- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Yaa şu an size sarılmak istedim Allah babanızı cennetin en güzel köşesinde ağırlasın inşallah annemde babasını yani dedemi kaybedince öpmüştü cansız bedeninibabamı kaybedisiye kadar ben de öyleydim
Allah başa vermesin
Öldüğü gece salonun yerinde yatırılmış üstü örtülmüş babamın yanında oturdum tek başıma... ağladım ağladım yasin okudum başında ..
yerde öylece cansız yatıyordu
asla bakmam durmam duramam bakamam diyen ben yanı başındayım üstelik canım ciğerim babamın
anladım kuru bir bedenin neyinden korkayım
hele bir de kahroluyorken
şimdi mezarlıkta bile tek başıma gecenin karanlığında durabilirim
inan ki korkacak hiç bir şey yok
gerçek ölü biziz aslında
onlarda ne ses var ne seda istesen de göremiyorusn da
Hayır 1 sene oldubaşınız sağ olsun, küçükken mi yaşadınız bu olayı belki ondan etkisi kalmıştır.
başınız sağolsunHayır 1 sene oldu
Allah razı olsun.. amin amin amin..Yaa şu an size sarılmak istedim Allah babanızı cennetin en güzel köşesinde ağırlasın inşallah annemde babasını yani dedemi kaybedince öpmüştü cansız bedenini
Neden ölmüştü acaba?Benim dedem birden hastalandı sonra yoğunbakıma düştü 1 ay yoğunbakımda yattı böbrekleri iflas etti diyaliz aldı kimseyle konuşamıyordu çok ağladık sonra bir sabah ölüm haberini aldık sinir krizi geçirip bayılmıştım o benim ikinci babam gibiydiAllah razı olsun.. amin amin amin..
bırakmadılar ben de çok istedim çok istedik ama bırakmadılar
sesimizi bile çıkaramadık haykıramadık..
sessizce gözümüzün önünde gitti babacağızım
çok çok zor hakikaten
Allah dedenize de babama da rahmet etsin
ve tüm ölmüşlerimize gani gani rahmet etsin, biz ardından boynu bükük kalan sevenlerine de sabır versin
Bende sizin gibiydim ölülerden morgdan çok korkardım, ta ki babamı kaybedene kada onun cansız bedenine bakmak için morga girdiğimden beri ve yıkandıktan sonra son kez vedalaşmak için yanına gittiğimden beri korkmuyorum ( allah kimseye yaşatmasın)Evet başlıktanda anladığınız gibi ölülerden çok korkuyorum cenaze olunca ölü kapıya getirilir ya babam olsa bakamam ölünün hortlayacağından aşırı korkuyorum ya bu korkumu nasıl yenicem morg yazısını görünce bile betim benzim atıyor mezarlığın önünden geçerken başım dönmeye başlıyor duaları hızlı hızlı okuyup geçiyorum bir keresinde akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım
Bir kere bile izlemedimWalking Dead'i fazla mı kaçırdınız?
Daha önce hortlayan birini duydunuz mu?
Öldü sanılıp sonra ölmediği anlaşılanları zombiden saymıyoruz ama.
Bende sizin gibi korkardım. Ölüden mezarlıktan. Babamı kaybedene kadar. İnan mezarının yanında bile uyuyabilirim şimdi. Korkacak hiç bişey yok sadece bedenleri orda.Evet başlıktanda anladığınız gibi ölülerden çok korkuyorum cenaze olunca ölü kapıya getirilir ya babam olsa bakamam ölünün hortlayacağından aşırı korkuyorum ya bu korkumu nasıl yenicem morg yazısını görünce bile betim benzim atıyor mezarlığın önünden geçerken başım dönmeye başlıyor duaları hızlı hızlı okuyup geçiyorum bir keresinde akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım
Ölülerin hortlama yeteneği olsaydı, emin olun şimdiye kadar bir ikisiyle karşılaşırdınız.Bir kere bile izlemedim
İyi de o ölmedi derken; ölüpte hortlamadığını, yani aslında ölmediğini, ölmüş gibi lanse edildiğini ima ediyorlar.Doğru bir de şeyden etkilendim micheal jackson ölmedi yaşıyor diyenler var ya
Ölülerden korkmak.En sevdiğini kaybedince öğrenirmiş insan mezarlıktan korkmamayi .Umarim kaybetmezsiniz .Evet başlıktanda anladığınız gibi ölülerden çok korkuyorum cenaze olunca ölü kapıya getirilir ya babam olsa bakamam ölünün hortlayacağından aşırı korkuyorum ya bu korkumu nasıl yenicem morg yazısını görünce bile betim benzim atıyor mezarlığın önünden geçerken başım dönmeye başlıyor duaları hızlı hızlı okuyup geçiyorum bir keresinde akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?