ah canım Allah sana sabır versin Allahın bir bildiği var ama bence bir psikolog ile görüş sana çok iyi gelecekSelam kızlar, bugün 8 gün oldu.25 haftalıktı oğlum hareketlerini hissetmediğim için acile gittim kalp atışı yok dedi,yavrumun kalbi durmuş ama 1 hafta önce gitmiştim kontrole herşey normaldi,hiç bir sorun yoktu bir anda oldu ne olduysa.19 saat suni sancı çektim ve normal doğumla doğdu dünyalar güzeli oğlum.Kendime gelemiyorum,ağlamaktan yoruldum,alışamıyorum ne zaman geçer bu durum nolur yasayanlar bana yazsın.Ölü doğum yapanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız,genetik test yaptırdınız mı?. İşin kötü tarafı 9 ay öncede bebeğimin kalp atışı yoktu kürtaj olmuştum 2 kere üst üste yaşamak berbat etti beniLütfen yaşayanlar yazsın
evet genelde pıhtılaşmadan oluyormuş drlar buna rutin kontrollerinde bakıyorlar mıbaşın saolsun..genetik test yaptırmanızı öneririm tabiki..pıhtılaşmanız olabilir mi mesela öğrenirsiniz.
benim pıhtılaşmam vardı 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmıştım çok basit bir tedbirle sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaahhh başka bşka sorunlarınız olmasın allahın izniyle yine hamile kalırsınız
Başladım çok şükür psikoloğa daha iyi olacağım inşallah çok teşekkür ederim❤ah canım Allah sana sabır versin Allahın bir bildiği var ama bence bir psikolog ile görüş sana çok iyi gelecek
Aminn inşallahh
ben de sizinle birebir aynı durumdayım azıcık ıslandığımda ya da regl kasılması yaşadığımda düşüyor korkusu yaşıyorum bende 5 haftalığım ama sevinmeye bile korkuyorumDoktor bizede 2 defadan sonra araştırıyoruz dediler şimdilik çok küçük 5 haftaligiz içimdeki heyacani korku bastırıyor biz 2 ay bekledik 3 ay sonuçlar temiz çıktı ayni anda kadın dogumlarda görüştük normal doğum olduğu için hemen istebilirsiniz dedi folık asit verdi 1 hafta sonra adet oldum sonra hamıle kaldım Allah kimseye oradan boş çıkmayı nasip etmesin çok zor Allah sizde en yakın zamanda nasip etsin
bende 15 haftalık yasadım ama 2 regl sonra hamile kaldım hamile kalanlar anladığım kadarıyla yine hemen kalıyorlar ben pekmez çok tükettim bir de lacneferex die bir vitamin takviyesi kullandın çünkü çok kan kaybetmiştim bir de içinizde parça kalmasın iyi bir özel hastanede muhakkak çok iyi bir kadın doğumcuya gidin bende parça kalmıştı devlette kaç dr gördü farketmedi kan değerlerimde çok normaldiBaşladım çok şükür psikoloğa daha iyi olacağım inşallah çok teşekkür ederim❤
Kontrollerime gittim sadece pıhtı kalmış onu da vücut kendisi atmalı dedi inşallah onu da atmıştır ve bir şey kalmamıştırbende 15 haftalık yasadım ama 2 regl sonra hamile kaldım hamile kalanlar anladığım kadarıyla yine hemen kalıyorlar ben pekmez çok tükettim bir de lacneferex die bir vitamin takviyesi kullandın çünkü çok kan kaybetmiştim bir de içinizde parça kalmasın iyi bir özel hastanede muhakkak çok iyi bir kadın doğumcuya gidin bende parça kalmıştı devlette kaç dr gördü farketmedi kan değerlerimde çok normaldi
Bende 7 haftalık oldu ama korkuyorum kalbi dursa hissetmem diyeben de sizinle birebir aynı durumdayım azıcık ıslandığımda ya da regl kasılması yaşadığımda düşüyor korkusu yaşıyorum bende 5 haftalığım ama sevinmeye bile korkuyorum
