- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Çok üzüldüm gerçekten, Allah sabrını arttırsın, cennetinde kavuştursun inşallahKonum var eski.burdada cok care aradik olmadi birakti gitti melegim.cocugunu birakti gtti.ben gunlerce aglamasam ruyama gelmiyor ne olur diyorm bi isaret ver iyimisin acilarin bittimi diyorum ama soylemiyor. Biliyomusn gun sayiyorum hani diyorm cok ozledim nasil kavusacagiz.ben onu bir daha goremeyecekmiyim.allaha yalvariyorum eger oldugumde karsilasamassak ailemizi ordada kuramassak bu buyuk haksizlik
AminnnÇok üzüldüm gerçekten, Allah sabrını arttırsın, cennetinde kavuştursun inşallah
Ölüye dokununca mı
Sağlık personeli misiniz ya da cenaze hizmetleri mü sunuyorsunuz
Yani ölüden korkum vs yoktur da ölüye dokunma fikri de çok olağan gelmedi
Elinizi yıkamanız normal
Korkunun üstüne git bir kere baktınmı geçiyor insan üstünden atıyor bende öyle oldu en azındanAnnemin teyzesi öldüğünde korkuyordum ama bu kadar değil o gün çamaşır asan bir kadın gördüm annemin teyzesi sandım ve başladı
Korkunla yuzlesene kadar değişmeyeceksin ne yazik ki.Herkes öyle diyor ama elimde değil içime inanılmaz korku giriyor
Allah rahmet eylesin ablanıza,çok duygulandırdı yazdiklariniz beni kendi abilerim canlandı gözumde, çok şükür hepsi sağ ama birgün ölüsünü görmek zorunda kalırsam nasıl dayanırım ,bu yazdiklarini nasıl yaşarımderlerki mezarliktan korkan hala en sevdigini kaybetmemistir.nasil aci su kelimeyi yazarken benki hastanenin birgun cikis kapisini bulmaya calisikenr yanlislikla devlet hastanesi morguna cikmistim.oyle karanlik oyle soguk.ölüm soguktur. Sonra birgun ablami kaybettim.once hastanede o haliyle gordum sonra morga koylurken gordum boyle siyah posete geciriyorlar ya o sirada sen can veriyorsun sanki.yavas diyosun yavas cani acir onu oraya yavas koyun.yaralari var diyorsun.sonra yikadilar birde orda gordum mis gibiydi.oprm optm optm buz gibiydi ama nasil guzel kokuyordu.insan hic korkarmi diyorsun.uyuyordu melek gibi guluyordu.ahh icimi yaktin be...isin yoksa simdi agla sabahlara kadar
Benim annemde ölülerden korkma ,diriden kork derdi. Olurda basiniz sıkışır, disarda kalir,basiniza ummadik birsey kalirda gidicek yer bulamassaniz mezarliga siginin derdi.. ölülerden korkar insanlar demisti.. aksam dahi olsa mezarliklar bana en iyi siginak gibi geliyor
Adamin biri demis mezarliktan ölülerden korkardim Taki en sevdigimi topraga verene kadarEvet başlıktanda anladığınız gibi ölülerden çok korkuyorum cenaze olunca ölü kapıya getirilir ya babam olsa bakamam ölünün hortlayacağından aşırı korkuyorum ya bu korkumu nasıl yenicem morg yazısını görünce bile betim benzim atıyor mezarlığın önünden geçerken başım dönmeye başlıyor duaları hızlı hızlı okuyup geçiyorum bir keresinde akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım
Aslaaaaa kalpten giderim yeminleeeKorkma demiş herkes ama hanginiz tanımadığı ölü bir bedenle gece boyunca aynı odada kalmayı kabul eder sayı alayım
Valla bende öleyim diye hergün dua ediyorum hayat ışte
Her insan korkar aksam kalmaya. Ama soyle düşün ,gidicek yerin yok. DisaeiGerçekmi akşam gidip kalsam kalp krizi geçiririm heralde
Bizim mahallede çok sevdigimiz bir cennet ebe vardi. Cok severdim kadini. 9 yasinda felanim. Okuldan geldim annem dediki cennet bibi öldü. Neyse aldi beni cenaze evine getirdi . Iceri girdik kadin kanepede yatıyor ustunde beyaz çarşaf. Karnina bicak koymuslar. Annem demesin mi smyr sonkez görsün bibisini? Kafaya bak.. cahillik iste.Bir de çok fazla hurafe ve yanlış Bilgi çocuklara aktarılıyor. Bunlar da bir sebep mesela. Son kez yüzünü görecekler mesela diyelim. Orda çocuğun ne işi var? Ya da cenaze olan, bekletilen evde çocuğun ne işi var? Bunlar ilerisi için zemin hazırlıyor. Bir de ölenler evini ziyaret eder, gelir görünür falan diyorlar ya. Bunları çocukların yanında konuştukları zaman, onlar etkileniyor ister istemez. Ben bulunduğum ortamda çocuk olmamasına özen gösteriyorum bu tarz şeyler konuşulurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?