• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm bu yaşadığım hayattan daha güzel geliyor

Hizmet yapmasan...yani yap da kendi dagittigini duzelt sonra arada bir iki seye el at olsun bitsin...ne olur ?

Belki x şehrinde okusaydın hayatının aşkıyla orada tanışacaktın yada y şehrinde çalışsaydın hayatının aşkıyla orada tanışacaktın..herşeye "kader,kısmet" diyoruzda ne diyor İsra suresi 13. ayet "Biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık"..yani birilerini suçlamayalım derken kaderi de suçlamayalım.
derviş miyim canım ben şehir şehir ülke ülke gezineyim, ne o hayatımın aşkını arıyorum, hayatımın aşkı olacak adama sesleniyorum burdan bi zahmet k..ını kaldır sen de beni ara yok öyle armut piş ağzıma düş :KK48: . Belki hayatımın aşkını da ailesi benim bulunduğum ile göndermedi, bişey var bu işte ama tam çözemiyorum, Neyse hayatımın aşkı ahirette buluşuruz artık :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Bir is bulun. İş bulunca ısrar edin illaki
İzin verir aileniz. Daha biseler yazcam ama ne bileyim sanki boşa gibi. Durdugunuz yerde sadece sizlanip hiç bişey yapmıyosunuz, yapmayacaksiniz gibi.

size burda konu açmıştım Almanya'ya gitmek istiyorum diye vazgeçmeye niyetim ve çarem yoktu, ama tekrar başa döndüm abim döndü çünkü, hayattan beklentim 0 çok mutsuzum, yanlızım, sürekli yerimde sayıyorum bıktım, neden böyle herşey , adeta yaşayan bir ölüyüm ,umut ediyorum çabalıyorum ,olmuyor..... bütün arkadaşlarım ya evlendi yA meslek kurdu ben yıllar yıllı evden ayrılmadım hep salak gibi annemin ,babamın ,kardeşlerimin getir götür işlerini yaptım , yapıyorum., ölüm bana daha güzel geliyor zaten ,yaşamıyorum , beni bu hayata sürükleyen ailemi asla affetmeyecem :KK43:((
canım bak bu yasta bosanp üç çocuklada dönebilirdin geri hayat neler getirir bilemeyiz .

ben evliyim ama bazen diyorumki Allahım alacksan evladımla birlikte al canımı bu hayat cok agır .

hayatinin degerini bil . 25 yasindasin genceciksin . herszy yapabilrisib . evlilik matah degilmis evlenince anladim sotumluluklari cokkkk. bence 30 dans sonra evlen oncesi erken. ben tatile bile gelemicem ulkeme bikac yil. dua et anenin yanindasin onlarlasib. kimse elindekinin kiymetini bilmiyor. keske yerinde olsqm

Back
X