Fala mı inanıyorsunuzBana mı sordular bu ismi taşımak istiyorsun diye. Bir kere fal baktırdım haberi olmadığı halde direkt söyledi kötü bir enerjin var ailende genç ölüm mü var dedi
Sözün bittiği yer siz bilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fala mı inanıyorsunuzBana mı sordular bu ismi taşımak istiyorsun diye. Bir kere fal baktırdım haberi olmadığı halde direkt söyledi kötü bir enerjin var ailende genç ölüm mü var dedi
Ölen birinin ismini yaşatmak için illa yeni doğan çocuğun başı yakılacak....Bende ismin enerjisine inanıyorum,kaderi tekrar etsin der gibi hiç doğru değil sizin yerinizde olsam evlendikten sonra sildiririm ,şimdi olsa nikahta anlaşılır sorun çıkar biraz süreç zorlu olur ama sessizce halledin bence bu sizin hayatınız geçmişin hayaletini ,özlemini ,hasretini sizin yüklenmenize gerek yok....Merhaba, halam 20 yaşında vefat etti. Annem içinden bir gün kızım olursa ismini koyacağım diye düşünmüş. Sadece annem değil cinsiyetim belli olduğundan beri bu ismi herkes düşünmüş. Benim iki ismim var ve ailem dışında bu isimleri bir arada kullanan yok. Artık bu ismi taşımak istemiyorum. hayatımı zorlaştırdığını hissediyorum. Öyle eski bir isim değil, hatta güzel bir isim. Ama enerjisinden boğulduğumu hissediyorum.
Evleneceğim için iki isim ve iki soyadını taşımak zor olacak. Saçma mı düşündüğümü bilmiyorum. Siz olsanız bu ismi değiştirmeyi düşünür müydünüz?
Dedem ve babaannem halama çok düşkünmüş. Hala üzülüyorlar ve beni onun yerine koydular. Evleneceğim için onu gelin edemedik seni ediyoruz diye ağlıyorlar.
Babama ismi sildirmek istediğimi söyledim, ancak bana hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Babaannen üzülür dedi. Ben kardeşimi seviyorum onun ismini koydum sildirmek değiştirmez senin adın bu dedi. Yoruldum
O ismi taşımak istememen en doğal hakkın koyulmamaması gerekiyor ölen birinin ismini cismini yeni doğan birine.Merhaba, halam 20 yaşında vefat etti. Annem içinden bir gün kızım olursa ismini koyacağım diye düşünmüş. Sadece annem değil cinsiyetim belli olduğundan beri bu ismi herkes düşünmüş. Benim iki ismim var ve ailem dışında bu isimleri bir arada kullanan yok. Artık bu ismi taşımak istemiyorum. hayatımı zorlaştırdığını hissediyorum. Öyle eski bir isim değil, hatta güzel bir isim. Ama enerjisinden boğulduğumu hissediyorum.
Evleneceğim için iki isim ve iki soyadını taşımak zor olacak. Saçma mı düşündüğümü bilmiyorum. Siz olsanız bu ismi değiştirmeyi düşünür müydünüz?
Dedem ve babaannem halama çok düşkünmüş. Hala üzülüyorlar ve beni onun yerine koydular. Evleneceğim için onu gelin edemedik seni ediyoruz diye ağlıyorlar.
Babama ismi sildirmek istediğimi söyledim, ancak bana hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Babaannen üzülür dedi. Ben kardeşimi seviyorum onun ismini koydum sildirmek değiştirmez senin adın bu dedi. Yoruldum
Benim de iki arkadaşım yaptı. Biri ikinci ismi babannesinin ismiydi ve cidden kötü bir isimdi direkt sildirdi.Ben 18 yaşına kadar sevmediğim bir ismim vardı tüm tanıdığım insanlar bu ismimle hitap ederdi. Bir karar aldım ve bundan sonra benim adım bu diye her yeni tanıştığım çevreme iş arkadaşlarıma herkese kendi istedigim adımla hitap ettirdim.suan 46 yasimdayim kimlikteki adımı inan ben bile unuttum...önemli olan kimlikteki adım değil sen nasıl hitap etmelerini istiyorsan o isminle tanit şu saatten sonra
İki adım var zaten herkes ecemi kullanıyorYaşınız kaç bilmiyorum ama 25-30 varsayalım. Bu kadar sene o isimle yaşamışsınız,bundan sonra değiştirmek pek ifade etmeyecek.
Okul bitmiş evlilik çağına gelinmiş tanışabileceğiniz çoğu insanla tanışmışsınız ve sizin isminizi biliyorlar.
O ismi silmek kalp kırmaktan başka bir şeye yaramaz.Gereksiz şu yaştan sonra.
Evet soruda onu söylediniz bunu bilerek o yorumu yaptımİki adım var zaten herkes ecemi kullanıyor
İnanıyorum evetFala mı inanıyorsunuz
Sözün bittiği yer siz bilirsiniz
Kimliğimdeki ismi hiç sevmiyorum ama değiştirmedim inan ama o istediğim isim 18 yaşımdan beri benle bütünleşti artık kimliğimi bankalar devlet dairesi hastane harici kullanmiyorumBenim de iki arkadaşım yaptı. Biri ikinci ismi babannesinin ismiydi ve cidden kötü bir isimdi direkt sildirdi.
Diğeri de kullanımı zor diye komple yeni bir isim seçti kendine.
İkisi de çok memnun. Çok doğru karar verdiklerini düşünüyorlar.
İsmimi seviyorum ben sevmesem ben de değiştirirdim. Bu nedenle bana hakkını helal etmiyorsa babam onun sorunudur
Miya lina maya gibi isimler hariç hepimiz bir ölünün ismini taşıyoruz burdan bak olaya. İsimlerin insanların kaderini etkilediğini düşünmüyorum kendini böyle kodlama. Zaten iki ismin var ailen dışında halanın ismini kullanan yok .Merhaba, halam 20 yaşında vefat etti. Annem içinden bir gün kızım olursa ismini koyacağım diye düşünmüş. Sadece annem değil cinsiyetim belli olduğundan beri bu ismi herkes düşünmüş. Benim iki ismim var ve ailem dışında bu isimleri bir arada kullanan yok. Artık bu ismi taşımak istemiyorum. hayatımı zorlaştırdığını hissediyorum. Öyle eski bir isim değil, hatta güzel bir isim. Ama enerjisinden boğulduğumu hissediyorum.
Oğlu değil , kadın babasının öldüğü yaştaymış siz kendinizi kodlamak için uç örnekler veriyorsunuz.Bunu daha önce bir kaç kişide daha gördüm. Mesela Ahmet minguizi var annesi babası erken öldü diye ismini oğluna koymuş babasının öldüğü yaşta oğlunu kaybetti
Kendinizi buna inandırmışsınız zaten nasıl yapacağınızı düşünün boşverin yorumlarıBu arada halam intihar etmiş ve çok neşeli mutlu bir kızmış bütün fotoğraflarda gülüyor anne babamın düğün videosunda göbek atıyor ailede ilk üniversiteye giden kız o ve ben de depresyona yatkınım çok ciddi sıkıntı yaşadım. Neye elimi atsam da kuruyor