Ölü gibiyim..

Bu konulara ifrit olan, beyni beş para etmez adamlara sinir olan biri olarak yerinizde şunu yapardım.
Önce bir güzel boşanma dilekçesini hazırlar gerekli avukat ile irtibatı sağlardım.
Ardından zorla eşimi doktora götürür, muayene sırasında yanımda olmasını sağlar, doktor ile ilgili şekilde konuşur, eşime de anlatmasını isterdim.
Boşanma dilekçesini de suratına fırlatır, ne halin varsa gör! diye ayrılırdım bir güzel.

Lisedeyken bir kere birisiyle birlikte olmuş muş muş.Hep zaten öyle derler,sadece bir kere yaşadım birdaha yaşamadım ... Ya bunu bir kere tadıp da bir daha yapmayan ,yapmak istemeyen,kendini tutan kaç erkek vardır ?Tamamen laf yememek için uydurulan bir cümle,sadece bir kere yaşadım küçükken.Bıraksın bu ayakları
Size inanmıyorsa,bu kadar sürdürüyorsa zaten bu adam beş para etmez.Burda ne kadınlar var,ailesi arkasında dursa bir dk düşünmeden çekip gidecek olan.Sizin anneniz babanız ne kadar düşünceli insanlarmış.yol yakınken hayatınızı heba etmeyin, o kim ki sizin hayatınızı mahvetmeye çalışıyor ?Sizi gerçekten seviyorsa,iki bacak arasındaki bir nokta umurunda olmaz. Kendinize eziyet etmeyin ve eğer bu şekilde devam edecekse boşanmak istediğinizi söyleyip noktayı koyun.Hatalıymış suçluymuşsunuz gibi kendinize hayatı dar etmeyin.

Bu konulara ifrit olan, beyni beş para etmez adamlara sinir olan biri olarak yerinizde şunu yapardım.
Önce bir güzel boşanma dilekçesini hazırlar gerekli avukat ile irtibatı sağlardım.
Ardından zorla eşimi doktora götürür, muayene sırasında yanımda olmasını sağlar, doktor ile ilgili şekilde konuşur, eşime de anlatmasını isterdim.
Boşanma dilekçesini de suratına fırlatır, ne halin varsa gör! diye ayrılırdım bir güzel.
+ Beceriksiz, eşcinsel diye de adını cıkarırdım. Bu dilden anlarlar cunku

Bir ömür geçmez hayatı sana zindan eder bu düşünceyle cahil kocan.. en azından ertesi günü doktora gitmeliydiniz beraber ki doktor onada anlatsaymış.. gerçi bu beyinle onada inanmazdı ama neyse.. benimde amcamın kızınında o gece bozulmamıştı esnekmiş biz doguluyuz birde kocasıyla sabah doktora gitmişler doktor anlatmış anca doğumda bozulur diye kocası bişey demedi gayet mutlular.. nedir bu kadınların çektiği arkadaş kendisinin yemediği b.k kalmamış sana gelince adam oldu tabi ömür geçmez kardeşim dön babamın evine yazık degilmi sana daha tazecik gelinsin.

Canım benim seni gerçekten seven bir adam bu şekilde üzmez seni. Üzülerek söylüyorum bunu. Sanırım yaşınız da küçük, belki ondandır bu davranışları, toplum baskısını üzerinden atamamıştır belki henüz eşin. Ben evlendiğimde bakire değildim ve eşim beni kesinlikle sorgulamadı. Beni tanıyor çünkü, namusun o zarla olmayacağını da iyi biliyor. Buna rağmen ben üzülüyorum zaman zaman eski cahillik dönemlerimde keşke daha dikkatli olsaydım, ciddiye binmeden güvenmeseydim diye eskiden hayatıma giren kişiye. Benim isteğimle olmadı zaten ve sonra kanı görünce sivilcem kanamıştır dedi geçiştirdi, benimle evlenmeye de niyeti yokmuş zaten anladım. Ve şükrediyorum şuan biliyor musun iyiki onunla evlenmedim diye, evlendiği kadın için de üzülüyorum, bana bunu yapan o kadına çok mu iyi eş olabilir? Hayır tabi ki, kötülük fıtratında var çünkü. Aranızdaki bu sorunu aşmadan sakın hamile fln da kalma, dikkatli ol. Mutlu değilsen de, eşin değişmemekte ısrar ediyorsa çok da zorlama. Ailen bir kaç gün üzülür, ama sen ömür boyu bu mutsuzluğu haketmiyorsun. Değerlisin, bunu unutma.

Çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız için. kendimi o kadar salak hissediyorum ki ne yapacağımı şaşırdım. Ne tarafa dönsem benim canım yanıyor

Bir ömür geçmez hayatı sana zindan eder bu düşünceyle cahil kocan.. en azından ertesi günü doktora gitmeliydiniz beraber ki doktor onada anlatsaymış.. gerçi bu beyinle onada inanmazdı ama neyse.. benimde amcamın kızınında o gece bozulmamıştı esnekmiş biz doguluyuz birde kocasıyla sabah doktora gitmişler doktor anlatmış anca doğumda bozulur diye kocası bişey demedi gayet mutlular.. nedir bu kadınların çektiği arkadaş kendisinin yemediği b.k kalmamış sana gelince adam oldu tabi ömür geçmez kardeşim dön babamın evine yazık degilmi sana daha tazecik gelinsin.

Bak ne gyzel işte doktora gitmişler doktor ne var ne yok anlatmış. Ama işte benim Esimde buda yok doktora da gitmiyo ama lafını da esirgemiyo

Lisedeyken bir kere birisiyle birlikte olmuş muş muş.Hep zaten öyle derler,sadece bir kere yaşadım birdaha yaşamadım ... Ya bunu bir kere tadıp da bir daha yapmayan ,yapmak istemeyen,kendini tutan kaç erkek vardır ?Tamamen laf yememek için uydurulan bir cümle,sadece bir kere yaşadım küçükken.Bıraksın bu ayakları
Size inanmıyorsa,bu kadar sürdürüyorsa zaten bu adam beş para etmez.Burda ne kadınlar var,ailesi arkasında dursa bir dk düşünmeden çekip gidecek olan.Sizin anneniz babanız ne kadar düşünceli insanlarmış.yol yakınken hayatınızı heba etmeyin, o kim ki sizin hayatınızı mahvetmeye çalışıyor ?Sizi gerçekten seviyorsa,iki bacak arasındaki bir nokta umurunda olmaz. Kendinize eziyet etmeyin ve eğer bu şekilde devam edecekse boşanmak istediğinizi söyleyip noktayı koyun.Hatalıymış suçluymuşsunuz gibi kendinize hayatı dar etmeyin.

Evlenmeden once bu devirde böyle cahil herifler varmı diye düşünürdüm. Varmış bide bana düştü. ağlayacak halime gülüyorum. Yemin ederim günahı olmasa atıcam kendimi bi yerden o derece. Bunaldım banyoya bile gitmek istemiyorum Afedersin orama bakmak bile istemiyorum. Herşeyden soğudum sürekli ağlama halindeyim halsizim mutfağa gidiyorum midem bulaniyo yumurta hasladigim cezveyi içindeki suyla beraber buzdolabına koymuşum dalginliktan iyice kafayı yedim

Bana bunun imasını bile yapsa o dakika kendini kapıda bulurdu
Hadsiz

Bi de onu mu ikna edicem ?

Peki diyelim senle doktora geldi ikna oldu tamam hayatım ben yanlış anlamışım dedi

Sen o dakikadan sonra ona canım kocacım diye sevgiyle sarılabilecek misin?
Evliliğe devam edebilecek misin?

İşte ben bu şekilde yapamam diyip lafı ayrılmaya getirince de saçma sapan konuşma kapat şu konuyu diye bağırdı. Ne yola geleceği belli değil.

Bana bunun imasını bile yapsa o dakika kendini kapıda bulurdu
Hadsiz

Bi de onu mu ikna edicem ?

