- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi selcnfrhtchngr
-
ölüm doğum kadar normal bir olgu, kimin nerde ne zaman ne şekilde öleceğini bilemeyiz, ne yazıkki her ölüm zamanlı zamansız acıdır ama bunu engellemenin bir yolu yoktur. bu nedenle her anın tadını çıkarmak , sevdiklerimize sıkı sıkıya sarılmak, ufak şeyleri problem yapmadan hayatımızı yaşamamız gerekir.Yakın zamanda trafik kazasında ağabeyimi kaybettik 35 yaşındaydı 8 yaşında bir kızı 20 gün sonra doğacak olan bir oğlu olacaktı oğlu ağabeyim öldükten 2 gün sonra doğdu. Bebegini hic goremedi. Hepimiz çok üzgünüz. Bu aci nasil gececek bilmiyorum. Paylaşmaya ihtiyacım vardi ölüm hakkinda bildiklerinizi benimle paylasirmisiniz?
bağdat'ın ünlü pazarında bir tüccar varmış. bir gün ona şaşkın şaşkın bakan bir yabancı görmüş ve o yabancının ölüm olduğunu anlamış. solgun ve titreyen tüccar pazardan kaçıp çok çok uzaklara samara şehrine varmış. orada ölüm'ün onu bulamayacağından eminmiş. ama sonunda samara'ya vardığında tüccar ölüm'ün dehşet verici silüetini onu beklerken bulmuş. "pekâlâ," demiş tüccar. "pes ediyorum. seninim. ama söyle bana, beni bu sabah bağdat'ta gördüğünde neden şaşırmıştın?" "çünkü," demiş ölüm... "seninle bu geceki randevum... samara'daydı."Yakın zamanda trafik kazasında ağabeyimi kaybettik 35 yaşındaydı 8 yaşında bir kızı 20 gün sonra doğacak olan bir oğlu olacaktı oğlu ağabeyim öldükten 2 gün sonra doğdu. Bebegini hic goremedi. Hepimiz çok üzgünüz. Bu aci nasil gececek bilmiyorum. Paylaşmaya ihtiyacım vardi ölüm hakkinda bildiklerinizi benimle paylasirmisiniz?
Yakın zamanda trafik kazasında ağabeyimi kaybettik 35 yaşındaydı 8 yaşında bir kızı 20 gün sonra doğacak olan bir oğlu olacaktı oğlu ağabeyim öldükten 2 gün sonra doğdu. Bebegini hic goremedi. Hepimiz çok üzgünüz. Bu aci nasil gececek bilmiyorum. Paylaşmaya ihtiyacım vardi ölüm hakkinda bildiklerinizi benimle paylasirmisiniz?
Yakın zamanda trafik kazasında ağabeyimi kaybettik 35 yaşındaydı 8 yaşında bir kızı 20 gün sonra doğacak olan bir oğlu olacaktı oğlu ağabeyim öldükten 2 gün sonra doğdu. Bebegini hic goremedi. Hepimiz çok üzgünüz. Bu aci nasil gececek bilmiyorum. Paylaşmaya ihtiyacım vardi ölüm hakkinda bildiklerinizi benimle paylasirmisiniz?
Neden dilemesin? Daha çok dert gelir diye mi anlamadımDoğumun, evliliğin ve ölümün değişmez diye biliyorum. Başınız sağolsun çok zor bir durum. Başınıza gelenleride sorgulamayın, onlarında yaşayacak bu kadar ömrü varmış.
Birde allahtan sabır dilemeyin.
Neden dilemesin? Daha çok dert gelir diye mi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?