Ölsem Ölemiyorum..

Çok teşekkür ederim..
Ne güzel insanlarsınız, ALLAH razı olsun.

Ben de yeni yeni iyi ki hayatımdan cıkmış diyorum. Dün youtubedan eski eş kişisine ait bir videoya denk geldim. Kendi annesini, Benim annemi çok üzmüştü terkederken. Beni aldattığı kadının annesine " sana layık bir evlat olmak istiyorum " diye yalakalik yapmış. Dün gördüm videoyu bi arkadaşım gösterdi. Bütün arkadaşlarım da benim kadar etkilendiler. Hala atlatamadım ben bir insan nasıl bu kadar adi birine dönüşebilir diye. Ona yalvardım yüzyüze konuşalım ayrılalım böyle ayrılığı ben haketmiyorum diye. Yeni kadını bulunca benden ne kadar nefret ettiğini anlamış beyefendi. Ben ne kadsr çirkef çocuksu kendi işini kendi halledemeyen muhtaç bir kadınmışım falan. aslında durum öyle değildi. Hicbir şey yapmama izin vermediği için hep diken üstündeydim. Ona haber vermeden adım atamıyordum. Hata yapmaktan korkan birine dönüşmüştüm evde kriz çıkacak diye.

Her neyse atlatamiyorum ben. Içimde çok büyük bir öfke var. Kulaklarımdan ateş çıkıyor.

Onun dışında deniz kenarına tayin istedim çok güzel bir yerden ev tuttum doğayla iç içe. Sabah kuş sesleriyle uyanıyorum. Aileme 300 km uzaktayım zorunlu hizmetten dolayı ama her ay mutlaka gidiyorum yanlarına.

Yine de eskisi gibi deĞilim. Yabani biri oldum. O kadar güzel yüzlü mutlu biriydim ki ben. Herkese hemen inanıp sever kaynaşırdım. Şimdi herkesten korkuyorum. Psikolojik tedavi de alıyorum bunda zamandır. Hala toparlanamadim.

Dün izlediğim videodan sonra iyice sinirlerim bozuldu. Kız da videoda demiş ki ayaklarımın üzerinde duruyorum bunca zaman kimseye ihtiyaç duymadım falan diye bana laf çarpmış resmen.

Kadına hiç sözüm yok. O kadın bilmiyor daha eski eş kişisinin gerçek karakterini. Öğrendiğinde her şey çok geç olacak.

Artik kensini elestirmeyi, ic muhasebeyi birak. Her ayrilikta suclayarak giderler. Yeni sevgilisi su an super ya onun gozunde, onunla bittiginde onu da birseylerle suclayacak. Bu hep boyle oluyor. Agzinla kus tutsan da bitecekti, gidecekti. O onun karaktersizliginden. Sanma ki hepimiz bir gunde iyilestik. Su yasadigin duygulari yasamadik sanma. Onu takibi birakmalisin cabuk iyilesmek istiyorsan. Tum su hislerin zamanla gececek. Zamanla o umurunda bile olmayacak.

Siz mutlu olursanız ona mutlu bir yuva verir babasının yokluğunu hissettirmezsiniz. Çocuğunuz için her şey güçlü durun psikolog psikiyatriye gidin mutlaka

Mutsuz bir evlilim mutsuz cocuk demektir.ayni evin icinde kavga gurultu mutsuzluk olacagina farkli evlerde olmaniz cocugunuz icin daha iyi.babasi ölmedi sadece farkli yerde.zamanla alisacak toplim baskisi bosaninca sanki dunyanin sonu oluyor gibi davraniyor.hicbir cocuk mutsuz bir evlilikte mutlu olmaz bunu hep hatirlayin

Hiç takip etmiyorum aslında. O kadar umrumda değil ki, arkadaslsrim hatırlatıyor. Bak evlenmjs bak fotolar paylasmis bak kadının annesine neler yapmış vb. Benim 12 senemi burnumdan getirdi o kadınla mutlu mesut nereye kadsr yaşayacak bakalım. Dilerim o kız da bir an önce görür bu pisliğin gerçek yüzünü. Dilerim kendi içindeki karanlıkla yapayalnız kalır bir gün. Ben öyle çok acı çektim ki yapayalnız kalınca. Ailem yanıma gelemedi, babam vefat etti o dönemde, lojmanda oturuyordum çıkmak zorundaydım. Çok zor günler geçirdim. Aynı zorluklardan onun da geçmesini istiyorum. Içimdeki hırs o zaman geçecek

