- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Bu tamamen ruhsal bir problem.Annemin teyzesi öldüğünde korkuyordum ama bu kadar değil o gün çamaşır asan bir kadın gördüm annemin teyzesi sandım ve başladı
Allah rahmet etsin arkadaşınıza benim de ikinci babam gibi gördüğüm dedem öldü çok ağladım ama olmuyor keşke toprak aldığını geri verseKeşke ölülerin dirilme şansı olsa da korkmak yerine kavuşsak sevdiklerimize. Lakin maalesef öyle bir ihtimal yok. Ben arkadaşımın cenazesini yıkarken, içimden sürekli "ne olur kalksın, ölmemiş olsun" diye dua ettim ama kalkmadı. Kalksaydı emin ol soğuk tenine dokunup kalkmasını defalarca dileyen biri varken kalkardı.
Ben şimdi her ne kadar bu korku saçma ve yersiz desem de faydası olmayacak. En iyisi bir psikoloğa gidip anlatın durumunuzu.
Yani oyle bisey yok surekli besmele cek korktugunda iste bilinc altina koymussun yasin kac bu aradaAnnemin teyzesi öldüğünde korkuyordum ama bu kadar değil o gün çamaşır asan bir kadın gördüm annemin teyzesi sandım ve başladı
19Yani oyle bisey yok surekli besmele cek korktugunda iste bilinc altina koymussun yasin kac bu arada
Aaa cnm bak bende 19 yasindayim. Boyle seyler cok normal besmeleni cek duani et yeter sana
Maalesef kaybettim ama hala korkuyorum
Evet hep dua ediyorum zaten teşekkürlerAaa cnm bak bende 19 yasindayim. Boyle seyler cok normal besmeleni cek duani et yeter sana
Evet dedemi kaybettimküçükken bunla ilgili bir travma yaşamış olabilir misiniz
tedavi almayı düşündünüz mü
çok yakınınızdan birini kaybettiniz mi
Euzu besmele çekmekten başka şansın yok o zamanMaalesef kaybettim ama hala korkuyorum
Allah rahmet etsin annenizeKorkacak bir şey yok..
Vefat eden yakının varsa bol bol ziyaretine git ailenle..
Alışırsın.
Annem vefat ettiğinden beri kendimi en huzurlu hissettiğim yerlerden biri kabristan.
Karşısına oturur olan biten ne varsa saatlerce anlatırım.
Sessizliği dinlerim.
Bana hep iyi gelmiştir.
Rica ederim❣Evet hep dua ediyorum zaten teşekkürler
babamı kaybedisiye kadar ben de öyleydimEvet başlıktanda anladığınız gibi ölülerden çok korkuyorum cenaze olunca ölü kapıya getirilir ya babam olsa bakamam ölünün hortlayacağından aşırı korkuyorum ya bu korkumu nasıl yenicem morg yazısını görünce bile betim benzim atıyor mezarlığın önünden geçerken başım dönmeye başlıyor duaları hızlı hızlı okuyup geçiyorum bir keresinde akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım
başınız sağ olsun, küçükken mi yaşadınız bu olayı belki ondan etkisi kalmıştır.Evet dedemi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?