- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 632
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ölülerden degil dirilerden korkun korkacaksaniz ..Evet başlıktanda anladığınız gibi ölülerden çok korkuyorum cenaze olunca ölü kapıya getirilir ya babam olsa bakamam ölünün hortlayacağından aşırı korkuyorum ya bu korkumu nasıl yenicem morg yazısını görünce bile betim benzim atıyor mezarlığın önünden geçerken başım dönmeye başlıyor duaları hızlı hızlı okuyup geçiyorum bir keresinde akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım
Herkes öyle diyor ama elimde değil içime inanılmaz korku giriyorÖlülerden degil dirilerden korkun korkacaksiniz ..
Yani korkucak hoc bisey yok bunu bilic altina koymussun yada belki ona benzer videolarmi izledin etkisindemi kaldinEvet başlıktanda anladığınız gibi ölülerden çok korkuyorum cenaze olunca ölü kapıya getirilir ya babam olsa bakamam ölünün hortlayacağından aşırı korkuyorum ya bu korkumu nasıl yenicem morg yazısını görünce bile betim benzim atıyor mezarlığın önünden geçerken başım dönmeye başlıyor duaları hızlı hızlı okuyup geçiyorum bir keresinde akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım
Benim annemde öyle demişti ama işe yaramadıbende boyleydim bir gun annemden herseyi bitiren yorum geldi ölü kalkabilse seni ne yapsin coluguna cocuguna anasina babasina gider demisti hakliydi bence bende cok ise yaradi
Annemin teyzesi öldüğünde korkuyordum ama bu kadar değil o gün çamaşır asan bir kadın gördüm annemin teyzesi sandım ve başladıYani korkucak hoc bisey yok bunu bilic altina koymussun yada belki ona benzer videolarmi izledin etkisindemi kaldin
e bide şu var hangi giden geri gelmiş ???Benim annemde öyle demişti ama işe yaramadı
Doğru bir de şeyden etkilendim micheal jackson ölmedi yaşıyor diyenler var yae bide şu var hangi giden geri gelmiş ???
yasiyor diyelim ki hortlamadi ya bu adam hiç ölmemiştirDoğru bir de şeyden etkilendim micheal jackson ölmedi yaşıyor diyenler var ya
Gerçekmi akşam gidip kalsam kalp krizi geçiririm heraldeBenim annemde ölülerden korkma ,diriden kork derdi. Olurda basiniz sıkışır, disarda kalir,basiniza ummadik birsey kalirda gidicek yer bulamassaniz mezarliga siginin derdi.. ölülerden korkar insanlar demisti.. aksam dahi olsa mezarliklar bana en iyi siginak gibi geliyor
Evet cheyi çok seviyorumBir devrimci korkmaz, Che amcayı profıl yapmışsın ya o bakımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?