Ölü gibiyim..

Edwbelstefela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
51
19
3
30
Bi 10 15 gün önce buraya yazmıştım yine. Eşimle problemimi. Buraya yazdıktan ertesi gece anlattım eşime.
Kanama olmamasinin sebebinin Damarsiz yerden yirtilmis olabileceğini söyledim. Doktor öyle dedi dedim herkesin yapısı aynı değil dedi dedim.
Alla alla bi sen misin yapısı değişik dedi. Dalga geçer gibi. Ve gerçekten o anda kendimi bi sığıntı gibi hissettim sanki annem babam yok ona mecbur kalmışım gibi.
biraz daha oturdum yanında hiç sesimi çıkarmadım. Sonra ben yapamam dedim bu şekilde bu imalarinla yaşayamam sen benim kocam olmuşsun seninle nasıl bir ömür geçiricem dedim. Bana saçmalama çokta konuşma kapa şu konuyu diye bağırdı. Ben kafama takmamak
için dalgaya alıyorum dedi. Bende dalgaya alacağına sana inanıyorum desen beni rahatlatsan Daha iyi olmazmı dedim. o işler bildiğin gibi değil buna sukret dedi. Ulan ben ne yaptım neye sukredicem allah aşkına ben hiç bişey yapmadım ama niye sana boyun egiyorum niye suçlu gibi gözüküyorum dedim. Cevap vermedi daha takma kafana dedi gitti uyumaya.
Allah aşkına ben bu Adamla ne yapayım doğru düzgün bi konuşmamiz dahi yok gece uyurken bile sirtimiz dönük oluyo evli gibi değiliz asla bişey yaşamıyoruz.
Bırakıp gitsem annem babam kahrindan ölür. Böyle de ben ölüyorum. Benim hayatım bitti ya vallahi hiç umudum yok artık ot gibi yaşıyicam. İki damla kan içim tüm hayatım bitti hemde hiç bişey yaşamadan. Kaç gündür ölü gibiyim ne yemek yapıyorum ne bişey Evime süpürge bile açmadim bu 10 15 gündür böyle bu konuyu açtığım günden beri zaten öncesi de çok normal değildi ama 10 15 gündur safece nefes alıyorum başka hiç bişey yapmıyorum. Koltukta bahtaniye yle yatıyorum aksama kadar telefonda benim gibi birileri varmı diye araştırma yapıyorum. Aklım yerindee değil. Kendime bişey yapmaktan korkuyorum gece olsun uyuyayim istiyorum bidaha uyanmamak istiyorum allahım ben je günah işledim böyle bi adamla yuva kurdum. Rabbim herkese hayırlı eşler Versin. Benim hayatım bitti çocuğum olsun da istemiyorum zaten nasıl olucak bu gidisle. Bu ev üstüme geliyo her eşyamı özenerek aldım şimdi hiç biri gözümde yok kulannamk bile istemiyorum midem bulanıyor. Psikolojim bitti benim tamamen. Aklıma Gençliğim geliyor gençken mastürbasyon yapardım çocukluk işte arkadaşlar yapıyoruz derdi bende öyle başlamıştım yastiga sürtünürdüm ama yıllarca yaptım. Bunun zarar verdiği geliyo aklıma sonra kendime bela okuyorum sen nasıl bunu yaptın diye kendimden utanıyorum. Birsürü şey. Bu Psikolojiye girmeyen anlamaz malesef.

Doktora gidip destek al dıştan surtunmeyle bozulmusmudur diye düşünüp pişmanlık duyuyorsun bu psikolojiyle böyle evlilik yürümez

Yastığa sürtünmek ile kanamanızın olmamasının arasında da bir bağlantı yok ayrıca. Öyle saçma şey mi olur

İki damla kan beyimizin hayatını , gururunu kurtaracak anlaşılan...
Namusu kızlık zarında arayan adamlar olduğu sürece güzel ülkem gelişememeye devam edecek ne yazık ki.
Çok kafasına takıyosa , doktora gitmeyi teklif edin ama sonrasında o adama nasıl güvenilir , nasıl hayal kırıklığı yaşanmaz bilemiyorum...
Umarım düzelirsiniz.