Peki diyelim senle doktora geldi ikna oldu tamam hayatım ben yanlış anlamışım dedi

Sen o dakikadan sonra ona canım kocacım diye sevgiyle sarılabilecek misin?
Evliliğe devam edebilecek misin?

Diyemiyorum işte. Çok soğudum ne yapcagimi şaşırdım ha diyince boşanılmıyorki

Bak ne gyzel işte doktora gitmişler doktor ne var ne yok anlatmış. Ama işte benim Esimde buda yok doktora da gitmiyo ama lafını da esirgemiyo
Doktora gelmiyo çünkü biliyo sen haklısın saklayacak bişeyin yok..
Kesinlikle bırak git ilerde çok pişman olursun bir ömür başına kakacak

yaşlarınız kaç.

Malesef hala boyle insanlar var oda sana dusmus evet . Senin kocan doktora da utancindan erkekligine yediremediginden gitmiyodur . Sana bosan yada bosanma diyemeyiz . Senin bi sucun yok bunun icin kendini suclayip durma isterse doktora gidersin gitmiyosada senin elinden bisey gelmez inanip inanmamak onun elinde resti cekmen lazim

E şu an bunun adı evlilik de değil ki?

Daha 4. Aya yeni giriyoruz evlilikte. annemlere kayincalidemlere yemeğe gittik onun arkadaşları geldi bi kere onların yanında gayet iyi davrandı yani hiç bir sıkıntı yokmuş gibi. Biri varken çok güzel görünüyoruz ama evde yalnizken iki kelam ediyoruz oda bugün naptin ne ettin para bırakıyor ama elimi süresim gelmiyo alışverişi hafta sonu bazen gidip alıyo kahvaltılık arkadaşları geldiğinde bi tek gittim bişeyler almaya. Akşam yemeği düşünmüyorum inanki 15 kere anca hazırladım. Onun dışında ya ekmek arası ya kendi dışardan söylüyo neden yapmiyosun diye bile sormuyo böyle amele gibi birbirimize bakıyoruz başka hiç bi aktivitemiz yok. Sabah çok erken çıkıyo zaten yolcu etmeye kalkiyorum hadi allaha emanet diyip gidiyo. Bu yani evliliğimiz bu kadar

Terbiyesiz herif ya.. Beynini bırakmış heralde.. Sen kendini niye suçluyosun ki? Doktora da gitmişain zaten. Kendinden emin bi şekilde ben doktora gittim kendimden de eminim. Sende gel çok inanıyosan dediklerine de. Gelmicem fln yaparsa da tahrik et. Noldu korktun mu? Egon mu incinir doktor beni haklı bulunca? Niye gelmiyosun ezemiceksin diye beni mi diye üstele. Burnun havada başın dik yürü evde.
Ayrıca bişey dicem benden 10 kereden sonra fln kan gelmişti. Gerçi biz hiç takmamış doktora fln da gitmemiştim ben.

Terbiyesiz herif ya.. Beynini bırakmış heralde.. Sen kendini niye suçluyosun ki? Doktora da gitmişain zaten. Kendinden emin bi şekilde ben doktora gittim kendimden de eminim. Sende gel çok inanıyosan dediklerine de. Gelmicem fln yaparsa da tahrik et. Noldu korktun mu? Egon mu incinir doktor beni haklı bulunca? Niye gelmiyosun ezemiceksin diye beni mi diye üstele. Burnun havada başın dik yürü evde.
Ayrıca bişey dicem benden 10 kereden sonra fln kan gelmişti. Gerçi biz hiç takmamış doktora fln da gitmemiştim ben.

Ben doktora gittim zaten bir konu daha açmıştım hatta 10 15 gün önce filan. Doktor bana yirtik var dedi bende ama kan filan gelmedi ki dedim doktor olabilir herkesin yapısı farklı dedi. İnternetten baktım eğer çok inceyse zar yada Damarsiz yerden yirtildiysa çok az kanama olurmuş 1 damla oda karışıp gidermiş görünmezmiş

Back
X