- 4 Eylül 2025
- 9
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi kelebek0808
-
Başınız sağolsun. Bende dogumdan sonra kaybettim bebeğimi. Bende hemen bir bebegimiz olsun diye düşündüm. 6 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalikken onuda kaybettim. 4 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan 13 aylik bir oğlum var. Tabiki kaybettiklerimin acisi içimde bir yerde ama oğlum bana bize çok iyi geldi. Dilerim Rabbim sizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder. Aciniz çok yeni karmakarışık düşünceler çok normal ama Rabbim yardım ediyor yaralariniz kabuk bağlıyor. Biraz zamannMerhabalar aranızda yeniyim malesef ki kızımı 35. Haftada 1 Ağustos'ta kaybettim plasenta dan ayrılmış sezeryanla doğum oldu. düşünmediğim ağlamadığım gün yok kabullenip bununla yaşamayı öğreneceksin diyolar ama öle bi süreç hiç gelmiycek gibi..bi yandan da yeni bi gebelik planlaması aklımdan geçiyor yaşımdan dolayı ertelemek istemiyorum 35 yaşımdayım. Doktorum kontrol lerden sonra 3 ay sonra gebelik planlaması yapabilirsin dedi ama benim endişem diyelim tabi allah nasip ederse öle bi planlama yaptım gebe kaldım sağlıkla doğurdum bebeğin bana iyi gelip gelmeyeceğini bilmiyorum daha çok kötü olursam kaybım yeni kabullenemezsem
Böle durum yaşayıp doğumdan 3 ay sonra hamile kalıp sağlıkla çocuklarını eline alan varmı neler hissettiklerini neler yaşadıklarını iyi mi geldi kötü mü geldi paylaşabilirler mi
Sizinde başınız sağolsunBaşınız sağolsun. Bende dogumdan sonra kaybettim bebeğimi. Bende hemen bir bebegimiz olsun diye düşündüm. 6 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalikken onuda kaybettim. 4 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan 13 aylik bir oğlum var. Tabiki kaybettiklerimin acisi içimde bir yerde ama oğlum bana bize çok iyi geldi. Dilerim Rabbim sizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder. Aciniz çok yeni karmakarışık düşünceler çok normal ama Rabbim yardım ediyor yaralariniz kabuk bağlıyor. Biraz zamann
Canım öncelikle başın sağolsun. O kadar kısa süre olmasa da bir arkadaşımız daha yeni kucağına aldı. 1.5 sene önce falan anne karnında ölüm yaşamıştı. Sırf korkudan fetal dna özel hastanelerde gezdiler. Ama bebiş o kadar sağlıklı ki maşallah gram endişeye bile mahal vermedi. Şuan çok mutlu kucağına aldığı için. Allah sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsinMerhabalar aranızda yeniyim malesef ki kızımı 35. Haftada 1 Ağustos'ta kaybettim plasenta dan ayrılmış sezeryanla doğum oldu. düşünmediğim ağlamadığım gün yok kabullenip bununla yaşamayı öğreneceksin diyolar ama öle bi süreç hiç gelmiycek gibi..bi yandan da yeni bi gebelik planlaması aklımdan geçiyor yaşımdan dolayı ertelemek istemiyorum 35 yaşımdayım. Doktorum kontrol lerden sonra 3 ay sonra gebelik planlaması yapabilirsin dedi ama benim endişem diyelim tabi allah nasip ederse öle bi planlama yaptım gebe kaldım sağlıkla doğurdum bebeğin bana iyi gelip gelmeyeceğini bilmiyorum daha çok kötü olursam kaybım yeni kabullenemezsem
Böle durum yaşayıp doğumdan 3 ay sonra hamile kalıp sağlıkla çocuklarını eline alan varmı neler hissettiklerini neler yaşadıklarını iyi mi geldi kötü mü geldi paylaşabilirler mi
