- 28 Temmuz 2015
- 267
- 140
- 53
- Konu Sahibi Vivezlavie
-
Tamam , ilaçlarımı kullanacağım...biz ne desek, ne kadar dil döksek de uzman yardımı olmadan kafanızdakilerden kurtulmanız oldukça zor. Evet, hayat oldukça kısa. Bu durumda yapılacak en güzel şey zaten kısa olan ömrümüzü ah, vahla harcamak yerine tadını çıkarabilmek. Sürekli kaygılı yaşamak yerine yaşamdan zevk almayı başarabilmek. Bir gözümü açıp bu dünyanın güzelliğini görebilsek... Ağaçlar, çiçekler, doğa... Hepsi bir harika ve hayatta olduğumuz sürece bu güzelliklerin tadını çıkarabilmek, güzelliklerin farkında olabilmek önemli olan. Bunu başarabilmeniz için de en akıllıca olan tedavinize devam etmek. İlaçlarınızı düzenli olarak kullanın ki, hayatı kendinize zehir etmeyin. Size ve sevdiklerinize.
Öyle mi?Ben aynı zamanda sedef hastasıyım .
Kimin neler yaşadığını bilmeden sert ve net olmayın.
Ben sizden pembe yorumlarda istemiyorum.
Bir derdim var köşesi değil mi burası , benim gibi arkadaşlardan beni incitmeyecek yorumlar bekliyorum.
Siz çok yanlış anlamışsınız.
Telkin yöntemi dışında uygulayacağım bir yöntem var mı peki.aynı şeyleri yaşamışız. canım bak anksiyete geçirmiş ve kurtulmuş biri olarak söylüyorumki bu yaşadıklarına daha sonra vah vah neler ettim kendime diyeceksin.
"Ben aslında öldükten sonra gerçekleştiremediğim şeyler ve geri de bırakacağım şeyler için korkuyorum. Ya şunu yapmadan ölürsem , ya bu olmadan ölürsem korkusu." demişsin. ölünce nerden biliceksin bunları lütfen mantıklı olmaya çalış.
bu tür korkular geldiğinde mesela ateş basması, kalp atışı hızlanması vb. durumlarda hemen TELKİN yöntemini uygulmalısın. TELKİN şu : "hayır böyle birşey olmayacak. saçmalama. iyiyim ben. bu benim yarattığım bir durum. vb. kendi cümlelerin."
benim günde 3 atağım varken telkinle 1'e indi, sonra 2 günde 1, sonra haftada 1, sonra sonra derken atlatıyorsun.
zor bir durumdur çok iyi bilirim. ben telkinle kurtuldum tavsiyemdir. Allah şifa versin.
Çok teşekkür ederim AminAyni durumu gecen yillarda bende yasadim. Tabi ben ruhuma ne iyi gelir biliyordum. Nerde yanlis yaptigimi ve ne yapmam gerektigini. Tekrar yapmam gereken seye dondum ve simdi iyiyim. Allah en kisa surede sizede sifa versin.
Telkin yöntemi dışında uygulayacağım bir yöntem var mı peki.
Ben mesela bir poşet geçiriyorum ağzıma burnuma oksijenimi düzenliyorum.
Bazen o iyi geliyor
Panik atak tarzi birsey degilse bu tarz korkular hep vesvesedir kurtulmaya calistikca dahada artar caresi takmamak kimden geldigi bellli tamam bir muddet gelmeye devam eder ama onemsnmeyecek yoksa agirlasir.hasta eder ilaclada yoktur tedavi edilmez.sadece onemsemeyin ha olursem.yapacak birsey yok diyip.kapatin konuyuNe ailemden geçerim ne sevgilimden.
İşe gireli 2 ay oldu.
Ben aslında öldükten sonra gerçekleştiremediğim şeyler ve geri de bırakacağım şeyler için korkuyorum.
Ya şunu yapmadan ölürsem , ya bu olmadan ölürsem korkusu.
Mesela en mutlu anımda , of çok mutluyum ya birşey olur ölürsem diyorum
Ne kadar kafama takmamaya çalışsam da olmuyor
Tamam hergün sürekli atak yaşıyorum zaten , bir daha ki atağımda denicemdoktor bana ya ilaç kullanıcaksın yada telkin dedi. ömür boyu ilaç kullanmaktansa telkini seçtim. başta az zorlandım ama şimdi mutluyum.
O nedenleri yok etmek imkansız :)Seni strese sokan nedenleri yok etmeye çalış..Bir psikologdan yardım eşliğinde..
evet panik bozukluk teşhisi konuldu ama o ilaçları da kullanamıyorum.
Bana zarar vereceğini düşünüp daha çok panik oluyorum
Sanırım haklısınız , hepinizin söyledikleri bana mantıklı geliyor. Ama o an kendimden geçiyorumPanik atak tarzi birsey degilse bu tarz korkular hep vesvesedir kurtulmaya calistikca dahada artar caresi takmamak kimden geldigi bellli tamam bir muddet gelmeye devam eder ama onemsnmeyecek yoksa agirlasir.hasta eder ilaclada yoktur tedavi edilmez.sadece onemsemeyin ha olursem.yapacak birsey yok diyip.kapatin konuyu
İMkansız diye bişey yoktur sadece zaman alır bazı zorluklar..O nedenleri yok etmek imkansız :)
Evet kansere yakalanıcam diye korkuyorum valla.
İlacımın adı tranko buskas , o da bir süre sonra bağımlılık yapıyormuş
O zaman geceleri korkudan uyuyamam artıkım :)Gerilim kitapları oku, cinayet filmleri izle, mezarlıkları ziyaret et. Korkunun üzerine git kısaca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?