- 8 Şubat 2018
- 51
- 19
- 3
- 30
- Konu Sahibi Edwbelstefela
-
Yastığa sürtünmek ile kanamanızın olmamasının arasında da bir bağlantı yok ayrıca. Öyle saçma şey mi olur
Onun ilki sen misin peki?
Eger degilse konusmasin.
Eger onun da ilkse o zaman nasil 2 damla kanla ispat edemiyorsa sdece lafla soyluyorsa ve sen guvemiyorsan o da sana guvensin.
Doktora eşin ile birlikte gidin, ben olsam eşim istemese bile zorla onu da götürürdüm yanımda
Yani senin şuan yırtılmış eşinle ilişki esnasında ama damarsız yerden yırtıldığı için kanama olmamış. Eşin çok ayıp ediyor tabiki böyle yaparak, siz ne kadar süre birlikte oldunuz, bu süre içinde seni hiç mi tanımamış. Çok üzüldüğünü söyle düzgünce konuşun, birlikte doktora gidelim diye teklif et yine de. Ama yıllar sonra bile bir tartışma esnasında sinirlenip bunu söyleyebilir.Onun ilki ben değilim lise zamaninda biriyle birlikte olmuş.
Ya çoğu doktor aynı şeyi diyormuş zAten esnek yada Damarsiz yerden yirtilmis diye. Yani yirtik olsa bile daha önce den ilişki yasamis ondan kan gelmemiş demiyormuş. Eşim öyle psikoloji deki doktor açıp gel bak dese he he tamam diycek halde yani. Bilmiyorum neden böyle davraniyo çocuk gibi aynı bildiğin çocuk gibi
Seni bilmem de ben namusumla ilgili imada bulunacak adamla evli kalamazdım. Biraz fazla gururluyum sanırım..
Dışarıdan masturbasyonun(kastettiğin klitoris sanırım) zar bozabileceğini sanmıyorum. O doku 3 ila 4cm. içeride. Yani bozulması için nesnel olarak zorlanması gerekir der doktorlar..
Bende öyle düşünürdüm evlenmeden once. Simdi annemi babamı düşünüyorum çok ince fikirliler tabiki beni kabul ederler asla muhtaç etmezler hiç evlenmemis gibi davranırlar. Babam eşimi bana öyle davrandı diye gebertir bile. Ama işte onlar çok üzülür çok kafalarına takarlar buna dayanamam
Ya işte bişey olmayacağını biliyorum ama öyle bi haldeyim ki kendime kızmaya başladım resmen ya. Sanki hersey benim suçum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?