Ölü doğum sonrası , tekrar gebelik onunda kürtajla son bulması…

Çok, çok üzüldüm arkadaşım. Canı veren sana sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, imtihanımızı kolay kılsın.

Merhaba ben de sizlerin yaşadığı duygular içerisindeyim.
Ben de cinsiyetini öğrenirim diyordum, ikili test yaptırırım diyordum, artık dr'uma karar vermiştim ve Pazartesi gidip anlaşma yapacaktım. Ama planlamaya gelmiyormuş sanırım.
Durup dururken kendimi aniden göz yaşım akarken buluyorum.
Bebeğim için hazırlık kafasındaydım artık.
3 ayın son haftasında olup risklerin daha da azaldığını düşünüyordum.
Erkek hissediyordum Kendimce annelerin hissettiklerimi oluyormuş diye merak ediyordum sonucu.
Yaşım 36, çok anlamlar yüklediğim, çok beklentiler yarattığım... inandığım için mi böyle bir sonuçla karşı karşıya kaldım diye düşünmüyor değilim!
Ama bu platformda kısa sürede hamile kalanları okudukça daha moral oluyor... Daha güzel şeyler düşünüyorum.
Pazartesi kontrolüm var.
Allah'tan hayırlısı
ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

Maalesef hayat plan yapmaya gelmiyo , bizim sınavımız bu sanırım.. inşllah tekrarı olmaz, Rabbim sağlıcakla , kolaylıkla nasip eder

Merhaba arkadaşım, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum çünkü bende yaşadım. 35 haftalık ölü doğum, 2 düşük ve bir kimyasal gebelik.. İnşallah bizimde buraya müjdeli haberlerimizi yazdığımız günler gelir

İnşallah canım benim Rabbim kısa zamanda , kolaylıkla bir bebiş nasip etsin sanada sağlıcakla kucağına al , alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…