Onun ilki sen misin peki?
Eger degilse konusmasin.
Eger onun da ilkse o zaman nasil 2 damla kanla ispat edemiyorsa sdece lafla soyluyorsa ve sen guvemiyorsan o da sana guvensin.

Onun ilki ben değilim lise zamaninda biriyle birlikte olmuş.
Doktora eşin ile birlikte gidin, ben olsam eşim istemese bile zorla onu da götürürdüm yanımda

Ya çoğu doktor aynı şeyi diyormuş zAten esnek yada Damarsiz yerden yirtilmis diye. Yani yirtik olsa bile daha önce den ilişki yasamis ondan kan gelmemiş demiyormuş. Eşim öyle psikoloji deki doktor açıp gel bak dese he he tamam diycek halde yani. Bilmiyorum neden böyle davraniyo çocuk gibi aynı bildiğin çocuk gibi

Onun ilki ben değilim lise zamaninda biriyle birlikte olmuş.

Ya çoğu doktor aynı şeyi diyormuş zAten esnek yada Damarsiz yerden yirtilmis diye. Yani yirtik olsa bile daha önce den ilişki yasamis ondan kan gelmemiş demiyormuş. Eşim öyle psikoloji deki doktor açıp gel bak dese he he tamam diycek halde yani. Bilmiyorum neden böyle davraniyo çocuk gibi aynı bildiğin çocuk gibi
Yani senin şuan yırtılmış eşinle ilişki esnasında ama damarsız yerden yırtıldığı için kanama olmamış. Eşin çok ayıp ediyor tabiki böyle yaparak, siz ne kadar süre birlikte oldunuz, bu süre içinde seni hiç mi tanımamış. Çok üzüldüğünü söyle düzgünce konuşun, birlikte doktora gidelim diye teklif et yine de. Ama yıllar sonra bile bir tartışma esnasında sinirlenip bunu söyleyebilir.

Seni bilmem de ben namusumla ilgili imada bulunacak adamla evli kalamazdım. Biraz fazla gururluyum sanırım..

Dışarıdan masturbasyonun(kastettiğin klitoris sanırım) zar bozabileceğini sanmıyorum. O doku 3 ila 4cm. içeride. Yani bozulması için nesnel olarak zorlanması gerekir der doktorlar..

Seni bilmem de ben namusumla ilgili imada bulunacak adamla evli kalamazdım. Biraz fazla gururluyum sanırım..

Dışarıdan masturbasyonun(kastettiğin klitoris sanırım) zar bozabileceğini sanmıyorum. O doku 3 ila 4cm. içeride. Yani bozulması için nesnel olarak zorlanması gerekir der doktorlar..

Bende öyle düşünürdüm evlenmeden once. Simdi annemi babamı düşünüyorum çok ince fikirliler tabiki beni kabul ederler asla muhtaç etmezler hiç evlenmemis gibi davranırlar. Babam eşimi bana öyle davrandı diye gebertir bile. Ama işte onlar çok üzülür çok kafalarına takarlar buna dayanamam

