Merhaba kızlar 8 haftalık olmuştum bugün dr. Gidip keseyi görcektik vekalp atışını duycaktık. Birlikte bakarız dediTüm değerler güzeldi giç birleyim yoktu. Ama dr peogestan vermişti ileri bişide değildi ıstıraat et bile demedi . İlk gittik üstten baktı Allah Allah nerde bu bebiş dedi göremedi. İzin verirsen alttan bakayım dedi tmm dedi baktı bi giyin gel dedi. Cnm bilmiyorum ama bütün değerlerine acil bakıcaz hemen ama herşeyin normaldi dedi. Niye peki dedim dış gebelik olabilir,düşüyo olabilir belki çok çok miniktir dedi bi ihtimal dedi. Beta hcg eğer 6000 üstü ise dış gebelik,4000-6000 arası ise düşük oluodur hastaneye yatırırım ama son değerinden düşükse karnında ölmüştür dedi. Ce kan değerinden iki saat snra aradık değer için son değerimden düşmüş yani karnımda ölmüş saat akşam 19:00 olduğu için hemen yapamadılar sabah 9 da burda olun hazırlıklı gel kürtaj dedi. Çok canım yanıyo içim titriyo çok hayal kurdum hala daha kanamam ve ağrım yok ama içimde ölü bir bebek var ve yarın bnden kopucak. Daha önce yaşayan var mı kürtaj nasıl olucakçok korkutorum kimisi diyo herşey normalken böle olması sübyan olabilir diyo anlam veremiyorum herşey Allah tan ama çok üzülüyorum
herseyın hayırlısı.. benım kuzenım kurtaj oldu surec bıraz zorlu gecıyo ama ınankı genelde dusen bebekler saglıksız bebekler oluyo.. benım kuzenımın bır cocugu dogtuktan 15 gun sonra kalp amelıyatı olup vefat etmıstı oylesı cok daha zor goruyorsun kokusunu alıyorsun ve elınden kayıp gıdıyo.. ama kısa zaman ıcınde yıne bır erkek cocugu oldu gayet saglıklı.. lutfenn kendını yıpratmamaya calıss allah yardımcın olsunn
herseyın hayırlısı.. benım kuzenım kurtaj oldu surec bıraz zorlu gecıyo ama ınankı genelde dusen bebekler saglıksız bebekler oluyo.. benım kuzenımın bır cocugu dogtuktan 15 gun sonra kalp amelıyatı olup vefat etmıstı oylesı cok daha zor goruyorsun kokusunu alıyorsun ve elınden kayıp gıdıyo.. ama kısa zaman ıcınde yıne bır erkek cocugu oldu gayet saglıklı.. lutfenn kendını yıpratmamaya calıss allah yardımcın olsunn
Ben 11 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj oldum.daha önce de iki düşük yaşadığım için genetik test yapıldı ve kan pihtilasmasi çıktı.kürtaj zor değil 5 dk sürüyor benim ağrım san cim olmadı sonrasında ama psikolojisi ağır tabi.Allah en kısa zamanda hamile kalmani nasip etsin hayırlısıyla.
2 yil once benim hamileligimi ogrenmemle kalp atisinin olmadigini ogrenmem ayni anda olmustu..1 hafta sonrasina baska doktordan pazartesiye randevu aldim haftasonu hafif kanamam başladı o doktorda ayni seyi soyletince 5 dk bi operasyonla kurtaj ile alindi...
Ben 11 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj oldum.daha önce de iki düşük yaşadığım için genetik test yapıldı ve kan pihtilasmasi çıktı.kürtaj zor değil 5 dk sürüyor benim ağrım san cim olmadı sonrasında ama psikolojisi ağır tabi.Allah en kısa zamanda hamile kalmani nasip etsin hayırlısıyla.
2 yil once benim hamileligimi ogrenmemle kalp atisinin olmadigini ogrenmem ayni anda olmustu..1 hafta sonrasina baska doktordan pazartesiye randevu aldim haftasonu hafif kanamam başladı o doktorda ayni seyi soyletince 5 dk bi operasyonla kurtaj ile alindi...
hakkinda hayirlisi olsun hic uzulme ya canlansa haftalar sonra kaybetseydin...ben hep oyle dusunup sukrettim buna bile kalp atisina dek emin olamadim ki hala kesin . dogacak diye bisey yok.... allah ne yazdiysa onu yasayacagiz cnm tevekkul et ve kendini uzmememeye calis lutfen...
hakkinda hayirlisi olsun hic uzulme ya canlansa haftalar sonra kaybetseydin...ben hep oyle dusunup sukrettim buna bile kalp atisina dek emin olamadim ki hala kesin . dogacak diye bisey yok.... allah ne yazdiysa onu yasayacagiz cnm tevekkul et ve kendini uzmememeye calis lutfen...
Canim Allah yardimcin olsun bende mayıs ta kürtaj oldum ilk kalp atislarini duymuştuk daha sonra gittiğimde 8 hafta 4 günlük olmuştu ama kalbi durmuştu. Kork ma sakin Allahın izniyle bu süreci atlatinca sağlıklı bebeklerin olur inşallah
kürtaj beklerken bende öyle diyordum canım 1 ay önce ama simdi doktor yasağım geçsin bitsin tekrar çalışmaya başlim ve hemen sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum zor bir süreç ama geçiyor inan