Olsem...

İşte görümce sorunu böyle kişilerden çıkıyor. Mazallah adam aşık falan olursa yandı gelin hanım. 30 yaşında adamın yurtdışına çalışmaya gitmesine bunları hisseden evlenince ne yapar

Erkek kardesim. Evet, hep birlikteydik su ana kadar.

Bukadar mi yani?
Böyle söylerseniz baya garip kacar. Yani ortada ölünecek birsey yok cunku.
Ha yani bende babaniz yok kardesiniz size destek cikmis vs gibi bir hikayeniz var sandim...
Gerci herkesin kardeslik iliskisi baska..ama bilemedim simdi ..fazla dramatik yaklasmissiniz bu olaya..

Cumleleriniz oyle iyi geldi ki icim ferahladi diyebilirim. Cok sag olun. :)

Cumleleriniz oyle iyi geldi ki icim ferahladi diyebilirim. Cok sag olun. :)

benzerini yeni yaşadığımız için;

babamlar 50 yıldır yaşadıkları köyden taşındılar geçen yıl,
halamlar çok tepki gösterdiler, çok üzüldüler,
üzerinden 3 ay geçti biraz sakinlediler, onun üzerinden 3 ay geçti,
şimdi babamların yanına arada gezmeye gidip kafa dağıtıyorlar, hoşlarına bile gidiyor.
herkes her şeye alıyor, insan evladını kaybediyor, ona bile alışıyor da, taşınamalar şunlar bunlar hiç önemli değil.
sağlıcakla kendi mutlu olduğu yerde olsun, siz de onun adına zaten mutlu olacaksınız, şimdi tepkilerinizi biraz törpüleyin.

Kardesim kuvvetle muhtemel baska bir ulkede calismaya baslayacak. Ondan ayrilma olasiligi bile canimi oyle acitiyor ki kahroluyorum resmen. Ne yapacagim ben? O kadar gucsuzum ki su an...

Bu gece uykumda olsem keske...
Allah başka dert vermesin ne diyim

Haklisiniz. Duygusal yaklastim olaya. Biraz da bencilce galiba.

Saglik olsun, o hep mutlu olsun.

Ömrünün sonuna dek sizinle olacak değil elbette.. Bunun evliliği de var o zaman ne yapacaksınız sonuçta bi ailesi olacak :) madem dayanamıyorum diyorsunuz o zaman siz de gidin peşine

Ömrünün sonuna dek sizinle olacak değil elbette.. Bunun evliliği de var o zaman ne yapacaksınız sonuçta bi ailesi olacak :) madem dayanamıyorum diyorsunuz o zaman siz de gidin peşine

Hakikaten evlenince ne olacak? :/

Hakikaten evlenince ne olacak? :/
Bence çok abartiyorsunuz elbette herkes kardeşini sever ama sizinki sanki çok fazla saplantı gibi .. Allah korusun yarin bir gün evlense şurada "kardesimi benden aldı" topigi ile kardeş aşkı ile gelin kıza kin kusabilirsiniz .. Kardes sizin kardeş kimse değiştiremez ama çok abartmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…