Ölü doğum sonrası , tekrar gebelik onunda kürtajla son bulması…

goldBride

Hayallerim hayal oldu..✨
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
1.441
En iyi cevaplar
1
955
53
Konuya nereden başlasam bilmiyorum.. 33 haftalık kaybım var ölü doğum yaptım (sezeryan) , ardından tekrar gebe kaldım 7.haftada durmuş gelişimi ve kalbi , dün doktora gittiğimde 8+6yım diye biliyorken kalbinin durduğunu öğrendim…bebeğin sağlıksız olduğu için böyle bişi olduğunu söyledi doktor … Kürtaj olmam lazımmış.. Aspirin kullandığım için pazartesi alması gerektiğini söyledi doktor… başına böyle bişi gelen var mı ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm , dünyam başıma yıkılmış gibi kendimi çook kötü hissediyorum…

Benim de 8haftalikken kalbi durmuştu bebeğimin 13jaftada fark edildi, sağlıksız olabilir dediler ama sonra gelen patoloji sonuçları temizdi bı sıkıntı çıkmadı, ne yapalım nasip değilmiş dedim ama o günleri yaşadıklarımı bı ben bilirim, canınızın yandığını da biliyorum inanın çok üzüldüm kayiplariniza, bir gunlukte olsa orda olduğunu bilmek çok üzücü, umarım daha sonra sağlıklı bir gebelikle mutlu bir sonuç alırsınız sağlıcakla dogurup lavusursunuz, şimdilik elinizden birşey gelmez, kürtajdan sonra bıkac ay dinlenip vücudunuzu toparlayin psikolojik olarak biraz rahtlmaaya çalışın... İnşallah sizin için her şey çok güzel olur

Var tabiii ki kardeşim yanliz değilsin. 38 haftalık doğum yaptım bedenimde doğumsal kalp hastalığı vardı doğduktan 16 gün sonra kaybettik. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım 8 haftalikkken kalbi durmuş bebegimin kürtaj oldum. Temmuzda. Bu ay femara kullandım beklemedeyim. İnsan yıkılıyor canından can gidiyor seni çok iyi anlıyorum ama imtihan... Rabbim yardımcımız olsun.

Siz ve eşiniz genetik testlerinizi mutlaka yaptırın yaptırmadıysanız

İnşallah canım benim malesef elimizden bişey gelmiyor.. Rabbim sabır versin

Ahh canım benim rabbim sanada sabır versin inşallah bu ay güzel haberi alırsın ve sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın yavrunu , dualarım seninle

Ahh canım benim rabbim sanada sabır versin inşallah bu ay güzel haberi alırsın ve sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın yavrunu , dualarım seninle
Amin canm Allah razı olsun. Sende en kısa sürede sağlığına kavuşur. Sağlıklı bi evlatla müjdelenirsin

Sizin 13. Haftaya kadar bi kanama her hangi bişi oldu mu?

Sizin 13. Haftaya kadar bi kanama her hangi bişi oldu mu?
Hiç birşey olmadı herşey rutindi, akıntım temizdi asermem devam ediyordu bulandim halsizligim, kürtajdan sonra da bıkac gün bulantılarım sürdü sonra geçti, o aksam çok hafif akıntının renginde bı değişiklik oldu enfeksiyon oldum sanırım sabah gidelim dedik sabaha kanamaya döndü, gittik acile kürtaj dediler, tahliller yapıldı işte ertesi gün sabah gidip kürtaj olacaktım, hastan den geldim biraz uzandım falan sistim sistim balon gibi oldum ödem topladı her yerim, aksama doğru kanama arttı gece sancı kanama düşürmeye başladım sabaha karşı gittik öyle kalanlari temizlediler ödemin de bıkac gün sonra hafifledi geçti öyle bı süreç gecirdim

Ah canım benim şuan bende de hiç bişey yok ne kanama ne ağrı , herşey normal gibi doktora gitmesem gayet bişi yok sanırım yaşıyo sanırım yani..

Ah canım benim şuan bende de hiç bişey yok ne kanama ne ağrı , herşey normal gibi doktora gitmesem gayet bişi yok sanırım yaşıyo sanırım yani
Bizde bir hafta daha geçsin de cinsiyetini söyler belki falan diyorduk plan yapıyorduk işte, Üzüldüm ya senin adına da çok üzüldüm çok yıpratıcı bı sürec kimse yasamasa keşke.... İnşallah sağlıcakla hayırlısıyla yeni gebeliklerin olur

Bende bi dahaki gidişime cinsiyeti söyler ikili test yaparız diyordum ama hayat plan yapmaya gelmiyor yeniden anladım… inşallah seninde canım rabbim sağlıcakla nasip etsin

Bende bi dahaki gidişime cinsiyeti söyler ikili test yaparız diyordum ama hayat plan yapmaya gelmiyor yeniden anladım… inşallah seninde canım rabbim sağlıcakla nasip etsin
Cok teşekkür ederim canım benim çok sağol, üzülme nasibi yokmuş... Elinden bir şey gelmezdi iyi olmanı diliyorum

ben 37. haftamda doguruyorum diye gittiğimde kaybettim kızımı. sezeryan. ben biraz ara verdim 10 ay oldu kaybedeli . hala psikolojik destek alıyorum. sizin2. kaybınız da belki rahminizin kendini toplamamasından olmus olabilir. zaten asprin baslamıssınız. iğne kullanıyormuydunuz bilmiyıorum ama biz gebelik dusunmeye basladıgımızda coraspine baslıycaz aynı zamanda gebelik oldugunda da progestanla enox iğneye baslıycaz. coraspini hiç kesmiycez. bunlar önlem amaclı. eger pıhtılaşma bozuklugu varsa sizin testlerinizin sonuclarında iğne dozajı değişebiliyor galiba. bbenim bebbeğimin testleri de normal cıktı hiçbir sıkıntısı yok. kader dedik doktorlar dahil. boyle durumlarda yapılabilecek tek şey sanırım yazdıklarım. onun dısında yapılacak pek birşey yok gibi. sizin başka rahatsızlıgınız varsa tabi onun tedavisi ayrı bir durum. ama testlerim yapıldı herşey iyi ama olmuyor dıyorsanız yapılacak tek şey aspirin progestan ve iğne. gerisi takdiri ilahi.

Herşeyi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı genetikte , önlem amaçlı iğne oksapor kullanıyordum ayrıyetten ecoprinde.. zaten doktora sorup tekrar ikinciyi düşünmüştük yoksa bünyem toplamadan zaten tekrar denemezdim sezeryan oldum birde…
doktor senlik yada eşinlik değil dedi bebek sağlıksız vücut atmış dedi..

dediğiniz gibi takdiri ilahı elimizden birşey gelmiyo…

O ZAMAN YAPILACAK PEK BİRŞEY YOK YİNE gebelik olursa iğne ve kan sulandırıcı hap devam edilecek bir de progestan. bazı doktorlar gerek görmuyor saglıklıysa olur dıyor gerek yok bunlara diyor ama cogu doktor öneriyor. alabilecegimiz baska onlem yok şu ana kadar öğrendiğim kadarıyla

Aynen herşeyi yaptım ve öyle ilerledim takdiri ilahi Buda yaşanacakmış maalesef ELİMİZDEN BİRŞEY GELMİYOR ALLAH BÜYÜK…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…