Bana 1 ay olacak ayın 9 unda hala acısı dinmiyor,her an gözlerim dolu,kalbim çok acıyor gözlerimde yaş kalmadı.Bende tekrar hamile kalmak istiyorum ve aşırı derecede korkuyorum hamile olsam o 9 ay nasıl gececek hiç bilmiyorum ve bende hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum nazara çok inamıyorum çünkü.Genetik test yaptırdık biz orda sorun çıkmadı çok şükür ama bende pıhtılaşma sorunu çıktı.Doktorum bir sonraki gebelikte igne ve aspirin başlayacağımızı söyledi belki onları kullaniyor olmak sürecimi biraz kolaylaştırır.Allahım sizede sabır versin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerle burada tekrar konuşmak nasip olur❤Ben de bebeğimi 24 haftalık suyu bitmesi sebebiyle kaybettim. İçim acıyor. 2 ay oldu yeniden hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum. Tabi ki yenisinin olması eskisini unutturmayacak. Çocuklarımın hep bir abisi olacak. Ama işte ilk gebeliğimdi çok hevesliydim şimdi çok korkuyorum. Herkese çocuk düşünmüyorum diyorum eğer hamile kalırsam kimseye söylemeyeceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Aynı durumdayız bnmde ilk gebeligimdi vefat eden kızım bende şuan çok korkuyorum heyacan yok koktu stres umudumu herseyi Allaha sığınıyorum ne hayırlısı ise sizde insalah en kısa zamanda nasip eder Bn 4. ay hamıle kaldımBen de bebeğimi 24 haftalık suyu bitmesi sebebiyle kaybettim. İçim acıyor. 2 ay oldu yeniden hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum. Tabi ki yenisinin olması eskisini unutturmayacak. Çocuklarımın hep bir abisi olacak. Ama işte ilk gebeliğimdi çok hevesliydim şimdi çok korkuyorum. Herkese çocuk düşünmüyorum diyorum eğer hamile kalırsam kimseye söylemeyeceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun bnde de pıhtılaşma çıktı ama ölüm sebebi bu değilmiş heterezigot olduğu için şuan coraspirin kullanıyorum iki doktor takibindeyim biri kullan biri kullanma hamilelik öncesi dedi sizin durum nedir 7+5 bnm şuan kullanıyordu. Asprin iğne gerekli değilmişBana 1 ay olacak ayın 9 unda hala acısı dinmiyor,her an gözlerim dolu,kalbim çok acıyor gözlerimde yaş kalmadı.Bende tekrar hamile kalmak istiyorum ve aşırı derecede korkuyorum hamile olsam o 9 ay nasıl gececek hiç bilmiyorum ve bende hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum nazara çok inamıyorum çünkü.Genetik test yaptırdık biz orda sorun çıkmadı çok şükür ama bende pıhtılaşma sorunu çıktı.Doktorum bir sonraki gebelikte igne ve aspirin başlayacağımızı söyledi belki onları kullaniyor olmak sürecimi biraz kolaylaştırır.Allahım sizede sabır versin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerle burada tekrar konuşmak nasip olur❤
Benim 2 değerim(beta fibrinogen ve faktör13 )heterozigot, 1 değerim de (MTHFR A1298C) homozigot çıktı bir de PAI 4G/4G Belki bundan dolayıdır hem aspirin hem iğne demesi.Zaten şuan daha yeni 1 ay oldu yeni bir hamilelik için 3 4 ay beklemem gerekecek sanırım.Allahım evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah,korkmayın dicem ama biliyorum ki korkuyla geçecek,daha sık takiple içiniz daha rahatlayacak insallah ❤Geçmiş olsun bnde de pıhtılaşma çıktı ama ölüm sebebi bu değilmiş heterezigot olduğu için şuan coraspirin kullanıyorum iki doktor takibindeyim biri kullan biri kullanma hamilelik öncesi dedi sizin durum nedir 7+5 bnm şuan kullanıyordu. Asprin iğne gerekli değilmiş
Benim bu sekildeBenim 2 değerim(beta fibrinogen ve faktör13 )heterozigot, 1 değerim de (MTHFR A1298C) homozigot çıktı bir de PAI 4G/4G Belki bundan dolayıdır hem aspirin hem iğne demesi.Zaten şuan daha yeni 1 ay oldu yeni bir hamilelik için 3 4 ay beklemem gerekecek sanırım.Allahım evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah,korkmayın dicem ama biliyorum ki korkuyla geçecek,daha sık takiple içiniz daha rahatlayacak insallah ❤
Anladım peki kayıp nedeniniz neymiş onu araştırdılar mıBenim bu sekilde
Ölüm sebebi yok henüz yani anneden kaynaklı bir sorundan ölmemiş bebek şuan tekrar hamileyim aspirin kullanıyorumAnladım peki kayıp nedeniniz neymiş onu araştırdılar mı
Allahım inşallah bu bebeğinizi sağlıkla,sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin ❤❤Ölüm sebebi yok henüz yani anneden kaynaklı bir sorundan ölmemiş bebek şuan tekrar hamileyim aspirin kullanıyorum
