Ölüm korkusu

Hamilelikte kadınların yaşadığı genel hassasiyet durumu var evet ama sizinki biraz daha ileri boyutu gibi görünüyor.
Kesinlikle uzmandan yardım alın. Kendi başınıza çözdüm sanarsınız ama biryerlerden çıkar etkisi.

Ben henüz anne değilim ama gece uyumadan önce öldüğüm aklıma geliyor o tarz düşünceler ve bilirsiniz hayalini kurup kötü oluyorum.
Kaygı bozukluğu mu başladı anlamadım ki :(
Anne olursan iyice artarsa eyvah.

hiçbir ddoğum hiçbir hamilelik birbirine benzemez artık annesınız daha guçlu olun ve Allah a sıgının...

Olumlu düşünün ve şu an büyük yanlış yapıyorsunuz.
Neden derseniz o korkunuzu karnınızdaki bebe anlıyor hissediyor ve dünyaya ödlek biri olarak gelmesini devam etmesini istemezsiniz değil mi?
Bir uzman yardımı alabilirsiniz ve bolca Kuran dınleyebılırsınız.
Sakin olun lutfen kendınıze de dogacak bebeye de yazıktır. :KK200::anneadayı:

Ben henüz anne değilim ama gece uyumadan önce öldüğüm aklıma geliyor o tarz düşünceler ve bilirsiniz hayalini kurup kötü oluyorum.
Kaygı bozukluğu mu başladı anlamadım ki :KK43:
Anne olursan iyice artarsa eyvah.
Bende bekarken hiç yoktu bile

Ya annelik duygusunu hiç tadmadan bu dünyadan göçseydiniz? Bence sukredin.
Ben her gün, bana bisey olsa da allahim bana bu duyguyu yaşattığı icin binlerce kez şükrediyorum.

Bi kan hastalıkları doktoruna çıkın ben gideceğim randevu aldım
Sakın ihmal etmeyin çok önemli ve bedenini en iyi sen tanırsın
Ne demk ilgilenmiyor
kalp damar cerrahisine gittim. zaten bir tane doktor var o da ayı gibi bir şeydi... bacağima bakıp damar tıkanıklığı gibi görünmüyor dedi. Ne ultrason ne başka bir şey istemedi. 10 saniye sürdü...başka doktorda yok....

kalp damar cerrahisine gittim. zaten bir tane doktor var o da ayı gibi bir şeydi... bacağima bakıp damar tıkanıklığı gibi görünmüyor dedi. Ne ultrason ne başka bir şey istemedi. 10 saniye sürdü...başka doktorda yok....
Bende gittim kalp damara bayağı muayene etti kan tahlili falan istedi hiç bi sorun yok dedi
Size tavsiyem eğer imkanınız var ise lütfen bi hemetolog bölümüne başvurun

Tedbirli olun, sorumlu olun. Sonrasi ... Hayatı olduğu gibi kabullenin. Ne olacak ne bitecek vah vah tuh tuhler icinde bogulmayın.
Ilahi bir duzen var. Ölümden korkmayın. Anne karnindaydiniz nasıl var oldunuz nasıl beslendiniz nasıl nefes aldınız hatirliyor musunuz? Olum de hayata değil. Allah 'a güvenin. Her şey olacağına varır.

Tedbirli olun, sorumlu olun. Sonrasi ... Hayatı olduğu gibi kabullenin. Ne olacak ne bitecek vah vah tuh tuhler icinde bogulmayın.
Ilahi bir duzen var. Ölümden korkmayın. Anne karnindaydiniz nasıl var oldunuz nasıl beslendiniz nasıl nefes aldınız hatirliyor musunuz? Olum de hayata değil. Allah 'a güvenin. Her şey olacağına varır.
Elbette her şey olacağına varır ama ben meden taktım bu kadar anlamadım onu😭😭

Back
X