Dilerim cok mutlu olursun. Tum bunlar son bulur. Hirslarin onun da o acilardan gecmesiyle son bulmayacak, sen mutlu oldugunda hirslarin da bitecek. O yuzden mutlu olmaya, hayatin keyfini cikarmaya bak.

İçimden çocuk değildir asıl mesele dedim ki iki yorum aşağıda demişsiniz zaten boşanmayı ben istemedim terk edildim diye.

Ölmüyorsunuz merak etmeyin. Hazır olmadan başlamak durumunda kalacağınız yeni hayatın bilinmezliğinin getirdiği korkudur o. İstenmemenin ve vazgeçilmenin getirdiği o değersizlik duygusu da üstüne tuz biber olmuştur.

Azımsamıyorum tabi yanlış anlamayın. Korkunun azımsanacak bu yanı yok. Hayati tehlike altında hayatta kalmak için hissettiğimiz en şiddetli duyguyu küçük görecek degilim.

Ama işte sizin korkunuz gerçek bi korku değil, ne bileyim kedi - köpek korkusu gibi mesela. Yani ortada hayati bi tehdit yok, sizin bakış açınızın yarattığı bi yanılsama var.

Bu boşanmaya planlı programlı bi şekilde karar veren siz olsaydınız hayatların ayrılması noktasında hiçbi şey değişmeyecekti ama sizin hissiyatınız değişecekti; ne öyle fırtınalar kopacaktı içinizde, ne öldüm ama hayattayım diyecektiniz.

Ama şu an elinizde bi plan program var mı, yok. Ne yapacaksınız, nerede kalacaksınız, yeni hayatınız maddi manevi nasıl ilerleyecek bilinmiyor. Eyvah ne yapacaksınız şimdi? Yeniden bi hayata başlama kararı da sizin değil zaten. Siz adamdan vazgeçemiyosunuz ama o sizden vazgeçiyo. Demek ki siz yetersizsiniz, değersizsiniz, o size muhtaç değil ama siz ona muhtaçsınız. Çocuğa da yetemezsiniz o zaman. O mutlu yeni hayatında, demeki o layık mutluluğa siz degil. Bitmişsiniz siz, mahvolmuşsunuz....

Tabi şu son paragrafın hiçbiri gerçek değil ama kafanızın içinde size bunları söyleyen bi ses var o gerçek. O sesi susturmanın en iyi yolu da sizin değerli, yeterli, sevilmeye, layık; mutlu olmak ve mutlu etmek için kendinden başka kimseye ihtiyacı olmayan bi kadın olduğunuzu anlamanızdan geçiyo. O zaman ne çocuğunuz için ne de sizin için aşılamayacak bir problem kalmayacak ortada.

Teşekkür ederim amin. Sizde olayı duygudal değerlendirmeyin. Eşinizi seviyordunuz sanırım ayrılırken yoksa bu kadar can yakmazdı..

Dilerim cok mutlu olursun. Tum bunlar son bulur. Hirslarin onun da o acilardan gecmesiyle son bulmayacak, sen mutlu oldugunda hirslarin da bitecek. O yuzden mutlu olmaya, hayatin keyfini cikarmaya bak.
35 yaşımdayım. Sıfırdan başladım hayata. Bir narsist kurbanı olmuşum resmen. Kendimi iyileştirip daha güçlü adımlar atacağım artık. Umarım siz de çok mutlu olursunuz. Allahım gözümüzü gönlümüzü açsın. Karşımıza iyi insanlar çıkarsın. Enerjimizi somurmeyen bizi hayattan koparmayan...

