Ahh ne kadar sevindim bir bilseniz ,Allahım evladınızı size bagışlasın inşallahbenimde 25 haftada kalbi durmuştu sizin gibi 10 saat suni sancı ile doğum yaptım. 1 ay olduktan sonra kontrole gittim hamile kalmak istediğimi söyledim bu tip kalp durmalarında herşey normal ise kan pıhtılaşma testi yapıyorlar ondan sonra hamile kal demişti kan pıhtı testim geldiğinde 3 ayın başlarında 57 gün sonra hamile kaldığımı örğenmiştim. yani ortalama 3 ay sonra hamile kalmıştım şu anda allaha şükür sağlıklı bebeğim var. üzüntünü çok iyi anlıyorum. allah gönlüne göre versin
allah yardımcınız olsun ben çok dua etmiştim yani ne çektiğimi bir siz bir allah bilirsiniz. allah üzülen kalplerdedir umarum en yakın zamanda adet görürsün ve müjdemizi isteriz :)Ahh ne kadar sevindim bir bilseniz ,Allahım evladınızı size bagışlasın inşallahBende kan pıhtılaşması çıktı şuan 70 gün geçti doğumun üzerinden hala adet göremedim 2 tane kistim oluşmuş ondan görmemişim ilaç kullandım bekliyorum bir sorun çıkmazsa inşallah bende hemen denemek istiyorum
Güzel dilekleriniz için size minnettarım ,çok teşekkür ederim Allah razı olsunallah yardımcınız olsun ben çok dua etmiştim yani ne çektiğimi bir siz bir allah bilirsiniz. allah üzülen kalplerdedir umarum en yakın zamanda adet görürsün ve müjdemizi isteriz :)
Şuan hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki,bugün tam 7 ay oldu evladımı kaybedeli ilk zamanlar çok zor geçti her gece uyurken en son düşündüğüm, sabah uyandığımda ilk aklıma gelen hep oğlumdu.Ağlamadigim bir günüm olmadı ilk 3 ay, acısı hep yaktı içimi Allahıma sığındım dualar ettim namaz kıldım inan şuan o zamanlar nasıl geçti şaşırıyorum ve şuan 13 haftalık evladım karnımda.O kadar korkuyorum ki aynı seyleri yaşamaktan ama nasip diyorum ve sabrediyorum.Unuttun mu dersen inan hala hergün aklıma geliyor oğlum hergün... Yüzü eli kolu hep gözümün önünde insan unutmuyor asla ama zamanla o acıyla yaşamaya alışıyor şuan tek ihtiyacın olan şey zaman inan bana hepsi geçecekherkese merhaba;
geçen hafta 3 mayısta 20 haftalık bebeğimi suni sancıyla ölü doğurdum. plasenta da çıktı yine de parça kalmasın diye kısa süren bir kürtaja da girdim.
arkadaşlar ben kendime gelemiyorum. 12 nisandı onu son ultrasonda canlı gördüğüm zaman, omurgası, kalça kemiklerine kadar oluşmuştu. yavrumun her şeyi yolunda görünüyordu. kalbini dinletti doktor. en güçlü duyduğum ultrasondu. yavrumun kalbini son duyuşummuş meğer :,(((( bunu yazarken , bunu her hatırladığımda içimde oluşan acı gözyaşlarımla geliyor. sanki benim için hayat durdu.
hamileliğimden ötürü işi bırakmıştım. kalkıp youtube dan vieolar eşliğinde evimin işlerini yapıyordum; yürüyüşümü yapıyordum. şu an gözümü açtığım an içim acıyla doluyor; günü nasıl geçireceğimi bilemiyorum. ne bi müzik dinleyebilirim ne bir şey izleyebilirim. şu an bunları yazarken de ağlıyorum. meleğimi o bebek şeklini almış görüntüsüyle son görüşüm o aklımdan çıkmıyor.
aynı acıyı yaşayanlar bana nasıl geçirdiğinizi bu süreçleri yazar mısınız, bana dostluk edersiniz bu konuda minettar olurum. çünkü yaşam benim için durmuş gibi hissediyorum.