Merhaba bende çok üzgünüm.4 Kasım'da bende oğlumu kaybettim bende yazdıklarınızı okurken bana çok yakın hissettim duygularınızı.benim de 32 haftalikti bebeğimSelam kızlar, bugün 8 gün oldu.25 haftalıktı oğlum hareketlerini hissetmediğim için acile gittim kalp atışı yok dedi,yavrumun kalbi durmuş ama 1 hafta önce gitmiştim kontrole herşey normaldi,hiç bir sorun yoktu bir anda oldu ne olduysa.19 saat suni sancı çektim ve normal doğumla doğdu dünyalar güzeli oğlum.Kendime gelemiyorum,ağlamaktan yoruldum,alışamıyorum ne zaman geçer bu durum nolur yasayanlar bana yazsın.Ölü doğum yapanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız,genetik test yaptırdınız mı?. İşin kötü tarafı 9 ay öncede bebeğimin kalp atışı yoktu kürtaj olmuştum 2 kere üst üste yaşamak berbat etti beniLütfen yaşayanlar yazsın
Başınız sağolsun,Allahım böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın inşallah alışmak o kadar zor ki ve bu zorluğa rağmen alışamamak 2 ayı geçti benimde ama hala hergün aklıma geliyo o an,görüntüsü ve yaşadıklarım.Ama inan zamanla kabulleniyorsun acının dönecek diyemem ama kabullenme sürecinde daha rahat geçecek günlerin.Sizde hemen gemt testlerinin ve pıhtılaşma testini yaptırın bende pıhtılaşma çıktı çünkü.Allahım en yakın zamanda kucağımı doldursun inşallahMerhaba bende çok üzgünüm.4 Kasım'da bende oğlumu kaybettim bende yazdıklarınızı okurken bana çok yakın hissettim duygularınızı.benim de 32 haftalikti bebeğimbende hareketlerini hissedemedim ve hastaneye gittim 3 gün öncesinde hiç bir şeyi yoktu elini gözünün üstüne koymuş ultrasonda görmüştüm her şey normaldi. kontroller sonunda o kalp atışı çizgisini düz bir şekilde görünce anladım.o an benim için çok kötüydü.bende 5 ay öncesinde kürtaj olmuştum ilk bebeğim de 2 aylıktı ve kalbi atmıyor diye aldılar. İkinci kez bu haberi alıyorum ve kendime hakim olamıyorum çok üzgünüm. Hastanede 4 gün geçirdim ve her gün suni sancı aldım. En çok ta diğer bebekler doğarken ağlıyordu benim bebeğim aglayamadi en zoru buydu benim için ve ben sabaha karşı doğum yaptım yattigim hastanede gelip ilgilenmediler suyum geldiği halde ben kivranirken odaya gelmiş hemşireler ve doğum başlamış halbuki bende ilk olduğu için ne nedir bilmiyorum.atlatamiyorum gözümü her kapattigimda o hastane serüvenim geliyor gözümün önüne orda ki çaresizlik ama Allah'ım yardım etti ve normal doğum nasip ettiği için şükür olsun.Allahim kimseye yaşatmasın benden bir parcayi toprağa vermek çok üzücü Allah'ım herkese doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
benimde 25 haftada kalbi durmuştu sizin gibi 10 saat suni sancı ile doğum yaptım. 1 ay olduktan sonra kontrole gittim hamile kalmak istediğimi söyledim bu tip kalp durmalarında herşey normal ise kan pıhtılaşma testi yapıyorlar ondan sonra hamile kal demişti kan pıhtı testim geldiğinde 3 ayın başlarında 57 gün sonra hamile kaldığımı örğenmiştim. yani ortalama 3 ay sonra hamile kalmıştım şu anda allaha şükür sağlıklı bebeğim var. üzüntünü çok iyi anlıyorum. allah gönlüne göre versinSelam kızlar, bugün 8 gün oldu.25 haftalıktı oğlum hareketlerini hissetmediğim için acile gittim kalp atışı yok dedi,yavrumun kalbi durmuş ama 1 hafta önce gitmiştim kontrole herşey normaldi,hiç bir sorun yoktu bir anda oldu ne olduysa.19 saat suni sancı çektim ve normal doğumla doğdu dünyalar güzeli oğlum.Kendime gelemiyorum,ağlamaktan yoruldum,alışamıyorum ne zaman geçer bu durum nolur yasayanlar bana yazsın.Ölü doğum yapanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız,genetik test yaptırdınız mı?. İşin kötü tarafı 9 ay öncede bebeğimin kalp atışı yoktu kürtaj olmuştum 2 kere üst üste yaşamak berbat etti beniLütfen yaşayanlar yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?