Ölülerden korkuyorum

Yaa şu an size sarılmak istedim Allah babanızı cennetin en güzel köşesinde ağırlasın inşallah annemde babasını yani dedemi kaybedince öpmüştü cansız bedenini

Yaa şu an size sarılmak istedim Allah babanızı cennetin en güzel köşesinde ağırlasın inşallah annemde babasını yani dedemi kaybedince öpmüştü cansız bedenini
Allah razı olsun.. amin amin amin..
bırakmadılar ben de çok istedim çok istedik ama bırakmadılar
sesimizi bile çıkaramadık haykıramadık..
sessizce gözümüzün önünde gitti babacağızım
çok çok zor hakikaten

Allah dedenize de babama da rahmet etsin
ve tüm ölmüşlerimize gani gani rahmet etsin, biz ardından boynu bükük kalan sevenlerine de sabır versin

Neden ölmüştü acaba?Benim dedem birden hastalandı sonra yoğunbakıma düştü 1 ay yoğunbakımda yattı böbrekleri iflas etti diyaliz aldı kimseyle konuşamıyordu çok ağladık sonra bir sabah ölüm haberini aldık sinir krizi geçirip bayılmıştım o benim ikinci babam gibiydi

Walking Dead'i fazla mı kaçırdınız?
Daha önce hortlayan birini duydunuz mu?
Öldü sanılıp sonra ölmediği anlaşılanları zombiden saymıyoruz ama.

Bende sizin gibiydim ölülerden morgdan çok korkardım, ta ki babamı kaybedene kada onun cansız bedenine bakmak için morga girdiğimden beri ve yıkandıktan sonra son kez vedalaşmak için yanına gittiğimden beri korkmuyorum ( allah kimseye yaşatmasın)

Ben olulerden korkmuyorum. Is yerimin yaninda mezarlik var. Gece 2 de 3 te yalniz basima yuruyerek gectigim bile olurdu yanindan. Ama gel gelelim ki oluye dokununca ellerimi hemen yikiyorum. Bu benim elimde degil.. Aslinda mantiksiz biliyorum ama kendime hakim olamiyorum.

Bende sizin gibi korkardım. Ölüden mezarlıktan. Babamı kaybedene kadar. İnan mezarının yanında bile uyuyabilirim şimdi. Korkacak hiç bişey yok sadece bedenleri orda.

Hangi kafadan delik vatandas sizi aksam vakti mezarliga goturdu?

Ayrica ölüden degil diriden korkun bence ölü zarar veremez malum

Henüz çok sevdiğiniz birini kaybetmemişsiniz belli. Allah gecinden versin ama insan ölüden, mezarlıklardan korkmamayı bu şekilde öğreniyor.

Bir kere bile izlemedim
Ölülerin hortlama yeteneği olsaydı, emin olun şimdiye kadar bir ikisiyle karşılaşırdınız.
Ve biliyor musunuz, insan sevdiklerini kaybettiğinde, keşke gerçekten öyle bir yetenekleri olsaydı diyor. Ama yok... Kesin bilgi. Bunun mantıksız olduğunu siz de biliyorsunuz. Ama bazı fobiler mantık aramıyor. O zaman belki bir psikologa gitmelisiniz.

Bende hastanede tuvalet diye morg katına inmişim farkında değilim ve tuvalete girdim uzun uzun yanyana birsürü taş var ve çok soguk uğuldu da vardı anlam veremedim. Ne olduysa çıkarken kafamı kaldırdım morg yazısını gördüm ve ben topuk üst kata dogru koşuyorum bır yandan da babaaaa diye yırtıyorum kendımı:)) adamın biri durdurmay çalıştı onuda ittim nasıl kaçıyorum babamın kollarına zor atmıştım kendimi:) :) bir daha hastanede tuvalete gitsem babamla eşimle gidiyorum o korku kaldı bende şimdi hatırlayınca komikmiş :))

Aksine kabristanlar huzur verir bana nedense. Bıraksalar saatlerce dolaşırım mezarların arasında. Hepsinin mezar taşını okurum , tanımadığım ama genç ölenlere ayrıca üzülürüm , oturur yasin vs okurum.
Kabristanlarda huzurlu hissettiğimi annemlere söylediğimde baya tırsmışlardı ama. Ölümümün yakın olduğundan korktular zaar.
Ölü olarak da babaannemi gördüm sadece. Yıkanmasına girdim , kefenlenmesine yardım ettim falan ama etkilenmedim hiç.
Seninki normal korku gibi görünmüyor am travma gibi.

Son düzenleme:
Ölülerden korkmak.En sevdiğini kaybedince öğrenirmiş insan mezarlıktan korkmamayi .Umarim kaybetmezsiniz .

Siz daha çok ölmekten korkuyor olabilir misiniz?
Ölüler zararsızdır. Tatil ve tecavüzcülerin ölmesi bu yüzden istenir ya. Verdikleri zararlar bitsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…