Allah razı olsun.. Allah bağışlasın yavrunuzu.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.. kaybınız ilk hamileğiniz miydi, benim de erkekti meleğim:,( umarım o ilk 3 ay da şiddeti azalıyor mu zamanla.. çünkü böyle yaşayamıyorum bile..Şuan hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki,bugün tam 7 ay oldu evladımı kaybedeli ilk zamanlar çok zor geçti her gece uyurken en son düşündüğüm, sabah uyandığımda ilk aklıma gelen hep oğlumdu.Ağlamadigim bir günüm olmadı ilk 3 ay, acısı hep yaktı içimi Allahıma sığındım dualar ettim namaz kıldım inan şuan o zamanlar nasıl geçti şaşırıyorum ve şuan 13 haftalık evladım karnımda.O kadar korkuyorum ki aynı seyleri yaşamaktan ama nasip diyorum ve sabrediyorum.Unuttun mu dersen inan hala hergün aklıma geliyor oğlum hergün... Yüzü eli kolu hep gözümün önünde insan unutmuyor asla ama zamanla o acıyla yaşamaya alışıyor şuan tek ihtiyacın olan şey zaman inan bana hepsi geçecek
Aminn Allah razı olsun 2. Hamileliğimdi ilkini de kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım.Azalacak zamanla inanın bana unutacaksin demiyorum asla ama böyle yasamaya alisacaksin Allah'ım sabrını verecek hiç merak etmeAllah razı olsun.. Allah bağışlasın yavrunuzu.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.. kaybınız ilk hamileğiniz miydi, benim de erkekti meleğim:,( umarım o ilk 3 ay da şiddeti azalıyor mu zamanla.. çünkü böyle yaşayamıyorum bile..
Çok sağolun.. Allah sizin güzel kalbinize göre versin.. 1 ay sonra patoloji sonucu için gideceğiz. Neden bulunmazsa testler vs yapılacak. Ama bende daha hamileliğim başında iki kanal tedavisi görmem gereken diş vardı biri yapıldığında hamileliğimi öğrendim ve tedavi durduruldu. mart başından itibaren kanal olmayan dişim korkunç seviyelerde ağrır oldu, gece uykumdan uyandırıyordu. 3 ay geçtikten sonra doktordan imzalı kaşeli kağıtla dişçiye gitmem gerekiyordu, lokal anestezi alabilirim diye. doktor randevuma daha vardı 2 hafta onu bekledim, işte bazı günler ağrı olmuyor falan derken. o son ultrasondan sonra anca kanal tedavimi yaptırdım.Aminn Allah razı olsun 2. Hamileliğimdi ilkini de kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım.Azalacak zamanla inanın bana unutacaksin demiyorum asla ama böyle yasamaya alisacaksin Allah'ım sabrını verecek hiç merak etme
Ben dişten kaynaklandığını düsünmüyorum ilerlemiş idrar yolu enfeksiyonları etkileyebilir belki ama dişin etkileyeceğini sanmam bende pıhtılaşma sorunu çıktı mesela ona bile kesin ondan olmuştur diyemediler bende kendimi suçlaadım başlarda ama bir kesinliği bile yoktu bebeği de inceletmediğimiz için bunu hiç bir zaman öğrenemeyecegiz.Ama sende içini rahat tut ne enfeksiyonlar geçirenler var bebekler çok güvenli bir yerde ondan olmamıştırÇok sağolun.. Allah sizin güzel kalbinize göre versin.. 1 ay sonra patoloji sonucu için gideceğiz. Neden bulunmazsa testler vs yapılacak. Ama bende daha hamileliğim başında iki kanal tedavisi görmem gereken diş vardı biri yapıldığında hamileliğimi öğrendim ve tedavi durduruldu. mart başından itibaren kanal olmayan dişim korkunç seviyelerde ağrır oldu, gece uykumdan uyandırıyordu. 3 ay geçtikten sonra doktordan imzalı kaşeli kağıtla dişçiye gitmem gerekiyordu, lokal anestezi alabilirim diye. doktor randevuma daha vardı 2 hafta onu bekledim, işte bazı günler ağrı olmuyor falan derken. o son ultrasondan sonra anca kanal tedavimi yaptırdım.
