ÖLÜM KORKUSU

Tamam , ilaçlarımı kullanacağım...

Öyle mi?
Çok geçmiş olsun.
Ben kullandığım ilaçları ve hastalığımı yazmayayım dilerseniz...
Ben de onu söylüyorum kimin ne yaşadığını bilemezsiniz.
Neyse ben sadece iyi olmanız için çabaladım sadece...
Allahım şifanızı versin inşallah.
Tez zamanda yüzünüz gülsün inşallah...

aynı şeyleri yaşamışız. canım bak anksiyete geçirmiş ve kurtulmuş biri olarak söylüyorumki bu yaşadıklarına daha sonra vah vah neler ettim kendime diyeceksin.

"Ben aslında öldükten sonra gerçekleştiremediğim şeyler ve geri de bırakacağım şeyler için korkuyorum. Ya şunu yapmadan ölürsem , ya bu olmadan ölürsem korkusu." demişsin. ölünce nerden biliceksin bunları lütfen mantıklı olmaya çalış.

bu tür korkular geldiğinde mesela ateş basması, kalp atışı hızlanması vb. durumlarda hemen TELKİN yöntemini uygulmalısın. TELKİN şu : "hayır böyle birşey olmayacak. saçmalama. iyiyim ben. bu benim yarattığım bir durum. vb. kendi cümlelerin."

benim günde 3 atağım varken telkinle 1'e indi, sonra 2 günde 1, sonra haftada 1, sonra sonra derken atlatıyorsun.

zor bir durumdur çok iyi bilirim. ben telkinle kurtuldum tavsiyemdir. Allah şifa versin.

Ayni durumu gecen yillarda bende yasadim. Tabi ben ruhuma ne iyi gelir biliyordum. Nerde yanlis yaptigimi ve ne yapmam gerektigini. Tekrar yapmam gereken seye dondum ve simdi iyiyim. Allah en kisa surede sizede sifa versin.

Telkin yöntemi dışında uygulayacağım bir yöntem var mı peki.
Ben mesela bir poşet geçiriyorum ağzıma burnuma oksijenimi düzenliyorum.
Bazen o iyi geliyor

Telkin yöntemi dışında uygulayacağım bir yöntem var mı peki.
Ben mesela bir poşet geçiriyorum ağzıma burnuma oksijenimi düzenliyorum.
Bazen o iyi geliyor

doktor bana ya ilaç kullanıcaksın yada telkin dedi. ömür boyu ilaç kullanmaktansa telkini seçtim. başta az zorlandım ama şimdi mutluyum.

Seni strese sokan nedenleri yok etmeye çalış..Bir psikologdan yardım eşliğinde..

Panik atak tarzi birsey degilse bu tarz korkular hep vesvesedir kurtulmaya calistikca dahada artar caresi takmamak kimden geldigi bellli tamam bir muddet gelmeye devam eder ama onemsnmeyecek yoksa agirlasir.hasta eder ilaclada yoktur tedavi edilmez.sadece onemsemeyin ha olursem.yapacak birsey yok diyip.kapatin konuyu

evet panik bozukluk teşhisi konuldu ama o ilaçları da kullanamıyorum.
Bana zarar vereceğini düşünüp daha çok panik oluyorum

ayrıca ilaçlar şu an sizin kendinize verdiğiniz zarardan daha az zararlı.
bilginiz olsun.
tedavinizi almazsanız başıma bir şey gelecek korkusuyla evden bile çıkamayacak hale gelirsiniz.
evlendiğinizde eşiniz ya da çocuklarınız eve dönene kadar defalarca ölürsünüz.
basit bir olay değil bu.

Sanırım haklısınız , hepinizin söyledikleri bana mantıklı geliyor. Ama o an kendimden geçiyorum
Kendime anlatamıyorum :)

Evet kansere yakalanıcam diye korkuyorum valla.
İlacımın adı tranko buskas , o da bir süre sonra bağımlılık yapıyormuş

ilacınız panik atak değil mide spazm ilacı.
gevşetici olarak vermişler.
doğru düzgün bir psikiyatriste gidin düzgün bir ilaç tedavisi + psikoterapi alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…