın.
çok zor zamanlar, bittiğinde daha güçlü devam edeceksiniz. sadece kendinizi sevin ve kendinize güvenin.
anlatacak kimse yok demişsiniz. yazın buraya, her gün yazın, akıtın içinizi. dertleşmek iyi gelir. sonra geri dönüp bakarsınız yazdıklarınıza ve "geçti" dersiniz.
Evet sevgide var işin içinde..Bu acının sebenı eşini çok sevdıgın ıcın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?