acaba diyorum bebeğimi dişimden gelen bir enfeksiyon mu öldürdü.çünkü fetal dna tekrarı olmuştu onu bekliyorduk olumlu geldi sonuç. yani benim ihmalim mi buna neden oldu düşüncesini de kafamdan atamıyorum. çünkü çok uzun süre o çürük dişle kaldım. çok daha erken gidip kanal tedavimi yaptırabilirdim.
tekrar çok saolun.. iyi ki yazmışım ne kadar güzel bir insansınız bir nebze olsun iyi etti beni paylaşımlarınız, o anda sürekli ağlıyordum şimdilik duruldum.. kan sulandırıcı iğne mi olunuyor böyle bir durumda her gün. öyle gördüm çünkü pıhtılaşma sorununda. bu arada ben de emojiyle de ifade etmek isterim duygularımı ama bende çıkmıyor:)Ben dişten kaynaklandığını düsünmüyorum ilerlemiş idrar yolu enfeksiyonları etkileyebilir belki ama dişin etkileyeceğini sanmam bende pıhtılaşma sorunu çıktı mesela ona bile kesin ondan olmuştur diyemediler bende kendimi suçlaadım başlarda ama bir kesinliği bile yoktu bebeği de inceletmediğimiz için bunu hiç bir zaman öğrenemeyecegiz.Ama sende içini rahat tut ne enfeksiyonlar geçirenler var bebekler çok güvenli bir yerde ondan olmamıştır
Ne demek her zaman yazabilirsiniz bizi bizden daha iyi anlayan hiç kimse olmaz inanın bizlere ancak biz iyi geliriztekrar çok saolun.. iyi ki yazmışım ne kadar güzel bir insansınız bir nebze olsun iyi etti beni paylaşımlarınız, o anda sürekli ağlıyordum şimdilik duruldum.. kan sulandırıcı iğne mi olunuyor böyle bir durumda her gün. öyle gördüm çünkü pıhtılaşma sorununda. bu arada ben de emojiyle de ifade etmek isterim duygularımı ama bende çıkmıyor:)
kolay gelsin.. inşallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alır bir ömür mutluluk ve sağlıkla yaşarsınız.. aynen öyle o yüzden buraya yazdım,çok da iyi yapmışım,çok saolun..görüşmek üzere:)Ne demek her zaman yazabilirsiniz bizi bizden daha iyi anlayan hiç kimse olmaz inanın bizlere ancak biz iyi gelirizevet şuan hergün iğne yapıyorum ve aspirin kullanıyorum
Ne demekkolay gelsin.. inşallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alır bir ömür mutluluk ve sağlıkla yaşarsınız.. aynen öyle o yüzden buraya yazdım,çok da iyi yapmışım,çok saolun..görüşmek üzere:)
Allah sabrinizi artirsin. 27 haftalik kayip yasadim. Hatta konu sahibi kubra iyi ayni dönemde kaybettik yavrularimizi. Gecmedi hic gecmeyeck eminim ama alisiyoruz. Boyle yasamaya ne bileim nasip boyleymis diyerek yasamaya alisiyoruz. Aciniz cok yeni. Bende sakinlesmek icin neler yaptim olmadi kalbim sogumuyordu hic sogumayacak sandim.Sönmedi ama alistirdi. Mezarini seviyorum diyebilirim.İnsallah saglikli bir gebeliginiz olur hayirli zamanda.tekrar çok saolun.. iyi ki yazmışım ne kadar güzel bir insansınız bir nebze olsun iyi etti beni paylaşımlarınız, o anda sürekli ağlıyordum şimdilik duruldum.. kan sulandırıcı iğne mi olunuyor böyle bir durumda her gün. öyle gördüm çünkü pıhtılaşma sorununda. bu arada ben de emojiyle de ifade etmek isterim duygularımı ama bende çıkmıyor:)
CanımmAllah sabrinizi artirsin. 27 haftalik kayip yasadim. Hatta konu sahibi kubra iyi ayni dönemde kaybettik yavrularimizi. Gecmedi hic gecmeyeck eminim ama alisiyoruz. Boyle yasamaya ne bileim nasip boyleymis diyerek yasamaya alisiyoruz. Aciniz cok yeni. Bende sakinlesmek icin neler yaptim olmadi kalbim sogumuyordu hic sogumayacak sandim.Sönmedi ama alistirdi. Mezarini seviyorum diyebilirim.İnsallah saglikli bir gebeliginiz olur hayirli zamanda.
