ÖLÜM KORKUSU

ne kadar kötü olduğunu biliyorum anksiyetenin allah yardımcın olsun. Ben bir ara çok yoğun yaşadım sebebi doğumdu. Sonra psikaytrdan yardım aldım kısa bir süre yarım kaldı. Şimdi sigara içtiğim için ara ara tekrarlıyor. Tamamen bitmedi maalesef

İlaçları nasıl bırakırsınız aklım almıyor?
Buraya yazabildiğinize göre aklı başında birisiniz.
İyileşmek istemiyorsanız kendiniz bilirsiniz.
Zaten klinikte yatacak durumunuz olsaydı doktorlar hemen çalışamaz raporu verip hastaneye yatışınızı yaparlardı.
Ya bu korkuyla yarım yarım yaşayacaksınız ya da adam gibi iyileşip hayatın tadına varacaksınız.

Mesela bişey planlasam , kesin onu gerçekleştirmeden öleceğimi düşünüyorum

evet bende tedaviyi yarı da bıraktım , 6 ay sürüyor ama o ilaçlara dayanmak çok zor ...

Ahh ahh acaba farzlarımı yerine getirmiyorum diye mi böyle oluyor diye sorguluyorum kendimi
onu bilmiyorum da ben ölümden sonraki hayata inanmıyorum mesela
o yüzden yaşarken daha rahat hissediyorum sanırım.
kimisi de ölümden sonraki hayata inanarak rahatlıyor. sana kalmış işte artık. bi tek ölümün de doğum kadar normal bir süreç olduğunu kabullenmelisin. umarım sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür yaşarsın :)

İlaçları daha önce kullandınız mı ?
İnsanın üzerinde yarattığı etkiyi bilseydiniz bu şekilde konuşmazdınız.
İnsanı yaşarken öldürüyor ilaçlar.
Ne yediğinden tat alıyorsun ne uyuduğundan.
Daha doğrusu ne yediriyor ne uyutuyor.
ruh gibi geziyorsun , herşeyi unutuyorsun .
Ben istermiydim bu şekilde yaşamak , ben buraya yardım almak için yazdım bu şekilde yüzüme vurulsun diye değil

İyi dileklerin için teşekkür ederim :)

Hasta olup ölmekten korkuyosun anladigim kadariyla.
Ya da istedilerini gerceklestiremeden ölmek mi korkutuyo seni.
İstediklerimi gerçekleştiremeden ölmek , sevdiklerimi arkada bırakıp onlardan ayrılmak korkutuyor

İstediklerimi gerçekleştiremeden ölmek , sevdiklerimi arkada bırakıp onlardan ayrılmak korkutuyor
Bu korkular az cok herkeste vardir.
Kimse sevdiklerini birakip gitmek istemez.
Hayalleri askida kalsin istemez.
Bi dk sonrasina cikacagimizin garantisi yokki.
Tedavi olmayi ilaclarin etkisi yuzunden istemiyosun. Anliyorum.
Lakin sonunda iyi olacagini , bunlari atlatacagini düsün.
Kurtulmak istiyosan tek yol bu..

biz ne desek, ne kadar dil döksek de uzman yardımı olmadan kafanızdakilerden kurtulmanız oldukça zor. Evet, hayat oldukça kısa. Bu durumda yapılacak en güzel şey zaten kısa olan ömrümüzü ah, vahla harcamak yerine tadını çıkarabilmek. Sürekli kaygılı yaşamak yerine yaşamdan zevk almayı başarabilmek. Bir gözümü açıp bu dünyanın güzelliğini görebilsek... Ağaçlar, çiçekler, doğa... Hepsi bir harika ve hayatta olduğumuz sürece bu güzelliklerin tadını çıkarabilmek, güzelliklerin farkında olabilmek önemli olan. Bunu başarabilmeniz için de en akıllıca olan tedavinize devam etmek. İlaçlarınızı düzenli olarak kullanın ki, hayatı kendinize zehir etmeyin. Size ve sevdiklerinize.

Pardon da kimin hangi ilacı kullandığını nereden biliyorsunuz ki?
Ama eğer iyileşmek istiyorsak doktoru dinlemeli,tüm yan etkilerine rağmen sabretmeliyiz.
Yüzünüze vurmaktaki tek amacım gerçeklerle yüzleşmenizdir.
Ama yok pembe yorumlar istiyorsanız bende kalem kıpırdamaz!
Sağlığınız ve iyiliğiniz için sert ve netim sadece.
Hayat sizin,sağlık sizin,bana ne!!!

Bunu atlatmak istiyorsanız kabulleneceksiniz ve mucize bir şekilde rahata ereceksiniz. Yani bir gün bu gerçekle yüzleşeceğini ama ölümün bitiş değil daha güzellliklere açılan bir pencere olduğunu düşünerek kabulleneceksin. Anlatılan korkunç senaryolara değilde Merhametlilerin en merhametlisi olan Yüce Rabbine güvenip ölümün yaşamaktan daha muhteşem birşey olduğunu bilerek kabulleneceksin..

Yani ilaçlar gerçekten bana iyi gelir mi ?

Ben aynı zamanda sedef hastasıyım .
Kimin neler yaşadığını bilmeden sert ve net olmayın.
Ben sizden pembe yorumlarda istemiyorum.
Bir derdim var köşesi değil mi burası , benim gibi arkadaşlardan beni incitmeyecek yorumlar bekliyorum.
Siz çok yanlış anlamışsınız.

Desteğiniz için teşekkürler , bu şekilde bakacağım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…