Ölülerden korkuyorum

Ailemden birilerini kaybedene kadar ben de korkardım, sonra geçti. Onlar da başkalarının annesi babası kardeşi, yani korkacak birşey yok.

Çok üzüldüm gerçekten, Allah sabrını arttırsın, cennetinde kavuştursun inşallah

Her canlı bir gün ölümü tadacaktır beybisi... Ben ölümlerden değilde ölümün kendisinden korkuyorum ... toprak altı çok sıkıcı olsa gerek offf düşüncesi bile kötü

Ölüye dokununca mı

Sağlık personeli misiniz ya da cenaze hizmetleri mü sunuyorsunuz

Yani ölüden korkum vs yoktur da ölüye dokunma fikri de çok olağan gelmedi

Elinizi yıkamanız normal

Saglik personeli degilim ama vefat eden aile bireylerine dokunmak zorunda kaldim. Son anlarinda yaninda olunca mecbur kaliyorsunuz.. Amcam, dedem, babam, anannem, komsumuz.. Yani Her seferinde hemen elimi yikadim. Dusundugumde -Allah gostermesin tabi- en sevdigime dokunmayi bile icim almiyor. Hani boyle sarilip agliyorlar opuyorlar ya ben yapamam..

Aslinda 1 dakika oncesi neyse 1 dakika sonrasi da o yani. Ruh bedeni terk etti diye beden mundar olmuyor ama icim almiyor.. Demek normal diyorsunuz ben bunu davranisimin hep anormal oldugunu dusunmustum..

yorumları okumadım bilmem yazıldımı ama çocukluğumdan beri ne zaman ölüden korksam şunu söylerim .Eğerki ölü tekrar dirilebilse neden benim karşıma çıksın neden benim yanıma gelsinki .Düşünsene sen ölmüşsün tekrar canlansan başkalarını korkutmak mı olur amacın :)

Bende babamı kaybettim yakın zamanda. Morgda gördüğümde yüzüne dokunup öpmüştüm. Bazen mezarına gidince mezarını açıp yüzünü görmek istiyorum. Çok çok sevdiğiniz birisini kaybedince ancak anlarsınız. Çünkü öldüğünü kabul edemiyorsunuz.
Sağlık çalışanıyım bu arada. Türlü ölümler gördüm. İntiharlar, infazlar. Kötü vakalar. Ama bende bunu filmlerde izleyemiyorum benimde bu fobim var mesela. Gerçekte gördüğümün dışında izlediğimde çok etkileniyorum, izleyemiyorum

Allah rahmet eylesin ablanıza,çok duygulandırdı yazdiklariniz beni kendi abilerim canlandı gözumde, çok şükür hepsi sağ ama birgün ölüsünü görmek zorunda kalırsam nasıl dayanırım ,bu yazdiklarini nasıl yaşarım allahım sabır versin sana çok zordur eminim ...

Oyle bir hata yapmayin bence bazi mezarliklar ickicilerin, uyusturucu kullananlarin mekani oluyor. Sizden başka korkmayanlar da var yani.
Pek iyi bi siginak degil.

Bir de çok fazla hurafe ve yanlış Bilgi çocuklara aktarılıyor. Bunlar da bir sebep mesela. Son kez yüzünü görecekler mesela diyelim. Orda çocuğun ne işi var? Ya da cenaze olan, bekletilen evde çocuğun ne işi var? Bunlar ilerisi için zemin hazırlıyor. Bir de ölenler evini ziyaret eder, gelir görünür falan diyorlar ya. Bunları çocukların yanında konuştukları zaman, onlar etkileniyor ister istemez. Ben bulunduğum ortamda çocuk olmamasına özen gösteriyorum bu tarz şeyler konuşulurken

Adamin biri demis mezarliktan ölülerden korkardim Taki en sevdigimi topraga verene kadar

Bende oyleydim babam olunce mezari nin kenarina uzanip saatlerce gozu kapali kalmistim Türkiye gidince tekrar yapacam huzur buluyorum

onlardan farkın mı var sende bir gün onların gittiği yere gideceksin. bence korkma. birde sanırım en sevdiklerinden kaybetmemişsin. o yüzden sana korkunç ve uzak geliyor. allah uzun ömürler versin yakınlarına ama dediğim gibi gideceğin yer orası

Gerçekmi akşam gidip kalsam kalp krizi geçiririm heralde
Her insan korkar aksam kalmaya. Ama soyle düşün ,gidicek yerin yok. Disaei
Bizim mahallede çok sevdigimiz bir cennet ebe vardi. Cok severdim kadini. 9 yasinda felanim. Okuldan geldim annem dediki cennet bibi öldü. Neyse aldi beni cenaze evine getirdi . Iceri girdik kadin kanepede yatıyor ustunde beyaz çarşaf. Karnina bicak koymuslar. Annem demesin mi smyr sonkez görsün bibisini? Kafaya bak.. cahillik iste.
Açtılar carsafi,cenesini baglamislar yazma ile.. yahu 29 yaşındayım ben kadının diğer hic bir sifatini hatirlamiyorum,tek hatirladigim o ölü yüzü. Günlerce uyuyamadım. Sonradan annem cok pisman oldu ama.is isten geçti tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…