Bu arada emoji bu msj yazarken ustte uc nokta var fotograf isaretinin yaninda oraya basin.Emoji isaretini goreceksiniz.
var olunAllah sabrinizi artirsin. 27 haftalik kayip yasadim. Hatta konu sahibi kubra iyi ayni dönemde kaybettik yavrularimizi. Gecmedi hic gecmeyeck eminim ama alisiyoruz. Boyle yasamaya ne bileim nasip boyleymis diyerek yasamaya alisiyoruz. Aciniz cok yeni. Bende sakinlesmek icin neler yaptim olmadi kalbim sogumuyordu hic sogumayacak sandim.Sönmedi ama alistirdi. Mezarini seviyorum diyebilirim.İnsallah saglikli bir gebeliginiz olur hayirli zamanda.
Bu arada emoji bu msj yazarken ustte uc nokta var fotograf isaretinin yaninda oraya basin.Emoji isaretini goreceksiniz.
Evet anliyorum bende oyleydim.Varligina alisip yok olmasi cok zor. Hatta diyordum kucagima bile alsam ben bu karnimdaki hareketleir cok ozlyecm diye ama kucagima bile alamayinca cok cok agir geldi. aylar oldu elim karnıma gidiyor ara sira hareket edecek saniyorum .. Aglayin bi sure acinizi yasayin ama harap olmayin. Cennette yavrularmiza kavusuruz insallahvar olun(buldum yerini) :).. başınız sağ olsun öncelikle..şimdi evde yalnızım tabi.. ben de tekrar hamile kalırsam sanki hayat anlam bulurmuş gibi geliyor.. daha çok yeni sabahlar çok zor çünkü hem eşim yok hem de her şeyimi bebeğimle/ bebeğim için yaptığım sabahlar yok artık.. ben çabuk acıkmam ama bebeğim için erkenden kalkıp kahvaltı hazırlardım, ceviz yerdim bayılmamama rağmen vs, onun ultrasonda gördüğüm anlar, kesesini ilk gördüğüm gün falan derken her gün ağlamalarla günüm başlıyor. 35 yaşındayım ilk gebeliğimdi.
Amin inşallah.. sizin başka evladınız var mıydı.. bir daha hamilelik düşünüyor musunuzEvet anliyorum bende oyleydim.Varligina alisip yok olmasi cok zor. Hatta diyordum kucagima bile alsam ben bu karnimdaki hareketleir cok ozlyecm diye ama kucagima bile alamayinca cok cok agir geldi. aylar oldu elim karnıma gidiyor ara sira hareket edecek saniyorum .. Aglayin bi sure acinizi yasayin ama harap olmayin. Cennette yavrularmiza kavusuruz insallah
Yok baska benim ilk gebeligim dusuktu kucuktu . Bu ikinci hamile kalisimdi. Suanlik baska dusunemiyorum. deprem sonrasi dusuncelerim iyice degisti cunku.Amin inşallah.. sizin başka evladınız var mıydı.. bir daha hamilelik düşünüyor musunuz
çok geçmiş olsun, başınız sağolsun..hayırlısı siz sağlıklı olun da..Yok baska benim ilk gebeligim dusuktu kucuktu . Bu ikinci hamile kalisimdi. Suanlik baska dusunemiyorum. deprem sonrasi dusuncelerim iyice degisti cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?