Biliyorum ama beni bu hayata onlar sürükledi ve onlara hizmet etmek canımı acıtıyor, torunlarının hizmetini bile bana yaptırıyorlar, tepkimi koyuyorum ama en çok "anne" kişisi yaptırıyor zerre acımıyor banaÖlümü bilsen...
Nasibin çıkarsa anan babanda engel olamaz. Evlenincede kocanın çocuğunun getir götür işini yapicaksin...
boşanın o zamanEvliligi de bisey sanmayin cokta guzel birsey degil.
Çalışmama izin yokNerden biliyorsun , daha önce hic öldün mü ? Mizmizlanmayi bırakıp çalışmaya başla , zaten çalışıyorsan evini ayır .. Her anını dolu dolu yaşa ..ölüm kapını çaldı mi , bu beğenmediğin hayatı çok ararsın ..
Bosanmak icin demedim guzelim lay lay lom degil demek istedim bence sevdigin bir ise girboşanın o zaman
Evet evlenmek istiyorum ama olmayınca olmuyor ,çalışma konusunda da küçük yerde yaşıyoruz sırf bu yüzden şehir dışında da okumama izin vermedilerkimseyi suçlama hayat senin hayatın işe girmek mi istiyorsuniş ara ve kendine uygun bir iş bul, evlenmek mi istiyorsun o konuyaaaaaa birşey diyemiyorum çünkü bende istiyorum ama olmuyor o kısım kader kısmet
Neden öyle diyorsunuz, ölüm bana gayet çekici geliyor herşeyin doğruya iyiye kavuştuğu o yer ayrıca zaten yaşamadığınız hayatın acısını çekmemÖlüm keşke kelimelere döktüğünüz kadar kolay olsaydı
Ya sonra?
kaç yaşındasın?Çalışmama izin yok
25kaç yaşındasın?
yetişkinsen sen.
Çalışmama izin yok
güzelim aileni yada birilerini suçlama, benim ailem de okulun burda olsun işin burda olsun dedi hep onların yüzünden okulumu bulunduğum ilde okudum ama işimi ben bilerek ve isteyerek bulunduğum ili tercih ettim çok güzel bir işim var (darısı senin başına) gayet memnunum ama oturduğun yerde onun yüzünden ailem yüzünden deyip sadece kendini avutursun ailen bir yerde duracaktır emin ol yeter ki sen hayallerinin peşini bırakmaEvet evlenmek istiyorum ama olmayınca olmuyor ,çalışma konusunda da küçük yerde yaşıyoruz sırf bu yüzden şehir dışında da okumama izin vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?