Başınız sağolsun. Bende dogumdan sonra kaybettim bebeğimi. Bende hemen bir bebegimiz olsun diye düşündüm. 6 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalikken onuda kaybettim. 4 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan 13 aylik bir oğlum var. Tabiki kaybettiklerimin acisi içimde bir yerde ama oğlum bana bize çok iyi geldi. Dilerim Rabbim sizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder. Aciniz çok yeni karmakarışık düşünceler çok normal ama Rabbim yardım ediyor yaralariniz kabuk bağlıyor. Biraz za
SaolasınCanım öncelikle başın sağolsun. O kadar kısa süre olmasa da bir arkadaşımız daha yeni kucağına aldı. 1.5 sene önce falan anne karnında ölüm yaşamıştı. Sırf korkudan fetal dna özel hastanelerde gezdiler. Ama bebiş o kadar sağlıklı ki maşallah gram endişeye bile mahal vermedi. Şuan çok mutlu kucağına aldığı için. Allah sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Canım duygularını içine gömme. Yaşa. Gerçek anlamda çok zor bir duygu. Duygularını yaşa, ağla, üzül ama bir süre sonra onu omuzlarından indirmeyi bil. Çünkü bu hayat gerçektende devam etmek zorunda. İçinden hiç bir zaman çıkmayacak evet ama şuanki kadar acıtmayacak. Annemde bir kardeşimi 3.5 aylıkken kaybetmişti. 3.5 aylık olmasına rağmen annemin yaşadığı psikolojiyi gözlerimle gördüm. Acını ve korkularını anlayabiliyorum. bir kaç ay sonra hamile kalmıştı. O kardeşim 15 yaşında. Korkma. Allah büyüktürSaolasınarkadaşının bebeğine de Allah uzun sağlıklı ömür versin inşalla Fetal DNA falan hiç bişey istemedi benim doktorum doğumdan 10 gün sonra kontrole gittim rahmin hızlı düzeliyor dikişlerinde gayet iyi dedi tabi o pisikoloji ile oradayken soramadım çıkarken bişey olur sormak istediğin falan her konuda farketmez istediğin zaman ara konuşuruz dedi sonrasında telefonla iletişim oldu orada sordum 3 ay sonrasına planlayabilirsin dedi..bebeğimin ölümü herhangi bişeye bağlı bi durum dan ötürü değil dedi anladığım kadarıyla bi sorunum yok ama gerçekten istiyorum ama korkuyorum da bilmiyorum doktorunun söledikleri ilgisi herşeyiyle çok iyi bana cesaret vermesi piskolojik destek vermesi, iyi gelir demesi,bu durumu yaşadığın için extra takipte olacaz için rahat olsun demesi beni rahatlatıyor ama o bıçak acısı gibi içime giren acı nasıl geçecek Rabbim bilir artık ona teslim oldum ertelesemde ertelemesemde geleceği varsa gelecektir önümde daha iki ay var hayırlısı hakkımızda allah kimseye yaşatmasın bu durumu isteyen herkese de sağ salim nasip etsin inşalla
Ben de mayıs 30 da ikiz oğullarım karnımda ölü doğum yaptım. 2 tane yavrumu cennete uğurladım. Rabbim sizede ve bu acıyı yaşayan herkese sabır versin başınız sağolsun . Ben 1 sene beklemeyi düşünüyordum ama daha önce yumurtalık kanserinden sol yumurtalık ve tüpüm alındı doktor istiyorsan erteleme dedi. Hamile olup bekleyip kucağına alamamak süslü kapı larla dolu doğumhane koridorunda bir oda da sessiz sessiz ağlamak zordur bilirim. Ama Allah'dan gelene razı olduk . İçimde dolmayan boşluk var. Zaman acıyı geçirmiyor ama hafifletiyor elhamdülillah. Doktor'un da demesiyle ben de ki boşluk da belki dolar diye bu ay denedik çok şükür daha keseyi görmek için erken ama kan da pozitif çıktı Rabbim inşallah bu evladımı kucağıma almayı nasip eder . Korku yokmu çok var aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum inşallah yaşmam ve kimseyede vermesin Rabbim evlat