- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi Vivezlavie
-
Bugün iyi ki bu konuyu açmışım , okuduklarım bana iyi geldi :)Eskiden bende çok korkardım ölümden .
Artık korkmuyorum çünkü korkunun ecele faydası yok =)
Bir tek bebeğim olmadan ölmek istemem çünkü annelik duygusunu tatmak istiyorum =)
Ama bakalım hayat ne gösterecek , hayatınızı yaşamaya bakın yok yere dünyanızı cehenneme çevirmeyin bence .
Teşekkürler evet müslümanım bende aynı şeyi düşündüm , böyle bir niyetim var .Haddim olmayarak bi yorumda bulunmak istiyorum kusura bakma bu konular çok hassas olduğu için böyle başlıyorum dini inancın ne bilmiyorum ama müslüman isen biraz maneviyatına yönelmeni önerebilirim çünkü bende yaşadım senin bu yaşadıklarını üstelik hamileydim hep öleceğim korkusu ama sonunda rahata kavuştum namaz kılabilirsin bol bol dua ve zikir çekebilirsin içinden nacizane fikrim inşallah düzelirsin
Hepimiz birgün ölecez bende ölümden korkuyorm zaten ölümden korkmayan insan yanlışa düşer eğer rahatlamak istiyorsan namaz kıl kuran oku hep dua et emin ol çok rahatlayacaksın korkunda yerini huzura bırakacak şahsen ben ibadet ettikden sonra hiç korkum kalmıyor içimi huzır kaplıyorArkadaşlar ,
1 Senedir yaşıyorum , acillere mi kaldırılmadım ambulanslar mı çağırılmadı.
Kalp krizi veya beyin kanaması sebebi ile öleceğimi düşünüyorum.
Hop oturup hop kalkıyorum.
Psikiyatrlara da gittim , ilaçlar da kullandım ama bir faydası yok.
Bütün özel hayatımı etkiledi. Korkudan 6 senedir sigara içiyordum onu bile bıraktım.
Erkek arkadaşımla evlilikten konuşurken bile aklıma hep öleceğim geliyor.
Kalbim sürekli hızlı hızlı atıyor , arada sırada çarpıntılarım oluyor.
Bundan kurtulmanın bir yolu yok mu ?
Stresli bir hayatım var , evde işte ilişki de çok stres altındayım.
Kendimi bu düşünceler den nasıl uzak tutabilirim .
Artık çok yoruldum , çok tükendim.
Bu huzursuzluk beni yiyip bitiriyor.
bende artık öyle yapacağımHepimiz birgün ölecez bende ölümden korkuyorm zaten ölümden korkmayan insan yanlışa düşer eğer rahatlamak istiyorsan namaz kıl kuran oku hep dua et emin ol çok rahatlayacaksın korkunda yerini huzura bırakacak şahsen ben ibadet ettikden sonra hiç korkum kalmıyor içimi huzır kaplıyor
Emin ol faydasını göreceksin üzerinden büyük bir yük kalkacak hemen kal abdest al abdest almak bile sana huzur verecek emin ol buna bak sonra bana dua edeceksinbende artık öyle yapacağım
Tamamdır şuan işteyim ama eve gittiğimde bunu yapıcamEmin ol faydasını göreceksin üzerinden büyük bir yük kalkacak hemen kal abdest al abdest almak bile sana huzur verecek emin ol buna bak sonra bana dua edeceksin
Sonucu bana yazmanı isterim bol bol dua et rabbime sığın kendini koruma altında hissedeceksin ve hiç birşeyden korkmayacaksın ama bunları büyük bir aşkla yap allah aşkıyla yapki huzuru hemen bulasınTamamdır şuan işteyim ama eve gittiğimde bunu yapıcam
Tamam sonucu sizinle paylaşacağım :)Sonucu bana yazmanı isterim bol bol dua et rabbime sığın kendini koruma altında hissedeceksin ve hiç birşeyden korkmayacaksın ama bunları büyük bir aşkla yap allah aşkıyla yapki huzuru hemen bulasın
Evet sonra benim gibi oluyor insan :)Benimde aklıma ölüm değilde o tabuta girmek ve toprağa girmek geliyo. Ama çok düşünmemek lazım böyle şeyleri
Az önce bir arkadaş yorum yapmış.
Ölümü anmaki çağırma diye .
Bu doğru mu sizce
Mantık olarak kesinlikle doğru , bende artık biraz kendi kendimi motive edeceğim bundan sonraYok canım korkma
çağırsan da çağırmasan da geleceği vakti bilir o vakitte gelir.
Citol kullandım. yarım başladım sonra 1 yıl boyunca günde 1 adet kullandım. tabiki doktor kontrolünde. zaten o duruma göre yönlendiriyordu.İlaç olarak siz ne kullandınız peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?