Konu sahibi her şey çok zor ve korkunç biliyorum. Insan nefes alamayacak kadar acı çekiyor ve bu acı fiziksel değil ruhsal. Çok uzun sürecek ama geçiyor. Zaman her şeyin ilacı dediklerinde çok kızıyordum. Bu söz bana iyi gelmiyor diye. Söylemesinler zaman bir türlü akmak bilmiyor diyordum.

Ama sabretmeyi öğrendim
Ayaklarımın uzerinde durmayı öğrendim
Kendime odaklanmayi öğrendim
Kendimi tanımaya başladım
İhtiyaçlarımı farkettim
Beni mutsuz eden şeyleri farkettim
Dünya gözüm açıldı resmen.

Iyi ki cıkmış hayatımdan diyorum. Iyi ki defolmuş gitmiş. Bu sebepten sukredecegimi asla tahmin edemezdim.

Çok teşekkür ederim..
Maalesef kendinden başka hiç bir şeyi düşünmeyen bir adam..
Ben kendime eziyet ediyorum inşaALLAH bu buhrandan kutulabilirim..
Baskasınımı buldu esınız

Belkıde esınız bunaldı gerı gelecek
Sorumluluk fazla geldı
Isımı yoktu ondanmı tartıstınız

Belkıde esınız bunaldı gerı gelecek
Sorumluluk fazla geldı
Isımı yoktu ondanmı tartıstınız
Henüz ayrılmadık.
Kardeşi ile görüştüm şuan memlekette ailesinin yanındaymış.
Zaten yeni gitti 4 gün oldu.
Boşanma dilekçesi vermiş ama babası karşı çıkmış.
İçim biraz duruldu.
İş konusunda babamın yanında çalışıyordu eşim bu yüzden ezik psikolojisi yaşıyor.
İki yıl önce elimizdeki tüm birikimle bir işe girdi ve battı ben hiç istemedim ama ona bıraktım karşı çıkmadım.
Parayı batırdıktan sonra da bişey demedim ticaretti olmadı dedim ama eşim ondan sonra psikolojik olarak kendini yetersiz hissetmeye başladı.
Sürekli beni ezmeye çalışıyor, çocuktan sonra onu istemediğimi düşünüyor.
Çok afedersiniz cinsellik konusunda da sıkıntı yaşıyor ve bunu bile benim emzirmeme mâl etti.
En son çok basit bir şeyden çok büyük bir kavga ettik ve gitti.
Kavga alakası olmamasına rağmen benim evin erkeği olmam üzerinde döndü.
Ondan fazla kazanıyorum bunu mu sorun yapıyor bilmiyorum. Evi ben ödedim arabayı ben aldım onu sattı işe girdi batırdı. Yine araba aldım ve hala ödüyorum.
İşin doğrusu eşim değmez bir adam madde benim için önemli değil ama manevi olarak öyle.
Güzel çok zamanımız oldu ama en ufak sorunda beni düşmanı beller..
Buz gibi olur ölsem dönmez ama iyiysek çok iyidir.
Dengesiz bir insanın insiyatifine kaldım. şuan ne isteyeceğimi bilmiyorum.
Rabbim en doğru kararı almayı nasip etsin.

Arkadasım
Maddı bagımlılıgın yok
Esın dılekce verdıyse bunalmıs
Ama sızden sanmayın
Belkı babanızla calısmakdan
Olumsuz gıden seylerden
Basa kakma oluyormu
Basına kakıyormusunuz
Benım arabam benım evım vb
Bakın esınızı bukadar ıstıyorsanız
Ona olumlu yaklasın
Onunla kotu olacagını dusunuyorsanız bırakın gıtsın
Babanızlamı calısıyor hala
Cok zor bır durum
Esınız hala babanızlamı calısıyor terk etmeden once
Evı arabayı ben kazandım vb dıye konusmalar gecıyormu aranızda
Para batırma konusu
Kızkardesımın kocası batırdı
Kızkardesım kapattı borcu
Yaranabıldımı yaranamadı
Bukadar uzuluyorsanız
Davranıslarınızı gozden gecırın
O evde esınız nasıl bır konumda

Hayır asla maddiyatla ilgili konuşmam.
Evet hala babamla çalışıyordu.
Gıda işinde şu dönemde başka yerde iş bulması zor.
Ama artık babam istemez onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…