acısı . İnşallah geleck olan evlatlarımız bize iyi gelecektir canım. İyi düşün kendini hazır hissettiğin an dene bence. İnşallah Rabbim aynı acıyı yaşatmasın evlatlarımızla cennette kavuştursun bizleriMerhabalar aranızda yeniyim malesef ki kızımı 35. Haftada 1 Ağustos'ta kaybettim plasenta dan ayrılmış sezeryanla doğum oldu. düşünmediğim ağlamadığım gün yok kabullenip bununla yaşamayı öğreneceksin diyolar ama öle bi süreç hiç gelmiycek gibi..bi yandan da yeni bi gebelik planlaması aklımdan geçiyor yaşımdan dolayı ertelemek istemiyorum 35 yaşımdayım. Doktorum kontrol lerden sonra 3 ay sonra gebelik planlaması yapabilirsin dedi ama benim endişem diyelim tabi allah nasip ederse öle bi planlama yaptım gebe kaldım sağlıkla doğurdum bebeğin bana iyi gelip gelmeyeceğini bilmiyorum daha çok kötü olursam kaybım yeni kabullenemezsem
Canım duygularını içine gömme. Yaşa. Gerçek anlamda çok zor bir duygu. Duygularını yaşa, ağla, üzül ama bir süre sonra onu omuzlarından indirmeyi bil. Çünkü bu hayat gerçektende devam etmek zorunda. İçinden hiç bir zaman çıkmayacak evet ama şuanki kadar acıtmayacak. Annemde bir kardeşimi 3.5 aylıkken kaybetmişti. 3.5 aylık olmasına rağmen annemin yaşadığı psikolojiyi gözlerimle gördüm. Acını ve korkularını anlayabiliyorum. bir kaç ay sonra hamile kalmıştı. O kardeşim 15 yaşında. Korkma. Alç
Sizinde başınız sağolsun allah dayanma gücü versinBen de mayıs 30 da ikiz oğullarım karnımda ölü doğum yaptım. 2 tane yavrumu cennete uğurladım. Rabbim sizede ve bu acıyı yaşayan herkese sabır versin başınız sağolsun . Ben 1 sene beklemeyi düşünüyordum ama daha önce yumurtalık kanserinden sol yumurtalık ve tüpüm alındı doktor istiyorsan erteleme dedi. Hamile olup bekleyip kucağına alamamak süslü kapı larla dolu doğumhane koridorunda bir oda da sessiz sessiz ağlamak zordur bilirim. Ama Allah'dan gelene razı olduk . İçimde dolmayan boşluk var. Zaman acıyı geçirmiyor ama hafifletiyor elhamdülillah. Doktor'un da demesiyle ben de ki boşluk da belki dolar diye bu ay denedik çok şükür daha keseyi görmek için erken ama kan da pozitif çıktı Rabbim inşallah bu evladımı kucağıma almayı nasip eder . Korku yokmu çok var aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum inşallah yaşmam ve kimseyede vermesin Rabbim evlat acısı . İnşallah geleck olan evlatlarımız bize iyi gelecektir canım. İyi düşün kendini hazır hissettiğin an dene bence. İnşallah Rabbim aynı acıyı yaşatmasın evlatlarımızla cennette kavuştursun bizleri
Öncelikle başınız sağolsun yaşadığınız çok ağır bir imtihan Allah yardımcınız olsun tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhabalar aranızda yeniyim malesef ki kızımı 35. Haftada 1 Ağustos'ta kaybettim plasenta dan ayrılmış sezeryanla doğum oldu. düşünmediğim ağlamadığım gün yok kabullenip bununla yaşamayı öğreneceksin diyolar ama öle bi süreç hiç gelmiycek gibi..bi yandan da yeni bi gebelik planlaması aklımdan geçiyor yaşımdan dolayı ertelemek istemiyorum 35 yaşımdayım. Doktorum kontrol lerden sonra 3 ay sonra gebelik planlaması yapabilirsin dedi ama benim endişem diyelim tabi allah nasip ederse öle bi planlama yaptım gebe kaldım sağlıkla doğurdum bebeğin bana iyi gelip gelmeyeceğini bilmiyorum daha çok kötü olursam kaybım yeni kabullenemezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?