Canım benim seni gerçekten seven bir adam bu şekilde üzmez seni. Üzülerek söylüyorum bunu. Sanırım yaşınız da küçük, belki ondandır bu davranışları, toplum baskısını üzerinden atamamıştır belki henüz eşin. Ben evlendiğimde bakire değildim ve eşim beni kesinlikle sorgulamadı. Beni tanıyor çünkü, namusun o zarla olmayacağını da iyi biliyor. Buna rağmen ben üzülüyorum zaman zaman eski cahillik dönemlerimde keşke daha dikkatli olsaydım, ciddiye binmeden güvenmeseydim diye eskiden hayatıma giren kişiye. Benim isteğimle olmadı zaten ve sonra kanı görünce sivilcem kanamıştır dedi geçiştirdi, benimle evlenmeye de niyeti yokmuş zaten anladım. Ve şükrediyorum şuan biliyor musun iyiki onunla evlenmedim diye, evlendiği kadın için de üzülüyorum, bana bunu yapan o kadına çok mu iyi eş olabilir? Hayır tabi ki, kötülük fıtratında var çünkü. Aranızdaki bu sorunu aşmadan sakın hamile fln da kalma, dikkatli ol. Mutlu değilsen de, eşin değişmemekte ısrar ediyorsa çok da zorlama. Ailen bir kaç gün üzülür, ama sen ömür boyu bu mutsuzluğu haketmiyorsun. Değerlisin, bunu unutma.

Namus iki bacak arasında değildir ilk önce sen buna İnan boşver diğer insanları.

Kocanla da doktora gitmeni tavsiye ederim. Hatta doktoru eşin bulsun. Hala sana kendini kötü hissedericek şekilde davranıyorsa ciddi ciddi düşünmen gerekiyor.

Annen baban sahip cikar sana bu kadar kendini kahretme.Bu adamla zor kardesim ilerde en ufak bi tartismada yuzune vuracak.Sen kendini biliyorsun.Annenle de doktora gidin sonra esinle aranda gecenleri sana davranislarini anlat.Bitirin bu evliligi ilerde daha kotu olur.Allah yardimciniz olsun.

Bende öyle düşünürdüm evlenmeden once. Simdi annemi babamı düşünüyorum çok ince fikirliler tabiki beni kabul ederler asla muhtaç etmezler hiç evlenmemis gibi davranırlar. Babam eşimi bana öyle davrandı diye gebertir bile. Ama işte onlar çok üzülür çok kafalarına takarlar buna dayanamam

Bir tarafta anne baban da olsa evlilik senin evliliğin. Bu aşağılamayı yaşayan onlar değil sensin.
Yaşın daha küçük galiba belli ki daha tecrübesizsin. Eşin seni suçlayacak kadar masum biri değil.
Eşin tavrını düzeltirse tabi ki kal ama bence ileride bu önüne daha çok gelecek gibi. Bir de çocuk olursa daha büyük pişmanlık duyarsın.

Ailen sana destekse daha kolay atlatırsın bu süreci. İleride daha aklı başında biriyle de olabilirsin. Evet üzülürler ama sandığın kadar yıpranmazlar..

Kendisi de bakirdi herhalde. Bu kadar kafaya takıyorsa doktora götürseydi. Esnekse doktor anlar zaten, gidin rapor alin. Sizde sorun olmadıktan sonra beceriksiz diye adını çıkartırsaniz diye o cekinsin. Bu tarz durumlarda erkekte de beceriksizlik ya da yetersizlik olabiliyor, neler gördük duyduk. Siz bence cok zaman geçirmeden doktora gidin. Aslında ertesi gün yapmaliydiniz.

Ya işte bişey olmayacağını biliyorum ama öyle bi haldeyim ki kendime kızmaya başladım resmen ya. Sanki hersey benim suçum gibi

İyi de herkesin kanaması olacak ya da herkesin zarı yırtılacak diye bir şey yok ki. Benim kanamam olmadı, halamın kızı da doğumda ölüyormuş az daha, zarı çok esnekmiş, kimse de kontrol etmemiş, ayılıp bayılmalar başlayınca doğum uzayınca hemşirelerden birinin aklına gelmiş kontrol etmek. Bir zar parçası için hayatı kendinize zindan etmeyin. Gerekirse birlikte gidin muayene olun, ama sonra da boşayın o kendini bilmezi. Hangi yüzyılda yaşıyoruz ya, zihniyete bak.

Back
X